Призив и петиция: Васил Терзиев и Вили Лилков да се явят на предварителни избори

Дали двамата биха се явили на такива и дали биха припознали резултата от тях, като застанат единни зад този, който ги спечели - това според адвокат Петър Славов е големият въпрос в момента

Обратно в новината

Коментари - Призив и петиция: Васил Терзиев и Вили Лилков да се явят на предварителни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си продадеш бизнеса за стотици милиони евро и изведнаж да искаш да ставаш кмет направо мирише та вони!

То е ясна целят се най-високо...нали всикш премиер е бил кмет на София...ясно е и чии кадър е този

Да си представим хипотетично това, което предлага г- Славов.Резултата ще е убиствен за един от двамата,но няма да е за г-н Лилков! Милионера се качи на раменете на г-н Р.Радев,човекът уважаван от баба му,дядо му,майка му,баща му,от там от сигурните и здрави рамене,иска да се понесе и застане пред публиката,която и той не познава.

ДСБ дърти агенти на ДС гнусари

Явно има някаква директива от неизвестен властови център ,да се разбие дясното пространство. Отдавна бях почти сигурен, че ДС продължава да дърпа конците на някого на висока позиция в ДП или ПП-кой да ти каже! Да гласува десен човек за Терзиев си е направо предателство към дядо ти, лежал в концлагер и излязал чак 56 година с присъда ТФР-ако някой знае какво е ТФР нека отговори в коментарите. Да си прави, че не е чувал чии деца приватизираха-христоматиен пример Кюлев, какви ги вършиха приватизаторите на Техноимпекс, чии внуци имат силни позиции в оръжейния бизнес, може да не сме на властови позиции, гласът ни да е слаб, но имаме една сила и той е нашия глас. До стената пред взвод да ме изправят, няма да пердам паметта на рода си. Да гласувам за Терзиев-та родителите ми и дядо ме в гроба ще се обърнат

С цялото ми уважение към успехите на Терзиев, но потеклото му е голям проблем за хората в дясно. Изпрахме Борисов, Пеевски (половината Магнитски), Доган, ДПС и ГЕРБ, а сега ще изперем и ДС агентурата и комунистическата номенклатура. Ще изперем куфарчетата с парите, с които номенклатурата уреди отрочетата си да станат новите капиталисти. Ще изперем дебелите вратове, бухалките и мутрите, които ни натискаха в калта 30 години преход. Само, че не ДС агентите, особено офицерите и техните деца, и ком номенклатурата и техните палета изнесоха тежестта на прехода. С мизерията и немотията. Те си бяха толкова добре колкото и по времето на комунизма. Даже още по-добре. Прехода го изнесохме обикновените хора и онези, които търсехме правдина за дедите и бащите си, дето ги отстрелваха по браздите на нивите, или ги хвърляха в концлагери и затвори, дето гонеха бабите и майките с децата йм от бащините йм домове. Дето йм викаха колаци, фашисти, врагове на народа, и йм изземваха земи, домове и имоти. Дори обикновени мизерници като Газдов и Ръжгева не получиха възмездие и до последно се подиграваха - "Нищо не можете да ни направите. Нас ни пазят". А за ДС агентите и офицерите и отрочетата йм 30 години след падането на комунизма продължават да се отварят невидими врати. Иначе може и Евгения Живкова да издигнем за кмет. Успяла бизнесменка в модата викат, че била. Че и Малък Тошко, цял на тати си се метнал. Какво са виновни дяцата за греховете на дедо си. Самата Екатерина Михайлова каза в прав текст, че започна да става много объркано вече в "дясно".

какви успехи едно пране на пари от оръжия през открадната от две момчета от Русе софуерна фирма разкарайте го тоя потомствен агент на ДС убийци

По-долу един писал, че в парламента всички играели срещу Подмяната. Няма такива одиоти, които да не виждат, че Коалицията на Подмяната - ППдабгдсбзелени е в още по-голяма коалиция с ГЕРБсдс и ДПС. На по-запознатите ни е ясно, че и ИТН са в играта/коалицията, за да обират протестният вот. БСП пък се облизват алчно и въртят опашчици да бъдат евентуално включени и те.... срещу голямата коалиция е единствено Възраждане, но не поради вътрешнополитически, а поради външнополитически причини, иначе може би биха се включили и те. Все едно, Възраждане са лошо позиционирани и постоянно маргиналиьирани, за да могат да спънат голямата коалиция по някакъв начин. Пълна трагедия сме отвсякъде.

Се строяват за развод!

Да се явяват. Вили Лилков го познавам лично и знам че става за кмет на София. Другия не го познавам изобщо. На повечето избиратели обаче и двамата не им говорят нищо. А рейтингът на коалицията между Коалицията на Подмяната и Герб постоянно спада. Логично е след гнусните им лъжи да си понесат (коалициите) политическата отговорност.

Лилков и Терзиев нямат обща база. Няма избиратели, които биха избрали Терзиев, ако Лилков не беше кандидат и обратното. Точно поради тази причина се появи кандидатурата на Лилков. Чак ако се появи алтернативен кандидат, предложението би имало смисъл между Лилков и този кандидат. Терзиев не е такъв. Той може да се яви с кандидата на бсп или на решетников, ако се появи такъв.

А защо пък да не се бият в клетка, и който оцелее, той ще е?!

Защото не сме в първобитно-общинския строй, инфантилен кретен.

Благодарим за информацията. Не знаех, чи в първобитнообщинския строй е имало бой в клетка.

Просто тогава така - с бой - са решавали споровете, примитив! А ти си духовит като кошче за отпадъци…

Ще бъде доста интересно!

Как не ви е срам да предлагате като кандидат за кмет на София червен комунистически боклук, наследник на касапите от Държавна сигурност? Това само показва, че и вие сте същите.

Много вожд в тва ПП-ДБ!

Славов, че какво му е демократичното да не може друг, освен предложения от вас да се кандидатира свободно, при това издигнат от инициативен комитет?

16 години кражби в София стигат !

Ей лумпен :) Кражбите в София не са спирали последните 33 години ;) А най-много? Най-много се крадеше при Софиянски :)))))

Ако нещо трябва да се обсъжда не е дали да бъде кандидат ДС отроче или изгерберастил се пенсионер. Първа и единствена точка е, оставки на Петков, Атанасов и Иванов за кашата , която забъркаха с Терзиев, поемане на вината за разбиването и разпада на общността , която ги подкрепяше всичко това спешно и веднага , преди да е станало късно и разпада да е пълен , плюс официално извинение пред избирателите за гаврата с тях.

Да ти еба путката майчина вгъзрожденска Лео, мри бе, бастун.

Моето умиране няма да подобри положението на ДБ ПП. Вместо вързана в кърпа победа в столицата и доразвити в национален мащаб , идиотите ни докараха разпад . Някои са толкова самовлюбени , че дори не осъзнават , какво са направили и какво тече. Един приятел излезе прав , че това прилича на затворена секта , пропуснал е, че нямат дори чувство за самосъхранение, камо ли за развитие. Оттук нататък без мен , карайте се колкото искате дали успяло потомствено комунде е по -добър кандидат от минал на герберска хранилка демократ, ако въобще някои това го интересува. Ако само толкова можете не е трагедия, трагедия е, че не си давате сметка какво правите и кой ви води за носа.

Много е просто. Единият има баба, дедо, зле, но е богат и няма да краде. Другият няма баба, дедо, ама ще краде в полза на мутрата, защото му е задължен. Къде е дилемата тука?!

верно ли вярваш, че богатите не крадат ?

Седесарски отпадъци

Всичко тръгна от безумната идея да се издигне потомствен ДС кадър за кмет на София, който дори няма логично обяснение за издигането си. Естествено беше да се гласува протестно и наказателно, но липсваше кандидат. Сега този Лилков на практика ще обере протестния срещу Терзиев вот. Хора които по принцип биха гласували антиГерб и анти БСП, които са мнозинството в София. Не мисля, че предварителни избори по темата имат смисъл. Ако вземе да 'победи' Терзиев - няма начин хората да отидат да го подкрепят и на реалния вот. Именно издигането на Терзиев скандализира ситуацията. Липсата на родова памет е първото нещо, което може да отблъсне така нар. 'градска десница'. Но си признавам, че игрите за 'кокала' София са доста сериозни. Явно ще се продължи с кражбите и след това. Протестен вот му е цаката. Наказание за наглеците от всички цветове.

Стига вече със задкулисието РУМНО, ГОВНО, Библиотекарския, бай Петко, Радев и останалите боклуци!

Викаш само Банкята да си остане...

“… Целта на Борисов не е да спечели София, след Орлин Алексиев и Фандъкова няма вариант, това просто е невъзможно, но да направи така, че първо, да внесе разкол в редиците на градската десница и онези, хора привлечени от ПП. Схемата не е сложна - Лилков трябва да отнеме 7-8 процента от кандидата на ППДБ, което ще позволи кандидата на ГЕРБ, с подкрепа на ДПС и Възраждане, да надделее. Принципът е като в Парламента, всички срещу ППДБ. Ако не стане, защото БСП, може и да не съгласят - то да препятства голяма победа на кандидат на коалицията, която издигна Терзиев и мнозинство в СОС. За това, още когато започнаха да спрягат името на Георгиев - шефа на СОС, като кандидат на ГЕРБ, писах, няма начин, Георгиев е "куцо пате" /макар, че тези спешни ремонти в София именно това целят/. Борисов ще играе и със скрит кон, комуто няма да се налага да отговаря за миналото на Фандъкова.”

Илиян Василев: ГЕРБ ще играят с ”десен” човек, от тези, които знаят кое е ”дясно” и кое ”синьо” 17.07.2023 Предупредих, че ГЕРБ ще играят с ”десен” човек, от тези, които знаят кое е ”дясно” и кое ”синьо”. При ББ всичко е на тезгяха за покупка или продажба - съвест, морал, идеология, идеи, минало, настояще. Това коментира Илиян Василев, бивш дипломат, посланик на България в Русия от 2000 до 2006 г. Това е игра на символно равнище, без много практическа стойност - както беше покупката му на марката СДС. Защото от синята идея не остана много, почти нищо, и това което остана, днес е купено от ГЕРБ и Борисов. Няколко бивши "сини" получиха постове и им бе позволено да направят малко пари. В кметските избори Бойко не може да играе пряко, защото веднага ще натовари "кандидата" си със сметката на Фандъкова с идиотщините, които се правеха по нейно време. Всъщност и Фандъкова беше лице, Борисов и Орлин Алексиев управляваха. И сега пак се търси ново лице, за да управляват пак същите. За това сега му трябва скрит "кон" като Вили Лилков, който ще се прави на ударен, че няма нищо общо, ще ви говори за модерна София, и прочие визии за 21 век. И тук идвам до практичното равнище на оценка и вземане на решение - за кого да гласувам? Ако за мен е най-важно "идеологическите шампи" и "политически стерилитет" - моля гласувайте за Вили Лилков. И с родата е ОК, и с партийния си опит. Ако избирате човек да свърши работа и да прекъсне схемите на Борисов - не е Лилков човека. Много съжалявам да разочаровам "десните" /тя и корупцията на Борисов е "дясна"/ и "сините" /в различните им нюанси - но всички до един без право на претенция, а с тежки грехове към избирателите през всичките тези години на прехода/, които ще застанат зад Вили Лилков, но именно в състезанието за достоверност за бъдещето, за управленските умения и доказани качества Вили няма особени аргументи. Нито в публичното управление има нещо, с което да е бил запомнен /остана да виси подкрепата му за Фандъкова/, да не говорим в корпоративното управление - там където пазарът отрежда извън суетата на политиците, кой колко струва. За това ББ му трябва именно лице за пред електората, за управлението след това има кой да управлява парите. Васил Терзиев е много по-достоверен, защото знае как се управляват финанси и структури. Има пари и за това е, при равни други условия, по-малко податлив на игрите на Борисов и корумпетата. Познавам целият механизъм, който е задвижен зад кандидатурата на Вили Лилков. Нямайте никаква илюзия, че това е игра на Борисов, най-успешният проект на ДС за времето на прехода. Достатъчно е да се огледате за това как бе подготвена и лансирана кандидатурата на Вили Лилков. А сега малко и за ДС, защото започна да ми писва от двуличие. Та, казвате, Терзиев бил човекът с който ДС и продължителите му играят в тези избори. Да видим. Ченгенджийницата бе пусната на макс през публикацията на Блъсковия Труд /няма друг по изявен вестник на задкулисието от него/, в което съобщаваше с ампломб, че ДБ щели да оттеглят кандидатурата на Терзиев. Това бе класическо активно мероприятие, като партийната книжка на Стефан Софиянски. И това стана след канонада по Терзиев, в която истинските десни бяха малко, но виж медийните армии и троловете на ББ и сие вършеха основната работа. Целяха да ви внушат че в ППДБ са извадили ножовете. Още тогава предупредих, това са същите хора и наследниците им, които на времето скроиха шапката на Петър Стоянов, а днес се олицетворяват от Богомил Бонев и библиотекарите. Като видяха, че не става и няма да оттеглят кандидатурата, пък и дискредитацията зацикли, преминаха към вариант Б - лансираха кандидатурата на "десния", бившия ДСБ-ар Лилков, и той кой го прави - Явор Дачков !?1, ПИК и Блиц, в съпровод на Инициативен комитет, който си е Who's Who? на пленените и "очарованите". Съжалявам да го кажа, но в инициативния комитет са и хора, които имат лични задължения към Борисов я за пост, я за бизнес, малцина са безкористните. Целта на Борисов не е да спечели София, след Орлин Алексиев и Фандъкова няма вариант, това просто е невъзможно, но да направи така, че първо, да внесе разкол в редиците на градската десница и онези, хора привлечени от ПП. Схемата не е сложна - Лилков трябва да отнеме 7-8 процента от кандидата на ППДБ, което ще позволи кандидата на ГЕРБ, с подкрепа на ДПС и Възраждане, да надделее. Принципът е като в Парламента, всички срещу ППДБ. Ако не стане, защото БСП, може и да не съгласят - то да препятства голяма победа на кандидат на коалицията, която издигна Терзиев и мнозинство в СОС. За това, още когато започнаха да спрягат името на Георгиев - шефа на СОС, като кандидат на ГЕРБ, писах, няма начин, Георгиев е "куцо пате" /макар, че тези спешни ремонти в София именно това целят/. Борисов ще играе и със скрит кон, комуто няма да се налага да отговаря за миналото на Фандъкова. Вили Лилков има партиен и идеологически опит, той е част от прехода, но няма как да бъде носител на "новото". В този смисъл Терзиев дори няма нужда да влиза в пререкания с него на тема "кой по, по, най". Очевидно е - просто сложете ги двамата един до друг. Не е само въпрос на възраст. Ако ще влизаме в 21 век, като софиянци, трябва да го направим с човек, начело на София, който не е част от Прехода и е доказал, че разбира накъде отива света.

Безобразно си прав за Бойко! Другите света вода ненапита!

Нещата с кандидатурата на Вили Лилков са пределно ясни - Борисов и ДС мафията отлично знаят, че не могат да спечелят кметските избори в София след Фандъкова и пускат поредния си Троянски кон! Но изборът между миналото и бъдещето на София (и България) е предопределен! ДСБ се разграничиха от Вили Лилков: Категорично заставаме зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев 17.07.2023 ДСБ се разграничиха от Вили Лилков: Категорично заставаме зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев ДСБ София, категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София. Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София, ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление. Това се казва в позиция на партията изпратена до медиите. Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени. Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото.

Нещо ротация не може ли да се оформи?

Ако направим проверка на списвачите долу, на 80% от тях ще се окаже, че баща им или майка им, а пък сигурно и дядо им или бабата ще се окажат членове на БКП. Но много плювот тук и се тупат по гърди че са писали срещу някого, но са скрили себе си и родата от злобата. Това сте писалите по долу.

С какъв акъл 70 годишния некадърник ще оправя София ?? Какво си въобразява изобщо ??? Да ходи на кастинг за марионетки при Борисов и Пеевски !

Всичко живо се е ошашавило. До този момент нима е имало човек на висока държавна длъжност, които да не е бил от червеното котило, бе? Как си представяте, че ДС (КГБ) ще допусне случаен човек?

Да се учудя тоя Вили ..да го е издигнал Баце Тиква.. Работата е ясна...София е загубена на 100% ,но ако може да имат повече хора в общинския съвет.. Не мога да разбера как хората не го проумяват. ..

Повечето стари софиянци са или дърти реститути, или потомци на активни борци. Не трябва да се раздвояват хората.

Срам и позор! Какво е това нахалство и наглост?? Как е възможно да се издига такава ченгесарска кандидатура???!! Предатели!

Какво п3нсията Вили ще оправи София.. Хаххах..смях

Може ли със някакъв списък да ме информирате какво точно има да се оправя на София? Изключения са нужните ремоннти на улици и тротоари които са може би хиляди километри и изискват време. Града е чист има чудесно органинизиран масов транспорт, има детски площадки детски градини и училища дпоред стандартите за милионен град. Моловете да модерни и добре организирани. Центъра има жълти павета които всички смятат за решаващи за изгледа на града, ако трябва и пет пъти да ги положат докато се научат как става иначе трябва да се плати далеч по -скъпо за обучение как се поставят павета...Аз харесвам София и се гордея за нейния огромен напредък през последните 30 г...

Терзиев трябва да е като ангел небесен. Досега не чух против него една лоша дума. Просто невероятно! Затова са се вкопчили в родата му. Това е прецедент в нашата история.

Винаги се търсят какви ли не тъпотии за някой само за да го очернят.. И е важни делавера да върви..,а него малко трудно ще го купят..да не казвам ,че е невъзможно...

Това се нарича наследствена обремененост. Я кажи според теб дали има съвременен политик в Румания наследник на някой от Секуритате или в Германия някой с родословие свързано с ЩАЗИ или Гестапо ? Аз не съм чувал.

Киро ,Ицо и Генерала явно експериментират колко гавра могат да издържат умните и красивите. Карат го да избират между десарско червено отроче и герберирал пенсиониран дегенерат . Дали съзнават, че тази гавра е краят на ПП-ДБ или това целят?

Какво те бърка...ти едва ли си от теди

Вили Лилков 100%

Вили Манили ще пее какво му поръчам , на плейбек !

Щом това са ви кандидатите и ги наричате вътрешни, най-добре е да се гръмнете, да не ни мъчите повече.

Аз съв Васко и съм бъдещия кмет на София. Купих си го мястото срещу 200 бона. Толкова струва при Киретата. Ще съм добър ДС кмет на София, ще видите!

Вили Лилков..... (Ебати... името)...........!?!? Столицата на България, трябва да се ръководи... управлява, от БЪЛГАР(ка), (ин)...

"- Знаете ли как точно се появи Васил Терзиев, той досега бе само един от спонсорите на „Продължаваме промяната” и не е имал никакви политически амбиции? - За мен теориите на конспирациите са били дъното, до което може да изпадне един политик, но наистина твърдя, че изборът на г-н Терзиев за кандидат за кмет на ПП и ДБ и въобще за кандидат за кмет не е плод на случайност, не е плод на спонсорство и връщане на вересиите, това е план. С издигането на тази кандидатура, хората които претендират да са проевропейски, демократични, в някаква степен десни, казват: Ние слагаме мокър печат и подпечатваме резултатите от криминалния преход. Това е. Примерете се и вървете напред, водени от успеха, закърмен през мрежите на ДС и политбюро. Това казват те и не е случайно, не е от нищото. Кой конкретен представител от тези прослойки щеше да е кандидат за кмет, няма значение. Проблемът не е в този човек. Той е такъв, какъвто е. Той е син на баща си, внук на дядо си и плод на тази среда – семейна и колегиална. Проблемът е в тези, които го издигат, защото тяхната претенция винаги е била, че се борят срещу това. Желанието да го карат да се отрича от собственото си потекло, за да стане по-симпатичен на избирателите е първо перверзно, и второ – безсмислено. Този човек е такъв, какъвто е. Но ти, като политическа сила, ако имаш претенции да си нещо различно и да представляваш различни хора, просто не го издигаш. А какво ще обяснява този човек и дали ще го карат да се отказва от баща си, извинете, това е още по-комунистическо, отколкото издигането на самата кандидатура." trud.bg/петър-москов-лидер-на-код-пред-труд-news-кандидатурата-на-терзиев-за-кмет-на-софия-е-арога/

Лилков да ходи на предварителни избори на ГРОБ и ДПС. Десният кандидат е Васил Терзиев

Цялото ми семейство ще гласува в 23 МИР. Никой няма да подкрепи ДС отрочето.

ГРОБ ли? Не се знае и ти на кой си отроче...

Много голям кокал - много кучета се нароиха да го гризат. Абе,,,що си не гледате Телериката единия и Минно-геоложкия - другия, че се набутвате в тея л...на? На "полза роду" ли? Его, всичко е его. Сбрали се едни, с едни планове и хайде кого да турим? ..... И следват едни кандарми, едни сватовници се пращат, армагани..ма стани кмет, едни подписки от "червени-после сини" интелектуалци, дето и преди бяха добре и след това пак. Проф. Вили издаде книга за търговските дружества на ДС. Дими Стоянович го кани постоянно в Култура.бг по БНТ. Едни и същи хора и преди и сега. Оня другия ял от златна лъжица цял живот-после върл катиталист-старт упъпър, академик. Лошо няма. Само дето в нашата мила родна татковина без връзки и як гръб и една дъска не можеш да заковеш.

Последните години се изпокарах с първи приятели в разправии да защитавам ДБ-ПП. Те ме правят за смях и ми издигат десарско отроче и герберски дегенерат , че и ще ме питат , кой да предпочитам вътрешно. Никакво гласуване за никакви кандидати , докато Киро и Генерала не поемат отговорност и не се оттеглят. Тия идиоти да пагубни за десните. Преди имаха 25 плюс 8 общо 33 процента на избори , сега социолозите им дават общо 18 процента, а след тези подигравки ме съмняват и 10 процента да хванат.

Разочарованието Ви е разбираемо...само не ми е ясно кое Ви даде право да сте грядска десница, демократична общност и подобни присвоявания на пространсктва и идеи които е очевидно че не познавате. Не го приемайте лично става дума за цялата "протестна, променяща и млада вълна" която засега само А. Йорданов успешно назова като чисти неокомунисти...

Соросоидите пак си намериха близалка за лятото: десен пенсионер срещу ляв милионер, ха сега де? Нека Мутрьо и Шиши да им разрешат спора - строго, нооо справедливо!

Вие за първите седем години чували ли сте....не седем а двадесет години единият се оформя в род на убийци и сатрапи ползвал се от всички предимства на комунистическия режим. Тези партии които са го издигнали ще станат едни маргинали а ръководствата им да си подготвят оставките

Лилков пак иска да става за смях. Времето на пещерния антикомунизъм мина отдавна. Никога повече ГЕРБ !

Дааа, да живее ДС!

Градската левица или по-просто новите комунисти били демократична общност. Бу-ха-ах!

Няма нужда от предварителни избори. ПП не е дясна партия. Терзиев и Бонев гравитират около БСП. Десният кандидат е Вили Лилков

Вили ще пие, Васко ще плаща.

Е те така банкянския престъпник печели навсякъде

Съгласни сме. Ама Про100Киро да брои и ако е нужно да направи ала бала с резултата