Боршош с призовка да се яви като обвиняем за НДК

Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош е получил призовка да се яви като обвиняем в Столичното следствие, съобщи той в личния си профил във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Боршош с призовка да се яви като обвиняем за НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лилито ще излезе май права дето го е уволнила, крал или крали марко, аз съм бай пешо крадеца на студена вода от язовира за напояване на кокошките , на пазара ме търсете всяка събота, там съм, а и в у дома митничар ми пази парите от кокошките да не ми ги откраднат, стена съм зидал около 500 метра, а бабата депутака ме пази яко

Ако си е плащал на Тиквеника редовно, а не се съмнявам в това, то резултатът ще е същия като с Цецо - крадецо.

Хайде бе борош отвори си устата защото тъй или иначе ще си изпатиш ама поне не крий другите крадци и манипулатори..

....А ПРИЗОВКА ЗА БАНКЯНСКИЯ ТИКВУНДЕР КОГА ? В НОРМАЛНА СТРАНА САМО ЗА ТОВА ЧЕ ПОКРИВАШЕ БОРШОШ(НАЙ МАЛКОТО ГО ВЪРНА НА РАБОТА) Т.Е ПАК ПОКРИВА КОРУПЦИЯТА СИ Е ПОВОД ЗА ПРИЗОВКА !

лаенето по Фейсбук няма да ти помогне. Подготвяй си раираните дрехи и тичешком, към софийския затвор. По голям бандит от тебе няма. Комисионер при кмета Борисов, Комбинатор при Надето във Външно, много ти стана. Време е да посетиш централния.Треперят ли ти гащите?

Както всички знаем, прокуратурата само започва проверки но никога не ги завършва, иска имунитети но никога не доказва обвиненията, обвинява но нокого не може да осъди, освен дреби кокшкари.

Отивай направо в затвора.Нали сме млади,честни и умни.

Ма тоя какво си мисли! Че е недосегаем ли?! Явно, да!

ЗАЩОТО Е ЕВРЕЙЧЕ...

...НАЛИ УНГАРЕЦ УЖ ? ....ЯСНО......ПАК ДЪЛГАТА РЪКА НА ЧИФУТИТЕ !

Тези три милиона са ми част от стари хонорари от предизборни кампании. Ама сега на някои им е къса паметта пък и е по изгодно да ми дадат чашата с студена вода.

ЩОМ си сигурен в решенията си за какво се притеснява?Все пак Бойко Борисов те върна на работа.

Всемай си четката за зъби и отивай на топло доброволно. Навън е още по-топло, а и после ще имаш право да ни осъдиш в Страсбург,

Преди време Б. се занимаваше с развъждане на расови коне. За какъв конски чеп му трябваше да се занимава с НДК? От друга страна, от конско ебане не се печелят милиони......

Ще му повдигнат обвинение за да го оправдаят. Тоя филм сме го гледали.

Отивай , стига се кри зад Борисов ! Да видим колко прибра след като те назначи ББ-1 , на това хлебно и парично място ! Пък и за Лилетка кажи какви далавери въртеше там и ти я накара да се махаш , ама тя ти стъпи на шията !

има протекции отвисоко и там се чудят какво да правят с него

ми в закона си пише! пренебрегваш постановлението на прокуратурата, и вярваш на това що е публикувано в пресата! нали тъй, боршош?!

Винаги се сещайте за Мишу Бирата. Да не получи и тоз нещо внезапно в хотела

Важното е че знам как да се подмазвам на бате Бойко - още по времето,когато ръководех предизборната му кампания.Така че следствието и съдът могат само да го духат!

Абе каква е тая шантава фамилия Боршош?Да не би този търгаш да е руснак или пък просто обича да яде борш?

Прост си ти. Фамилията му е унгарска. И не, не е руснак!

ЗАЩОТО Е ЕВРЕЙЧЕ...