САЩ разполагат система за ПРО в Южна Корея

САЩ разполагат американската система за противоракетна отбрана THAAD в Южна Корея, за да засилят нейната способност да се защитава от Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - САЩ разполагат система за ПРО в Южна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не се окажат като Пейтрийтите, дето при изстрелване на 39 ракети иракска модификация на Скъд, от изстреляни 47 ракети Пейтриът, само 4 поразяват целта. Като обяснението било комично, че не били рестартирани ежедневно и се получавало леко отклонение в часа. Като дори за онези 4 поразили целта се спори дали е така. Другото тъпо обяснение е, че онези иракски ракети били толкова лошо направени, че били много криволичещи и затова Пейтриътите се издънили да ги свалят. ;)

все едно сам в русия..такава любов строи от просташките ви коментари....и затова сте на този хал

Шило

Хм, с това няма да си помогнат за намаляване на напрежението. Трябва да се търсят други начини. Толкова ли е трудно да помолят Китай да съдейства? Китайците имат влияние, що да не бъдат и те гаранти за сигурността на СК така, както американците за ЮК? За това се сетих, ама могат да бъдат намерени и други механизми.

Тази ПРО се отнася и за Китай. Като сложат универсалните пускови Mк 41 и подобни дето могат да стрелят и със крилати ракети Томахоук че и с ядрен заряд, нещата стават ясни.

Нещо не разбирам. Някакви идиоти дрънкат оръжия по света, а вие сте се разделили на два лагера и половината ръкопляскат на единия, половината на другия. И никой не се светва, че ако не дай боже нещо се случи, всички губим. Народите нямат проблеми помежду си, проблеми имат политиците им. Основният е че последният етаж отвътре е на гола тухла.

Защо не ти отърва да си спомниш,че България е обявила война на САЩ и Англия,и бг самолети са нападали самолетите ,отиващи да бомбардират нефтени заводи в Плоещ,които са снабдявали Германия с гориво.

Оръжейният бизнес...това е всичко за някои.

А какво е мнението на Китай? Чий хуй търсят САЩ на корейския полуостров? Много правилно Северна Корея ги предупреди, че ще ги остреля. И в случая не решава Тръмп или който и да е друг, а Евреонала, еврейската върхушка Билденбирг-Ротшилд, Рокфелер, Морган, Дюпон, Вартбург. Не е малка ролята и на Исраел. Извод, бий евреина за да е мирен света.

Ти питаш какво правят Южна Корея на корейския полуостров.

върхушка! Нали тя създаде евреите Карл Маркс, Ленин,Великата октомврийска соц.революция през 1917г. , евреина Хитлер,комунизма и т.н.

КНДР няма потенциал за инвазия на Юг или където и да е,но може за тласне света към ядрен армагедон:.Затова е по разумно да не се конфронтира с нея,а постепенно и цивилизовано да се преговаря за стабилност в региона .Няма вечни режими.

от корейски тип ,говорил ли си?Те нищо смислено не връзват а само цитати на великият вожд.Вкретиняването при комунизма е блокирало мисловната им дейност.От това страдаме все още и ние.Гледай как говори Корнелия Нинова е ще разбереш,защо всички пенсионери ,като един ще се юрнат да гласуват за БСП.

Кой твърдеше, че Ким Чен Поредния не работи за Щатите? Тая ПРО е направена да се продава, щото за отразяване на реален ракетен удар май-май не става. Та ако ще продаваш пушки за слонове на някой, първо докарваш слоновете и после пушките. Тия корейците, верно най-технологичната нация - серерните правят цирка, южните осигуряват парите и световния ред върви в правилната посока. И ако Ким Северния не си играе ролята според сценария, вервайте, тутакси ще го сменят...

от къде ги измисляш тия,но със сигурност знам,че си малоумен.

Когато в квартала има тарикат който показва мускули и тероризира всички в него - вие малкопишльовци му се кефите и гледате как да го величаете да не ви закача. Аз обаче отивам и му бия 2 шамара. Евала на тъпите американци. Така се прави. няма да оставят някаква дебела свиня да се прави на голяма работа.

Що не отидат да бият един шамар на Путин или на Дзипин? На слабака всеки може да се "издърви", нали?

т.е. нямаш проблем някакъв келеш да ходи и да вдига шум, чупи прозорците на хората и препикава вратите им... странна птица си.

Негова тепърва предстои, при това от неговите.Рано или късно,краят на сценария е един и същ.Сталин,Хрушчов,Брежнев,Черненко,Горбачов,Елцин.

Колкото по-рано бъдат смазани Северна Кореа, толкова по-рано всички останали ще си отдъхнем. Това е проблема с ядреното въоръжение. Щом в САЩ, луд идиот като Тръмп има достъп до ядрено оръжие, какво да говорим за страна като Русия, където честни избори хората не са виждали от преди комунизма. А, като видим алтернативата - луд кореец да държи ядрено снаражение против всички резолюции за разоръжаване и здравомислие (че живеем все пак на тази планета). Факт е, че високата ни технологичност (способност да правим оръжия или вируси способни да ни унищожат планетата) е най-голямата опасност която ще ни дебне в следващите няколко стотин години.

Така е, по цели нощи не спя от страх Северна Корея да не ни атакува случайно...

Е сега вече настъпиха мотиката янките!!! ;-) ХО ХО ХО

Това хич не е добра идея луди крави...Вече яко настроихте руснаците срещу себе си....А сега дори още повече изнервихте китайците....Май накрая ще гризнете дръвцето, или от руснаците....или от китайците..или и от руснаците и от китайците едновременно!!!Факт!

аз мисля че не бих искал някои да унищожи ядрена ракета която лети за точка -б над главата ми :))) нищо де ...китаи ще им даде евтини чадъри и така ще предпази хората от праха

КВО МИСЛЯТ В АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ? ГЛЕДАЙТЕ : .... The Ottoman Lieutenant (2016) - IMDb ..... КАК ХОЛИВУД РОМАНТИЗИРА ХРАБРИТЕ ГАДЖАЛИ ГЛАВОРЕЗИ :))))

ТУРСКО-АМЕРИКАНСКА ВОЕННА РОМАНИЧНА БОЗА: - МЛАДИЯ ЛЕЙТЕНАНТ ИСМАИЛ - РЪГА ЧУШКИ В АМЕРИКАНСКИ БОБ :)))

оооо путио здрасти бе :) на теб освен путио в устата и в тъпата ти тиква друго няма :))) я сега да ни разкажеш за канадските ценности : да ти помогна ли ? изброявам а ти кажи къде бъркаям 1. пълно с араби 2. нямат 1 национално ястие 3 . ресторанти без покривки с 1 страница мену 4. нито една група от класа на сигнал или щурците 5. дупки по пътищата повече от бг 6. чакаш доктор 2 месеца или 10 часа пред кабинета 7.бира - пикня 8.жените грозни и дебели 9.много беден и прост народ з0% 10.фолклор традиции исторя - нула и ти си горд канадец :))) при това страхлив посерко... още

Глупако съветски, нека и аз да ти изброя: Араби има в Монреал заради френския Национални ястия си имат достатъчно Ресторанти....колкото искаш и каквито кухни искаш Дупките са в Монреал Безплатно здравеопазване. При личния си лекар отиваш веднага. За специалист може и да чакаш, ако не си спешен. Иначе минаваш веднага Бира - в Beer Store има над 350 вида бира от цял свят. A Steam Whistle, която я правят в Торонто, е най-добрата бира, която съм пил. Слага в джоба си, немски, чешки, датски, холандски..... Жените - Канада е имигрантска държава. жени всякакви - българки, рускини, украинки, венецеулеки, бразилки, китайки.... За певци - тука тотално си се объркал.....в момента най-много и най-известните са канадци. Образованието - Канада е на 3-то място в света.....виж статистиките Не ми се обяснява на руски блядь и комунаст, защото тъпотията е най-голямата ви даденост от природата. И да не забравя....Канада е винаги в топ 3 на света за най-добър живот. Раша е извън 100....Някакви въпроси, гнидо съветска ????

СПОРНИЯ МОМЕНТ С ТОВА ПВО Е НЕ ЧЕ ПРЕХВАЩА СЕВЕРНО-КОРЕЙСКИТЕ РАКЕТИ , АМИ ЧЕ МОЖЕ А ПРЕХВАЩА КИТАЙСКИТЕ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ БАЛИЧТИЧНИ РАКЕТИ .... А ДА ДРАЗНИШ В ЕДИН МОМЕНТ И МЕЧКАТА И ДРАКОНА СИ Е НАПЪЛНО ОТЧАЯН ХОД :))

ТериториЙ римски император ли е?

Само така ,нали потомствения диктатор точно от това се нуждае за да държи народа си в страх и подчинение.Ердоган също се мята от желания да започне да произвежда ракети но той е друга патология -много по-опасна и мащабна.

Точно така. Само правилните диктатори имат право на ракети.

На 14.02.2017г. САЩ изстреляха две междуконтинентални ракети "Трайдънт 2" от борда на подводница клас "Охайо". Защо С.Корея,която никога не е използвала атомно оръжие да е заплаха с тези свои тестове,а САЩ не са заплаха ??

А много ли е трудно сам да се сетиш, защо!?

Ми, трудно му е. То се иска мозък, а не сърпове и чукове в кратуната.

Истината е, че САЩ заобграждат Колхоза със ПРО отвсякъде. В случай на конфликт, всичките ракети на водколаците, ще паднат при тях, ако въобще успеят да излетят де.

Е, най-накрая си призна кой е агресивната страна. Твоята любима америка, предател.

Аз от Америка лошо не съм видял, ама от РОССИЯ, тъй че предател си ти.

КИТАЙЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА ПОТОПЯТ САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ ЯПОНИЯ И ТАЙВАН ЗА 15 МИНУТИ ..... И СЛЕД ТОВА САЩ СА БЕЗ ОПОРНИ БАЗИ В ТИХИЯ ОКЕАН НА 8000 КМ :))))

3евзек

В същото време американците и корейците вече превземат Русия с култура и технологии.

оооо путио здрасти бе :) на теб освен путио в устата и в тъпата ти тиква друго няма :))) я сега да ни разкажеш за канадските ценности : да ти помогна ли ? изброявам а ти кажи къде бъркаям 1. пълно с араби 2. нямат 1 национално ястие 3 . ресторанти без покривки с 1 страница мену 4. нито една група от класа на сигнал или щурците 5. дупки по пътищата повече от бг 6. чакаш доктор 2 месеца или 10 часа пред кабинета 7.бира - пикня 8.жените грозни и дебели 9.много беден и прост народ з0% 10.фолклор традиции исторя - нула и ти си горд канадец :))) при това страхлив посерко :))

Американците имали съюзници там. Пълен смех. Скоро ще изхвърчат и от тази част на света.

В момента в който се махнат Американците от Ю. Корея и гладниците от Севера ще атакуват

със сигурност повече съюзници имат от Раша. Който дружил с Владко само страдания и загуба на територий е видял. Така че не сегрижи за съюзниците на САЩ. Мурзилките като теб трябва да ги е еня че никой не иска с вас да има взимане даване. Вече и Беларус гледа как да се измъкне

тъй тъй аз мислех че в Европата няма тъпанари ама на учиш се докато си жив)))))

Блажени са верующите. Няма да стане както на теб ти се иска.