Бившият кмет на Видин е осъден на 5 г. затвор

Окръжният съд в Монтана осъди на пет години затвор ефективно бившия кмет на Видин Румен Видов за групово длъжностно присвояване в особено големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Бившият кмет на Видин е осъден на 5 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега разбирам Стамболов. Винаги съм се питал как тоя велик българин, създал цялата държавност е убивал. И то другари-съратници. ЕТО ТАКА. ПЪЛНО С ТАКИВА КАТО ТОЗИ. ПЪЛНО С ИДЕАЛИСТИ БЕЗ ПОДПЛАТА, ВЕЧНО ЛАЕЩИ И СПИРАЩИ СЪЗДАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА, ДЕБНЕНА ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ДА Я УНИЩОЖАТ. Бог да прости мъртъвците, но го е направил в името на съзиданието на България. И тогава е било същото - чесане на езици, всичколози, знаещи на повърхностно ниво, комплексари, русофили непреживяли огромното разочарование на дипломатически преговор с Русия, като самия Стамболов, предаващи България, загиналите руски и български жертви, предаващи любовта на народа и идеалите на велики мъже.

Един блуден Юда, яхнал народа си, съгражданите си - типичен алчен селяндур с мустак, смятащ се за богоизбран и безнаказан. Безчувствена свиня към страданието на хората, живеещи в най-бедната и пропаднала община. И да ти даде сърце да я крадеш! Вместо да я вадиш и спасяваш от упадъка и разрухата. НО..... твоят гъз е най-важният. Трябва да глътне всичко възможно, даже хиляди разбити съдби на съседи, приятели, съграждани! КАЖЕТЕ МИ, БЕ, ХОРА, ОТКЪДЕ СЕ РОДИХА ТАКИВА ЧУДОВИЩА, ТАКИВА ИЗРОДИ? Нали са живеели в СОЦ-а, където имаше идеали, идеали за благото на обществото, народа... Такава УТОПИЯ ли е бил СОЦ-а? Човешката душа е алчна, ненаситна, безчовечна, жестока към ближния.... ТОВА ЛИ Е ИЗВОДЪТ? ТОЛКОВА МНОГО ИМА КАТО ТОЗИ - ВСЕКИ, ДОКОПАЛ СЕ ДО ВЛАСТ.

СОЦ-а е утопия. Няма нищо общо с човешката алчна душа, копнееща да устрои себе си за сметка на всички останали. Всички - роднини, съседи, приятели, съученици, познати и непознати. Звучи зловещо, нали? Но това е истината. СОЦ--а не отговаря на човешката природа. Само единици хора могат да бъдат идеалисти и човеколюбци. Затова се провали този строй. Почиваше на повсеместни народни кражби на дребно и очевадни, възмущаващи привилегии на номенклатурата и синковците им. Което пък от своя страна караше народа да се убеждава, че издигнатите идеали за равенство, честност, обществен идеал е словоблудствие, служещо за подчинение на народните маси, чувствайки се като глупаци, виждайки реалността - синчетата на партийците, паркиращи западни автомобили по тротоарите на София, дирибействащи безработни синковци в пиячка, мода, мадами, разврат, барове..., шкембести и гушести директори с доставки на специални храни до входната врата и вилите, колите, спокойствието и безнаказността им...

Това е едва първа инстанция - присъда окончателна най-рано 2026 година, когато изтече давността.

искаме всички в ЗАТВОРА. Българите са готови да платим, но да ги видим всички зад решетките. Само да има кой да излезе и да започне делето, всички ще застанем зад него. Това е смешно- една шепа хора да мачкат цялата страна. ЗАТВОР!

Тоя, не беше ли и той от ГЕРБ?

ТОЙ Е ОТ БКП / БСП ...

В грешка си скъпи! Видов е от СДС.

Бо Бо

Видов беше издигнат от ГЕРБ, но... само за протокола. Иначе престъпността няма цвят, всички крадат. За съжаление българинът не е дорасъл за демокрация. България е имала възход единствено под диктатурата на КСЖ - (Хан) Крум, Стамболов и Живков.

И ТОЯ,ЩЕ БЪДЕ ОПРАВДАН!ОБЗАЛАГАМ СЕ НА КИЛО КРЪВ И МЕТЪР ЧЕРВА!!!

Ти ходил ли си в Балчик? Не, нали...

Видов е аматьор по крадене в сравнение с Фандъкова! Цацаров защо се бави? Само от метрото са присвоени милиони....

КОГАТО ПРАВИШ НЕЩО , ЗАЩО ГО ПРАВИШ ???? НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ДРУГАРИТЕ , ЗА БАТКО И БРАТКО ДЕТО ОКРАДОХА ЕВРОМИЛИОНИТЕ БЕЗ ДА ПОСТРОЯТ И ЕДИН МЕТЪР ПЪТ ???

Видинско е като бермудски триъгълник - каквото хвърлиш потъва без следа.

Да добре за хиляди 5 год,а колко и кога за милионите от народа???

Всеки кмет на ГЕРБ вече е "заработил "поне година затвор!Страшно крадливо племе , по образ и подобие на Създателя - Б.Б.!

деер

Сега да ми обяснят колко точно заплати са получавали всички държавни служители наети да избистрят тази кражба! После да разчепкат нещата за батко и братко - 110 млн лева и да видим как кокошкаря е вкаран за 5 години в най-добрия случай , а онези поставени лица за 110 млн НЕ !

ето това: "за групово длъжностно присвояване в особено големи размери." не ви ли звучи перверзно. смятайте какво правят с вас от кмета на селото ви, който уж сте избрал-- по веригата до юнкер... който никой не е избрал... :-)))

Защо не видяхме в решението на съда как ще се върнат парите?

Ти къде го видя решението на съда?

А кмета на Созопол кога?

окръжният съд в монтана осъди ... що монтана?? щото съдиите от видин си направили отвод всичките! закривайте го този видински съд, дето не ще да съди баш престъпника!

Може и видов ден, във Видин, обаче Видов е от Монтана. Ако ни знайти.

мислех, че Видин е у Румъния егати

Най-после и за Румен дойде "Видов ден"...:)))

що го плюете човеко?? беден пролетариат, подвеле са го роши другаре!

Тоя е от ГЕРБ, дрОгарю!

... 2007-2011 е царувал...кой беше тогава на власт, ГЕРБ ли...или си тъп?

Като го осъдят на последна инстанция и ги излежи, обадете ми се. А защо няма коментари за онова момиченце в Дубай и колко струва на бюджета лечението й ?

Щом е Румен значи е от БСП. Щом е от БСП значи е престъпник!!!

Прибързвате! Заради един Румен Овчаров, Румен Гечев и Румен Петков няма защо и на Румен Радев да излиза лошо име ;)) Оставете го сам да си го заслужи ;))

Ще, ще! Бъдете сигурна...статистиката не лъже..а тя показва за кадрите на червената партийка...100% корумпираност!

Чукча писател, чукча не читател, Другарю! Елементарно търсене в гугъл показва, че въпросният Румен е издигнат от ПП ГЕРБ.

на " каменотъпия от Лом", "кухата лейка" и подобните им - на тях им е платено или заповядано да лъжат! И ето, стараят се хората, какво да правят - ръсят безумия и простотии с чудовищна наглост, безочие и гьонсуратлък, извъртат, шикалкавят, лицемерят и т.н. и т.н.

Точно така!Член на БКП/а може би и на БСП в началото на прехода/- при това номенклатура!Какво от това,че през 2007 г е издигнат от ГЕРБ-да не е само той????

Целият Северозапад беше така. Съвсем закономерно е най-изостанала област в България. Няма да се заяждам и да казвам на коя партия бяха кметовете 27 години там.

Тоя е издигнат от ГЕРБ, Кухчо. Гугъл ви го забраняват в партийната централа, нали?