Коментари - Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев | Днес.dir.bg

Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев

Властите в Сърбия са успели да връчат призовка и 11-те хиляди страници обвинителен акт на бившия мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев | Днес.dir.bg

Коментари

ЦВЕТАНЕ ,СТЪПНЕШ ЛИ В БЪЛГАРИЯ СИ СМЪРТНИК.ТВОИТЕ АВЕРИ ТЕ ИСКАТ МЪРТЪВ.ТИ СИ ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА НАШИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ "ЕЛИТ"

с тая "екстрадиция" на Ц.В. Сърбите ни разиграват вече 4-та година. Ако те искаха от нас да екстрадираме някакъв техен банкер или мошеник от мега-класа щяха да ореват света, че сме корумпирани, не признаваме законите, че сме в сговор и покриваме престъпници и какво ли още не... А ние мълчим, сврели сме се в кьошето като бито куче и чакаме някой в Сърбия да благоволи да се произнесе вече маса време...

Защо НЕ се учудвам?? ЗАЩОТО ОТДАВНА НЯМАМЕ ДЪРЖАВА!! Ще ми подскаже ли някой за институция (министерство, ведомство, агенция или каквото се сетите), която работи и може да се посочи като пример за подражание!!??????

ЗАКОНА ПЕЕВСКИ ЗА КТБ ВЕЧЕ Е ПРИЕТ ОТ НС

няма да има осъдени, защото те отгоре си правят законите

Има ли все още,някой глупак,който мисли,че Цв.Василев е откраднал парите от К Т Б?

аз си мисля и без да съм глупак.

тоя ако се разприказва ще стане революция

в видеоконферентна връзка има 2 неща ....ако го разпитат така означава че ще 1. цветанов знае какви въпроси ще му са задавани и лесно да ги отклони 2. ще може да се подготви за истенскя разпит мисля чееееее имат право да откаят по и-фона-магнетофона скаипсковски

Абе тъпак, а защо екзактният Местан се уплаши и избяга в турското посолство на секундата когато пак тази шайка, абсолютно същата, реши да го подпука? Защото е виновен ли, или защото бе и той част от тях и отлично им знаеше адета (вкл. за една самоубита мъжка секретарка) просо защото бе един от тях, част от тях, играеше с тах, както и Цветан Василев, между другото? Знам какво ще отговориш - защото и той е бил виновен,.. Та веднага следващият ми прост въпрос е: И като е така и е толкова виновен, като е (бил) предател и работел за чужда държава и пр. ЗАЩО ТОГАВА НЕ ГО ОСЪДИХА, бе! Защо не го разследваха, не го изправиха пред съда с годни за присъда доказателства, бе тъпак! Ти ще се съгласиш ли да се бориш и свидетелстваш срещу мафията пред обвинение и съд, подбрани к посочени от ... МАФИЯТА, бе глупак! Изащи се правиш на Пи-голям идиот отколкото си?

Тоест прокуратурата и властта ни очевидно е затънала до гуша в батаци к далавери, вкл. Кражбата на века - КТБ, за ; милиарда, и затова редовно и безобразно лъже и използва двойни стандарти! Разбира се, че е нагла лъжа и твърдението й, че разпит на Цветан Василев с видеоконферентна връзка щял да попречи на обективната истина, това е толкова абсурдно твърдение, че дори и не си струва да се коментира! Ако бе така тя нямаше да се използва от белия свят, а и ще е много интересно тези да обяснят как по-точно и конкретно такава връзка щяла да попречи... По-интересно за мен е друго обаче - и Цветан Василев не казва за сега цялата истина! Той посочва директно някои от безспорните виновници за умишлената атака срещу банката к фалита й - Цацаров, Пеевски, Борисов, Доган, Иван Искров, Цветлин Йовчев, Писанчев,...но ПРИКРИВА поне засега други! Като например Станишев с Мониката му! И хората му. Забележете,че на времето когато Пеевски бе пробутан за шеф на ДАНС Станишев директно е бил заплашен от Доган че ако БСП не подкрепи Катарзиса правителството на сламения му човек Олигарски веднага става история барбар с парламента! И как Станишев се е натискал да става премиер, многократно обещава на съпартийците им, че няма да ги остави и после избяга в Брюксел (както Цветан Василев - във Виена) и стана ПЕС! (а му бяха спретнали чрез Цацаров к дело за изгубени секретни документи...) Но най-интересното е, че Цветан Василев не е глупав човек, а вади факти и свидетелства, с Кото обвинявайки гореспоменатите ДЕ ФАКТО СЕ К САМООБВИНЯВА!!! което е ясно свидетелство, че той е решен да се бори докрай за да се разбере цялата устина и да станат известни всички виновни в това огромно престъпление!!!

Явно че ако Василев изкара всичко, което има и знае ще се разтресе цялата държава и България к политическата й класа и управление няма да са същите повече! Въпросът е защо не го прави и защо избра да потърси зашита точно в Сърбия, чиито управления са в традиционно много близки, макар и дискретни връзки с Москва! (и миже би тук трябва да си припомнил правоприемник на коя банка е КТБ и какво е станало с активите на предходната банка на руското външно разузнаване в България)! Тук явно се играе двойна и тройна игра, и то от двете враждуващи до смърт страни!

В Сърбия кара две години на фотосинтеза, прах в очите на хората

Мисля вече поне няколко неща станаха пределно ясни. 1) Че ПРОКУРАТУРАТА НИ ЛЪЖЕ и подхожда с двойни стандарти и много избирателно и по това скандално дели! Не можеш да търсиш, и то неколкократно Цветан Василев на домашния му адрес в София и да твърдиш, че не можеш да го откриеш там, след като цяла България отлично знае къде е и че е в Белград, вкл. няколко журналисти ходиха да му взимат интервюта в Белград и влизат в контакт с него без проблеми! Нещо повече - вижте невероятния абсурд - Цацаров и прокуратурата хем искат официално от Сърбия да го екстрадират от там, хем му отказват конферентна връзка и разпит ОАК ОТ ТАМ, хем го търсят и не могат да го намерят на ... Софийския му адрес!?!?? Няма да окачествяван подобно поведение и че през ума ми минават думи като дебилизъм и идиотизъм... точно като да арестуваш някого за убийството на жив и здрав човек, например!

2) Прокуратурата и до ден днешен не е уточнила за колко точно пари, за каква открадната сума става дума - след години разследвания, експертизи и одити - за 206 милиона ли, за 4 милиарда ли, за 2 ли ...? 3) Прокуратурата вече подпука Соня Култуйкиева в съда за получени някакви си 20,000 лева от КТБ и Цветан Василев, и не че не трябва(зле) да го направи, напротив!, НО... От официалния документ на разследванията й ПО ДРУГО ДЕЛО!?!? които Люба Кулезич изкара при Сашо Диков - и едно голямо евала на тях!!! - се разбра, ЧЕ ОТ СЪЩОТО МЯСТО, от същите показания и доказателства на разследването излизат и много други имена с многократно по-големи суми като например червените голфъри-пишман-социолози Андрей Райчев и Кънчо Стойчев със - забележете - по 500,000 евро, тоест по 1 милион всеки!!! Росен Карадимов, съветникът на Станишев, Болен Сидеров, Гармизов с над : милиона и т.н., но СРЕЩУ ТЯХ ОБВИНЕНИЯ НЯМА!!!! С две думи - прокуратурата манипулативно и избирателно вади данни и компромати и явно държи в зависимост десетки и стотици кръстени политици, депутати и други лица!

Като типичен българин, разбиращ от всичко, се изказвате абсолютно неподготвен. !.Има законоустановена процедура по призоваване, която включва задължително търсене на официално известен адрес. Преценката за провеждане на видеовръзка подлежи на база на наличното в едно производство и не случайно има законоустановени за това произнасяне лица. 2.От публикуваните обвинения става пределно ясно сумата, която е присвоена. 3.Юридическото образование трае близо 6 години със стажа, но прилагането й изисква непрекъснато следене на законовите норми и практики. 4.Журналистите за съжаление търсят основно сензации, рядко са реално подготвени и обективни.

србия ще влиза в ес! комунягата ще бяга в россия!

Да, но нито един - от виновните !

борисов да задейства дипломацията и да натисне сърбите да ни върнат този комунистически мошеник... иначе ще видят ЕС и НАТО през крив макарон

"Заплашват го с 72 часов арест" и искат да се върне в България? Тук в България, има още 17 обвиняеми и никой не е арестуван, а чакат Ц. Василев да дойде !

Цецо фана европейскта струна на Боко.

Да не си е избърсал ...... със разписката и да им я е пратил в рамка. 11000 ще има гъзпапир за доста време. Мегафарс

Иска ми се нещо добро най-накрая да дойде от Запад, но не от 2000 км от София, а от 200 км. Я Цветан да пропее, я Сретан да се активизира и тогава нито галенията на папите, нито целувките на дъщерята на Фюрера да могат да помогнат на "най-религиозния"...

11 хил. стр. обвинителен акт! Та това се превръща в процес номер 1 за последните 100 год. от историята на България. Самото разглеждане на този обем от страници, кара човек да се замисли дали този процес някога ще приключи (по давност!).

Първо да има конферентна връзка и второ тази връзка да се предава по телевизията, за да разберат всички хора как стоят нещата от първа ръка . А не после да се коментират журналистически трактовки.

Е нали бяха 4 милиарда :). Явно нещата се случват. Като стане да е обвиняем за 4 лв и 50 стотинки, ще се върне :).

Този, ако пропее 2/3 от политическият ни елит ще е окаже, че е за затвора, а от сегашните политически партии в парламента няма да остане ни една.

Е, щом това е твоето мнение, значи със сигурност айдука не е Цв. Василев!

Не е точно така тая работа. Баце не иска да го съди и Баце е знаел много добре какво става, демек в участвал. То иначе не става.

си прочете Василев обвинителния акт, делото ще бъде прекратено по давност. Публиката плаче. Туш.

На новата дата пък ще се разболеят адвокатите. Този филм е ясен на всички.

Прокурорите ще се разболеят, не адвокатите;)

именно

Какво му е именното? Имаше накоро случай някаква жена дето я съдили за убийство повече от 10 години, накрая се оказала невинна.

За 4 лета само туй ли?

лицето, както се казва, макар че друго е подходящо в случая, Иван Искров призовано ли е за свидетел, барем?

ще опере пешкира а главния крадец управлява страната с разбойническата си партия.

Добре ти плащат!

добре,че Дебелянчо пише закон за вторичното разграб....спасяване на активите,та поне за това не се притесняваме

Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев - призовката е занесена от Шиши и по него са пратени 100 000 евра за Цацата!

Виж той за разлика от Радева е стилно и елегантно облечен!!!!!!!

А на главният виновник за фалита на КТБ Джейлян Свиневски кога ще връчат призовка дубайските власти? За един перател питам?

Дискретно : - очаквам до Дни да Рукнат Публично Доказателства отн. Вси"наште". ----- ..."избранници" ..."банкери" ..."пр" ..."анализатори" ..."бизнесмени" - де-факто АбсолютноЦялата "плеяда" на Вси"наште" !, Включая И "механизма" на фалита.

Няма да рукнат. Борисов им трябва още.

А бе ,,дървосекач"-о. Дане ти взеха брадвата /НИКА/ де ???

А как ще подпише протокола?видеоконфетентно ли?

Протокола го подписват съдията и секретарят.

Както се подписва при видеоконферентни връзки в белите страни, умнико!

Вижте, Дир.бг&Колеги ...- ха Да Теглим Калема ! : а. Василев - Никога НЕ е отричал че Ще се Яви В съда НО ! - ако Се гарантира че Няма да бъде Убит ! б. АктътМагнитски - Се прилага по казусаКТБ И ! - в края на м.март - излиза Решението ! ..а Ако надзърнете в Последния видеоматериал (миналата неделя, Диков&Кулезич по БиАй) - Ще видите че "работата" на Вси"наште" Е поБезГащи.

Мора да се каже дека това ВАЖИ ! Хвала на србските призовачи !

Странно ми изглежда 3 години да не му връчват призовка.недобросъседско е.трябва да им го припомним е опредрлен момент.

КТБ не беше ли създадена от ВТБ?

а, цаци как броеше бюлетините под командите на боклук барек и мутреса мая галева..!? видеоконферентната връзка няма как да попречи, тя може само да допринесе за разкриване на обективната истина! друг е въпросът, че пеефски си праска цацата както му е кеф и разбира се, няма да го ползва за да си вреди.

ЧУДНО Е, ЧЕ ВСЕ ПАК ДЕЛОТО ЗАПОЧНА. ОТДЕЛЕН ВЪПРОС Е КОГА И ДАЛИ ЩЕ ЗАВЪРШИ. НАЛИ И БЕЗ ТОВА НА ВСЕКИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЕДИН ЧОВЕК НЯМА КАК ДА ОТКРАДНЕ. ЧЕТА И СЕ ЧУВСТВАМ УНИЗАН ДО КЪДЕ ДА ПРОПАДНЕ БЪЛГАРИЯ.

свише,май?!

Прокурора изглежда уплашен от конферентен разпит пред медиите,излъчван по БНТ,а това не може да е пречка за разкриване далаверата с КТБ и истината!Иначе изглежда,че Прокуратура прекрива и е съучастник в престъпният обир!Оправданията са доста наивни грозни за истинско правосъдие!

Голям пич е тоя---даже не си дава зор да бяга в Южна Африка!:)))))))

Що ли?:)))))) ....корупцията не е само "кинти в плик"!:))))) Политическата корупция /проституция/----е по-страшна!

Една от разликите между Сърбия и България: България връща на секундата турски военни по заповед на турския падишах. Сърбия не обръща и капка внимание (в продължение на години) на жалките молби на държавицата за екстрадация на обвиняем за кражбата на четири милиарда народни пари!

Има разлика.Турския военен няма парите на Цветан Василев.

Те не искат истината... Те искат него...

се казва жив или мъртъв, ама по-добре второто

Дайте една видеоконферентна връзка и публично дело за да се уверят всички в справедливостта на процеса!!!

"справедлив процес" не е ли оксиморон в България?

В ютюб гледах интервюто на Сашо Диков със Цветан Васиев и като слушам как замесва Доган,Пеевски и Б.Борисов,направо ми настръхва косата!

за изхабената хартия. Едва ли има някой, който да се надява на справедливост и правосъдие. А истината е някъде там...

Коментари - Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев | Днес.dir.bg

Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев

Властите в Сърбия са успели да връчат призовка и 11-те хиляди страници обвинителен акт на бившия мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев | Днес.dir.bg

Коментари

ЦВЕТАНЕ ,СТЪПНЕШ ЛИ В БЪЛГАРИЯ СИ СМЪРТНИК.ТВОИТЕ АВЕРИ ТЕ ИСКАТ МЪРТЪВ.ТИ СИ ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА НАШИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ "ЕЛИТ"

с тая "екстрадиция" на Ц.В. Сърбите ни разиграват вече 4-та година. Ако те искаха от нас да екстрадираме някакъв техен банкер или мошеник от мега-класа щяха да ореват света, че сме корумпирани, не признаваме законите, че сме в сговор и покриваме престъпници и какво ли още не... А ние мълчим, сврели сме се в кьошето като бито куче и чакаме някой в Сърбия да благоволи да се произнесе вече маса време...

Защо НЕ се учудвам?? ЗАЩОТО ОТДАВНА НЯМАМЕ ДЪРЖАВА!! Ще ми подскаже ли някой за институция (министерство, ведомство, агенция или каквото се сетите), която работи и може да се посочи като пример за подражание!!??????

ЗАКОНА ПЕЕВСКИ ЗА КТБ ВЕЧЕ Е ПРИЕТ ОТ НС

няма да има осъдени, защото те отгоре си правят законите

Има ли все още,някой глупак,който мисли,че Цв.Василев е откраднал парите от К Т Б?

аз си мисля и без да съм глупак.

тоя ако се разприказва ще стане революция

в видеоконферентна връзка има 2 неща ....ако го разпитат така означава че ще 1. цветанов знае какви въпроси ще му са задавани и лесно да ги отклони 2. ще може да се подготви за истенскя разпит мисля чееееее имат право да откаят по и-фона-магнетофона скаипсковски

Абе тъпак, а защо екзактният Местан се уплаши и избяга в турското посолство на секундата когато пак тази шайка, абсолютно същата, реши да го подпука? Защото е виновен ли, или защото бе и той част от тях и отлично им знаеше адета (вкл. за една самоубита мъжка секретарка) просо защото бе един от тях, част от тях, играеше с тах, както и Цветан Василев, между другото? Знам какво ще отговориш - защото и той е бил виновен,.. Та веднага следващият ми прост въпрос е: И като е така и е толкова виновен, като е (бил) предател и работел за чужда държава и пр. ЗАЩО ТОГАВА НЕ ГО ОСЪДИХА, бе! Защо не го разследваха, не го изправиха пред съда с годни за присъда доказателства, бе тъпак! Ти ще се съгласиш ли да се бориш и свидетелстваш срещу мафията пред обвинение и съд, подбрани к посочени от ... МАФИЯТА, бе глупак! Изащи се правиш на Пи-голям идиот отколкото си?

Тоест прокуратурата и властта ни очевидно е затънала до гуша в батаци к далавери, вкл. Кражбата на века - КТБ, за ; милиарда, и затова редовно и безобразно лъже и използва двойни стандарти! Разбира се, че е нагла лъжа и твърдението й, че разпит на Цветан Василев с видеоконферентна връзка щял да попречи на обективната истина, това е толкова абсурдно твърдение, че дори и не си струва да се коментира! Ако бе така тя нямаше да се използва от белия свят, а и ще е много интересно тези да обяснят как по-точно и конкретно такава връзка щяла да попречи... По-интересно за мен е друго обаче - и Цветан Василев не казва за сега цялата истина! Той посочва директно някои от безспорните виновници за умишлената атака срещу банката к фалита й - Цацаров, Пеевски, Борисов, Доган, Иван Искров, Цветлин Йовчев, Писанчев,...но ПРИКРИВА поне засега други! Като например Станишев с Мониката му! И хората му. Забележете,че на времето когато Пеевски бе пробутан за шеф на ДАНС Станишев директно е бил заплашен от Доган че ако БСП не подкрепи Катарзиса правителството на сламения му човек Олигарски веднага става история барбар с парламента! И как Станишев се е натискал да става премиер, многократно обещава на съпартийците им, че няма да ги остави и после избяга в Брюксел (както Цветан Василев - във Виена) и стана ПЕС! (а му бяха спретнали чрез Цацаров к дело за изгубени секретни документи...) Но най-интересното е, че Цветан Василев не е глупав човек, а вади факти и свидетелства, с Кото обвинявайки гореспоменатите ДЕ ФАКТО СЕ К САМООБВИНЯВА!!! което е ясно свидетелство, че той е решен да се бори докрай за да се разбере цялата устина и да станат известни всички виновни в това огромно престъпление!!!

Явно че ако Василев изкара всичко, което има и знае ще се разтресе цялата държава и България к политическата й класа и управление няма да са същите повече! Въпросът е защо не го прави и защо избра да потърси зашита точно в Сърбия, чиито управления са в традиционно много близки, макар и дискретни връзки с Москва! (и миже би тук трябва да си припомнил правоприемник на коя банка е КТБ и какво е станало с активите на предходната банка на руското външно разузнаване в България)! Тук явно се играе двойна и тройна игра, и то от двете враждуващи до смърт страни!

В Сърбия кара две години на фотосинтеза, прах в очите на хората

Мисля вече поне няколко неща станаха пределно ясни. 1) Че ПРОКУРАТУРАТА НИ ЛЪЖЕ и подхожда с двойни стандарти и много избирателно и по това скандално дели! Не можеш да търсиш, и то неколкократно Цветан Василев на домашния му адрес в София и да твърдиш, че не можеш да го откриеш там, след като цяла България отлично знае къде е и че е в Белград, вкл. няколко журналисти ходиха да му взимат интервюта в Белград и влизат в контакт с него без проблеми! Нещо повече - вижте невероятния абсурд - Цацаров и прокуратурата хем искат официално от Сърбия да го екстрадират от там, хем му отказват конферентна връзка и разпит ОАК ОТ ТАМ, хем го търсят и не могат да го намерят на ... Софийския му адрес!?!?? Няма да окачествяван подобно поведение и че през ума ми минават думи като дебилизъм и идиотизъм... точно като да арестуваш някого за убийството на жив и здрав човек, например!

2) Прокуратурата и до ден днешен не е уточнила за колко точно пари, за каква открадната сума става дума - след години разследвания, експертизи и одити - за 206 милиона ли, за 4 милиарда ли, за 2 ли ...? 3) Прокуратурата вече подпука Соня Култуйкиева в съда за получени някакви си 20,000 лева от КТБ и Цветан Василев, и не че не трябва(зле) да го направи, напротив!, НО... От официалния документ на разследванията й ПО ДРУГО ДЕЛО!?!? които Люба Кулезич изкара при Сашо Диков - и едно голямо евала на тях!!! - се разбра, ЧЕ ОТ СЪЩОТО МЯСТО, от същите показания и доказателства на разследването излизат и много други имена с многократно по-големи суми като например червените голфъри-пишман-социолози Андрей Райчев и Кънчо Стойчев със - забележете - по 500,000 евро, тоест по 1 милион всеки!!! Росен Карадимов, съветникът на Станишев, Болен Сидеров, Гармизов с над : милиона и т.н., но СРЕЩУ ТЯХ ОБВИНЕНИЯ НЯМА!!!! С две думи - прокуратурата манипулативно и избирателно вади данни и компромати и явно държи в зависимост десетки и стотици кръстени политици, депутати и други лица!

Като типичен българин, разбиращ от всичко, се изказвате абсолютно неподготвен. !.Има законоустановена процедура по призоваване, която включва задължително търсене на официално известен адрес. Преценката за провеждане на видеовръзка подлежи на база на наличното в едно производство и не случайно има законоустановени за това произнасяне лица. 2.От публикуваните обвинения става пределно ясно сумата, която е присвоена. 3.Юридическото образование трае близо 6 години със стажа, но прилагането й изисква непрекъснато следене на законовите норми и практики. 4.Журналистите за съжаление търсят основно сензации, рядко са реално подготвени и обективни.

србия ще влиза в ес! комунягата ще бяга в россия!

Да, но нито един - от виновните !

борисов да задейства дипломацията и да натисне сърбите да ни върнат този комунистически мошеник... иначе ще видят ЕС и НАТО през крив макарон

"Заплашват го с 72 часов арест" и искат да се върне в България? Тук в България, има още 17 обвиняеми и никой не е арестуван, а чакат Ц. Василев да дойде !

Цецо фана европейскта струна на Боко.

Да не си е избърсал ...... със разписката и да им я е пратил в рамка. 11000 ще има гъзпапир за доста време. Мегафарс

Иска ми се нещо добро най-накрая да дойде от Запад, но не от 2000 км от София, а от 200 км. Я Цветан да пропее, я Сретан да се активизира и тогава нито галенията на папите, нито целувките на дъщерята на Фюрера да могат да помогнат на "най-религиозния"...

11 хил. стр. обвинителен акт! Та това се превръща в процес номер 1 за последните 100 год. от историята на България. Самото разглеждане на този обем от страници, кара човек да се замисли дали този процес някога ще приключи (по давност!).

Първо да има конферентна връзка и второ тази връзка да се предава по телевизията, за да разберат всички хора как стоят нещата от първа ръка . А не после да се коментират журналистически трактовки.

Е нали бяха 4 милиарда :). Явно нещата се случват. Като стане да е обвиняем за 4 лв и 50 стотинки, ще се върне :).

Този, ако пропее 2/3 от политическият ни елит ще е окаже, че е за затвора, а от сегашните политически партии в парламента няма да остане ни една.

Е, щом това е твоето мнение, значи със сигурност айдука не е Цв. Василев!

Не е точно така тая работа. Баце не иска да го съди и Баце е знаел много добре какво става, демек в участвал. То иначе не става.

си прочете Василев обвинителния акт, делото ще бъде прекратено по давност. Публиката плаче. Туш.

На новата дата пък ще се разболеят адвокатите. Този филм е ясен на всички.

Прокурорите ще се разболеят, не адвокатите;)

именно

Какво му е именното? Имаше накоро случай някаква жена дето я съдили за убийство повече от 10 години, накрая се оказала невинна.

За 4 лета само туй ли?

лицето, както се казва, макар че друго е подходящо в случая, Иван Искров призовано ли е за свидетел, барем?

ще опере пешкира а главния крадец управлява страната с разбойническата си партия.

Добре ти плащат!

добре,че Дебелянчо пише закон за вторичното разграб....спасяване на активите,та поне за това не се притесняваме

Сръбските власти са връчили призовка на Цветан Василев - призовката е занесена от Шиши и по него са пратени 100 000 евра за Цацата!

Виж той за разлика от Радева е стилно и елегантно облечен!!!!!!!

А на главният виновник за фалита на КТБ Джейлян Свиневски кога ще връчат призовка дубайските власти? За един перател питам?

Дискретно : - очаквам до Дни да Рукнат Публично Доказателства отн. Вси"наште". ----- ..."избранници" ..."банкери" ..."пр" ..."анализатори" ..."бизнесмени" - де-факто АбсолютноЦялата "плеяда" на Вси"наште" !, Включая И "механизма" на фалита.

Няма да рукнат. Борисов им трябва още.

А бе ,,дървосекач"-о. Дане ти взеха брадвата /НИКА/ де ???

А как ще подпише протокола?видеоконфетентно ли?

Протокола го подписват съдията и секретарят.

Както се подписва при видеоконферентни връзки в белите страни, умнико!

Вижте, Дир.бг&Колеги ...- ха Да Теглим Калема ! : а. Василев - Никога НЕ е отричал че Ще се Яви В съда НО ! - ако Се гарантира че Няма да бъде Убит ! б. АктътМагнитски - Се прилага по казусаКТБ И ! - в края на м.март - излиза Решението ! ..а Ако надзърнете в Последния видеоматериал (миналата неделя, Диков&Кулезич по БиАй) - Ще видите че "работата" на Вси"наште" Е поБезГащи.

Мора да се каже дека това ВАЖИ ! Хвала на србските призовачи !

Странно ми изглежда 3 години да не му връчват призовка.недобросъседско е.трябва да им го припомним е опредрлен момент.

КТБ не беше ли създадена от ВТБ?

а, цаци как броеше бюлетините под командите на боклук барек и мутреса мая галева..!? видеоконферентната връзка няма как да попречи, тя може само да допринесе за разкриване на обективната истина! друг е въпросът, че пеефски си праска цацата както му е кеф и разбира се, няма да го ползва за да си вреди.

ЧУДНО Е, ЧЕ ВСЕ ПАК ДЕЛОТО ЗАПОЧНА. ОТДЕЛЕН ВЪПРОС Е КОГА И ДАЛИ ЩЕ ЗАВЪРШИ. НАЛИ И БЕЗ ТОВА НА ВСЕКИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЕДИН ЧОВЕК НЯМА КАК ДА ОТКРАДНЕ. ЧЕТА И СЕ ЧУВСТВАМ УНИЗАН ДО КЪДЕ ДА ПРОПАДНЕ БЪЛГАРИЯ.

свише,май?!

Прокурора изглежда уплашен от конферентен разпит пред медиите,излъчван по БНТ,а това не може да е пречка за разкриване далаверата с КТБ и истината!Иначе изглежда,че Прокуратура прекрива и е съучастник в престъпният обир!Оправданията са доста наивни грозни за истинско правосъдие!

Голям пич е тоя---даже не си дава зор да бяга в Южна Африка!:)))))))

Що ли?:)))))) ....корупцията не е само "кинти в плик"!:))))) Политическата корупция /проституция/----е по-страшна!

Една от разликите между Сърбия и България: България връща на секундата турски военни по заповед на турския падишах. Сърбия не обръща и капка внимание (в продължение на години) на жалките молби на държавицата за екстрадация на обвиняем за кражбата на четири милиарда народни пари!

Има разлика.Турския военен няма парите на Цветан Василев.

Те не искат истината... Те искат него...

се казва жив или мъртъв, ама по-добре второто

Дайте една видеоконферентна връзка и публично дело за да се уверят всички в справедливостта на процеса!!!

"справедлив процес" не е ли оксиморон в България?

В ютюб гледах интервюто на Сашо Диков със Цветан Васиев и като слушам как замесва Доган,Пеевски и Б.Борисов,направо ми настръхва косата!

за изхабената хартия. Едва ли има някой, който да се надява на справедливост и правосъдие. А истината е някъде там...