Валентин Радев притеснен от случая на Аерогарата

Министърът на вътрешните работи заяви, че е притеснен от случаят с неизвършената проверка от Гранична полиция на пасажерите, пътували със самолет на 20 март.

Обратно в новината

Коментари - Валентин Радев притеснен от случая на Аерогарата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е притеснен от гран. полиция, а аз дваж повече от глупостите,които в момента говори правосъдната цецка за наказателният кодекс. Започвам да подозирам,че борисов съзнателно назначава за министри някакви неграмотни хорица.

Това ми се струва безсмислена новина. Гранична може и да получават предварително списъка с пътниците. Ако не са видели рискови лица, какво да проверяват? Нали това е смисълът на Шенген-свободно движение на хора. Само при информация за някой следва да се дебне.. Много глупава новина. И мен в Лондон на летището преди 2 години никой не ме провери, та се въртях като пумпал да не съм пропуснал някое гише...

притеснен? Незабавна оставка, бе БОК.ЛУК. Нагли копелет.а

Непроверяемите софиянска-божкова и отрочето на бай симо в момента обясняват как са се замогнали бащите им и кво щели да правят те.

Като навсякъде се назначават връзкари и не достигат хора! Заради това се командироват и служители от Варна!

Нали уж искаме да влизаме в Шенген. Тогава всички полети от ЕС ще влизат така. Не разбирам каква е тая огромна драма.

за пътници ,завръщащи се от ЕС е стандартна процедура да се проверяват на летище София-въобще не е новост

за пътници ,завръщащи се от ЕС е стандартна процедура да НЕ се проверяват на летище София-въобще не е новост

Колко терористични групи са половин самолет хора. 20 групи по 5 човека. Лоша работа. Могат да блокират доста неша в държавата за примерно към 24 часа и то толкова и трябва на Турция за да сложи край на мъките на третата българска държава, защото тези мъки от 2009та насам с гроб начело водят към явна бавна гибел придружена от много мъки за народа. Долу гроб. МВР сте заплатовземачи, мъдеклатачи, боколизачи първа категория с ранно пенсиониране и незаслужени пенсии - поне за ръководния състав това е истината.

министерството на вътрешните провокации ни вкара в шенгената без референдум и без закон! всичката полиция в панделата....

Колкото и да се радваш на рекетъора Борисов, Костов е в пъти по-умен от него. Не случайно му казваха Мавъра и Командира, а на твоя идол- Тиквата и Рапоня. Така че каквито са ти идолите, такова ти е и нивото. И да, само чалга културата се ръководи от нагони, ама аз не харесвам чалга, а обичам изкуствата, които изпълват душата и те карат да се чустваш човек. Така че нито ти приемам теорията на нагона, нито пък ще поставя тиквата пред Костов. Костов направи приватизацията и намали дългът. А този? И при Костов нямаше такова безправие за нормалните както е сега. И да- Костов сгреши със здравеопазването и образованието, но имаше и много плюсове при него. След разрухата, моято цареше, той за една година оправи държавата. И ако онези от ДС не доведоха величието, на което целта му бяха имотите, щяхме да живеем много по-добре. Това е.

Викаха му Мавъра, защото е циганин, е от по-будните циганета, но циганин.

В нормалните цивилизовани държави за такъв гаф министрите най малкото подават оставка, този тулуп се бил само притеснил...

От години Боко тиквата, Цецо кауна и министър Калинко меверейски както и предшествениците му разправят, че сме готови за Шенген. Половин самолет терористи на групи от по няколко човека могат да съборят страната буквално.

Търтеи с пагони! Най-скъпо струващата разпасана команда в Европа ! За това обаче вината 100% е на управляващите, които съвсем съзнателно подържат в този вид МВР! Трябват им да ги охраняват, другото са празни приказки и не ги интересува! Десетилетия представете си немогат с битовата престъпност да се справят!!!

Този докога ще ни разсмива със своите "дълбокомислени" изказвания. Каква жалка картинка са само. Колко да е притеснен, като не знае къде се намира и какво се случва в министерството. Щеше да реформира псевдо реформата на Бъчи, да премахне неработещи паразитни структури... лафове на корем... Посмешище са голяма част от ръководния състав...недоучили комплексирани карикатури.... нямам думи просто министерее...

Някои ги гони параноя,като навсякъде им се привиждат руснаци.Сигурно от омраза към Русия не може да спите спокойно.Добре,че никой не ви обръща внимание.Тук се говори за престъпление на границата на летището бе алооо!

Голям праз. Даже е добра идея едностранно да отменим паспортния контрол за пътници идващи от Шенген.

Няма да има уволнения, защото "с голяма вероятност" е наредено да се "пропусне" нещо или някой!

100%. Руските агенти са навсякъде.

Интересно! Защо само за самолета от Париж,когато е кацнал не е имало граничен контрол? Кой е наредил да се махнат точно тогава служителите,защото те не биха напуснали работното си място сами? Има нещо гнило в цялата работа и министъра я знае,но не казва.

Руската мафия е като у дома си в България, че и по-добре. Шенген?!

Русия ще направи всичко възможно за да отрови българското председателство на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

Когато дебилът си трае, само той си знае какъв е, ама като проговори - всички разбират! Народна мъдрост

Сега вече зная. Ще спя спокойно. Благодаря!

Оставка на министъра и уволнение по веригата до последния издал заповед за напускане на кабинките или напуснал самоволно.

да стане защото началник на ГКПП Аерогара София Явор Русинов е син на генерала от ДС и бивш зам.министър на МВР от времето на Атанас Семерджиев Първан Русинов. Това първо. Второто е, че жената на брат му Зорница Русинова е заместник министър на труда и социалната политика на Република България.

Просто някой е трябвало да мине. Спуснато отгоре нареждане. Ще изгори някой 'за назидание', а ще го назначат другаде.

Имаме ограничен състав само 50 000 полицаи.. Само

Този галфон се е притеснил дс не му изстине стола.

Ало, Вальо?!

Кажи Гоце.

е хитър Петър плет плете...

И вие, съграждани искате ЕРП- то да е държавно... Я помислете пак. Та за този случай всички до директора на гранична полиция са за оставка, на минутата. Я сега си представете в ЕРП- то какво ще бъде... Искаме оставки на полицаите, а пък вие си правете проверки.

пазената граница на ес е унгарската ! хората имат ограда а не плет с дупки като нашата !!

Ние, за разлика от унгарците, действаме на принципа: "Фалете ме, уста!"

Бла, Бла ... въздухар, притеснявал се много от работата на хората му, но нямало да приеме оставката на подчинения му шеф ?! Много си бил ценял кадрите ?! Затова първия път бил един пътник, сега цял самолет, а утре ще бъдат 2 самолета...Чудя се що за хора са японците - министърът им на транспорта си бил подал оставката само от закъснението на един от влаковете му и то за няколко минути само ?!

и платки. Защото наистина сме притеснени, демек на тясно, а вън е още зима. Но пък съвсем разширено си плащаме за всичко. Да не се притеснява човекът, да иде утре рано на църква, да жертва 20 стотинки, да запали една свещица, да се изповяда или....да помълчи. И да види как после ще излезе пречистен от храма, без никакви притеснения!

ОСТАВКА !!!! КАКТО И НА ОНЗИ, КОЙТО УБИ ДЕТЕТО С МОТОРНА ШЕЙНА НА БОРОВЕЦ! Уникална държава, уникални управници

Или пак са "пушили цигари" (взе да им става навик май) или са абсолютни безхаберници. И в двата случая са за дисциплинарни уволнения. Или... пак им увеличете заплатите не с 20%, а двойно, че много заслужават всички!

отвори си очичките и погледни по-нависоко, проблема е там някъде. Остави ги редовите, те изпълняват, това което им нареждат.

Представи си че си шеф на голяма фирма. Някой няколко нива над теб проявил безхаберие. Ще си подадеш ли оставката?

Az se chudia kak vie ne ste si podali ostavkata oshte -gospodin ministre.......

Тези 200 пътника не са проблем и защо трябва да се проверяват като идват от ЕС, но тревожно е друго, на летищата могат да кацнат чужди боини самолети с войници, който за нула време ще завладеят всички държавни учреждения, например руски или турски, нямаме нито армия, нито ПВО, нито гранична полиция, един турчин пъдар ако иска може да гръмне в София и всичко властници ще излезнат по с вдигнати ръце, по бели гащи и потници(като пилота-прецедент). България никога не е била по жалка, отколкото е сега, дори през турско е имало повече хайдути, отколкото сегашната ни армия, а гащниците-полицай не стават и за чеп на зеле, щот са тъпи и мързеливи.

Отишли са да обядват и обядват по много поради тежката изтощителна работа която вършат.

Онова природно недоразумение Нина още ли не се е обадила, или пишат само платените клакьори.

Нещо не ми е ясно - при пристигане пътниците минават паспортна проверка, проверката е на техния път. Дали са ги прекарали от другаде? Ако няма гранични полицаи пътниците стоят и чакат да дойдат, да ги проверят и след това да приминат към багажните ленти и митничарите накрая. Не ми стана ясно от къде са минали за да прескочат граничния контрол?

Ми една част явно са стояли и чакали да дойдат полицаите, но другите просто са минали и са отишли да си вземат багажа. Май очакваш прекалено голяма дисциплина от българи. Ако беше в Германия сигурно всички щяха да стоят да чакат, но тук...

Проблемът се решава много просто - да се монтират врати, които да се отварят само, когато граничния полицай си е в кабинката и проверява паспортите. Ако се случи нещо и няма гранични полицаи - пътниците стоят и чакат, може да създаде неудобство за тях, но няма да сме разграден двор.

хм, ако имам двуцевка за двама души ли ме броят в меверето!?

Днес нацтима пак падна!

Тук трябва да се намеси Прокуратурата и ДАНС - В същия Момент от Летище София е излетял частен самолет натоварен с 16 милиарда лева във вид на злато към Либия , за това е целия Цирк . Министъра е в Схемата - сега ще накажат Полицаите за 6 месеца без Бонуси и Ваучери .Летище София има Бутиков Коридор за Терористи и ВИП КРАДЦИ .

Началниците и началника им да не се правят на отвеяни.Самолета иде от Париж,там пътниците са проверени зверски.Ако, идеше от турско или азерско- да го проверяват,но той си иде с наши хора, от евросъюза!

Aко някой е пренасял пари, в Париж нищо не се гледа и много трудно може да се види.

Не го корете! Понякога и медицината е безсилна!

Тва Верчето Таир от къв етнос е??

Гранична полиция Летище София системно нарушава правата на гражданите, пренебрегва хората с увреждания, общуването с гражданите е на ниво унижение, често ожеш да видиш служители да се смеят високо и говорят не в служебен аспект. Коренно трябва да се промени облика на работещите в тази свера.

Направи ги инвалиди!!!

Хората с увреждания правилно не са приоритет на гранична полиция. Имат си социални служби и роднини за целта.

РАДЕВ, СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА ИНТЕРЕСЕН!!!! ДО СЕГА ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ, НО ПОСЛЕДНИЯ СЛУЧАЙ МЕ НАКАРА СА ПОЛУДЕЯ ОТ ЯРОСТ!!! КАКВО ВЪРТИШ И СУЧИШ???? ВСИЧКИ, КОИТО СА БИЛИ ДЕЖУРНИ - В КАРЦЕРА, ДО ЕДИН!!!!! МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СТАНЕ ЛОШО! БАЛКО, ЧЕ БОЙКО ИМАШЕ ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ, КОГАТО ПОЕ ВЛАСТТА В 2009, НО РАЗНИ Б О К Л У Ц И. ГО ПРОВАЛИХА!!!!!

Ти наистина ли си смятал, че от един бивш охранител МОЖЕ да стане държавник. Е, проблемът е твой. Борисов не е Костов. А Костов имаше грешки, но те бяха от липса на опит, а не поради липса на морал и страх, като тоя.

Замисли се - може ли циганин да стане ръководител на българска държава и откъде ще му се вземе моралът и смелостта?? Къде пък намери Костов за пример на морал и смелост? Може да си жена, но не бъркай нагона с горните качества.

знаеш ли какво е хайдут и кой е хайдут Сидер?

Гранична има ли зам.директор който отговаря за проверките на летищата, и ако има какво следва и кога ?