Български банкер се оглежда за ”Булгартабак”

Мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка, където държавата основно си държи парите, Цветан Василев има интерес към приватизацията на "Булгартабак холдинг", стана ясно от неговите думи.

Обратно в новината

Коментари - Български банкер се оглежда за ”Булгартабак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май само си клатите к..а от години?! Що не им проверите произхода на капиталите на тия "оглеждащите се"?

и аз искам да го купя нали не искате цена а социални придобивки 1ще внасям осигуровките на всички тютюнопроизводители 2ще засадя и ще бера тютюна за 20г вместо тях 3на всеки тютюнопроизводител ще дам по един трактор 4 може да купя тютюна и по 10лв но може и да ги платя в кукуво лято ако някой от тия купувачи предложи по добра оферта нека ше подобря офертата си

Българино,чети и не вервай на ушите си какви далавери въртят нашенци.От къде тия пари,бе джанъм,когато народа трака зъби от глад,а?Търгашите реват за национализация-както след 9-ти-ама като как да стане,как?

То не е до красота, ама да не сте сбъркали снимката? Та тоя не ми прилича нито на банкер, нито на интелектуалец, икономист или бизнесмен, освен ако не е от"родните бизнесмени". Я покрийте това съмнително фото!

СУЛТАНА НА ОМАН КОЙТО Е ИСТИНСКИЯ СОБСТВЕНИК НА БАНКАТА Е РЕШИЛ ДА СТАНЕ СОБСТВЕНИК НЕ САМО НА СУПЕР БОРОВЕЦ И СОЗОПОЛИС НО И НА БУЛГАРТАБАК. Това е банката която управлява и депозитите и на енергийните ни дружества. ПОЗАИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ КОЙ Е ПРИЯТЕЛЯ НА ТОЗИ СУЛТАН И КОИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПРАВИХА ПЪРВА КОПКА НА СУПЕР БОРОВЕЦ.

е та кой е този човечец?

Незнам за собственика/султана на Оман/ама тази снимка е ....-30% активи за собственика.Нищо лично.Все пак е банкер,а не лидер от "Ал кайда".Все пак в Лонднското сити/най-близкото/....с този фейс....на снимката.....!!!Нищо лично срещу г-н Ц.Василев!Поздрави !