Иванов отрече да има цел затвор за 30 подкупни властимащи

Правосъдният министър определи като абсурдни медийни твърдения, че кабинетът си поставя за цел да бъдат осъдени ефективно поне 20-30 корумпирани властимащи.

Обратно в новината

Коментари - Иванов отрече да има цел затвор за 30 подкупни властимащи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oтклонява се вниманието на народа за да се вземе кредита; Iега е ред на неофицялните търгове за строителство; голями пари голями комисионни ще има а ние да плащаме техните кражби

Както предложиха от "Подкрепа", вместо затвор, да бъдат осъдени 5 години да живеят с минимална заплата след конфискация на имуществото ще е по-добре!

ами този цеци апартамента кат малак да не е бил бездомник и сега е клептоман на жиличта . боко да го заведе на психолог и да му намерят лекарство . ако бат боико няма парички струва ми се малко беден .. има доста прятели вав американското консулство на които се оцхита те чте му подсигорят безплатен психолог за цеци жиличтето .

какво се еб..те. приемете едно към едно румънския опит за да има ефект. иначе напразни усилия. всичко е навързано като свински черва

Правилно. Добре ще е да са поне 300, а справедливо - поне 3000.

няма да е лошо да вкарват по 20-30 властимащи годишно в затвора, на лотариен принцип. Това може да намали наплива към държавната хранилка.

ама моля ви се,ако ги затворят,то трябва всички управници от 25 г. насам да ги ЗАТВОРЯТ за безумните им престъпления по срив на всичко в държавата и най-вече за крадене,обезбългаряване,корупция,мизерия,а за тях-охолство и безотговорност,мафията си има държава,която продадоха на Запада

накаже някого, Той го оставя да затъне в неправда и безчестие. Познайте защо?! Ето на този въпрос трябва да си отговорят "строителите на България" от последните 25 год.

Политическите термити разядоха държавата и докато си пълнят джобовете обилно ръсят дрънканици.

Прав е, цял затвор за корумпирани политици НЕ МОЖЕ ДА ИМА! ТРЯБВА ДА ИМА ЧЕТИРИ ЗАТВОРА ВЪВ ВСЯКА ГЕОГРАФСКА ПОСОКА НА СТРАНАТА И ЕДИН САМО ЗА СОФИЙСКИТЕ ГРАНД ПОЛИТИЦИ-АПАШИ!!!!.

30 ли?Ами още няколко нули след 3!!??

БОРКУР= 0. Да върнат заплатите на държавата!!!

е то е ясно ,че гарван гарвано око не вади- те всичките са за затвор ,затова никой няма да осъдят,язък ,че народа се зарадва на новината

бла-бла

20-30, а останалите 200-300 що да не са и те за панделата? Защото са от наще ли или са ни преди чадъросвали? Боя си, че дори и да стане нещо ще е за замазване на очите и за легитимиране на награбеното от тях! Отлежал си е годинката при лукс, опрощават му се прилапаните богатства. Та как иначе? Нали утре и ние може да се окажем в подобна ситуация!

Заглавието може да бъде прието и по друг начин.Бързате , бързате ама когато може да се приеме и по друг начин не е добре.

В мафиотска България за мамене и кражби не се дава затвор, а по високи държавни служби.

Прилича на игумен от манастир!Вида му е много затоморзен ,липсва свежа мисъл , прави се че работи като бълва сложни изречения,без конкретика,съзнателно създава бъркотии,но не и реформи каквито са нужни!

Мафиотската държава у нас е копие на фирмата "Рога и копита" по Илф&Петров, тази фирма търсеше зиц президент с едно единствено условие, да е готов да лежи в затвора, ако се наложи. Всеки кандидат за държавна работа трябва да подпише такава декларация преди да бъде назначен на държавна работа. Вместо това у нас властимащите крадат и мамят, защото си гласуват да не ги ловят законите докато са на власт. Къде по света властимащите имат имунитет, освен в мафиотска България?

ДО КОГА НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕНИ ЗА ПРИЧИНЕНАТА РАЗРУХАСТРАНАТА. ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ КОЛКО Е МАЛКА СТРАНАТА НИ /тя е среден размер/ И КОЛКО Е БЕДНА ТАЗИ СТРАНА. ЕМИ ГОСПОДА, ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО И АКО НЕ МОЖЕТЕ СИ ХОДЕТЕ .ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ ВОДИТЕ СТРАНАТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СЪС СИЛНА ИКОНОМИКА В СВЕТОВЕН МАЩАБ. СПОМНЕТЕ СИ КОГА. СЕГА НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ,А ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО ЗА ДОБЪР БЮДЖЕТ,ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ. ЗА НОРМ СПОМНЕТЕ СИ

Мислите, щото така ви отърва. Чудите се как да го измислите, за да си крадете пак без проблеми!

да се добавят още две нули към числото 30.

новото звено за наказателно преследване на корупционни престъпления по високите етажи на властта Какво да очакваме от това звено? Засекретени дела и заседания на съда при закрити врати? И условни присъди? Интересно какви ще са резултатите. Или ще ги съдим с разбиране, като едни от нас.

Излюпения протестър "министър" още "мисли" как да се осъществи превенция на конфликта на интереси!И как аджаба?Чака някой наготово да му снесе решението,а той да си дрънка общи приказки,та да изпълни заръката на ЕК!То и сега всички подават декларации за конфликт на интереси!Но по време на служебния кабинет сами решиха да скрият от сайта декларациите,защото имаше доста от тях в конфликт!Този няма идеи в главата,само боза бълва!

Като се направи преглед колко и какви разхищения се правят по ведомствата може и няколко вагона държавни служители да потеглят към някой провинциален затвор. От друга страна нас кредиторите повече ни обичат, защото сме по- отворени за бизнеса и покриваме по някоя издънка за милиони. Един министър никога не може да каже, че ще изпълни или няма да изпълни такава цифра, защото единият път казва, че е поръчково правосъдието, а в другия , че е некадърно да си върши работата по закон.

всички червени боклуци в затвора до живот и вички нюанси на червеното -бареков, атака, патриоти всички от ДС -от всички главни- доносници и убийци

Българите, независимо от пола, които от 1989г до днес, са били или са, на длъжност: - Директор/Управител на Държавно предприятие, Зам.министър, Министър, Вицепремиер, Премиер, Парламентарист,Кой, колкото време е бил на такава позиция, толкова време - затвор, за геноцита,над българския народ!

абсолютно справедливо, ти си гении !!!

те тези, корумпираните не са 20-30 античовека, те са всички, които гласуваха за този излишен и неоправдан заем" само" от 16млн. бг лева - с гласуването си те доказаха, че последната им грижа е мизерията и разрухата на цялата държава - оттам трябва да се почне, да се разслледват имотните им състояния и да се конфискуват в полза на народа

единствената цел на народа трябва да е 240 властимащи в затвора .

Е как да няма за затвора? Коя е най-голямата обсъждана сума до момента в най-новата история на България? 16 милиарда лева, за които е подписан договор да се вземат като кредит, преди да бъде одобрено от Народното Събрание! Така че Боко Тъпото и Владко Мозъка да си събират багажа и при бай Ставри! Втория етаж, крилото в дясно! Човекът е строг, но справедлив! Владко е по-млад и ще излезе запазен, за Боце не гарантирам!

Ако съберете парламентарните групи на АБВ РБ и ДБЦ които онзи ден гласуваха за 1шмлр.срещу подкуп =з0 души от властта в затвора.Много бързо ще стане

тук има-тук-нема, ха така де се лъже,краде и управлява.

Най-добре да сложат стотина имена на масата и да направят референдум. Със сигурност в референдума ще участват над 100% от имащи правото на глас и ще е най-масовият от 25 години на сам. Ако добавят и електрически стол нищо чудно от стоте кандидати, двеста да се окажат осъдени а не 20 или 30. Мога да ви кажа че поне три дни ще продължат тържествата. А после може и друг референдум за всеки който от трабанче и едвам е сричал в 11 клас сега има джип и милиони в банки и ни обяснява как се бил скъсал от бачкане за да го постигне само за няколко месеца...горкия. И в заключение, всички се чудят защо в България мразят "честните богати"....ами защото реално тук няма такива, това е невъзможно при условие че само преди 20 години 99% от населението имаше само колкото да живее човешки.

Идващият "СТРАШЕН СЪД", ръководен от СВЕТИ ПЕТЪР, няма да е като "Народният съд", действал от декември 1944 до април 1945 г. и осъдил 30 хиляди души. При ЗАПЛАНУВАНОТО от Небето и идващо вече съдопроизводство, ще бъдат осъдени 100% от българските граждани, също и всички техни душмани.

Докато думата депутат не се изпълни със съдържание означаващо само отговорност, отговорност и отговорност. Докато не спре да носи дивиденти, материален просперитет и безнаказаност. Докато тя не стане професия тежка непривлекателна, опасна за всякаква комерсиалност , в българския парламент ще гледаме цирк, в който кукли на конци ще си играят със съдбата на България...

Иван Ефремов, в романът си "Часът на Бика" - 1986 г., е написал следното: "Създайте справедливи закони: Закон за защита на честта, достойнството и за умножаване на духовното богатство на всеки човек. Закон за истинското обществено мнение. Закон за за вярата на хората в себе си. От законите трябва да започнете, трите крачки към истинското общество." ВСИЧКО Е ДАДЕНО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ "ДУХОВНИЯТ СВЯТ", НО ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, СИЛА НЯМА ТО В РЪЦЕТЕ СИ. Хората обаче ако ИМАТ вяра в собствената си ДУХОВНА СИЛА, планини ще могат да преместват. "Поискай със сърце ... и ще ти се даде."

Ама какъв затвор,бе.Те за затвора,а народа ги избира??

Важни са имената,а не бройката. Всички знаем имената. народа ги е осъдил, но прокуратурата едва ли тях ще пипне. Просто няма как.

Властимащ за затвора:1/ББ;2/ЦЦ и т.н.

Срам... Срам... Не можело сакън да се борим с корупцията... Що не бе? Аз предлагам да вземем пример от братския китайски народ- взел пари- осъден по бързата процедура, а на сутринта- мъртъв. И Китай върви напред. А да стени и в България така и ще вървим и ние напред, при това реално, а не наужким.

Определено 30 е малко. Това би било поредно преструване пред ЕС, че правим нещо. 300 е добро начало, но 3000 е по-добре. И говоря за високите етажи на властта... Ако трябва да почистим всичко, няма да останат чиновници в България.

ама как ще има наказан,ами те нито ограбват,нито заробват народа,нито ни готвят за война за чужди интереси,как досега не затвориха и да върне откраднатото мафиот от управлението,а те са поголовно всички в кюпа-мошеници и апаши ,а престъпниците работят за тях и затова сме в мизерията и на 1-во място във всичко лошо.

Разбира се, че е абсурдно само 29 са! Тиквата за да се натегне в Брюксел и да догони руманските другари е обещал да жертва свои съпартийци типично в неговия стил. Точно като полицая Вик Маки предаде всичките си сподвижници, защото прекалено много се обичаше и се мислеше за прекалено веуик.

Не е ли крайно време да се затвори в парламента стола и да видя тогаз де ще лапат кюфтаци

Сметката е проста.240 депутати тури им по три кюфтета на ден тва е720 кюфтета.За един месец тва са21600 кюфтета..За една година изядат 259 200 кюфтета.Ами хляб ами лютеница ами кисело зеле.Ужас

Баф маааа му.Сметката е верна.260 000 кюфтета.

Обръсни се бе герберски урунгел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тоя човек защо не свърши някаква работа.Стига плямпане!Или вземете модела от Румъния,или си вървете.Няма време за празно бръщолевене.

Ами той е рИформатор бе! Само от приказки го докарва. Ама май и там не е много добър, защото чух че са му били отнети адвокатските права. Абе не мога да разбера защо Боце ги е сложил министрите му и сподвижниците му да са по-тъпи от него. Може би да не го комплексират, ама не съм сигурен, защото това не е толкова непосилна задача дори за Гошо Тъпото.

Много сте заблудени,като овцете сте.Все съда ви е виновен.Да има черни овце.Най големите престъпници са премиера и Цветанов,разберете това.

А на мен целта ми звучи добре.

БГ Поличически речник: политкик - мутра, политическа партия - организирна престъпност, държава - мафия, съд - купула на мафията.

А тоя от снимката знаменосеца на купола. Тоя нали беше от протестна мрежа , от бандата на четиримата.

То на нас ние ясно, че нямате изобщо никаква ЦЕЛ освен една : да се "нагушите" подобаващо за краткото време , провеждащи "реформи" ( намигам с лявото си око) и излъгали избирателите си, надявам се за кратко!!

В никакъв случай никакъв властимащ в затвора за котупция! Това е нарушение на правата на властимащите!

Естествено че няма, 16млрд трябва да се крадат, не стигат хората за тая задача !!!