Призиви за смирение и предупреждение за изгонване на депутати след декларация на "Възраждане"

На вчерашния протест пред американското посолство роднините на държан незаконно в гръцки затвор българин не били приети за разговор, обяви Костадинов

Обратно в новината

Коментари - Призиви за смирение и предупреждение за изгонване на депутати след декларация на "Възраждане" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо не разбрах, та ако може някой по умен изрожденец да ми го обясни! та роднините на някакъв маргинал арестуван в гърция, искат както си протестират , незнайно защо пред щатското посолство да ги приеме щатският посланник? ми що не отидоха при митрофанова да ги приеме? или пък, ооо каква идея само, да идат да ги приеме посланика на гърция?? или най добре да идат при католикоса!

А за онова нещастно студентче Петър Димитров от Попово, което го анхилираха в амерканското посолство преди 15тина години, някой няма ли да се сети? :( Горките му родители - даже не знаят къде е гроба на детето им :( :( Егати държавата :(

Вчера гледах един материал и там гостуващият ясно спомена: България е частна държава, в нея се случва каквото каже собственика на къщата. А се оказва че той на всичкото там отгоря, я е ипотекирал и сега и той не знае какво ще му се случи..... Да, до там сме я докарали. А тези които най-вече трябва да ги интересува това, тези като нас младите, то ние сме едни блейковци - така ни възпитаха. Моренце, островче, биричка и други преспивни политически елачи. Единственото което ни спасява за момента е, че сме овцете в обора, а не жителите в къщата. То там те се карат и делят. А ние сме добре, защото не е дошло още времето за продаване и колене на овце.

Българската държава позволява на гнусните кравари да обрекат един българин на смърт, а народът спи. Народе? Конгресът на БФС ли ти е по-важен ?

Ела, чакам те в Русия, за да се насладиш на нашата демокрация и справедливост. Нямаме кравари, има само краварки, точно като за теб.

Грантаджия ли си или си слабоумен по рождение?

“Народе???” Не разбрахте ли че няма народ а само стадо от мърши което се е хомонегизирало в една голема мърша от която нищо бе става.

Много точно си се кръстил дебилен комуноид но съвсем скоро ще ви дезинфекцираме както подобава за едни предатели по ЗЗД-понял слуга на гнома???

България вече е БълХария, която не е майка, а Мащеха за всички българи! Факт. За това вече я няма. Погребаха я точно тия, които днес са на власт!

Абе, тоя абсолютен свиркаджия и циркаджия Божанков, няма ли кой да го стъпче, като гадна хлебарка! Направо ми се додрафва, само, като му чуя името! То пък, да е само тоя...

Явор Божанков искал да е на висотата на институцията. Хахахахха. Единствета институция, на чиято висота е Яворчо, е затворът.

За него може и лудницата. Там ще намери куп привърженици и почитатели.

Това е резултат от тоталното побъркване на американците. Прокурорът бил вярвал, че Милан Димитров бил престъпник. За този прокурор не важат фактите, а това, в което той бил вярвал? А вярата е едно ирационално предположение, сиреч халюцинация. С други думи, те вярват на собствените си халюцинации и ни карат да ги възприемаме за реална действителност? И на това се базира цялата им политика.

Точно заради американското посолство гласувам за Възраждане и пак ще гласувам за Възраждане. Запада го изгониха от Африка, Азия, Латинска Америка, от Русия, само ние оставаме от страната на булката.

Интересно има новина от 16 февруари в дир.бг ,че върпосният българин е освободен под гаранция : "Гърция пусна под гаранция българин, обвинен от САЩ, че е изпращал компютърни чипове в Русия Милан Димитров отрича да е извършил нещо нередно" . Явно не гние в затвора от година и половина, когато от възраждане ви кажат "добър ден", поглеждайте нагоре, тези лъжат за всичко... :)

Иленке, може би и бащата, братът и жената на Милан си измислят. Светая светих хамериканците са толкоз демократични, че няма как да държат човек без съд и присъда, нали?

16 не намерих но от 15 февруари СЕГА… Очаква се решението на съда в Солун за екстрадирането на българина в САЩ.

Намерих статията.Дори пише че е пуснат същия ден.Византииците явно са излъгали.Тази новина е само в Дира.

Интересно ми е ако Гърция задържи американски гражданин и България поиска да го осъди по наще закони какво биха направили САЩ.

Българските граждани не са длъжни да спазват американските закони, когато не са на американска територия, така че искането на американски съд не важи и това е отвличане на български гражданин.

Така е, но имайки предвид факта чие правителство ни управлява фактите са че американците си правят каквото си искат без да питат никого.

Както винаги съм твърдял, на Костадинов му липсват хора. Той събира колкото за един кришна пърформънс, само дето не пеят Харе Кришна и нямат дайрета. Костадинов има много слаба подкрепа и не помага на арестувания българин. Арестувания българин помага на Костадинов да има какво да бръщолеви и както винаги, ще си остане само с говорене и рехави кришна-акцийки.

АЍ ти къде беше? На дивана ли?

Аз не харесвам Кришна религията:))) И никога не съм опитвал да продавам стоки с двойна употреба на руснаци:)))) Сигурен съм, че Китай, Иран и Северна корея ще доставят на Русия всичко, което ръждясалата им икономика никога няма да може да произведе:)))) Така е в икономиката - от един ръждясал винкел, от друг платки и електроника - според нивото на икономиката и индустрията:)))))))))))

Първо ако трябва да се протестира трябва да е пред гръцкото посолство, те го задържат. Втора, как установиха че е невинен?

Най-първо е трябвало пред българското посолство в Гърция, а после към всички институции в България, свързани с граждани в чужбина и с правосъдната ни система, после към тези институции на ниво ЕС. Това разбира се, ако целта е да се помогне на български гражданин и да се изясни ситуацията му, но целта на възраждане е да се помогне на русия и в същото време да се сее раздор, хаос, омраза с цел отслабване на държавата ни и разбира се не се свенят да използват семейството на въпросния гражданин...

Тоя път вече са го изминали, тикво зелена! Зад цялата уйдурма седят великите С(капани)АЩ!

Около поръчковото ми вкарване в лудницата, писах на Възраждане но те не ми помогнаха. Но вината не е в тях, а в мен. Не знаех че е трябвало да им напиша че изнасям чипове за Русия за да ми обърнат внимание. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

която продава на фашистка Москва, се използва за оръжия които убиват невинни хора, нападнати от червените изроди. 80 години са му малко, доживотна.

Цялото ти семейство - под ножа!

До девето коляно ще ви изтребим мръсни червени хлебарки.....и помен няма да остане от вас!

Когато дадена партия, работи открито в интерес на вражеска държава, тя каква е? Не е ли създадена от шпиони?

За ПП/ДБ,ГЕРБ/СДС или ДПС говориш ,че те всичките съвпадат с описанието ти!?

И в коя точно вражеска държава ходят ПП-ДБ на инструктаж, умнико?

Достатъчно е да откочат до американското посолство както казаха в един запис!

_stankow

>>>И в коя точно вражеска държава ходят ПП-ДБ на инструктаж, умнико? Не е нужно държавата на която служат да е вражеска. Достатъчно е да е чужда, за да имаме състав на престъплението по чл. 103 от НК.

копейкин на съд за финансови злоупотреби и пресъпление към държавата в полза на русия