Привържениците на Навални вече няма да имат право да се кандидатират на избори

Нормативният акт забранява на привърженици и членове на екстремистки или терористични движения да участват във всякакви избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин се страхува от всяка опозиция. Едни поръча и ги убиха, Навални не може да убие тогава си измисля закони и укази да няма съперници.... Путин просто не е мъж и не играе честно. Българите сме за Навални ако иска Русия да не е изолирана и мразена от целия свят

Schilo

Много ми е интересно, в коя държава допускат екстремисти и терористи да участват в избори?

Очевадно е, че опозицията в лицето на Навални и други подобни, не са екстремисти и терористи. Да ги прикачиш към тях означава, че властта в Русия вече се страхува и от собствената си сянка. Изглежда на Путин му харесва режима в Сирия, защото действа като Асад. Този жандармски подход е изпитван вече в царска Русия и има предвидим резултат- революция. За да не се стига до това трябва Путин да се оттегли-например в почетно/контролен пост...

Очевидното е точно обратно. Какво е Навални? Изпълнител на английските и американски служби. Които му плащат сметките. Дясната му ръка най-официално е служител на МИ6. И това не е тайна. Пари получава от тях. Или изпълнява каквото му заповядат. А те съвсем ясно са заявили какво искат от Русия. Искат разпад на държавността, подчинение и предоставяне на тях на природните ресурси. Е как да допускаш такива, след като са обявени и се знаят, че са иноагенти. Или представители на друга държава, които прокарват интереси на чужди държави в Русия. Отделно, всички уж протести вече не ги съгласуват с местните власти, открити призиви за неподчинение и използване на деца за целите си, което е най-гадно. Та съвсем очевидно е, че ще ги махнат, така и трябва. Отделно. Те не са нещо особено на политическо ниво. Основните опозиционни партии са други, те имат значително повече проценти на избори. Навални е пиар и реклама на американци и англичани, за това, че ги маркираха като на иноагенти и вече поле4ка ги гонят от Русия. Навални и публичната реакция на това. И няма общо с руски избиратели, народ и каквото и да е.

Винаги съм казвал, че избори с повече от един кандидат са голяма бъркотия.

Да поплачем дружно за смелия ни герой Навални..

Който е против Питин няма да имат право да се кандидатират на избори в Русия Точка по въпроса.

Въпрос: Каква е разликата между северна корея и русия? Отговор: Никаква!

А вие защо биете негрите?

Предлагам, по путински, в България да забраним на привърженици на всички проруски партии и президенти да се кандидатират - Радев, Божков, Копейкин, Нинова, Манолова и техните партии да се кандидатират за избори в България. Нали това искат проруските маймуни - като в Русия. ТАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СПАСИ!

Аз защо да не забраним на проамериканските луди "демократи" да се кандидатират?

Айде сега глупости... Оставили са дупка в закона. Трябва само привържениците на Путин да могат да се явяват на избори, при това само ако Путин не е кандидат.

няма защо да се кандидатират останалите малко нормални хора ами да бягат от там и да оставят джуджака путкин да ги довърши. Германия не успя едно време но този им разказа играта

Чух че от утре минималната заплата в Русия става 2500 евро защото разкараха цялата опозиция дето им пречеше.

Ела да те прегледам.Мисля, че имаш проблем със слуха.

Не евро а рубли( бабки бабло) и ще се изравнят с севернокорейския стандарт!

Ще трябва да канят "гостуващи музиканти" аус Дойчланд като Екатерина Велика да управляват Разия, или Напалеон, той поне имаше желание, защото комунетата са виновни за десетки терористични актове, всъщност атентата в Св. Неделя е организиран от коминтерна, ръководен от Сталин и СССР, както и Септемврийското въстание, и двете терористични актове, които и до днес не са виждани в подобен мащаб.

То така стана вече, шпионите ги наричат десиденти, а кукловодите с пачките, филантропи.

Скоро и вишките по границата ще почнат пак да стрелят, като се опита някой да бяга от кочината им.

И правилно!!!

"Нормативният акт забранява на привърженици и членове на екстремистки или терористични..." Ето за това иде реч. А Ако Навални се припознава като терорист или екстремист - това обяснява нещата.

ЕВАЛА! Отдавна трябваше да го направят а и въобще да забранят всичките НПО-та работещи на издръжка и в услуги на чужди (и то вражески настроени) държави!

Г-ин Божков си участва в изборите на общо основание... Защото е демокрация...

E затова в Булгаристан Ахмет Доган е N 1 Кой ви Фане той ви Брули Така„ че си яжте лайната и си Трайте !!!

Всъщност сме по-добре мнозинството селяндури по света, в пъти по добре от мнозинството китайци, руснаци и друга мозъчно промита комуно сган. Даже и по времето на социлизЪма бяхме по-добре от "великите" победители, защото си го можем.

Перфектно, Путлер трябва да не се кандидатира никога като бивш служител на КГБ, което доказано е извършило и подпомогнало десетки терористични актове по зял свят, даже и срещу собствените си войници и население.

Само привърженици на Путя за да има демокрация

Кенефская раСССССия в целата си прелест! Хи Хи Хи Северна Монголия вече се превърна в Северна Корея!

Те са наследници на Монголската на Чингиз, а явно са и и фенове.

Какво правосъдие ! Каква демокрация ! Какъв пример за търпимост към опозицията !