Прочитът на ПП-ДБ за мандата: Президентът размрази преговорите с ГЕРБ-СДС

Според представители на втората сила в парламента депутатите на Борисов не биха искали да оставят управлението в ръцете на Радев

Обратно в новината

Коментари - Прочитът на ПП-ДБ за мандата: Президентът размрази преговорите с ГЕРБ-СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪН!!!

Румен Радев е руска подлога

Съд и затвор за националните предатели !

Българинът по природа е наивен човек - обича да го лъжат, но винаги се прави на тарикат, на голям гявол, на пич, на Андрешко! Въпреки че, контрата остава винаги в него. От тази му черта произтича «мутренското» поколение на България. Примери бол: При Комунизъма го залъгваха със "Светло бъдеще" и той 45 години вярваше, обаче от време на време, за да не изглежда съвсем будала, пускаше вицове от рода на "Те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжем, че им работим!" След това го лъгаха с Перестойката и бай Тошо препоръча «да се снишим, докато мине бурята». Тя мина, но дойде Демокрацията на СДС и голямата илюзия, че «времето е наше». А народът каза, че «нищо не е наше», а че това било само "Стани да седна!". След това ни залъгаха с приватизацията, която Андрешко нарече "Разбойническо-мениджърска комасация" – и пак търпи и псува българинът! Една българка (ама не тази на Иван Вазов) каза, че АЕЦ-а е вредна и я закри. Убедиха ни, че не е имало турско робство, а само "османско присътвие" и ние се съгласихме, единствено за да не дразним етническата партия ДПС и за да не се създадат етнически конфликти и да се разстреля етническият мир. Бай Жельо (Бог да го прости), реши да прави българина ФРАНКОФОН, но той му се изсмя и каза, че "От галфон, франкофон не става!". После дойде НАТО и ЕС и българинът обобщи и каза: "Ние Византийската и Османската империя, Третия Райх, Варшавския договор и СИВ преевахме, та вас ли няма да преевем?" Стой та гледай! Те не ни пускат в Шенген и в Еврозоната, ние пък им пускаме бежанците от Турската граница. Дойде европейска директива да си изтрепем домашните животни, щото са заразени с «африканска» чума, а те всъщност били «нецелесъобразни» за евроатлантическите ни партньори. Само една баба от ямболските села не повярва и не си изтрепа козите, но къде е Ямбол, къде е Стамбул, т.е. Брюксел? След това се появи КОВИД-19 и ваксините, но ние не се набодохме и ги подарихме на македонците, щото сме гяволи. След това се появи Украйна, на която «де юре» нищо не даваме, но фактически даваме оръжия "чрез трети страни" за да не ни наритат янките гъзо. Платихме авансово няколко ЕФ-ки на янките, но те казаха «Трай коньо, за зелена трЕва» но ни дадоха само хартиени договори и пак вярваме, че един ден ЩЕ. Вярвахме на Боко, на «Има такъв народ», на ПП, на ДБ, докато не дойде вчера Руди Гела и ни цапардоса с мокър пешкир по главите, като каза, че ЦАРЯТ Е ДИБИДЮС ГОЛ и че «совата не е това, което е»! Отначало викнахме: «Предател, разпни го!». Сетне, когато стомахът на българина смля тази трудносмилаема храна и мозъкът му прие, че тази "лъжа" всъщност е самата ГОЛА ИСТИНА каза: "О САННА, вички са маскари!», и препоръча да ги издавим всички в Искъро, понеже съдебна система и Главен прокурор отдавна неме, пък и не щем да имаме! И те така те, всички ни лъжат, но ние гордо заявяваме, че не им вярваме и каруцата на Андрешко, наречена България, вече 33 години си седи там, където я е зарязал – в Блатото на шоплука!!! До кога ли?

Когато тавариш Митрофанова даде рамо на Късия не беше проблем с някакво посолство, а съгласуване с нашите съюзници от НАТО за шефове на служби които ще консумират секретна съюзна информация е проблем???

Президентът няма правомощия нищо да замразява ГНИДИ ПРЕДАТЕЛСКИ !

Не е проблем. Престъпление е !

Тъпаците от ППДБ чакат на Герп сега. А, играта на Баце е да ги заблуди, докато се осерат и после да ги отреже. така си гарантира победата на следващите избори , а и на местните избори. А, ППДБ са изхвърлени в мръсния канал.

Доста глупости, друже. Само посочвам факта че не даваме оръжия на Украйна, а продаваме, парите влизат в българската хазна, а оттам (когато не се крадат) отиват за улици, помощи и т.н. Това проблем ли ти е?

Време е Бойко да им го набута целия

Да, очевидно намесата на тавариш Митрофанова (представител на държава която ни обяви за враг) във вътрешните работи на България е престъпление. За това няма спор!

Има ли право президентът на една страна, обединителят на нацията, докато изпълнява правомощията си по Конституция, да определя една политическа сила като дискредитирана и да отправя необосновани критики към нея. Видяхме как това не само че е възможно, но се и случи в държава член на ЕС. Направи го точно този радев, който в най-голяма степен руши имиджа на България пред света. Защото изпълнява чужди интереси, за да служи вярно на една терористична държава.

Спрете с цинизмите . Гадост е за нацията .

Е няма такава наглост и безочие.. Тоя мазен зализан гяур да вземе да се гръмне! Никакви преговори с тия престъпници от подмяната! Сега президентът им бил виновен.. А като излезе преди 2 години с вдигнат юмрук и натресе тия никому неизвестни престъпници, беше много добър нали? веднага избори и само някой да е посмял да гласува отново за тия мошеници и шарлатани от подмяната!!

Защо да са предатели ? Защото предпочитат запада и културата , а не митрофанова и путлер ? Те мислят за бъдещето .И не се дупят на русия .

SirBob

100 %

Защо чрез нашите медии на повърхността изпълзяха герои като Емили Тротинетката, Чеченеца и Крика? Защото това е най-профанския начин да насочиш и канализираш обществения гнев и негодувание срещу едни нищо не значещи фигури (не казвам личности!), вместо той да се съсредоточи върху битието си на евроатлантик, русофоб и укрофил! Тези три показатела у нас се възприемат много противоречиво и яе разделят народа на две, почти давни част. Докато Емили Тротинетката, Чеченеца и Крика ще бъдат заклеймени единодушно от всички и ето, че парата е изпусната, народът е успокоен и след като е попсувал на воля е мирнал. ЦЕЛТА Е ПОСТИГНАТА!

Я кажете първо кой очисти Къро? И кой "удави" адв.Джигинов вчера в някаква шахта??? И двамата пряко свързани с ПП.

А, ти на кое от Сороските НПО-та вече се надупи?

герб и дпс играят ли задкулисие с радеф и представлението гьошеф

Ти му викаш марш бе боклук! Чиба бе! вън долен боклук, а то пак се прави на неразбрало? що е то - платените психо-десни дебили от ПП-ДБ

божанков смята за напълно нормално злепоставянето на лайен, че щяла да им помага да заобиколят правилата, при това помолила да не я цитират, кой отсега нататък ще говори с български политици, най-смешното е, че не можаха да я уличат със смс-те с пфайзер, но ние с един запис само я разобличихме, защото смс-те на петков могат да бъдат проверени

Перачка стара беше Ицо, а Киро беше стар галфон. Перачка стара си остана Ицо, а Киро си остана стар галфон ;)

Ако Борисов ПРИНУДИ съпартийците си да преговарят с ПП+ДБ -- това означава КРАЙ на политическата му кариера, а също така този ход ще положи и началото на КРАЯ на ГЕРБ , като партия!!!! Дано не се поддаде на натиска от САЩ и групата соросоиди начело с Дончев!!!!

24 часа: "Гюров: Радев изгуби своя образ на обединител на нацията, очакваме подновяване на разговорите с ГЕРБ" мой коментар - Радев никога не е бил обединител, нито е имал такъв образ. Образи са повярвалите му. заглавието - Прочитът на ПП ли е, или на ДИР?

SirBob

Гьонсуратлъкът на изменниците от ПП-ДБ е безграничен. В друга държава хора с достойнство биха си посипали главата с пепел и биха се отеглили от политиката. Тук обаче се касае очевидно за нагла безскрупулна сган, която за 5 сребърника ще продадат и майките си. Избори наесен и служебни кабинети още поне няколко години до окончателното изчистване на политическия боклук. Защото той тук е много.

Баси наглите тези. Къш! Чиба!

льотчика и всички други путьовци - ВЪН! България е парламентарна република, а не президентска реСпублика.

тази гавра с момче, което можеш да подлъжеш много лесно няма оправдание

Избори... Тия идиоти от ПП ДБ далече от власта.

Радев вече 2 години управлява България.. Какво чакате, дайте му неограничена власт.. Направете го като бай Тошо - 40 години... И после продължавайте да ревете, че живеем зле...

Тия седят обсъждат как са чужди агенти, ще назначават други чужди агенти за началници на службите и навсякъде в държавата "законно или не законно" - има доказателство за конспирация срещу държавата - техния запис. И след това седят обясняват че на записите няма нищо страшно. Тяхната игра е в момента да отричат че на този запис има нещо страшно, защото малко хора биха седнали да ги слушат 5 часа да чуят как "спасителите на България" всъщност са дошли да подменят ГЕРБ, но защитавайки същите хора, на които ГЕРБ бяха подчинени до сега. Прокуратура? Къде сте?

Космоса и пречи. Пълна безпринципност ,всеядност и пренебрежение към хората в БГ. "Добрите" се прегръщат с "лошите" и вече им прябва външен та това противник, та белким всички замълчат за случващото се.

Точно така е : Президента, е Обединител на нацията!!;) След записите, от които целият Народ ,..РАЗБРА с какво се Занимават и какво "МИСЛЯТ" да правят..Тези Алчни чудовища ...Президента ги ХВЪРЛИ отново в Ръцете на Народа ....Нови Избори и този път и Герб и ПП-та и ДБ-та ...под 4%.... и на боклука !!;) ОПРАСКА ги с 200 в дупарата (по Конституцията ..РАЗБИРА се !!;) БРАВО !!

и кой е бил обединител, Петър Стоянов, Първанов, Плевнелиев, Желев? всеки президент е член на партия, така че не може да бъде обединител, просто отразява по-голямата част от избирателите, защото само той е избран с народен вот, никой друг, а сегашният президент го натовариха да им оправя бакиите, вместо да си гледа представителните функции, приеми, официални посещения в президентски резиденции и кралски дворци, паради, подложен е на такъв натиск и се старае да лавира за да ни запази от война и майдани.

Тия не са и за затвора. Направо за разстрел са!!!

"...Радев изгуби образа си на обединител...." Интересно е че нашите помийни политици при всеки свой гаф търсят причината в липсата на обединител. Как се обединяват затънали в собствените си фекалии бе дебили? На вас ви трябва не обединител, а обеззаразител, който да ви унищожи от политическата сцена заедно с лаврите ви.

ПП,ДБ не е морален съдтик, нито е в позиция да обсъжда държавата, след като многократно я е удрял с действията си. От ПП,ДЦ нарушиха няколко пъти конституцията, извършиха незаконни арести на лидера, на опозицията пиарката и финатковия министър. Това е недорустшм окт в демократична страна. И след всичко, което чухме в записа, независимо, кой и как го е правил, ПП,ДБ продължават да се правят, че нищо не се е случило. Гюров държи команден и обиден тон към ГЕРБ, да "излезели от фризера" и да им поднесат цялата власт на тепсия. От записа се видя, че ПП,ДБ изобщо не са имали намерение да спозят ротационния договор. Чухме унизителното и сексистко отношение на Кирил Петков и компания, към Мария Габриел, дори към нейния съпрелуг и европейски лидери. Заянката за болшевишки чистки и фалшифициране на изборите с машините,"алабала", са абсолютно недорустими. Разговорите с ПП,ДБ са безсмислени. По-добре избори, отколкото правителство на измамата.

Може да се радва на утайка която била разкрила тайните на другите утайки.

Интересно, при какви обстоятелства ДБ-ПП биха се засрамили и оттеглили в стратегичско отстъпление, с цел да омекотят омразата на народа, като ефект от лайната, които надробиха!? явно при никакви - те са там да изпълнят поръчката на прокопиев и толкова.

Не мога да разбера - очевидно се оказва че ПП ДБ за найонални предатели. Незнам какъв е и какъв ще бъде Бойко щом го подкрепя. Но защо вместо да ги тикнат в затвор им дават мандат за съставяне на правителство. Това ще предизвика протести.

Другите идиоти - ГЕРБ, ДПС, БСП?

Айде улево. Ако искахте да управлявате с ГЕРБ, да бяхте подкрепили първия мандат на М.Габриел !!! Марш ПП-ДБ боклуци. Измет. Сега ми плачат като млада вдовица. Бойко, тия ги заври в кучи г@з !

ППейците са на къса каишка на Лайнената Урсула. Вакси макси сертификати, ибахани мамата преди ако помните.

Президентът не е замрозил преговорите между ПП,ДБ и ГЕРБ, за да ги размрозява. Това може да направи само ГЕРБ. Защото ГЕРБ ги замрази. Нека ПП,ДБ не се крият зад необходимостта от правителство и не прехвърлят вината за антидъпжавното си поведение на Радев, с който довечера правиха "алабала" та изборите.

Как не ви е срам бер ПП - да не бяхте говорили тези неща по този начин! Насрахте се, уви! Вие сте на нивото, от което искахме да се оттласнем. Не вие виновен никой.

Кое му е очевидното? А за какво е награден Малинов от Путин? Нещо по темата?

Този път и ГЕРБ ще приключат. Направят ли правителство с ПП и Киро Тъпака и Асенчо Сектанта значи и те са участвали във манипулирането на изборите и в флашките на машините кода ще го докаже. Не че ГЕРБ до сега не го правеха,но Киро Тъпото сам си го призна. Гешев сега е времето да ги закопаеш тези на който си на повод ,иначе може да ти се случи Мишо Бирата или Вальо Танов. Което е твърде вероятно след като те махнат. Добре са те преценили че си лабилен и ше те оберат . Логично е.

никога не е говорил така на БСП, както простака, селяндура и путинолизеца Радев.

нищо не гарантира, обвърже ли се борисов се показва като страхливец, той си има гарантирано 20% от високоплатената администрация и идеалисти, защото за разлика от василев, който иска за две седмици уволнение на всички, президентът явно не ги е пипнал, само тези които са свързани с провеждане на изборите и министрите но всички си знаят, че са временно