Коментари - Тежки присъди за четирима атентатори от Белгия | dnes.dir.bg
назад

Тежки присъди за четирима атентатори от Белгия

Четиримата лидери на терористичната клетка, извършили атентата в белгийския град Вервие, са осъдени на затвор между 8 и 16 години.

Обратно в новината

Коментари - Тежки присъди за четирима атентатори от Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не тежки а СМЕШКИ присъди...

Тежки присъди за четирима атентатори от Белгия 8 и 16 години били тежки пеисъди за атентатори. Абе там съдебна система има ли въобще.

Тежки присъди?!? Просто смешно за хора, подготвяли бомбени атентати, целящи смъртта на стотици мирни граждани. Тежки присъди са смъртната и доживот без право на помилване, каквато без съмнение заслужават малоумните ислямисти от Брюксел.

Тези са били от умерените за това са такива присъдите.

Малко са им присъдите .....

Има приети емигранти мюсюлмани има терор. Няма нови мюсюлмани няма терор. Май, че Сталин е бил прав.

Докато е живо и здраво говедото Меркел,все такива новини ще слушаме!Демокрация по еврогейск...пардон -по меркелски.

Тези защо изобщо ги оставят живи?

Нямат уранови мини.

Потресен съм от "тежките" присъди. link сигурни ли сте че сте превели правилно? Да не са ги съдили в България?!

Егати тежките присъди

Онези режат глави на невинни хора, тук на убийци се дават осем години и се счита за тежка присъда. Майтап.

За такива деяния -СМЪРТ!

На първия вход на всяко летище сложете скенери .Такива има в Москва и на други места по света.Още на входа ще бъдат засечени взривните вещества,а не дасе разкарват с тях из вътре и да се взривяват.

Ами върви в ислямска държава! Там не е демокрация и ще ти хареса!

демокрацията е една толкова измислена система че просто нямам думи

Но единствено благодарение на демокрацията можеш да напишеш глупостта , която си написал!

Тежки присъди разбирам доживот или на въжето. След 15 години като излязат пак ще сложат пояса с бомбите. Тоя свят тотално е изтрещял и е населен с 99% идиоти.

Лежи се половината от присъдата. Другото е пробация. Изобщо би трябвало да напишат леки присъди.

16 години за тероризъм!? Ами съдиите просто казват: "Давайте, малко ще ви храним и после предсрочно ще излезете!"

Те много големи присъди .... , горките няма ли да се покаят тия дето са ги осъдили на толкова ГООЛЕЕМИ присъди!

Там нямат ли условни присъди? В смисъл, че ако пак направят атентат, оцелелите може и да лежат реално? А може и по-хуманно - да им опашат по един пояс бомби и да ги накарат да се гръмнат, та директно да отидат в милото на душите им място в техния си рай.

Много тежки присъди. За организиране на масово убийство 8 години. Еврогейщина се нарича това.

Тези след,като излязат отново ще подготвят атентати и ще убиват!!!! За такива само смърт или доживотен без право на замяна!

И на това му викат тежки присъди???? Тези хора са за присъди ДО ЖИВОТ без право на обжалване и пароли. Като излязат пак ще правят същите неща....Жалко за всички жертви и техните близки!!! Това е подигравка с тях!!!

Нямам думи за гальовните присъди,сега разбирам и нашата съдебна с-ма. Пратете ги в ИЗРАЕЛ като не можете вие ,там ще ги осъдят справедливо.Като прост човек мнението ми е ,че вие просто толерирате тези масови убийци.

Да ви кен*зам на тежките присъди. Сега добре ги гледайте в затвора. щото те имат права и с тях трябва да се отнасяте хуманно. Щастливи затворници (по аналогия с щастливите кокошки). За Европа оправия няма.

цели 8г - много стого бе !

Тежка присъда глупости.смърт но в европа не може та до живот.8 години?!това е подигравка с близките на жертвите.

броди из Европа. Братята от Цион му издават визи..

Живот и здраве, след 5, 6 години ще ги пуснат за добро поведение за да се пробват пак ... Хаха 8 години за 100тина неверници, и на това тежко му викат тежка присъда, ама раята трябва да свиква това е политиката на Хамериканците соросоиди.

И това са тежки присъди? По-скоро калпаво правосъдие и подигравка.

тия белгийци , същи българи от преди девети септември бе! тогава съдът съдеше терористите дето гърмяха влакове и палеха складове и селсъвети по на пет години, а цар борис ги помилваше! да се чуди човек как още са кралство, а не са станали социалистическа република!

Това някакъв черен хумор ли е. Жалко за невинните жертви. Сега тези ще ги пратят в някое затворче, за да пропагандират спокойно идеите си и набират последователи. След като излязат след 3 до 5 години ще са създали нова мрежа за тероризъм.

Горките много тежка присъда

ИзпуснАха 72-те девици, ама ще имат 72-ма ЕвроГея в панделата за компенсация ;-)

Бъркаш. Точно тези типове ще нагъзят еврогейската панедела, в която ше ги настанят на почивка, и ще завербуват там куп последователи.

ами с тези "тежки" присъди има да чакат да се преборят с тероризма и атентатите. Егати и по.рно.г.рафията!

Днес точно, плюхме българското кривосъдие. Само че, дайте все пак да си признаем, че то не е точно българско, а европейско кривосъдие. Ми така е в Европа, бандита има всички права, жертвата няма права. Но това искахме, нали затова подскачахме кат скакалци и викахме - "кой не скача е червен"?

ще ми припомниш ли , че съм стар и съм забравил, колко лежа лидера на терористите в социалистическа България , меди доганов, и как протече живота му след присъдата?

Как дойде демокрацията и го пуснаха. Кво има за помнене?

слаба опорна точка кретен..."правосъдието" ни е калпаво защото е все още комунистическо..като организация на съд.система... каквито и да са законите - когато съд.система е гнила...нищо не става..а тя е такава защото комунистите я създадоха такава през 1991-92 г....за да не могат да ги барнат за миналите им и за бъдещите им престъпления..

важното е да падат подигравки срещу англичаните, че избраха брекзит....

Това са хора , които се самовзривяват. Та тия ли присъди ше ги уплашат. Още повече , че ще живеят в гарсониери и хиляди НПО ще ги обгрижват да не им се нарушават правата. Ай сиктир.

Смееееех

за напускане на еврозоната.

И това ако са сериозни присъди за подобно престъпление............... не знам

нима тези присъди,ще всеят респект и ще спрат терористите.мигновенно изпълнена смъртна присъда е нужна.

Не, смъртна присъда на семейството и децата му първо. Че ако не са се вредили да утрепят някой , няма да ги посрещне алах у рая, и барем вземе да се притесни...

Това тежки присъди ли са за десетките убити и още повече ранени ?! ЕС буди отвращение, това е едно изродско обраувание, обвито в лъскава опаковка.

К'ъв е този демократичен съд, бе! Тези стрелят по полицаи с калашници насред градовете, взривяват летища и гари и получават "тежки" присъди от... 8 до 16 години! Ми тези НЕ ТРЯБВА ДА ВИДЯТ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДОКАТО СА ЖИВИ, бе еврогейчета! А за другите?!? "Други 10 души ще бъдат съдени задочно, защото се намират в редиците на ислямистите в Сирия." На тези им дайте още по-строги присъди, например, от 4 до 8 години, с възможност за условни присъди и предсрочно освобождаване за добро поведение! Ако някой си мисли, че тези, като излязат, ще са се превъзпитали, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ! Ще излязат и пак ще режат християнски гърла, ще стрелят по неверници и ще се взривяват по гарите!

Е то никога няма защита от нищо. Затова разбийте всички държави и отворете границите на Европа за всеки който се докопа дотук,за да сте сигурни, че още повече няма да има. Тоя нов световен ред толкова го мислихте и накрая го направихте в някаква май'мунарско-циг'анска форма.

Тежки присъди-16 години за толкова почернени семейства, ясно е , че колкото си по-невинен, толкова си по-ощетен, и колкото си по-виновен толкова повече те подтикват към престъпления. Накъде върви и Европа и България, след като Чеци излезе бистър като сълза, а родителите на Яна освен, че изгубиха детето си, се разориха по адвокати и по дела, и сега го връщат на първа инстанция, ако оцелеят тези невинни хора оцелеят, ако не ще трябва доживот да преглъщат горчилката от ненаказаната престъпност и да си отидат от този свят нищо ненаправили в ответ на убиеца, излиза, че ще си стоят встрани и няма да могат нищо да направят????

Терориста от Бостънския маратон в Щатите го осъдиха на смърт, а тук 8 години за изроди тръгнали да убиват хора по улиците го смятат за тежки присъди??!??!?!?!??! АЛООО БЕЛГИЯЯЯ!!!!

Самият факт, че се предвижда тия да бъдат освободени, говори за фрапиращо малоумие. Мястото на тези субекти е в трудови лагери, на доживотен каторжен труд. 7 дни в седмицата, 12 часа на ден. Колко ще издържат си е техен проблем. Всяко друго решение говори за прогресивно оглупяване.

Ако беше оглупяване то е много добре... Ама тук диагнозата е МНОГО по-тежка.... За тези присъди е ПЛАТЕНО на адвокатите им МНОГО, МНОГО добре....

Juliana Zareva

Платено, но на съдиите, адвокатите можеха да ги изкарат случайни жертви. На тия законодателството им явно такива присъди предвижда. Не ми се мисли като излезнат от затвора как ще отмъщават.