Привърженици на опозиционната коалиция "Сърбия срещу насилието" протестират отново в Белград

Представителите на опозицията твърдят, че по време на изборите за национален парламент и за местни власти в над 60 общини, включително Белград, е имало нарушения

Обратно в новината

Коментари - Привърженици на опозиционната коалиция "Сърбия срещу насилието" протестират отново в Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йебем ти мртво сестру у ладно дупе!

е по Беларуския сценарий. Там оная Тихановская я измъдриха и обявиха, че тая е спечелила изборите. Тия мързеливи дебелаци от Ц Р У-то не могат измислят нищо ново. Карат по старите буквари и си мислят, че хората им вярват за тия безобразия които устройват . Наивници.

В 2014 година Украйна така тръгна към сегашното си състояние!!!Щях да се учудя ако в Сърбия не се състоя този цирк,нали сърбин(сърбин по рождение,но иначе си е верно куче на Сорос) е този който разпали всички цветни революции до сега!

Ще има Майдан май... Най-добре е снайперистите да дойдат!!!

Това са най-вероятно "умните и красиви" сърби. След като са проследили, какво се случва в България, сигурно са си повярвали, че и тях ще ги огрее. Иначе да, ясно е, че организации, зад които стои пряко или непряко САЩ, стоят зад тези протести. Сърбия остана една от малкото държави в Европа, където "демокрацията все още не е огряла". Жалък опит от тяхна страна, но няма да им се получи. Все още са прекалено слаби.

Ха ха, проевропейските соросоиди отново се опитват със сила да взема властта, но по-вероятно е да ядат бой, сърбите не са в ес и не са губерния на сащ. Гнусна измет.

Краварите се опитват да подпалят отново Сърбия! Дано не им се получи този път! Дано все още сърбите помнят!!!

Копчето на посолството изгуби, сърбите си обичат Русия, а ние добре че сме овце нямаше нужда посолството да се хаби. Сами се дадохме

"...а ние добре че сме овце ...." Мило, никой не се интересува от родословието ти, спести ни личните си драми! :)

Много интересно - точно "Сърбия срещу насилието" се опитва насила да промени законни изборни резултати. Краварите заформят нов Майдан в Сърбия. Дали ще им се получи? Едва ли.