Германският адвокат на Цветанов: Съдията трепереше!

Адвокатът на Цветан Цветанов д-р Ханс-Петер Ул обяви, че има натиск върху съда Цветанов да бъде осъден. Той допълни, че съдията треперел, докато чел присъдата.

Обратно в новината

Коментари - Германският адвокат на Цветанов: Съдията трепереше! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ 2013: - Всеки осъден на първата инстанция трябва да отиде в затвора!

На серГЕЙ станиШЕФ за държавна измяна (похищаване, загуба, предоставяне на секретна информация застрашаваща сигурността на държавната на лица, фирми и пр. от подземния свят) след 5-6 години разтакаване го осъдиха да плати само някаква си ГЛОБА, а тук за някакви си детски катерушки искат ЕФЕКТИВНА присъда от 4 години на Цветанов??? Ако не беше толкова противоправно, противоестествено нелогично и нелепо щеше да послужи за сюжет за юридическа пародия!! С Р А М О Т А !!

ЦвЦв многократно нарушил закона във следствие на нарушил закона при положение, че трябвал да го спазва. Щом министър не спазва закона - кой друг ще е?

Я колко минуси!?Цвъчко сам ли си ги пише или плаща на някого.Щото той има мнооого пари...

Трепери ти мозъка!Ако го има,де!

Дали пък съдията не е треперел от яд заради ниската присъра г-н немец.

Баба Меца Гневна май е Баба Меца ! Погна Миро,хвана Цецо. Две калинки с белезнички. Май доволни ще са всички! Полицай и прокурор, даже Манго от затвор, а Темида сляпа чака да осъди два юнака! Баба Меца пипа здраво. Дървен нар,легло кораво, зад решетки е готово:- зер калинките са много!

Значи го защитава германски адвокат, който едва ли работи за 100 евро, та питам как с българска заплата се плаща на германски адвокат?

Този германец, няма право да оскърбява българските съдии! Да си отива в Германия и ако иска да вземе и Цветанов- халал да му е!

Това изказване на адвоката не е ли обида за България въобще??? Като българин на мен ми е обидно. Все пак сме равноправен член на един макар и скапан съюз.

Съдията се бил разтреперал - ами треперел е от кеф бе, дойчо! Че има възможност да прати най големия престъпник там, където му е мястото!

ЦВЪЧКО откъде толкова кинти да плащаш на чуждестранен адвокат??? И това е унижение за българите. Хайде марш да живееш в Германия!!!

Абе имам пари, няма да оставя Цецо без добър адвокат.

Адвокат? Малко се съмнявам, че Мр. Ухл е адвокат -къде е вписан, в българската адвокатска колегия ли?

Това е СЪЩИЯТ БЪЛГАРСКИ СЪД! Същият като от времето на ГЕРБ. Какво повече да кажа?

Може натиска върху съда да е от Буда?! Нали РБ и други имаха условие за ГЕРБ без Цв.Цв. И сега условието е изпълнено - имаме прероден и чист ГЕРБ. Могат да се сгодят, вече вдясно!

вижте им само физиономиите на тези орки. Поздравявам българския Съд! а може ли този дребен прокурор по делото да твърди, че престъплението не било с висока степен на обществена опасност и да иска условна присъда, когато се касае за закриляне на едни мафиоти от други мафиоти. трябва да бъде съден и калин георгиев бившия секретар на мвр, който считам, че е свързан с организираната престъпност

ей ако гьонсурата цецко може да си разреши тъпчовци като теб да стоят до него -обикновените хора не могат! до вчера той раздаваше правосъдие /физкултурника/ , а днес се посра от страх-има защо , ако го вкарат и месеци вътре ще му разтаковат шайбата и после -ха ха за правосъдие само ще говори

Бях много изненадан, когато представиха защитата на г-н Цветанов и особено немския му адвокат. Така и не могжах да разбера, аджеба този "велик" адвокат като как така идва да защитава един от най-заможните мъже в България безплатно. Големи дружки бе! Вчера ми стана ясно защо е така след недопустимите нападки /без доказателства/ срещу българския съд. Няма нормален човек, чул изказването на този адвокат да е склонен да му плати и пет пари!!! Свалям шапка на г-н Цветанов, че не се е набутал да му плаща хонорар на този глупак!Дали този господин ще се държи по този начин в собствената си страна срещу съда. Не вярвам!!!

има натиск върху българския съд Цветан Цветанов да бъде осъден. и кой, бе джанъм, ще натиска?!!? Нали бяха най голямата сила в страната? Защо не се справиха с НАТИСКВАЧИТЕ?!! И как да им дадеш управлението, щом могат да ги натискат така лесно?

Не е лесно да осъдиш човек като Ц. за това се изисква огромен кураж и смелост браво на съда! Не е важно, че са му треперили ръцете, важното е че не се е уплашил да си свърши работата.

Може и от възбуждане - НАЙСЕТНЕ нещо става...

Може и от възбуждане - НАЙСЕТНЕ нещо става...

Германски съд!Български адвокат! Съдят ексгерманския вътрешен министър, за 6 пъти "не" върху разрешение за СРС-та/което по закон не може да откаже, а само следва да изпълнява чрез структурите на МВР/! Българският адвокат яростно и публично критикува германската съдебна система и съдът, който треперел и бил подложен на натиск и пр. Фантастика, нали?

Нормално е съдията да е треперел. Изисква се голяма смелост да осъдиш голям мафиот.

Като го чета тоя немски инсинуатор и популист с уклон към откровена простащина и клевета, ме хвана ярост. Имало натиск върху съда. А как го доказва? С това, че треперели ръцете на съдията. Аз ако бях адвокат, нямаше да говоря празни лайнарщини, а щях да издиря някакъв прецедент, който пояснява как присъдата е свръхмерна. Той се държи като господар пред някакви слабоумни аборигени. Освен това: "Аз наистина съм уплашен от състоянието на правовата държава в България." Аз съм уплашен от напълно всевластните действия на ЕК срещу България, очевидно неограничени от никакъв закон и никакво право жертвата да се защити. Не може някакво германско говедо да се плаши толкова, айде чиба при брадатият вурст тогава. ЧУДЯ СЕ АКО БЪЛГАРСКИ АДВОКАТ КАЖЕ ТАКОВА НЕЩО ЗА ГЕРМАНСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ДАЛИ ЩЕ ГО ОБЯВЯТ ЗА ПЕРСОНА НОН - ГРАТА ИЛИ СЪЩО ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ГИЛДИЯТА. Присъдата е сръхмерна - казах го и продължавам да го твърдя. Обаче, ако не бъде пречупен непрестанният саботаж срещу България от ГЕРБ, безсрамното им доносничество срещу нас в ЕК, безсрамното им насъскване на ЕК срещу България + безсрамното поливане с помия на България навсякъде и във всичко, ще бъдем сринати. Връщането на ГЕРБ на власт ще е = български Порошенко. не бива да стане.

Ами ще са уплашени, да! За пръв път в безгласния васал България се вземат правни решения без допитване до ЕНП. И освен това ГЕРБ получава голяяяяям пирон в задника.

Да, свръхмерна е присъдата, трябваше да е 3 години и 10 месеца. Ама пък следващите две инстанции като я намалят с по един месец и ще я докарат до точната!

съдията бил треперел ;немецът адвокат в затвора защото защищава престъпник

как няма един читав попаднал във властта в България бе,толкова ли са гладни и тъпи бе.Къде са акълиите бе.Където и да погледнеш,само да погледниш дори без да пипаш боклук до боклука.Пълчища гладни,грозни крадливи попадат на чело ,като въшки бе.Няма спасение.

А къде си ти, бе, такъв умен, справедлив, смел, честен и виобще...целия в бяло? Чакаме те да се изкандидатстваш за премиер, че да те изберем, драги ми АБЕ...

Австриецо построил комунизма - българският съд може да повдигне обвинение на поканеният адвокат за уронване на престижа на съдебната ни система. А това дали той ще сезира прокуратурата или съда, същите които работят за да осъдят клиента му си е негово лично право на избор - Все едно да сезираш Дявола че Мефистотел не си върши работата (смях в залата). Пишеш умно но разсъждаваш доста глупаво.

Само пълен глупак може да иска да подчинява съдебната власт на изпълнителната, че и специални съдилища да прави с тази цел. Ясно е кой го направи по време на миналото правителство. Това може да бъде само не-умен човек, който нито за миг не допуска, че утре властта може да не е негова и това, което е искал да причинява на другите, може да се обърне срещу него. Това обикновените хора го казваха още тогава, но цц и другите като него явно си мислеха, че ще са все във властта. Съдебната власт трябва да бъде независима. Има още няколко основни принципа в правото, измислени още по римско време, които са останали днес именно, защото са основополагащи и доказани с цели епохи време, освен че са измислени от умни хора, разбира се. Най-жалката картинка е случайно попаднали хора във властта, глупави и необразовани, калинки, да смятат, че времето започва да тече от тяхното собствено изгряване пред очите на останалите.

Какъв натиск бе? Тия нямат нужда от натиск! Те сами натискат! Защото са си част от системата на натиск! Грешката е системна, Не в натиска на отделни персонажи, назначени от Татовата номенклатура на разни постове.

За такива неподплатени подмятания в Германия, този ще се лиши от адвокатската си практика завинаги. Но нали е в Бг- всеки дрънка каквото му падне! Браво на съда!

Може Цветанов да не е света вода ненапита но какъв е Станишев след като е злоупотребил с държавни документи и още причинява вреди на Бълнария да е да свобода Какъв е Бисеров и какво се прави по неговия въпрос Ми алексей Петров ми Масварова Къде е справедливостта в България Няма такава .Ей НАРОДЕ защо спиш докога ще търпиш?Те са малко ание сме милиони все едно слон да смачка мравка Така ще унищожим тези паразити Не се плашете Мравката са те СЛОНЪТ ние народа.Да ги стъпчем!!!!!

Неграмотни като тебе да се пъчат и дават акъл и съвети на останалите! И ако народа ни е като тебе, ние сме загинали интелектуално ! Вероятно IQ -то ти е като размера на обувките ти !

що за защитник е този немски адвокат, след като си позволява да подмята подобни твърдения? Какво значи, че имал информация за натиск върху съда? Имал, дръжки. Ако е имал в действителност, двамата с Менков отдавна да са надули сирените като линейки. Тук може да е България, но ние не ядем доматите с колците. Питам се дали щеше да му стиска за подобно изявление в Германия? Едва ли!! Там подобни твърдения биха му донесли наказание от колегията и най- вече лош професионален имидж, защото в цивилизования свят подобни обидни реплики към съд са НЕДОПУСТИМИ!!! Ами Цвъко, ехе, и неговия час настана, ще си сърба попарата за идиотиите, които е сътворил, търпейки наказание, наложено именно от онези с черните тоги, които пускаха лошите, след като "ние ги хващаме", от тези, които четири години обвиняваше в корупция, която така и недоказа, от онези чиито авторитет в обществото бавно и методично срина, заедно с великия си лидер, внушавайки на хората непрекъснато, че за всичко в страната са виновни са виновни именно те. Кой какво ще да говори едно е ясно, градския съд показа, че в страната има магистрати, които не ги е страх да да осъдят известни политици!! Това е знак че у нас в системата не всичко е загубено.

Цветанов за 6 не-та го осъдиха. Съгласен съм. Ама Станишев за изгубените секретни дела какво ще го правим? Ще чакаме явно Герб да дойде на власт

Осъдения има стотици изказвания с които може да се докаже, че е оказвал натиск върху съда, той е един от хората, които превърна съда в послушна маша на политиците - сега се оплаква от това. Кой каквото е надробил - да си го сърба. Затова господа трябва да се спазва върховенството на закона и разделението на властите, защото като паднеш от власт и с твоите камъни по твоята глава. Цветанов е най-справедливо осъдения, дори и да има натиск. В името на справедливостта не е лошо някой да види защо по-умни от него хора са установили , че трябва да има върховенство на закона и разделение на властите. Аз не мисля, че е било нужно много да се убеждава съдията точно за Цветанов. Съдиите и те са хора и едва ли са забравили за цялата кал , която изсипа по тях.

КОЙ Е ВИДЯЛ НАТИСК МОЖЕ БИ ТОЗИ ДЕТО Е ВИВЯЛ ТРЕПЕРЕЩИЯ ПРОКУРОР ДЕТО ПРОЧЕЛ УКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА СЪДЪТ

Неграмотен!!!

След като изслушах аргументираното възражение на адвоката на г-н Цветанов, д-р Ул по отношение на присъдата, предлагам да се обсъдят и приемат поне две полезни неща за нашата страна, по отношение на ефективната работа на българския съд. 1. В бъдеще, когата се разглеждат дела срещу високопоставени бивши или настоящи български управляващи от всички партии ил безпартиини, да се наема за адвокат д-р Ул. Да се приема без обсъждане и възражения неговата защита и незабавно българският съд да произнася оправдателната присъда. Така ще се спестят средства за съдебни разходи, а и няма да ни критикуват от Брюксел за мудно действие на българския съд. 2. Оценявайки високите професионални качества на адвокат д-р Ул, всички европейски институции ще бъдат доволни и ще ни сочат за пример на другети в ЕС. 3. Българските граждани ще си отдъхнем малко от непрекъснатити препирни между подсъдими и прокуратура, провеждани в един изключително "изискан" стил, и ще се съсредоточим всеки в своята се работа, защото от това в крайна сметка зависи и най-малкия успех, постиган от всеки от нас.

В този съдебен процес Цецо събира много симпатии и овации. Резилът остава за съдиите и прокурорите. БСП и ДПС направиха и тази безценна услуга на Цветанов, който пак ги победи на изборите. Но, все пак има и по-висши български съдебни инстанции, има и чуждестранни ... Някъде в тях може да се срещне и нормален съдия. Не всички са тонигетовци и цацаровци ...

Това да не е театър бе смешник та да приема овациите?!

Този фриц ли е друг ли е кога се изучи толкова,че чак и психолог се извъди - да преценява кой съдия трепери и кой не? Нима в неговата страна няма осъдителни присъди,та толкова неестествено му се вижда осъждането на Цв.Цв.?

Натиска го оказвате вие,като се опитвате да принудите БГ съд да си затвори очите пред фактите.Но съдията е достоен мъж-браво,а този кретен да адвокатства на Меркел

точно така, браво на съдията, доказа че в страната има и нормални съдии, които съвестно си вършат работата и не са подкупни като прокурорите(казвам го от собствен опит), а колко се плаща на този защитник от Германия, цветганов от къде има толкова пари?

Цецко,Цецко и ти ли бе майка си светена вода не напита????Съмнявам се ,така де!!!

Всеки е невинен до доказване на противното! За сега такова нещо няма!

Тези слова премъдри защо не ки казваше на цвъцко когато той раздаваше присъди още преди да има повдигнати обвинения (справка - голрнооряховските лекари), а? Така че с чисто сърце можем да твърдим че цвъцко и мутрата-буда са най-големите престъпници и ще си понесат заслуженото... А ти ще си останеш милиционерче недоучено, даааа....

Уважаемият Германски съд би ли допуснал наш български адвокат да обсъжда работата и да дава квалификации на немските съд и съдии? Кой, кой и колко му платиха , за да защитава Цв. Цветанов и доколко познава клиента си?

ТО И НИЕ ВИ ПИТАХМЕ КОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ КОЙ , АМА ВИЕ ВСЕ СТЕ БЕЗМЪЛВНИ!

Добре го докарваш като за вой на умряло... Май и ти ще последваш идола си цвъцко оцвъкания в централния софийски, хахах!

Тоя па швабин кво се прави на важен все едно само в БГ политиците са долни измамници...

ТЯ ПРИСЪДАТА Е ЯСНА ,МАМИН ЦЕЦКО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАНДЕЛАТА!!! АМА СЕ ПИТАМ КАТО Е ТОЛКОВА СКРОМЕН ,ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН ОТ КЪДЕ ЩЕ ПЛАЩА ХОНОРАРА НА ГЕРМАНЧЕТО -ЩОТО ТОЯ МИ СЕ ВИДИ БАЯ СКЪПИЧЪК????

На тебе ти е ясна защото толкова ти е умствения багаж, ама има все още и умни хора в България!

Винаги съм казвал кога в България ще започне възхода! Със закон трябва да се забрани тази партия и останалото лека полека ще започне да се разплита и оправя, а до тогава ще тънем в подобни срамни за съда истории!

Прав си по-принцип, ама уточни коя/и/ точно комунистическа партия/и/ визираш. И кажи, как точно ще стане това, т.к. на изборите оня ден около 80% от гласовете бяха дадени за партити, които или се определят ксато леви, или се ръководят от сто процентови комунисти.

Немският адвокат Ханс-Петер Ул е забелязал това, което всички в БГ знаят. Винаги ще се намери продажен съдия, с треперещи ръце, който да прочете присъда, издадена от други. БСП и ДПС имат достатъчно ресурси. Винаги ще се намерят и цацароидни обвинители.

ВЪПРОС към уважаемия германски адвокат :Уважаеми господине бихте ли си позволили да коментирате по този начин решение на съда в Германия и ако е не защо ?

Там съда не е корумпиран и няма какво да се коментира.

Абсолютно! Вземете за пример последното голямо дело срещу собственика на Баиерн Мюнхен. 3 години и половина без право на обжалване! това е един от най богатите германци! При това го осъдиха за някаква смешна сума от неплатени данъци...

Въздесъщият д-р Ханс-Петер Ул, по нашето законодателство не може да бъде конституиран като адвокат на Цеко Ушето! В най-добрия случай е изпълнявал ролята на клакьор на адвоката на мафията(и на братя Галеви), Менко заМенков! Друг е въпросът за ролята си на клакьр и мажоретка, какъв хонора е консумирал въпросния д-р Ханс-Петер Ул???

като гледам нищо правно не казваш и никакъв правен термин не виждам! По скоро се опитваш нещо да ни внушиш!

навремето боко заяви публично,че всички трябва да бъдат подслушвани, а цветанов явно е нарушил това разпореждане.

Затова ОСТАВКАТА на това загиващо вече, а сега вече може да се каже и тоталитарно без принципи правителство е най правилното решение! Били ни освободили от страха , а превзели СС!

То да е само СС , ами и социологическите агенции! Глупави а!? Стига да има обаче кой да им се връзва!

а защо не подслушват или поне да проверят далаверите на жоро тухлата- кмет на Ботевград и сина му наместен от герб за депутат цели два мандата?

Ivan

Колко деца още трябва да отрови Боко Тиквата с наркотици, за да го затворят и него!?