Октай Енимехмедов излезе на свобода

27-годишният Октай Енимехмедов, който бе осъден за нападението срещу бившия лидер на ДПС Ахмед Доган, изтърпя присъдата си и излезе от затвора в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Октай Енимехмедов излезе на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ УСПЕЕШ !!!

Мдаа набра известност, чрез дадената му публичност. Със сигурност някъде има една камара парички, дадени му от Доганя за спретнатия цирк. Сега ще заведе /ако не е завел вече/ дело срещу държавата заради калпавите условия на живот в дрънголника и със сигурност ще я осъди, демек пак ще намаже некой лев на гърба на данъкоплатеца... Да, това са героите на новото време! Ашколсун!

Някъде четох, че въпросният покривал всички критерии за български национален герой: добър замисъл, готовност за саможертва, слаба подготовка, калпаво оборудване, действа решително и самоотвержено, а накрая турите го пребиват.

Трябва да си малоумен за да си помислиш че това момче е "герой". Как се излиза от пандела толкова бързо за нещо толкова сериозно?! Личи си че е нагласена работата. Следващата стъпка е да го направят депутат някъде а после и министър па защо не и премиер?

Сега да го номинират и за ''Оскар'' за поддържаща роля! :)

Браво тъкмо навреме го пускат.Идват нови избори-може пак да си постреля. :)

Трябваше някой българин да беше на мястото на Октай,защото Доган поне беше унижен и уплашен.

Браво. Истински мъж и Българин.

Не беше ли тоя където искал генерал турчин да управлява Българската армия? Опита се да се изкара народен герой ама не му се получи. Сега нека да се пробва в НАТФИЗ за артист, там може и да му се получи номера и да му повярват.

Свободен и богат ! Изигра си ролята на живота !

Дано да има втори път, но да е успешен.

ujabg

Да внимава да не му се случи нещо...

Новият Левски е отново между нас. Ако някой не може да разбере, как един турчин може да е Левски, отговора е следният. Ако печели, печели за цял народ. Ако губи, губи само себе си. Не всеки може да рискува собственият си живот, заради интересите на други. Ценя Доган, ценя живота. В случая ценя постъпката на Октай по скоро като нещо абстрактно. Безсмислено геройство. Но все пак геройство. Той вече си излежа присъдата, а биячите му все още ти дирят.

Браво. Следващия път да си провери хубаво оръжието. Турското оръжие е евтино, но некачествено. Неслучайно Турция си загуби повечето войни през вековете.

Турската армия винаги е била добре въоръжена. Например по време РТОВ - руснаците са с преправени капсулни пушки (Крънки), ние (българите) и това нямаме, а турците? Пехотата им е с Мартини и Снайдери, Пийбоди-Мартини и до ден-днешен си остава най-сполучливата еднопатронна пушка. А кавалерията им е въоръжена с "Йелоу Бой" - Уинчестъри, най-скорострелното оръжие за времето си. Като имаш това прведвид - разбираш каква обречена авантюра е било Априлското възстание...

газов, негазов, с пълнител, с запалка.... предпочитам такива лудаци в затвора или лудницата... боклуци немат си работа

А какво стана с делегатите, които се опитаха да убият Октай пред камерите на всички телевизии и пред цяла България? Те защо не са в затвора? Цазаратурата още ли води разследване срещу неизвестен извършител? При всичките записи още ли не могат да идентифицират тези престъпници?

запис не е доказателство в сЪд освен ако не е извършван от специалицираните органи (холивуд, боливуд и т.н.) ;)

В ЗАЛАТА ИМАШЕ НАД 1000 СВИДЕТЕЛИ,А ПРЕД ТВ ЕКРАН ОЩЕ 10 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА!!! КЛЕКНАЛИ СА НА ДПС-АРИТЕ!!!

Записите са най-вече, за да послужат за разпознаване на престъпниците. По принцип записа не се приема като доказателство, защото би могъл да се манипулира, но в този случай всички камери излъчваха на живо и няма време за манипулации, освен това съда по своя преценка има право да приеме запис от охранитална камера като доказателство. Следва да допълня, че в залата има достатъчен брой свидетели, включително служители на НСО, журналисти, оператори които могат да дадат показания, стига някой да им ги поиска.

Да, неизвестни като междувременно единият от биячите даже стана председател на ДПС...

Само не разбрахме КАК точно се извършва "прострелване" с газов пистолет , който на всичкото отгоре се оказа и БЕЗ пълнител ???