Обрат в съда. Признаха Вальо Топлото за невинен

Пълен обрат настъпи в делото срещу Валентин Димитров по обвинението, че е присвоил близо 6 милиона лева от Столичната топлофикация. Софийският апелативен съд отмени 14-годишната му осъдителна присъда и го призна изцяло за невинен, заедно с други двама подсъдими в процеса. Това е втора отменена присъда на Вальо Топлото.

Обратно в новината

Коментари - Обрат в съда. Признаха Вальо Топлото за невинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм юрист, но какво се случва с тези факти: " Да припомня, че прокуратурата повдигна обвинение срещу Вальо Топлото, след като в личните му сметки и сейфове в български и австрийски банки бяха открити около 12 милиона лева с неустановен произход. "?! Нали не мислите, че повярвахме за спестявания от закуски и заплати, както и от пенсията мамина?! Защо нищо не се говори за австрийските милиони на Вальо Топлото, а продължавате да ни заглавичквате с джакузи и пари за синьо сирене ?!

Заглавието е подеждащо. Трябваше да гласи така -"Логичното се случи. Признаха Вальо Топлото за невинен."

krisi

За пореден път Темида показа, че не само е сляпа, но и глуха. Няма закони в тази държава.

Пълен обрат ще е ... ако признаят някой за виновен, а не за невинен ... и съответно бъде вкаран в затвора де, а не като Галеви!

Ами защо да плащаме!

Леле и този ли идиот успя се откупи ! После и на последна инстанция ще го оправдаят и накрая ще ни осъди в Старсбург за морални щети и пропуснати ползи. Гответе се да плащате данъци за нанесени щети над Вальо Топлото Да живее съдебната система враг 1 на народа !!!!!!!

И аз се присъединявам, абсолютни нещастници!

сега трябва да оправдаят и братя Галеви иначе няма да е чесно

Нищо ново под слънцето- колкото повече си откраднал , толкова по невинен си! Ако беше откраднал един топломер:) щяха да го съдят до дупка....

Присъединявам се.

Извода е: колкото повече крадеш,толкова по-малко вина носиш.........ще станеме държава ама друг път!!!

Заменете първа празна позиция, от ляво на дясно с ТОЧКА, а останалите празни позиции с ДЯСНА НАКЛОНЕНА ЧЕРТА. Не коментирайте. Замислете се! xnetbg com new 40 96 216----

опа,я предведи,какво ще се получи?:)))

Mitac Mio

Може и линк да стане, ама дунав не извира от стара планина :):):)

Трябва да пуснат залагания до края на мандата си ВСС колко и кои пумияри ще успее да оправдае, не че до тук някой е осъден де.

не е УЖАС а ПОЗОР!!! веднага да ни махнете лихвите и да спазвате закона за ония 3-5 години давност иначе майка Ви жална Правоимащи

Ужас!

Председател на Софийския Апелативен съд е Веселин Пенгезов. На някой още да не му е ясно нещо?

ГОРКИТЕ СЪДИИ - НЕ ИМ Е ЛЕСНО С ТОЛКОВА МИЛИОНИ ОКОЛО ТЯХ ! ЕДИН ПЪТ 14 ГОДИНИ ЗАТВОР, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ - НАПЪЛНО ОПРАВДАН. О Т В Р А Т !!!

Добре дошли в маймунарника дет се вика , мислехме се за голямата работа , а се оказа , че сме по зле и от АЛБАНИЯ ...

ами така е към края на мандата си ВСС показаха истинското си лице . лицето на бившата престъпна тройна к00лиция

Какво общо имат ВСС и Софийският апелативен съд ???!!! Ужас, само недоклатени и тъпи герберски комплексари.

абе велчев я осъди някой вместо да четеш коментарите по цял ден

Как какво общо имат бе? ВСС е органа който контролира работата на съдебната система. Я хвани се ограмоти малко.

Някой би ли ми припомнил ИМЕТО НА АВСТРИЙСКАТА БАНКА в която са тези прословути милиони. Няма да може. Прави впечатление, как съдията по делото, най-неочаквано се отказа от обвинението за милионите в една австрийска банка. Защо ли? Останалите постановки, - за персонален асансьор- гнусна манипулация, джакузита- вана в едно мазе на управлението, флотилията от джетове и яхти, не искам да ги коментирам. Вместо да се гледат телевизионните манипулации, най- добре е се види къде се помещава обирджийската топлофикация. Адресът е Ястребец 23б. Трудно ще откриете 3-4 етажната панелна сградичка, сред лъскавите бизнес офиси в Борово.

Някой би ли ми припомнил ИМЕТО НА АВСТРИЙСКАТА БАНКА в която са тези прословути милиони. Няма да може. Прави впечатление, как съдията по делото, най-неочаквано се отказа от обвинението за милионите в една австрийска банка. Защо ли? Останалите постановки, - за персонален асансьор- гнусна манипулация, джакузита- вана в едно мазе на управлението, флотилията от джетове и яхти, не искам да ги коментирам. Вместо да се гледат телевизионните манипулации, най- добре е се види къде се помещава обирджийската топлофикация. Адресът е Ястребец 23б. Трудно ще откриете 3-4 етажната панелна сградичка, сред лъскавите бизнес офиси в Борово.

Вальо Топлото определено не е цвете за мирисане, но е абсурдно за хала, на който сме да е виновен единствено и само той заедно с майка му. Къде беше държавата/общината като стопанин? Имаше ли въобще държава при прехода?

Сега ДАНС трябва да излови всички агентурни плъхове на чуждите централи. Мисля, че трябва да се започне с ДАТСКИТЕ резиденти.

Като няма способни следователи, няма и способен съд.Дано поне има Господ.

Бог не е дарил българите с разсъдък за законност и правосъдие.

Вкарваме всички бандити в съда 3-4г ги съдим!Оправдаваме ги!Готово!Невинни и богати!Нов сериал в БГ.обществения живот.Хора с слаби нерви и болни сърца да не го гледат!!!!

ТОВА Е СКАНДАЛНО ! Да осъдят човек на 14 ГОДИНИ ЗАТВОР, и после, когато се оказва, че е НЕВИНЕН, да няма виновни ?!? Организаците за защита на правата на човека трябва незабавно да сезират Брюксел и Международните организации за това безобразие ! А Кунева - нали се занимаваше съc защита на гражданските права - тя какво смята да направи по въпроса ??? Трябва да се разгледат делата и цялата дейност на съдиите, допуснали такива фрапантни фалове и да се лишат от юридически права + санкции за нанесени щети на осъдения и авторитета на държавата !!

Е как става това. Как може да намерят пари в сейфа му да признае, че ги е присвоил и да стане невинен? Е няма такова правосъдие!

""Според някои статии в e-vestnik Вальо Топлото беше издаден и хвърлен на медиите не случайно. Целта е с шумен скандал да се внуши, че той е откраднал тези пари от сметките на софиянци. В синхрон със скандала тогавашният министър Румен Овчаров внушаваше, че Топлофикация фалира. Неговата заместничка Корнелия Нинова твърдеше, че Топлофикация е откраднала 36 милиона от софиянци, което беше опровергано. Целият този шум подготви почвата за приватизация на Топлофикация. Хората спряха да си плащат парното. Както е известно, колкото повече дългове има едно дружество, толкова по-малко струва то. И в един момент преди около 2 години се обади кандидат-купувач от Русия Газпром бил приготвил 100 млн. долара за Топлофикация София. Скромна сума за дружество, за което още няколко фирми се готвят да наддават за над милиард. Въпреки дълговете. "" ПО ЯСНО ОТ ТОВА НЯМА.

къв милиард те гони ...май тие бая топлчко пускай климатика..

Не съжалявам ,че одавна се махнах от тази страна но не от хората не от природата ,а от тази подкупна и корумпирана паплач пазители на закона.Срам много срам за България.

Пенгезов много яко е лапнал пари, за да го оправи. Иначе как се строят и подържат палати като неговите...

Да събереме подписи да го изгониме от страната

Къде да го изгоним?? При Маргините или при братя Галеви?

садиите в балгаря са психично болни престапници, 100% корумпирани. ако не се изтребят до един те ще изтребят балгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕЙ ТОВА ЧУКАНЕ ЧАКАХ. АЛЕЛУЯ! ) ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРОКУРОРИТЕ И АДВОКАТИТЕ )!

Това вече на нищо не прилича, пълна подигравка с потребителите на парно в София. какво излиза, че колкото повече крадеш толкова си по невинен, сега вземете и му се извинете СРАМОТА, това е поредното доказателство, че в бйългария няма НЕПОДКУПНИ СЪДИИ. Доказа се максимата нещо ако не можеш даа си го купиш, го купуваш с могооо пари

пък топлото пак "поевтиня" кат г.за на Боце - то небило намаление ами всъщност увеличение...и сите бунаци поддръжници на ГЕРП да продължават по същия начин..щот нали съдебната система тя не е на ГЕРП нито пък най -малко на Апартаментов...аве старите им пречат то се знае...хи хи ..а да си плащате редовно парното ей...да не ми се ослушвате...бъдете примерни граждани - за европейско развитие на България така д се каже...)))))

За милиони няма закони!за кокошкар няма прошка!

Вальо Топлото невинен, това звучи точно като Плевнелиев президент.

вместо толкова да се пените съберете се и искайте оставката на алкохолика председателстващ този съд, а как го прави можете да видите всеки обед в близката на съда кръчма :) :) :)

Вальо Топлото - оправдан,Ковачки - оправдан, Цонев - невинен, Мургина - ?!, Масларова - ?! и т. н. И да не забравите еда си плащате редовно данъците

не , не . няма мафя в бг , кои казва че има !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

7 милиона духат супата, а Вльо невинен, Галеви на разходка по островите, Маргините необезпокоявани в Испания, Маджо си върти АсетБанката под носа на всички, и мноооого други прелестни достижения на българската "правова" държава.

Недейте бе хора! Недейте хули съдията,може да е добър по душа,може и да е милостив човека!!Може да е бедняк,да храни жена и невръстни дечица.

.......ба си порнографската съдебна система! Тия съвсем взеха да ни се подиграват.

Това е правосъдие по герберски, това е България днес. Помислете дали искате да живеете в такава държава.

Не си прав приятел! Тук герберите нямат вина.Ако бяха се намесили всички в купом щяхме да ги оплюем че се бъркат в независимата съдебна система.Това е работа на старите моцуни с водач Р.Овч.

А ти с твоята селективна памет дали помниш, че и преди 10 и преди 20 и преди 100 години си е било все същото? Досега не е имало работеща, независима и безпристрастна съдебна система. Няма и да има, поне не в близките години.

Улучи десетката! Изобщо няма да има никаква система, при това само след 178 дни! Яжте, пийте, и си носете НОВИТЕ ДРЕХИ!

ти да си чувал нещо за разделяне на съдебна, законодателна и изпълнителна власт?? това да не ти е баи тошово време - когато всичко се решаваше в политбюро... сложил някои пачките в джоба и оправдал топлото... премиера не може и копче да каже

Аз казвах ли ти да си спокоен и че ще оправим нещата

А аз се чудя, защо толкова топло стана навън тия дни - имало си обяснение