ВКС потвърди ефективната присъда на Октай Енимехмедов

Върховният касационен съд потвърди ефективната присъда от 3 години и 6 месеца на Октай Енимехмедов за нападението над Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - ВКС потвърди ефективната присъда на Октай Енимехмедов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм специалист,но гледах прякото предаване (в последващите излъчвания имаше изрязване) на конференцията по ТV и ми направи впечатление ,че Енимехмедов имаше възможност и,ако искаше можеше буквално да "смачка" главата му между ръцете си,но не го направи (бил добър боксьор) и шефът му с усмивка леко се приведе ,хвана го и...го свали на пода - изиграна беше сценката"Давид победи Голиат"...след , което скочиха управляващите (бабаити) ДПС и започнаха неистово да ритат , където сварят младежа,а той се свиваше и гърчеше,макар,че според мен, той направи ОГРОМНА услуга на лидера си - струва ми се,че беше подготвено свалянето му и след,като не стана,заради този "инцидент" (имам съмнения,че е бил уговорен) Касим Дал се отдели заедно с Корман Исмаилов и други по-демократично мислещи членове на ДПС ,а Касим Дал е много умен човек.Жалко за редовите членове на ДПС и за електората им - в огромната си част това са отрудени и бедни хора,експлоатирани от партийните си дерибеи, прилагащи либералната идеология на партията,а всички знаем ,че тази либерална идеология прави пропастта между бедни и богати все по-голяма.Искрено се надявам,че младите ще обяснят на родителите си,че ДПС е партия на много,много богатите,както и цялата тройна коалиция между впрочем.Лява партия по действия в България няма-отделиха се някои БСП-членове и създадоха нови партии и движения,но хората са същите,които създаваха и участваха в управлението на тройната коалиция и,които (някои) имат огромна вина за сегашното състояние на страната ни и на целокупния български народ.

Споко, от оставащата му година и нещо в затвора, на момчето ще му смъкнат половината престой за добро поведение и така, след няколко месеца, ще е навън, като герой-мъченик... Жалко, че не можа да накара жертвата си поне да се напикае от страх - щеше да е як "сиир"...

дпс ликува, доган си живее живота, това са последиците. А за съдебната система ще кажа, че е превърната в кочина. Убийците получават условни или смешно ниски присъди, а този "атентатор" ефективна. Каква справедливост само. И пак нищо не се казва за биячите - зверското ритане не беше ли опит за убийство? Гнус.

Жалко за момчето.......

Момчето е допуснало грешка. Ако беше използвало автомобила си, щеше да отнесе административно наказание или условна присъда в най-лошия случай- така наказаха някои убийци на пътя.

Най-смешната съдебна система другари? Няма такава подобна и в Африка? Каква Европа, какъв Шенген и какви пет лева - С Р А М О Т А!!!!

ТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ МОЖА ДА НАКАРА ДОГАН ДА ОТИДЕ ПОКАЗАНИЯ ДА ДАДЕ...ГНУС МЕ Е ДА ГО НАПИША

САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКТО ПРЕБИХА ПАДНАЛИЯ НА ЗЕМЯТА ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ, ТАКА ДА ПРЕБИЯТ ДОГАН ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА НЕ Е ГНИЛИ ЮБЪЛКИ, А РОГА И КОПИТА ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО СЕ СЪДИ ИЗБИРАТЕЛНО КОЙ - КОЙ Е

Ако го беше прегазил с автомобила си,щеше да получи условна присъда.

А Доган в затвора-КОГА ?????

А Цецо, кога?

По добре доганя от колкото цецурляка, бай ефенди.

Добре де, а до кога ще чакаме да бъдат вкарани в затвора така наречените "делегати", които искаха да убият Октай пред очите на цяла България. Мисля, че на всички става ясно за коя партия работи българската прокуратура. Срам и позор !!!

ПРЕБИХА ЕДИН ПАДНАЛ, БЕЗПОМОЩЕН ЧОВЕК И ЦАЦАРОВ МЪЛЧИ...ТОВА ЛИ Е СТРАЖА НА ЗАКОНА МАФИЯ В ТОГИ

Театър.Този може да бъде вече "заслужил артист"Няма по големи гадове на света от дпс арите.Но в Бг.не останаха хора които да им се противопоставят.Бързо и сигурно вървим към анадола.

ОСЪЖДАТ ГО НА ЗАТВОР ДЕТО ДОГАН СЕ Е НАСРАЛ...ТОВА ГО НЯМА В НИКОЕ ПРАВОСЪДИЕ

ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ПОЗОР ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА БОКО, БОКО...ОТКЪДЕ ГО НАМЕРИ ТОЯ ДПС - ПРОКУРОР

ТОЯ С ВОДНО ПИСТОЛЕТЧЕ АКО БЕШЕ СТРЕЛЯЛ, ПО МОЙШЕ ДА НАВРЕДИ... АМА СЕГА ШЕФА НА ЦАЦАРОВ ГО ВКАРВА В ЗАТВОРА КЪТ СЕРИЕН УБИЕЦ ТОВА Е ПАК ПОЧЕРКА НА "КОЙ"!

И да ходи постоянно с воден пистолет, пълен с червена боя! :))) Егати купона!!! Хайде са се съберем, да осъдим държавата в Европейския съд и да го освободим... Направо ще позеленеят от яд крадливите ни политици ...

Примерно във Фейсбук, напишете и името тук и да видим колко народ ще се събере да го подкрепим тоя юнак. Няма да е трудно да се осъди държавата в този случай, струва ми се ....

Ми,той Доган застреля цялата държава и то като терорист с незаконната си партия,пък я и ограби,а тоя "обективен "съд го пази да не се уплаши горкият!Те такова еничарско правосъдие светът не познава!

Обратното трябва да е - ДОГАН влезе в затвора!!! Той НЕ зароби България, а НАПРАВО Я УБИ!!! Момчето да остане на свобода!

Tani4ka69

А дебелите гнусни депесари дето пребиха момчето пред всички?Те не трябва ли да лежат.......егати и правосъдието......пак легнахме пред фесовете.

Къв Васил Левски бе? Това си беше чиста постановка! На тоя му беше платено да направи целия този маскарад лично от Ахмед Доган! Ще си полежи сега година и половина, па после с паричките ще си живее царски, чудо голямо станало. Доганя просто си направи малко pr пред медиите.

ФАРС. Всичко беше нагласеноот тези които сега го вкарват в затвора. Момчето е интелигентно, не допускайте да си губи времето на това място, където не му е мястото. С какво ли са го подлъгали, за да се съгласи на тази екшън сцена която така артистично ни показаха.

Не трябва ли правосъдието да е еднакво за всички? Тогава защо онези, които за малко не убиха от бой Енимехмедов не са подсъдими, след като има категорични доказателства кои са?

Този ще стане новия Васил Левски.

А аз да питам ония дето го линчуваха няма ли да ги осъдят?

Пуснете момчето!

аз и досега си мисля, че това си беше чист сценарий на дпс. Само как лаеше след това местан, че ще съди държавата и КАК ГО БИХА БАШИБОЗУЦИТЕ ТОВА МОМЧЕ. Всъщност за затвора е покрилия се тотално доган - който явно беше почнал да се смахва / доклада му беше направо малоумен, нищо че медийния слугинаж писа, колко е високоинтелектуален/ - и тази псевдо партия, известна единствено с постоянното подклаждане на етническо напрежение. От тези хора никога не се е чула дума за мир и разбирателство, за някакви положителни действия, за нещо, което да води до конструктивизъм и добри резултати. Просто сценария беше на тяхното ниво- жалък, но агресивен - и предизвика само присмех у хората. И този процес е фалшив, жалко за младото момче. Но боят върху него беше истински и картината беше ужасно отблъскваща, дори страшна. Обаче съд за тези хора няма, не е престъпление да биеш паднал човек пред камерите, пред цял народ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКЪВ НАРОД СМЕ И ДО КАКВА ДЪРЖАВНОСТ СМЕ ГО ДОКАРАЛИ?

На колко години и кога ще бъдат осъдени, тези които се опитаха да "ЛИНЧУВАТ" Октай пред целия народ, след като бе неутрализиран??? Или пак законите не важат за всички??? Това което направиха те бе най-страшното и грозното!!!

Десетина разбеснели се бея, свикнали да колят и бесят, се опитаха да убият момче с играчка/умишлено повреден пистолет, за да не произведе изстрел/, никой ли няма да се самосезира ?????????

Ето това е подигравка с българите, вместо Доган да го вкарат в затвора, този път окончателно и завинаги, вкарват човека, който искаше да очисти държавата ни от него.

100% процента е несполучлив опит за убийство, но от коментарите става ясно, че 90% процента от българското общество е озлобена от беднотия комунофашистоидна помия.

Tani4ka69

Слагай феса и към Анадола.......там ще ти се радват........поп Кръстьо.

С газов пистолет! Че то един нож щеше да свърши работа за това. Аз докато го гледах първия път, дори се чудих дали няма да е воден и да го напръска с вода. ;) В общи линии един турчин, напада друг турчин с неработещ турски газов пистолет. Трудно може да мине за проява на расизъм. Но си е заплаха за убийство и стрес, и затова по принцип присъдата е правилна.

...Вместо Цв Цв...

Мишоци, да си говорим честно, ако в България имаше закони и те се спазваха, Доган нямаше да бъде на свобода. Какво се радвате на присъдата на едно младо момче, което се опита да ви отвори очите. А не мислите, че истинският виновник го пази НСО от вашите данъци зад дебелите стени на сараите му, построени с крадени кървави пари пак от вас.

Октай, моето момче, поне да го беше убил, че да знаеш за какво ще лежиш, а сега хем ще лежиш, хем няма за какво.Можеше много добро да направиш, моето момче, ама не успя, уплаши се.

Жив опит за убийство си е, но съдиите са снизходителни в случая, за да не опропастят живота на един млад човек и то заради омразното ДПС и съдят по прословутия балкански стандарт довел сраната до днешното незавидно състояние.

в България. Ако убиеш ти дават условна, но ако не убиеш лежиш! Колко експерти трябва да докажат на съдиите,че газовия пистолет не е огнестрелно оръжие по смисъла на закона за да проумеят съдиите ?!?

DIDA

Този юнак, макар, че е мюсюлманин да ходи да пали всеки ден свещ, че не се е родил по времето на соца, защото за това си деяние тогава щеше да лежи до гроб!

но по времето на соца нямаше доганови и други разпищолили се като него. Доган беше където му е мястото по татово време.

Имаше един случай, през 80 те. Един войник се напил и влязъл в НДК с автомата, без да прави нищо, просто влязъл с автомата на гръб...бог да го прости момчето.

Може би следващия път...

И пак турчин трябваше да ви спаси от друг турчин. Иначе пак още 500 години щяхте да го търпите Доганя. Октай събуди заспалия българин и даде началото на протестите. Сега пак ви приспаха и вече може да го вкарат в затвора... Даже се върнаха същите муцуни, отпреди протестите... Просто изчака пак да заспите и се върнаха...

В България или няма добри закони, или ако ги има, те не се спазват. Такива мисли навяват повтарящите се доклади на Брюксел. Както и мнението на американският и френски посланици. Това доказва и тоталното недоверие на хората към българският съд. Тогава не остава нищо друго, освен смели хора, като Октай, да се опълчат на несправедливоста, рискувайки по този начин само себе си, за доброто на останалите.

приятно прекарване в затвора и някой друг да му предизвиква основателен страх, да изпита на свой гръб реакцията от подобни нему действия. Стига защита над разни лумпени. Това ли ви е идеалът на съвременния човек, който реагира първосигнално . Не случайно хората имат мозъчна дейност и трябва да ползват мозъка си, за да постигат целите си. Тоя каква точно цел постигна?! Кога и къде я сподели с обществото?! Някой подкрепи ли го? Трябва да си напълно малоумен да смяташ, че с подобни индивидуални и напълно несъвместими със закона средства можеш да постигнеш каквото и да е, да не говорим за отзвука в други страни.

Какъв закон те гони. В България разни хора сядат пияни и дрогирани зад волана.Убиват хора и ги пускат с пробация, на тоя му дават ефективна за насочване на 8 милиметрова газова играчка.

кога се разбра, че е газова играчка?! Отпосле. Става въпрос за недопустимо действие със или без ИГРАЧКИ

Този "нападател" го пребиха пред телевизионните камери. С биячите какво става, тях съди ли ги някой?

за толкова неприемливо поведение. Не може всеки , който и когато си поиска да си играе на стражари и апаши, да не говорим, когато това става на политически форум. Да не говорим за действията на НСО, която напълно безхаберно не е осъществявала ролята си на охраняваща форума и допусна подобна грозяща картина в една държава, която има претенция да иска да бъде правова. Тоя си получи своите пет минути слава и трябва и сега е в канала на времето. Нищо незначещ зависим наркоман, който някой се опитва да му пришие граждански качества.

Мисля, че основна "опорна точка" на темата трябва да бъде следната: Октай вече влезе в историята. Нека влезе и в затвора. Това само ще го издигне още повече. Нека сила му дава подкрепата на един цял народ.

Във Вилаетът Булгаристан , истинските убийци НИКОГА НЕ ВЛИЗАТ в затвора ! За сметка на това пък - влизат тия които играят театро и се правят на такива . Питайте Никито Михайлов , ако не ми вервате ...

"се качи на трибуната и стреля три пъти." Опита се, но не мисля че е стрелял.

Голям бой яде това момче заради това театро. Колко ли са му платили ?

а кога ще чуем присъдата на ахмед доган

А примитивити, които го ритаха на земята, ще ги съдят ли? Диваци, знаем, че няма.

това момте е за медал а не за затвор такив хора да има бг да се ликвидират много престапнити

много странно повечето хора във форума всъщност изкарват въпросния човек невинен.и то не за друго, ами защото е посегнал точно срещу определена известна политическа личност.ами ако не беше доган ? и после, ама той не искал да го убива, само искал да го уплаши. за да се види , че и сокола има страх.добре, но тогава защо не извади пистолет детска играчка, ами газов.според мен, този трябва да бъде съден не само за престъпление срещу частно лице, но също и за престъпление срещу държавата.и сега разбира се много хора ще скочат.ама как тъй? ами да ви кажа тогава.проблема е ,че го направи на място и във време когато всички камери са насочени натам. новината стана световна.и изобщо не се отрази положително върху репутацията на българия, като демократична държава.тук в америка обикновено не се чува кой знае какво за нашата страна.но това видео беше въртяно поне по пет пъти от всички централни канали, а също и от регионалните.следите ли ми мисълта...колкото до вината и присъдата, затова си има законна процедура.прокуратурата повдига обвинение, обосновано на очевадни за целия свят доказателства, а съда решава има ли вина, и какво да бъде наказанието.кой стои с пистолет в ръка, и кой е мишената, няма абсолютно никакво значение.казах !

Случайният, далече си от България, далече си от истината. За това и получаваш минуси от тия, които знаят цялата истина. По добре да не беше писал нищо.

Какво престъпление срещу държавата те гони бе? Откога Доган е държавата? Да не би да е бил министър председател или президент по това време?

ДА АМА Е ДОГАН.МИСЛЯ,ЧЕ НА ДРУГ НЕ БИ ПОСЕГНАЛ.

като видя по форума толкова "спам" и накърняване на "доброто име", веднага разбирам, че пак участва циганин в новината... и като махнем Октай, понеже не е, кой ли остава !? КОЙ, пак ????

едни газят деца и после подължават да си карат спокойно, други влизат в затвора защото страхуват крадливият дръндарски циганин-също буновски детеубиец...

едни хора някога му дадоха пари на Доган и акъл какво да прави, сега същите му казаха да се оттегли. за по-сигурно му демонстрираха и театро, да не се мисли за недосегаем и да забрави да се отчита.