Притеснения за Еманюел Макрон преди парламентарния вот в неделя

Левият блок на Жан-Люк Меланшон води с малко пред президентската формация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в Европа практически няма истински десни партии. Макрон си е чиста проба комуне! Защото той е добър продукт на банкерското задкулисие. А да не забравяме, че именно голмите еврейски банкери са спосорирали болшевишката революция, а днес комунистическия интернационал. Основната им идея е да няма силни самостоятелни държави. И всичко да е или световна администрация или банкерска наднационална и власт за корпорациите. Дори в България , всички банки , без изключение се управляват от деца на червени семейства или доносници/ клеветници от ДС. Успоредно с това Макрон и сие тенденциозно налагат извращенията за норма. Всички политици, които говорят за икономиката преди други национални ценности са интернационалисти!

Няма от какво да се притеснява Макарон. Изборите за президент спечели и ще има 5г. на върха, обаче правителство трудно ще съставят. Сигурно ще има 2ри тур, освен ако не направят някоя безпринципна коалиция като в БГ-то.

Макарона трябваше да го пенсионират да чука баба си, но от франсета толкова.

Дано французите да изхвърлят тази американска подлога и да започне промяната на Европа, като първата задача е ЕС да е независим от САЩ, втората задача е да се спре войната в Украйна.

И какво да сложат, жалка рашистка подлога ли? Ама франсетата не са прости като вас слабоумните копейкаджийски тролчета! Жалки безродни предатели сте вие!

интересно какво точно разбираш под "предателство" ???? Или за американците може и не е предателство, а за руснаците - не може, защото е предателство. Аз мисля, че всяко близане на чужд задник в ущърб на националните интереси, независимо на кого, е предателство, тогава....... ти какъв си?