Коментари - И Гечев се надигна срещу Нинова заради приватизацията | Днес.dir.bg

И Гечев се надигна срещу Нинова заради приватизацията

Още един депутат от БСП - Румен Гечев, атакува лидера Корнелия Нинова заради участието й в приватизацията и призна, че в партията има разделение заради това.

Обратно в новината

Коментари - И Гечев се надигна срещу Нинова заради приватизацията | Днес.dir.bg

Коментари

всички тези червени БОКЛУЦИ са за конфискация на имуществото в полза на държавата, и затвор!

Поздравления на професора. От 1997 г. не съм член на тази партия, на която станах член през 1990г- Тези хора изгубиха всичко нормално, което им симпатизираше до тогава, без "Белене" , лагери, убити и т.н., аз просто не съм от тях, даже и номенклатурите ненавиждам и не познавам. Ако трябва да спрем с омразата помежду си, това е пътят.

Няма как старите муцуни да не скочат срещу Нинова, след като тя им развали пожизненият рахатлък, който те смятаха, че им се полага!

Ама естествено - много хора, както вътре в, така и симпатизанти на БСП казват, че г-жата /няма да я наричам с прякора който й дадоха не къде а в Русия/ е вредна за тази партия, защото с характерологичните си дадености е репелент /отблъсквач/ и за членовете и за симпатизантите на партията.

Няма човек, който да се е докоснал до политиката и да е останал чист, дори и тези, които хвърлят сили и енергия за благото на народа си имат основания да плюят в огледалото! Но така постъпват умните политици. За останалите е валидно:"тя танцува едно лято"(е, при някои може и три)!

Раздавайте пуканките...ще гледаме сеир..

Манекенът на фалиралите банки - Румен Гечев се кара на Киро ченджа, заради леля Корнелия ... ако не беше смешно щеше да е тъжно.

Едните и прости комунисти, станаха богати капиталисти. Забравиха си за бедните години, тези проклети и жестоки гадини. Където комуниста управлява, народа мизерува и съжалява. Комуниста не разсъждава, на прост лидер подражава. Така набедените български дебили, гласуват за комунистите лъжливи. Докато комуниста съществува българина много ше мизерува.

Хвани единия-блъсни другия.

Преди ги наричаха признати борци сега същите се оказаха богати крадци. Партията кражбите ги поощрява, така членовете си възнаграждава. Държавата разграбиха и никога не се наситиха. Затовапрофесора ги нарече дебили, чрез кражбите, с богатство се сдобили. Комунист в къщата да не ти влезе, никога няма с голи ръце да излезе.

Нинова ли е крала повече или Добрев?

И Станишев дядо Попе , и Станишев !

тази долна селска приватизаторка продаде България за жълти стотинки на алчни българи кръвопийци. В този процес тя се облажи не малко. проклета да е, а се прави на много загрижена за хората... Лъжи са това, прах в очите ни хвърля г-жа долна лъжа!!!

Където комуниста вилнее, никой за народа не милее. Само глупака си въобразява, че комунист ще го спасява. Комуниста, първи себе си осигурява, а останалите с лозунги ги задоволява. С лозунгите, гдето ги храниха, затова така бедни ги оставиха.

Ще има тепърва големи проблеми в самата БСП и сред избирателите на БСП и познах))))). Курни е типичния образ на нацоцан цоциалист, който се прави на социално загрижен. Такава им е закваската на комундетата и хората все по-ясно го виждат. Аз сега тръпна в очакване Курнелка да осъди или поне да заведе дело, срещу Атанасова и ГЕРБ. Само едно не ми е таман. Разбирам, че Кирил Добрев е безмозъчен и послушен на Кака Курни, та за това ходи да се излага по телевизиите, но когато Румен Гечев обвинява някой в нещо, направо му прави комплимент..Пък Курнелка хич не е за хвалане.. Ама забавно е, бееее)))))))

Самоизяждането започна Само че още не се знае кой кого само гледайте как ще им лъснат задниците ха ха ха

дека демокрацията й " отнела много"-партиен хамелеон !

Аз като ви казвам, че сме едно цяло вие защо ми слагате минуси. Разделяй и владей! Майка ни БКП-ДС никога не слиза от власт. Вече повече от 70 години. И още 10 пъти по толкова ще ви доим, а вие ще ни избирате като алтернатива едни на други. Супер сте!

СТИГА СМЕ СЕ РАЗДЕЛЯЛИ НА ТАКИВА И ОНАКИВА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕ ИСКАТ ОБЩЕСТВОТО ДА Е РАЗДЕЛЕНО, А ТЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ ДОЙДЕ... ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ И СА ТРЪГНАЛИ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО/ОБАЧЕ ГОЛЯМ СМЯХ,АМА НИНОВА МАЙ НЕ Е БИЛА В БКП,А БОРИСОВ БИЛ./АКО МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ

Курни пък била в СДС

Почистете вече тази помия. Тя иззмърси дори и дира. Шлш някой софиянец да отиде да го застреля. Поне новината ще е хубава.

БРЦК

ГеПчев В ЗАТВОРА. Това е един от главните виновници за кризата 97ма и един от предателите които провалиха Виденов за да могат да крадът. Виденов беше единствения честен тогава и не е откраднал и 1 лев. Не искаше да продаде активите на безценица и затова ГеПчев,Масларова,Р.Офч. и останалите боклуци го предадоха, фалираха банките и ограбиха държавата. Тежката зима беше наречена "Виденова" , но Виденов беше единствения който се бореше за да няма криза.

Гечев нали си беше в Кипър след злополучното му министерстване. Защо се бута пак из властта. Че и сина си пробутва. Ама само в тази партия виреят. Другаде не им се получава. Да си седеше да преподава, ако има кой да го слуша. Все акъл дава. Малко нахално все пак.

Фактите: Държавата е разполага с 132милр ДМА само земята е над 20милр. Преватизирани са над 100милр ДМА , а в бюджета са полу- чени 3,4милр лв и 3,6милр Бонове Извода е Държавата е ОГРАБЕНА!!?Защо не се извърши проверка и отворят икономическите досиета??? Защо Президента Радев мълчи, а предшественика му многократно искаше дасе отворят икономически досиета по време на преватизация Извода е ясен КОЙ е КОЙ ???

То ако вземем да бесим милиардерите и милионерите то Висшия съвет и Изпълнителното бюро на БСП ще остане без членове,бе човек.

Един, Александър Симов ще остане. Той, сиромахът, е сиромах. Взеха го за кадем пред трудещите си.

И какво според вас трябваше да направят?Да ви поканят с баница,за да сте господари? А според теб непоканените какво трябва да направят? Да гласуват за непоканилите ги? Ти тъп ли си, луд ли си, или и двете?

Това ти е проблема,дебил.Това,че ти не си на върха на пирамидата.Сигурен съм,че ако имаше 2гр.мозък освен дебилност нямаше въобще да се замислиш да ограбиш каквото можеш,тъпанар.

Явно си и двете, плюс пълна липса на морал.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ И НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ! Тази партия не е донесла нищо хубаво на България и българския народ ,стига ,оставете ги във фризера ...!

във фризера да хабим ток,направо на бунището!

Плана на ГЕРБ за ликвидиране на БСП и вътрешната опозиция на ГЕРБ- кръга Прокопиев сработва! Следващият Парламент ще наподобява този от Соца - двупартиен(симулация на демокрация) ГЕРБ и ДПС, както бе навремето БКП и БЗНС!

Щом Прокопиев и Нинова пак се слагат под един знаменател, ОФ то пак ще прави коалиция срещу ГЕРБ. Тези досега действаха заедно зад кулисите , сега извадиха на светло връзката си .

ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА.... ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В БСП И САМ ГО СЪЗНАВА. ПРИВЕТСТВАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА НИНОВА ДАНО ДА НЕ СЕ ОТКАЖЕ И ДА ИЗЧИСТИ ПАРТИЯТА ОТ ТЕЗИ ЗАВИСИМИ И КОМПРОМЕНТИРАНИ ВЪЗРАСНИ ХОРА.

Кирил Добрев е тъп потомствен партиен лидер. От ония дето използват партийните контакти за развитие на лични проекти. Или поне така изглежда. Ако Нинова не вземе отношение, значи петя надолу й е отворен. Няма вечни лидери, независимо по какъв устав се избират.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГА ДЕ УКРОТЕТЕ СЕ ДА НЕ БИ ДА Е САМО ТЕХНОИМПЕК. НАЛИ ТОВА ЦЕЛИ ГЕРБ - ДА ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ В ПАРТИЯТА. СПРЕТЕ С ТЕЗИ ЕЖБИ..... НАРОДЪТ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА МИНАЛОТО- С ТОВА НИ СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО

Как да не го интересува миналото ? Всички избиратели на БСП живеят в миналото и се чудят как така всики бяхме равни , а сега ервените другари са милионери . Не ЛЪЖИ !

А МИНАЛОТО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ КАКВО Е?

Виж страната ни е последна в ЕС и заплатите и пенсиите са с -300% защото е ограбена от олигарси КОЙ Фактите: Държавата е разполага с 132милр ДМА само земята е над 20милр. Преватизирани са над 100милр ДМА , а в бюджета са полу- чени 3,4милр лв и 3,6милр Бонове Извода е Държавата е ОГРАБЕНА!!?Защо не се извърши проверка и отворят икономическите досиета??? Защо Президента Радев мълчи, а предшественика му многократно искаше дасе отворят икономически досиета по време на преватизация Извода е ясен КОЙ е КОЙ ???

Крадци възпитават крадци. Ако внука ми слуша лекции по икономика от тая измет ще го накарам да напусне УНСС. Според него Костов е виновен за всички беди на българите.Жан е ангече и не е царувал. И не е наравил нищо лошо,така,че семейството ми посрещна новата година /1977/ с 6 долара, събрани от 2 заплати. Мамка му, на него и курвата която иска заедно с него да управлява. Дано да се задавят.

96 година ме пенсионираха 2 долара 6000 лева миньорска пенсия с 21 г стаж !

герб са стабилни и несменяеми, но нещо изпускат нервите, споко бе, никой няма да ви бутне, щом народа е с вас не и се плашете на Нинова, само си лае но властта не може да ви вземе, бре че сте се разтреперили.

Човекът, Министърът на икономиката, който срути за втори път държавата и отписа дълговете на всички приватизатори, сега обяснява, че няма нищо общо. И не само това! Гечев е депутат от БСП и в момента! Не обесен, не в затвора! НАРОДЕН ИЗБРАННИК ОТ БСП. Жалка история...

пуснали след 10 часа от инструктажа на "Посерано" 20 с опорната точка,че няма виновни за приватизацията от БСП-то ,нито Нинова,нито Гечев,а виновни са световния империализъм и капитализъм,САЩ,ЦРУ,Запада,"фашистите" в България. Едно малко въпросче,бе: Левите в червата Нинова и Гечев искат ли да се върне социализъма И КАТО ПРИНЦИПНИ,ЧЕСТНИ,МИСЛЕЩИ ЗА НАРОДА,ДА ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО ОТ ТЯХ И ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ"ДРУГАРИ" - ЧЕРВЕНИ,СИНИ,ТУРСКО-СИНИ,ЦАРСТВЕНО-ЖЪЛТИ ПОЛИТИЧЕСКИ КРАДЦИ,ПАРДОН "ЕЛИТИ".

Липсата на морал на въпросната госпожа направо е пословична . Купила за жълти стотинки външнотърговско дружество,мисли си че има давност за морала ,надява се че сме забравили. Като стана дума за морала нека публично да признае на коя групировка после продаде акциите си. И после тая ще ми иска да повдига въпроса и за групировките На коя групировка?????

Киро Добрев доларовият трафикант. Очистете си БСП.

Не можеш да очистиш БСП, защото никой няма да остане...

Само тези факти да знам е достатъчно да сложа кръст на тази партия от продажници - насилствено създаване на македонска нация , 16 република ,създаване на мутрите и обира на банките !!!!!

а тия какви са бе, на кого си сега бананова република, герберастите без бомби ви изтрепаха, мрете като мухи до 40г все млади, кой изгони 2млн, комунистите поне гонеха турчалята,а тия цвета на нацията, младите и здравите, мутри си избираш да те управляват, тъпо, зомбирано, облъчено стадо, само се затрива, само това е хубаво.

Когато някой е глупав - обикновено е за дълго. Ако си на "хранилка" - извинявай...

Този най добре да си мълчи и да не се показва, защото още помним зулумите които направи във Варна с ВАМО. Варналии не сме злопаметни, но с паметта сме добре и много помним,че останахме без работа заради него.

Само да си припомним накратко управленията на комунисти и турци през последните 30-тина години, 1991-1992 втора оставиха българите буквално да гладуват, като изнесоха парите на запад и загробиха България с многомилиарден заем. Хляб се купуваше с купони,,, 1996-97 година другарите фалираха 17 банки и се превърнаха в кредитни милионери само за няколко месеца. Хиперинфлацията направи пенсиите да са равни на 15 долара месечно. през 2007-08 година поради огромни кражби ни спряха европейски фондове за милиарди евро, през 2014 фалираха КТБ и откраднаха 4,5 милиарда лева. Тези същества винаги гледат само себе си, а България и българите вълците ги яли.

ти пак не си в час и за 30г "демокрация" още не си разбрал кой спретва тези майдани на бсп, нали затова ти спретнаха инфлацията 96/7 за да махнете Виденов, че запада и сащ получиха удар когато народа избра бсп, нали европа бойкотира бсп и саботира като не дава нарочно парите за да се ядосат хората и да сложат удобните и послушните. Прост,по-прост, най-прост-българин с 30г стаж в демокрация, да тъ в кухата лейка.

Не ви зная вас колко сте в час,но съдейки по правопис и правоговор ,пък и по способността ви да анализирате фактите - я,по добре си замълчете.

Комунистическата партия (сега социалистическа) още от самото си създаване е престъпна. Занимавала се е с тероризъм, убийства, грабежи, кражби и измами. Какво да очакваме от синовете и внуците на тези престъпници, освен да са като тях.

интересно когато се говори по медии и ТВ за "лошите" виждам едно общо - все са неудобни за герб хора, някак си за герберастките спонсори и приятелчета нито чуваме, нито има разкрития", а пък ги знаеме кои са и колко са оцапани, къде са златев и божков и всички други богаташи и управниците, сегашни и бивши, все едно за 30г само нинова е в цяла БГ и макар герб да са от 10г на власт интересно че сега се сетиха за нея когато ги мачка яко и им рита стола, герб още не могат да се освестят колко много места им взе в НС.

Така става в мафиотските структури (като БСП/ДПС) - самоизяждат се от алчност или се избиват.

Ало,коментиращите, 80% от вас не познават фактите а изводите ви са като на неграмотните цигани.Все БСП ви е виновна,да бе!При тази организирана от ЦРУ смяна на системата и господ да беше тук нямаше да озапти мошениците.А те,ако не знаете нямат цвят,те имат интереси.В основата на всичко стои истината,че държавната собственост ражда социализъм.Затова господарите разбиха държавата-то не беше селско стопанство,армия,промишленост и какво ли не.А най смешното е,че вие,неуспелите тарикати се жалвате от кадрите на БСП.Да,при тези условия те бързо се ориентираха защото бяха доста напред в познанията.И какво според вас трябваше да направят?Да ви поканят с баница,за да сте господари?

Айде позволи ми да познавам истината.Свидетел съм на всичко ,което направи др.Гергов за да окраде държавното имущество.И това му беше позволено от хората,които ти защитаваш.И на всичко отгоре този крадец Гергов ще бъде ръководен кадър в БСП и ще служи за пример.

Не казвам,че отгоре изплуваха най честните хора.Казвам,че модела заложен от западната мъгла е създаден за по големите тарикати и те не са идеалисти.Казвам,че преди промените 99% бяха комунисти.

И какво според вас трябваше да направят?Да ви поканят с баница,за да сте господари? А според теб непоканените какво трябва да направят? Да гласуват за непоканилите ги? Ти тъп ли си, луд ли си, или и двете?

приватизацията вълнува единствено герб за да отстрани точно Нинова,а не бсп, които като патриотите с желание ще се влеят в редиците на герб, ама Нинова пречи. Всички са наясно че никой нищо няма да пипне по приватизацията, при Нинова каквото и да има си е по закона, и герб го знаят но удрят като разчитат стадото да помага да я разкарат за да си векуват на спокойствие. Геноцид и мизерия за бг стадото, гарантирано от герб.

Защо ни приватизираха тока и водата на чужди фирми,не мога да разбера ?

Партията БСП трябва да бъде закрита.На нейно място трябва да бъде изградена нова лява партия от чисти и неопетнени хора.Тази партия да защитава интересите на работещите хора и да е социално насочена.Както например в Швеция.Сегашната върхушка на БСП трябва да бъде съдена за използване на БСП и нейния електорат за лично облагодетелстване.Примери колкото искате.

Това е мечтата на западняците. Да бъде закрита БСП. И после ама така, ама инак - как се прави "нова" партия, с "чисти и неопетенени хора". Ще заеме 20-на години. А в това време управляващите (западните корпорации) ще си правят каквото искат. Да, не е съвършена БСП, да неефективно защитава трудещите се, да, слаба е, но поне нещо има.

А не беше ли правителството на Станишев това,което допусна тези западни компании да си строят и правят каквото искат.Примери пак много.Между другото приближените на БСП ,които се облажиха от приватизацията нанесоха много по-големи вреди на България отколкото западните компании.Примери колкото искаш

96 година ме пенсионираха 2 долара 6000 лева миньорска пенсия с 21 г стаж !

А бе и Нинова има скелет в гардероба, но пък Гечев каква "скрита лимонка" е.... Той замисли и проектира модела на масовата приватизация, с който те и Костов оскубаха перушината на народа..... Мам... им партийно-крадлива!

Мръсници са червените - преди 1944 са терористи, след тази година са крадци но винаги слуги на Русия.

27г. ПРОВЕДЕНА ОТ ДС И БКП И КОНТРОЛИРАНА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРИВАТИЗАЦИЯ ! Продажна сган ,кой глупак още ви се хваща на въдицата ?

комунистите/социалисти и днешни бесепари са съвремените фанариоти. Едно време част от българите са се гърчеели и са прокарвали гръцко влияние и са им викали фанариоти. А тия прокарват руското влияние без значение дали в Русия са на власт комунисти или олигарсите нйа Путака. Просто са си руски мекеренца. Не милеят за българщината ами са кат Волгин- предатели

не масова, замислена от комунисти и ДС агенти приватизация, а КАСОВА приватизация. Продадоха Шкода на Фолксваген и днес Чехия произвежда повече автомобили отколкото Русия и се хвали с по-висок стандарт от Португалия и Испания.

През 1989г. стандарта на Чехия и българия бяха 1:1 и въпроса е защо сега Чехия е с 250% пред България и заплати и пенсии са 2 до 3 пъти по високи от нашите ?? Причината е В.Хавел , който извър- ши ЛУСТРАЦИЯ и определи комуни- стите за Вечни Провокатори и ги из- гони от държавна власт, а всеки да упражнява професията си. Така е и с Румъния бе 25% след България, а след Лустрация сега е 22% пред Извода е Бъгария да извърши Лу- страция по чехски.Хавел!!!

В тази партия членува 80% от от хората на бившето статукво ,лапали и облажва ли се на червената софра ,хора ,които с крадените от народа пари станаха "бинесмени" ,вечни благодарни на лукановите куфарчета ,мутрите ,"нейните" момченца и всяка подобна паплач продала България и българите за лично облагодетелстване ! Само 20% са някакви неадекватни идеалисти ,но те са вечно заблудения материал за масовки ...!

Коментари - И Гечев се надигна срещу Нинова заради приватизацията | Днес.dir.bg

И Гечев се надигна срещу Нинова заради приватизацията

Още един депутат от БСП - Румен Гечев, атакува лидера Корнелия Нинова заради участието й в приватизацията и призна, че в партията има разделение заради това.

Обратно в новината

Коментари - И Гечев се надигна срещу Нинова заради приватизацията | Днес.dir.bg

Коментари

всички тези червени БОКЛУЦИ са за конфискация на имуществото в полза на държавата, и затвор!

Поздравления на професора. От 1997 г. не съм член на тази партия, на която станах член през 1990г- Тези хора изгубиха всичко нормално, което им симпатизираше до тогава, без "Белене" , лагери, убити и т.н., аз просто не съм от тях, даже и номенклатурите ненавиждам и не познавам. Ако трябва да спрем с омразата помежду си, това е пътят.

Няма как старите муцуни да не скочат срещу Нинова, след като тя им развали пожизненият рахатлък, който те смятаха, че им се полага!

Ама естествено - много хора, както вътре в, така и симпатизанти на БСП казват, че г-жата /няма да я наричам с прякора който й дадоха не къде а в Русия/ е вредна за тази партия, защото с характерологичните си дадености е репелент /отблъсквач/ и за членовете и за симпатизантите на партията.

Няма човек, който да се е докоснал до политиката и да е останал чист, дори и тези, които хвърлят сили и енергия за благото на народа си имат основания да плюят в огледалото! Но така постъпват умните политици. За останалите е валидно:"тя танцува едно лято"(е, при някои може и три)!

Раздавайте пуканките...ще гледаме сеир..

Манекенът на фалиралите банки - Румен Гечев се кара на Киро ченджа, заради леля Корнелия ... ако не беше смешно щеше да е тъжно.

Едните и прости комунисти, станаха богати капиталисти. Забравиха си за бедните години, тези проклети и жестоки гадини. Където комуниста управлява, народа мизерува и съжалява. Комуниста не разсъждава, на прост лидер подражава. Така набедените български дебили, гласуват за комунистите лъжливи. Докато комуниста съществува българина много ше мизерува.

Хвани единия-блъсни другия.

Преди ги наричаха признати борци сега същите се оказаха богати крадци. Партията кражбите ги поощрява, така членовете си възнаграждава. Държавата разграбиха и никога не се наситиха. Затовапрофесора ги нарече дебили, чрез кражбите, с богатство се сдобили. Комунист в къщата да не ти влезе, никога няма с голи ръце да излезе.

Нинова ли е крала повече или Добрев?

И Станишев дядо Попе , и Станишев !

тази долна селска приватизаторка продаде България за жълти стотинки на алчни българи кръвопийци. В този процес тя се облажи не малко. проклета да е, а се прави на много загрижена за хората... Лъжи са това, прах в очите ни хвърля г-жа долна лъжа!!!

Където комуниста вилнее, никой за народа не милее. Само глупака си въобразява, че комунист ще го спасява. Комуниста, първи себе си осигурява, а останалите с лозунги ги задоволява. С лозунгите, гдето ги храниха, затова така бедни ги оставиха.

Ще има тепърва големи проблеми в самата БСП и сред избирателите на БСП и познах))))). Курни е типичния образ на нацоцан цоциалист, който се прави на социално загрижен. Такава им е закваската на комундетата и хората все по-ясно го виждат. Аз сега тръпна в очакване Курнелка да осъди или поне да заведе дело, срещу Атанасова и ГЕРБ. Само едно не ми е таман. Разбирам, че Кирил Добрев е безмозъчен и послушен на Кака Курни, та за това ходи да се излага по телевизиите, но когато Румен Гечев обвинява някой в нещо, направо му прави комплимент..Пък Курнелка хич не е за хвалане.. Ама забавно е, бееее)))))))

Самоизяждането започна Само че още не се знае кой кого само гледайте как ще им лъснат задниците ха ха ха

дека демокрацията й " отнела много"-партиен хамелеон !

Аз като ви казвам, че сме едно цяло вие защо ми слагате минуси. Разделяй и владей! Майка ни БКП-ДС никога не слиза от власт. Вече повече от 70 години. И още 10 пъти по толкова ще ви доим, а вие ще ни избирате като алтернатива едни на други. Супер сте!

СТИГА СМЕ СЕ РАЗДЕЛЯЛИ НА ТАКИВА И ОНАКИВА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕ ИСКАТ ОБЩЕСТВОТО ДА Е РАЗДЕЛЕНО, А ТЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ ДОЙДЕ... ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ И СА ТРЪГНАЛИ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО/ОБАЧЕ ГОЛЯМ СМЯХ,АМА НИНОВА МАЙ НЕ Е БИЛА В БКП,А БОРИСОВ БИЛ./АКО МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ

Курни пък била в СДС

Почистете вече тази помия. Тя иззмърси дори и дира. Шлш някой софиянец да отиде да го застреля. Поне новината ще е хубава.

БРЦК

ГеПчев В ЗАТВОРА. Това е един от главните виновници за кризата 97ма и един от предателите които провалиха Виденов за да могат да крадът. Виденов беше единствения честен тогава и не е откраднал и 1 лев. Не искаше да продаде активите на безценица и затова ГеПчев,Масларова,Р.Офч. и останалите боклуци го предадоха, фалираха банките и ограбиха държавата. Тежката зима беше наречена "Виденова" , но Виденов беше единствения който се бореше за да няма криза.

Гечев нали си беше в Кипър след злополучното му министерстване. Защо се бута пак из властта. Че и сина си пробутва. Ама само в тази партия виреят. Другаде не им се получава. Да си седеше да преподава, ако има кой да го слуша. Все акъл дава. Малко нахално все пак.

Фактите: Държавата е разполага с 132милр ДМА само земята е над 20милр. Преватизирани са над 100милр ДМА , а в бюджета са полу- чени 3,4милр лв и 3,6милр Бонове Извода е Държавата е ОГРАБЕНА!!?Защо не се извърши проверка и отворят икономическите досиета??? Защо Президента Радев мълчи, а предшественика му многократно искаше дасе отворят икономически досиета по време на преватизация Извода е ясен КОЙ е КОЙ ???

То ако вземем да бесим милиардерите и милионерите то Висшия съвет и Изпълнителното бюро на БСП ще остане без членове,бе човек.

Един, Александър Симов ще остане. Той, сиромахът, е сиромах. Взеха го за кадем пред трудещите си.

И какво според вас трябваше да направят?Да ви поканят с баница,за да сте господари? А според теб непоканените какво трябва да направят? Да гласуват за непоканилите ги? Ти тъп ли си, луд ли си, или и двете?

Това ти е проблема,дебил.Това,че ти не си на върха на пирамидата.Сигурен съм,че ако имаше 2гр.мозък освен дебилност нямаше въобще да се замислиш да ограбиш каквото можеш,тъпанар.

Явно си и двете, плюс пълна липса на морал.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ И НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ! Тази партия не е донесла нищо хубаво на България и българския народ ,стига ,оставете ги във фризера ...!

във фризера да хабим ток,направо на бунището!

Плана на ГЕРБ за ликвидиране на БСП и вътрешната опозиция на ГЕРБ- кръга Прокопиев сработва! Следващият Парламент ще наподобява този от Соца - двупартиен(симулация на демокрация) ГЕРБ и ДПС, както бе навремето БКП и БЗНС!

Щом Прокопиев и Нинова пак се слагат под един знаменател, ОФ то пак ще прави коалиция срещу ГЕРБ. Тези досега действаха заедно зад кулисите , сега извадиха на светло връзката си .

ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА.... ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В БСП И САМ ГО СЪЗНАВА. ПРИВЕТСТВАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА НИНОВА ДАНО ДА НЕ СЕ ОТКАЖЕ И ДА ИЗЧИСТИ ПАРТИЯТА ОТ ТЕЗИ ЗАВИСИМИ И КОМПРОМЕНТИРАНИ ВЪЗРАСНИ ХОРА.

Кирил Добрев е тъп потомствен партиен лидер. От ония дето използват партийните контакти за развитие на лични проекти. Или поне така изглежда. Ако Нинова не вземе отношение, значи петя надолу й е отворен. Няма вечни лидери, независимо по какъв устав се избират.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГА ДЕ УКРОТЕТЕ СЕ ДА НЕ БИ ДА Е САМО ТЕХНОИМПЕК. НАЛИ ТОВА ЦЕЛИ ГЕРБ - ДА ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ В ПАРТИЯТА. СПРЕТЕ С ТЕЗИ ЕЖБИ..... НАРОДЪТ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА МИНАЛОТО- С ТОВА НИ СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО

Как да не го интересува миналото ? Всички избиратели на БСП живеят в миналото и се чудят как така всики бяхме равни , а сега ервените другари са милионери . Не ЛЪЖИ !

А МИНАЛОТО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ КАКВО Е?

Виж страната ни е последна в ЕС и заплатите и пенсиите са с -300% защото е ограбена от олигарси КОЙ Фактите: Държавата е разполага с 132милр ДМА само земята е над 20милр. Преватизирани са над 100милр ДМА , а в бюджета са полу- чени 3,4милр лв и 3,6милр Бонове Извода е Държавата е ОГРАБЕНА!!?Защо не се извърши проверка и отворят икономическите досиета??? Защо Президента Радев мълчи, а предшественика му многократно искаше дасе отворят икономически досиета по време на преватизация Извода е ясен КОЙ е КОЙ ???

Крадци възпитават крадци. Ако внука ми слуша лекции по икономика от тая измет ще го накарам да напусне УНСС. Според него Костов е виновен за всички беди на българите.Жан е ангече и не е царувал. И не е наравил нищо лошо,така,че семейството ми посрещна новата година /1977/ с 6 долара, събрани от 2 заплати. Мамка му, на него и курвата която иска заедно с него да управлява. Дано да се задавят.

96 година ме пенсионираха 2 долара 6000 лева миньорска пенсия с 21 г стаж !

герб са стабилни и несменяеми, но нещо изпускат нервите, споко бе, никой няма да ви бутне, щом народа е с вас не и се плашете на Нинова, само си лае но властта не може да ви вземе, бре че сте се разтреперили.

Човекът, Министърът на икономиката, който срути за втори път държавата и отписа дълговете на всички приватизатори, сега обяснява, че няма нищо общо. И не само това! Гечев е депутат от БСП и в момента! Не обесен, не в затвора! НАРОДЕН ИЗБРАННИК ОТ БСП. Жалка история...

пуснали след 10 часа от инструктажа на "Посерано" 20 с опорната точка,че няма виновни за приватизацията от БСП-то ,нито Нинова,нито Гечев,а виновни са световния империализъм и капитализъм,САЩ,ЦРУ,Запада,"фашистите" в България. Едно малко въпросче,бе: Левите в червата Нинова и Гечев искат ли да се върне социализъма И КАТО ПРИНЦИПНИ,ЧЕСТНИ,МИСЛЕЩИ ЗА НАРОДА,ДА ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО ОТ ТЯХ И ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ"ДРУГАРИ" - ЧЕРВЕНИ,СИНИ,ТУРСКО-СИНИ,ЦАРСТВЕНО-ЖЪЛТИ ПОЛИТИЧЕСКИ КРАДЦИ,ПАРДОН "ЕЛИТИ".

Липсата на морал на въпросната госпожа направо е пословична . Купила за жълти стотинки външнотърговско дружество,мисли си че има давност за морала ,надява се че сме забравили. Като стана дума за морала нека публично да признае на коя групировка после продаде акциите си. И после тая ще ми иска да повдига въпроса и за групировките На коя групировка?????

Киро Добрев доларовият трафикант. Очистете си БСП.

Не можеш да очистиш БСП, защото никой няма да остане...

Само тези факти да знам е достатъчно да сложа кръст на тази партия от продажници - насилствено създаване на македонска нация , 16 република ,създаване на мутрите и обира на банките !!!!!

а тия какви са бе, на кого си сега бананова република, герберастите без бомби ви изтрепаха, мрете като мухи до 40г все млади, кой изгони 2млн, комунистите поне гонеха турчалята,а тия цвета на нацията, младите и здравите, мутри си избираш да те управляват, тъпо, зомбирано, облъчено стадо, само се затрива, само това е хубаво.

Когато някой е глупав - обикновено е за дълго. Ако си на "хранилка" - извинявай...

Този най добре да си мълчи и да не се показва, защото още помним зулумите които направи във Варна с ВАМО. Варналии не сме злопаметни, но с паметта сме добре и много помним,че останахме без работа заради него.

Само да си припомним накратко управленията на комунисти и турци през последните 30-тина години, 1991-1992 втора оставиха българите буквално да гладуват, като изнесоха парите на запад и загробиха България с многомилиарден заем. Хляб се купуваше с купони,,, 1996-97 година другарите фалираха 17 банки и се превърнаха в кредитни милионери само за няколко месеца. Хиперинфлацията направи пенсиите да са равни на 15 долара месечно. през 2007-08 година поради огромни кражби ни спряха европейски фондове за милиарди евро, през 2014 фалираха КТБ и откраднаха 4,5 милиарда лева. Тези същества винаги гледат само себе си, а България и българите вълците ги яли.

ти пак не си в час и за 30г "демокрация" още не си разбрал кой спретва тези майдани на бсп, нали затова ти спретнаха инфлацията 96/7 за да махнете Виденов, че запада и сащ получиха удар когато народа избра бсп, нали европа бойкотира бсп и саботира като не дава нарочно парите за да се ядосат хората и да сложат удобните и послушните. Прост,по-прост, най-прост-българин с 30г стаж в демокрация, да тъ в кухата лейка.

Не ви зная вас колко сте в час,но съдейки по правопис и правоговор ,пък и по способността ви да анализирате фактите - я,по добре си замълчете.

Комунистическата партия (сега социалистическа) още от самото си създаване е престъпна. Занимавала се е с тероризъм, убийства, грабежи, кражби и измами. Какво да очакваме от синовете и внуците на тези престъпници, освен да са като тях.

интересно когато се говори по медии и ТВ за "лошите" виждам едно общо - все са неудобни за герб хора, някак си за герберастките спонсори и приятелчета нито чуваме, нито има разкрития", а пък ги знаеме кои са и колко са оцапани, къде са златев и божков и всички други богаташи и управниците, сегашни и бивши, все едно за 30г само нинова е в цяла БГ и макар герб да са от 10г на власт интересно че сега се сетиха за нея когато ги мачка яко и им рита стола, герб още не могат да се освестят колко много места им взе в НС.

Така става в мафиотските структури (като БСП/ДПС) - самоизяждат се от алчност или се избиват.

Ало,коментиращите, 80% от вас не познават фактите а изводите ви са като на неграмотните цигани.Все БСП ви е виновна,да бе!При тази организирана от ЦРУ смяна на системата и господ да беше тук нямаше да озапти мошениците.А те,ако не знаете нямат цвят,те имат интереси.В основата на всичко стои истината,че държавната собственост ражда социализъм.Затова господарите разбиха държавата-то не беше селско стопанство,армия,промишленост и какво ли не.А най смешното е,че вие,неуспелите тарикати се жалвате от кадрите на БСП.Да,при тези условия те бързо се ориентираха защото бяха доста напред в познанията.И какво според вас трябваше да направят?Да ви поканят с баница,за да сте господари?

Айде позволи ми да познавам истината.Свидетел съм на всичко ,което направи др.Гергов за да окраде държавното имущество.И това му беше позволено от хората,които ти защитаваш.И на всичко отгоре този крадец Гергов ще бъде ръководен кадър в БСП и ще служи за пример.

Не казвам,че отгоре изплуваха най честните хора.Казвам,че модела заложен от западната мъгла е създаден за по големите тарикати и те не са идеалисти.Казвам,че преди промените 99% бяха комунисти.

И какво според вас трябваше да направят?Да ви поканят с баница,за да сте господари? А според теб непоканените какво трябва да направят? Да гласуват за непоканилите ги? Ти тъп ли си, луд ли си, или и двете?

приватизацията вълнува единствено герб за да отстрани точно Нинова,а не бсп, които като патриотите с желание ще се влеят в редиците на герб, ама Нинова пречи. Всички са наясно че никой нищо няма да пипне по приватизацията, при Нинова каквото и да има си е по закона, и герб го знаят но удрят като разчитат стадото да помага да я разкарат за да си векуват на спокойствие. Геноцид и мизерия за бг стадото, гарантирано от герб.

Защо ни приватизираха тока и водата на чужди фирми,не мога да разбера ?

Партията БСП трябва да бъде закрита.На нейно място трябва да бъде изградена нова лява партия от чисти и неопетнени хора.Тази партия да защитава интересите на работещите хора и да е социално насочена.Както например в Швеция.Сегашната върхушка на БСП трябва да бъде съдена за използване на БСП и нейния електорат за лично облагодетелстване.Примери колкото искате.

Това е мечтата на западняците. Да бъде закрита БСП. И после ама така, ама инак - как се прави "нова" партия, с "чисти и неопетенени хора". Ще заеме 20-на години. А в това време управляващите (западните корпорации) ще си правят каквото искат. Да, не е съвършена БСП, да неефективно защитава трудещите се, да, слаба е, но поне нещо има.

А не беше ли правителството на Станишев това,което допусна тези западни компании да си строят и правят каквото искат.Примери пак много.Между другото приближените на БСП ,които се облажиха от приватизацията нанесоха много по-големи вреди на България отколкото западните компании.Примери колкото искаш

96 година ме пенсионираха 2 долара 6000 лева миньорска пенсия с 21 г стаж !

А бе и Нинова има скелет в гардероба, но пък Гечев каква "скрита лимонка" е.... Той замисли и проектира модела на масовата приватизация, с който те и Костов оскубаха перушината на народа..... Мам... им партийно-крадлива!

Мръсници са червените - преди 1944 са терористи, след тази година са крадци но винаги слуги на Русия.

27г. ПРОВЕДЕНА ОТ ДС И БКП И КОНТРОЛИРАНА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРИВАТИЗАЦИЯ ! Продажна сган ,кой глупак още ви се хваща на въдицата ?

комунистите/социалисти и днешни бесепари са съвремените фанариоти. Едно време част от българите са се гърчеели и са прокарвали гръцко влияние и са им викали фанариоти. А тия прокарват руското влияние без значение дали в Русия са на власт комунисти или олигарсите нйа Путака. Просто са си руски мекеренца. Не милеят за българщината ами са кат Волгин- предатели

не масова, замислена от комунисти и ДС агенти приватизация, а КАСОВА приватизация. Продадоха Шкода на Фолксваген и днес Чехия произвежда повече автомобили отколкото Русия и се хвали с по-висок стандарт от Португалия и Испания.

През 1989г. стандарта на Чехия и българия бяха 1:1 и въпроса е защо сега Чехия е с 250% пред България и заплати и пенсии са 2 до 3 пъти по високи от нашите ?? Причината е В.Хавел , който извър- ши ЛУСТРАЦИЯ и определи комуни- стите за Вечни Провокатори и ги из- гони от държавна власт, а всеки да упражнява професията си. Така е и с Румъния бе 25% след България, а след Лустрация сега е 22% пред Извода е Бъгария да извърши Лу- страция по чехски.Хавел!!!

В тази партия членува 80% от от хората на бившето статукво ,лапали и облажва ли се на червената софра ,хора ,които с крадените от народа пари станаха "бинесмени" ,вечни благодарни на лукановите куфарчета ,мутрите ,"нейните" момченца и всяка подобна паплач продала България и българите за лично облагодетелстване ! Само 20% са някакви неадекватни идеалисти ,но те са вечно заблудения материал за масовки ...!