Румен Овчаров отказал да говори с разследващите

Бившият енергиен министър Румен Овчаров беше за кратко в Столичното следствие. Пред журналисти той обясни, че е бил призован, за да даде обяснения, но отказал.

Обратно в новината

Коментари - Румен Овчаров отказал да говори с разследващите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румен Овчаров=Христо Бисеров ! Обзалагам се,че ще последва неговата съдба.Тоест нищо,нула,сух от водата.И да го изгонят от БСП няма да му вземат парите.Искам да съм негър.

да го пратят в ЦСЗ, където му е мястото, и там да си говори със съкилийниците. Може пък на тях д разкаже за далаверите си.

да говори със следователи!... Той къде къде по-големи работи движи..Де газ, де нафта, де атомни самовари..

" Не човек, а желязо просъскал агентът фашист. Тихо мъртвия казал: Не, комунист! " ...само дето този на картинката е много жив ...

ВСИЧКИ ГО ОБВИНЯВАТ В ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ДОРИ И ФЕОДАЛА СИ ГО ПОЗВОЛИ,НО ПИТАМ,ЗАЩО ДО СЕГА НЕ Е ОСЪДЕН???ЗАЩО САМО СЕ ВОДЯТ НЯКАКВИ СЛЕДСТВЕНИ ДЕЛА И В КРАЙНА СМЕТКА СЕ ПОЛУЧАВА ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО???ДАЛИ Е ТОЛКОВА ВИНОВЕН ТОЗИ ЧОВЕК ИЛИ Е НАБЕДЕН ЗА ВИНОВЕН???МАЙ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ИЗНЕСЕ ИСТИНАТА,А САМО ДА СЕ ОТВЛИЧА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО НАВРЯХА КЛЕТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД???

съдебната система е закалена от времето на "народния съд" и нема сила да я контролира.

Брей, в русофилския дир мурзилки сипят жлъч срещу баш руската креатура Овч. Ти да видиш

Ма, как ще им дава обяснения - та ток е Р.Овч, а те кои са ?!

пратете го на разпит при свети петър.

Той отказъл да дава показания разбираш ли. Ми прав е човекът, защо да дава показания и да си губи времето с глупости след като за всички е ясно че присъда няма да има. Аз лично си мисля че такива като този изрод наистина няма какво да ги разпитват а направо до стената !!!

Пожелавам и на следващите от най-престъпната групировка БКП=БСП да те последват!Стига червен терор,лакоми и ненаситни престъпници!

няма ли кой да го гръмне тоя нагъл червен урод крадлив и лъжлив!

Това е един безсрамен и безскруполен, да не казвам още какъв. Човек немислещ за народа ненужен буренак! Да му ..... прокисне ла....о вътре в него!

Този няма нужда да бъде разпитван и да се води някакво следствие за делата му - достатъчно е да се види имението му. То няма от какво друго да е създадено освен от руската комисиона за "големия шлем".

Този трябва да бъде растелян с първата група на стадиона скоро ще стане...

АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!

Ако един " айдук" , Р.Овчаров не е осъден, цялата правосъдна система е ултраайдушка.

интелЕгентен!Вместо "в", казва"ф"!

от 2006-та за газ сме надплатили към 3 милиарда лева - това е официално призната сума от много специалисти. Заради такива като Р.Овч.

Този е от групата, която Нинова уж отлюспи от БСП. Вярно, вече не са в парламента, но то беше за да привлекат повече гласове. Но и този ход не им помогна. Защото пременил се Илия .... Този едва ли е висял в кабинета на Нинова за да си говорят за времето. Това е една мафия, която съсипа държавата. Сега от тях се учат младите нахъсани червени лъвчета. Гарантирано, че младите ще са по-хищни от старите, защото са по-гладни, по-учени, по-коварни от старите. Но нали учениците надминават учителите си. Затова, хората от тази партия не трябва да бъдат допускани до властта. Иначе ни чака поредната национална катастрофа. А тези отлюспените нямат имунитет и трябва веднага да бъдат прибрани на топло. И още нещо относно имунинета на депутатите. Те трябва да имат имунитет само за това, което говорят в парламента. За всички други свои действия, трябва да отговарят пред закона, както отговарят всички българи.

къде дават така? И аз искам да присвоя десетки милиони и после да отказвам да говоря за това!

Ах , айдука му с айдук и червен боклук де...

Да кажа на тъпанарите в този форум,че напразно се хабят.За Белене единствената грешка е,че не е построена.А за това са виновни американците,техните мекерета в Европа и у нас,но най вече този дебел тъпанар Бореисов,който сутрин говори едно а след мачлето,друго.

Ти защо говориш (казваш) сам със себе си?

Леле колко си тъп пич, леле ти направо си най- простият човек на планетата :) А освен това си и неграмотен. Такива като тебе замърсяват генетичният фонд да България !!!

Приликата между Овчаров и Гергов е, че и двамата са червени олигарси от БСП и свързани дълбоко с разграбването на държавата от КГБ и Москва, и облажили се сериозно от това, разликата е, че Гергов е прост, но хитър, докато Овчаров е интелигентен и хитър, но и двамата са много нахални, крадливи и безскрупулни и затънали до гуша в престъпни далавери и зависимости!

Че какъв е този "незаконен добив", след като има концесионен договор ? Някои си измислят НК. Ей така, в движение. Според обстановката.

Социалистически наглец и крадец.

С нетърпение чакаме в нашия луксозен затвор, другаря Р Овч. С удоволствие ще го поздравим, и лееееко ще му раздуем цицката !!!!

Румен Овчаров е един от най-виновните за това, че в България мафията си има държава - от оцелелите мафиоти и т.н. "сиви кардинали" и за разграбването на държавата и разрушаването на държавността! И колкото и да се прави на света вода ненапита (те всички са така като видят дебелия - като невинния пенсионер и само "съветник" на Маджо и СИК - Любен Гоцев, или другият нахалник от шайката им - Викотр Вълков...) всички отлично го знаем! Не че и руският гражданин и "посредник" между руснаците и "проблемите на Сашо Дончев с тях" - Гергов, както той сам разправяше, е много зад него!

И Дойче веле така казва ! Не може да не е вярно ! :D :D

Този руснаците още ли не са го утрепали, като Луканов.

Всеки, който е извършил и уличен в престъпление и е достатъчно обигран отлично знае, ЧЕ КАКВОТО КАЖЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ НЕГО В СЪДА, ИЛИ ДА СЕ РАЗКРИЯТ ЛЪЖИТЕ МУ!

Р.Овч. скача на въже, както си ще. Р Овч. ще висне на въже-няма повече накъде!

Същия този комунистически боклук много отдавна трябваше да бъде в затвора.Но въпросния мафиот е шеф на борда в лукойл и получава заплата 30000 /тридесет хиляди / лева.Докога ?

Аз съм един от последните, които ще симпатизират на Гегров и който и да е от назначените червени ДС-КГБ бизнесмени, които са в дъното на разграбването и съсипването на България и се обогатиха от това, но за едно безспорно е прав, когато говори за "Дългия крадец - инкасатор" Румен Овчаров: "Също толкова лаконичен беше Овчаров и за казаното от червения бизнесмен Георги Гергов, че той и лидерът на БСП Корнелия Нинова нямали право да говорят за паралелна държава и мафия, защото единствената им чиста сделка била тази за пловдивския панаир." Е, колко е "чиста" само седлката с активите на пловдивския панаир всички отлично знаем. Тези лакоми задници наяждане и насищане със заграбеното от тях нямат! Бинесмени били! И то едри...И същевременно върли противници на капитализма и социалната несправедливост, и за развенство и защита на трудовите хора и бедните!!!

Този... ЕХИДЕН БЕЗОЧЛИВ БЕЗСКРУПУЛЕН КРАДЛИВ с чувство за НЕДОСЕГАЕМОСТ и БЕЗНАКАЗАНОСТ ИНКАСАТОР на НАРОДНИ ПАРИ е ВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ДАДЕ ...ОТЧЕТ !!!

защо въглищата са "изключително държавна собственост",а хиляди тонове злато не са ??

комунистически престъпник

дааа,като всички останали !

заблеало ми агънце

Аве Бойко,ако ти работеше като румънския мин.председател,това червено хюмне Овч.щеше не в затвора да е,ами направо на площада! Ако искаш ти и ОП даизкарате цял мандат,вземай се в ръце иги вкарвай в затвора. В противен случай като нищо може да стане вкато при макетата!

нали първо трябва да почне от Лилито а как беше пооворката гарван гарвану око..

Тия Прокуратури -следователи са направо смешни и жалки Първо -те нямат компетенциипо никакви свери от живота освен от купувануе на изпити и местата си Второ --Тормозят хора когато според тях те не са позиция от която могат дасе защитават Трето---съмнявам се въобще във възможността да се прецени от днешно време кое е било целесъобразно и кое не----то затова се казва Политически решения --те нямат нищо общо с правото им---което също не е наука

За разлика от тях ти другарю имаш компетенции по всички сВери явно.

Еми неграмотнико --аз имам юридическа диплома от 19 88 година -и съм работил в различни сфери --бил съм в тия коридори---- а ти живееш с голи антикомунистически заблуди ---всъщност единствения комунист е бил Исус Христос --но няма смисъл да ви се обеснява колкото по бързо се самоизядете българските лапачи -по добре

Тия всичките са за разстрел! Може да не е демократично, но докато не ги опънат на една стена всичките като тоя и не ги разстрелят, няма нищо да се промени в тая държава.

САМО С ПРЕПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ГАЗА 10 ГОДИНИ ПРЕДИ ДА ИЗТЕКАТ, ТАЗИ ГНИДА ОТКРАДНА ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ПО ОКОЛО 10 000 ЛЕВА. ВКЛЮЧИТЕЛНО ПЕЛЕНАЧЕТАТА. ПРОКЛЕТ ДА Е!

ОВЧ не се притеснявай, те и мен ме разследваха, но после прекратиха преписката...ела утре в 16.00 да пояздим кобилките...И да не забравиш-Гергов ни е поканил да посетим Пловдивската организация на БСП-щели да ни посрещнат тържествено, лично Жоро свинаря ще ни почерпи с питка с мед и ..сол...ха ха ха

Стига сте ни я претопляли тая манджа, бе... Вижте датите на "престъпленията" му - ами от преди 10 и кусур години! Това повдига поне два въпроса: 1. КЪДЕ БЛЯ "независимата" ни прокуратура досега?! 2. Как така оставихте Дългия инкасатор, "злоупотребил с милиони обществени средства", В НАШИ ДНИ да представлява ДЪРЖАВАТА в Лукойл?!;))

Нима има по-удобен за руснаците представител на българската държава?! ;)) Р.Овч. е направил толкова щедри услуги на Русия, че изборът му е напълно логичен. Пък и на кой му пука за нашата държава? Нали хората гласуват за БСП - т.е. подкрепят действията им, правят ги възможни?!

Е, да де, ама от 2009 насам с малки изключения , сме в ерата на Бога Слънце! Той как така се примирява със золумите на БСП?! И преди да ми кажеш, че това е напълно мв компетенцията на "независимата " ни прокуратура, да ти припомня, че Бога Слънце "си го избра" - Най-Независимия Главен Прокурор в целия ЕС!;)

Червената Цацаратура работи само по поръка на партията. А гнусният др. Овчаров е първи кадър на Партията, така че не може Цацаратурата да работи срещу него. Просто е.

Според мен цацаратурата добре обслужва УПРАВЛЯВАЩИТЕ партии, а не само БСП! Все пак от 2009-та насам основни ни управлява една друга партия! А че Р.Овч. отдавна си е за затвора - по това спор нямаме!

НИЩО. В КИЛИЯТА ЩЕ СИ ГОВОРИ С БАЙ СТАВРИ И ГЪДЮ ЧУГУНА...

Абе Вие не разбрахте ли, че виновни в България няма???!!! Що го мъчите човекот?!

Как ще откаже ? Кой е той ? Направо го пребирайте в затвора и всичко ще си каже !

Заради тази конкретна червена гад България като държава и българските граждани поединично сме назад с няколко милиарда. Защо преподписа договора с Газпром на 3 пъти по-висока цена като оставаха още 10 години от стария бе престъпник гнусен? Колко беше подкупът? А защо подписа договор за 30 години транзит на руска газ за жълти стотинки? Не за затвора, а за куршум сте червени предатели гнусни.

Войната в България не е между отделните политически партии, а между народа и политическия елит. Повдигнатите обвинения срещу Румен Овчаров и други политици е за отклоняване на общественото мнение от бедността, високата смъртност и ниска раждаемост, от огромната миграция.

А бе какво ни занимавате с този жулик......

Цинизмът е пълен! Румен Овчаров подарява мини Ораново, а Мая Манолова ходи да спасява миньорите. Цялата им партия е цинизъм, щедро подкрепен от чувства за безнаказаност. ...и от 1 милион цигани и пенсионери, дето им вярват!!! Парадокс!