Антон Тодоров осъди Ерменков за ”политически травестит”

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров осъди народния представител от БСП Таско Ерменков за обиди.

Обратно в новината

Коментари - Антон Тодоров осъди Ерменков за ”политически травестит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На травестита дават 6000 лева защото чул истината, а на изпохапани от псета - по 200 лева за "неудонството"“ Еба ти съда!

Та това сравнение си е обида за травеститите.

Че що се е обидил Тоню? Нарекъл го"травестит?:)))))) ...ама травеститите---са хора, път Тоню---е храчка!:))))) ..тъй, че--трябвало е да го черпи!:)))))

Определението е съвсем точно. Хем е мъж,хем е жена. Хем е написал "Шайка 1,2",хем стана депутат от ГЕРБ.

ако си такъв, какъвто си наистина, с пари можеш ли да се окъпеш и да не си вече такъв ....траве..... пак се огледай и се виж пак си си ти..????

Е нали в ГЕРБ са все комуняги? В книгата "Шайка" Тодоров представя 100 документа.

ОООООООО, МИ КО ША ПРАИМ СЕГА !!!! ТОЗ ХАЙДУК НЯМА ПАРИ, ТРЯБВА ДА ДАВА ДУПЕНЦЕ !!!!

Смешна история. Значи, българският съд е приел, че определението "политически травестит" е обидно? Ми, ся като скочат ЛГБТ-тата, като дадат България под съд, щото "травестит" не е обидна дума (съответно и политически травестит) и всяко официално заявление, че е обида е нарушение на човешките права и проява на расизъм и нетолерантност. Излиза, че българският съд е нетолерантен, расистки и ксенофобски, като на всичко отгоре е приел обидното тълкуване на А.Тодоров, че да си травестит е обидно!

цццццц пък и се обиждат

Един ватман се провикнал на един където ходел по лините на трамвая: - Марш от там бе педер..ст!!! А той се обърнал и му отговорил: - Ааа, така може, ама да ми свиркаш като на кур.а, неможе!?

Защо ли ми се струва че когато говят от трибуната на нс дУпедатите не носят отговорност за думите си???Нещо като едно нищо подложените съдии решили да донадят мангизите на травестита че като не е дУпедат малко са намалели

Ами те и съдиите са били същите политически травестити и няма как да не осъдят тоя що им казва истината:(((( Ако имахме кадърни принципни професионалисти в съда половината от сега властващите щяха да са къде им е истинското място а не да продължават гешефтите си.

Не разбрах КОЕ е ОБИДНО и ОСЪДИТЕЛНО - "ПОЛИТИЧЕСКИ" или "ТРАВЕСТИТ" ... или едно от двете или и двете изречени към конкретният индивид ...

с това сравнение обижда травеститите

Тодоров ,ти си експерт за шайката Бойко,Росен,Цецо и другите.Действай по тази темазащото по други теми си стриптйз васа.

сега ерменков да докаже че антон тодоров просто няма добро име в обществото?! ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА И ДА ДОКАЖЕМ ВЕДНЪЖ ,ЧЕ ТАКЪВ ЗАДНИК КАТО АНТОН ТОДОРОВ ТРАБВА ДА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА И "ДОБРОТО МУ ИМЕ " ТОЗИ ПЪТ ДА ПОРАБОТИ ЗА НЕГО Т.Е. ДА СЕ ПОПРАВИ И ДА НЕ МИСЛИ ЧЕ ТОЙ МОЖЕ А ХОРАТА НЕМОГАТ ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ.................. АНТОН ТОРОДОР Е ГЪЗОБЛИЗЕЦ !!!!!!!!

Ще го осъдят разбира се! Защото правилното определение за индивида А.Тодоров е - "политическа К.РВА" ...

А,Бойко, Росен, Цецо и другите, които Химлера ги нарече ШАЙКА, не се обидиха и не го осъдиха, защото е истина. Ама това където го каза Арменков и то си е истина, ама направо си е голата истина. След като стана част от тях, как съда може да отхвърли очевадното му поведение, освен да е политически, какъв друг вид травестит иска да бъде....да си каже

Модератора , понеже този Антон ми е много противен и ако повърна , ще ми събереш ли и повърнатото , както ми събираш коментара?

БРАВО НА СЪДА!НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЗАТВОРЯТ ГОЛЯМАТА УСТА НА ТОЗИ ГАДНЯР-ЕРМЕНКОВ.ПРИЗОВАВАМ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА КОМИСИОННИ,ДЕТО ТАСКО ВЗИМАШЕ КАТО ШЕФ НА АУЕР

Грешаката на Ерменкуф е била в думичката ПОЛИТИЧЕСКИ. Ако не я беше употребил, Тони Тошов, щеше да е доволен.

не и трябва съд. Тя е проказа и не се ли изгори няма избавление от нея.

Извинявайте-Тодовов

Не обиждайте травеститите, като ги сравнявате с Антон Димитров!

Антон Тодоров е много долен политически травестит, типичен комунист, който се вживява на демократ!

в случая Арменков е повече от прав

добро име, че се рови в мръсотиите. Сигурен съм, че много от работниците в "Чистота" въпреки, че правят същото имат своето добро име и държат на него. Този няма добро име по причина на книжката си "Шайката" и впоследствие стана депутат на тази наречена от него "Шайка"

Не 6000 лева, и 16 000 си струва за да се установи и каже на всеослушание истината за някой политически травестит!

ерменков е по-гнусният и е агент на ДС добра новнина

и двамата са еднакво долни, просто единият не е успял да стане агент на ДС

Какво име, бе. Той си е такъв. Рови се по цял ден в мръсотийте, за да извади нещо за жадните за сензации безработни лумпени. Да вземе да създаде нещо, да направи за обществото.

Хайде сега пък Хелзинкският комитет, Джемини и пр. сексуални девианти да осъдят съдията приел думата травестит за обидна! Щом еднополовия брак има право на съществуване, защо пък травестията да няма? Тука е ЕС, бре ей, Антоне, не ти е СССР?!Къде са ти евроатлантическите ценности?

ЧЕРВЕНДАЛИТЕ КАКВО ПИЩЯТ НА УМРЯЛО ДРУГ ПЪТ НЕ ВИДЕЛИ ДА ОСЪДЯТ НЯКОЙ ОТ ТЕХНИТЕ ДОНОСНИЦИ.СВИКВАЙТЕ;)

Шизо, според Тодоров ГЕРБ и БКП са едно и също.

интелектуалците-протестъри възроптаха срещу назначаването на Тончо Тодоров за претседател на Комисията по досиетата. Оти тоз Таско го е убидил и е навредил на доброто му име на Тонката.

Значи, след като всичките депутати и министри получават от народа заплати, служебни коли, офиси и безброй превилегии, народът може на воля да си псува депутатите и министрите. Плащаме си за удоволствието, нали! ИЗРОДИ НЕДНИ ГАДНИ И МАЗНИ!

"социално слаби съдии" с места на безценица, ще да са тези осъдили Таско.

За тия дето защитават Антон Тодоров ето негови цитати: "ГЕРБ е гъчкано с комуняги, оперативни офицери и слагачи на Живков", "Избирате ГЕРБ, получавате БКП" или: "БКП е реинкарнирана в ГЕРБ"...

"Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите" - автор Антон Тодоров. Депутати от ГЕРБ от 25-ти МИР София, водач на листа - Бойко Методиев Борисов,...5-то място - Антон Тодоров

Ти си "политически травестит" и "виж преди всичко себе си и своите роднини, които са престъпници и осъждани".

АГЕНТ РАДУЛОВ СИГУРНО СЪЩО ИСКА ДЕ СИ Е СЕДЯЛ АНОНИМНО КАТО ТЕБ ПРЕД КОМПА....

автора на книгата "Шайката", а после дУпетат? А да, трябвало е да използва "политически бояджия", "ренегат", а така е обидил с нищо не заслужилите такова отношение честни и почтени травестити и транс-сексуални. Справедливо решение на съда всъшност.

Простотията е страшна. Иван Ласкин прекрасно би паснал за депутат от БСП. Не мога да си представя как е възможно от всички политически сили да говорят така от най-високата трибуна в държавата.

Ам чи то нЯщото си е "траверса" и в живота, а не само в политиката...!!! :::))) Но цитата е неточен - "политически плазмодий" е наречен АТ (а политически плазмодий си е, защото първо написа "Шайката" в която клейми БОКо, Цвък, и..., а после "плазмодира" в същата тази "Шайка"...)...!!! Дааа...!!!

Незнам защо гербаджиите се обиждат на истина :)

Странно. Що бесепарите и депесарите тогава реват като бесни в другата новина за Симеонов? Той е казал само истината ама БХК го осъдили за омраза и иди виж там кво става.

и изчистване на съдебната систева.

Има и друг партиен другар, дето си позволи да коментира от парламентарната трибуна, че Тодоров е служил в строителни войски дето ги работили през гащите . Нека и прокуратура и военния министър да се самосезират. Ако това не е език на неистова омраза тогава как ще го назоват червените депутати? Какво прави този самозабравил се простак в парламента-веднага му искайте оставката!

Явно са го "шибали през гащите" АТ в СВ, щом си мълчи като ".бан"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Браво на съда. Антон Тодоров понякога преиграва, но винаги има документи за изявленията си. Не се ли изчистим от червената мафия няма да имаме просперитет.

Не изпадай в ситуация да защитаваш тоя имбецил Антон Тодоров. На местните избори 2011 г., той си ползволяваше да говори, че Фандъкова е болна от рак и ще умре преди края на мандата си. Тоя трябва да го набият някъде - явно в парламента няма да е!

Според Антон Тодоров в книгата Шайка има 100 документа и в ГЕРБ е гъчкано с комуняги, оперативни офицери и слагачи на Живков... Други негови цитати: "Избирате ГЕРБ, получавате БКП" или: "БКП е реинкарнирана в ГЕРБ"...

съда си няма друга работа с десетки хиляди изостанали проточени дела с години, ами тия дебили го занимават с простотията си и отнемат държавни ресурси за уреждане на лични вражди

Щом е осъден от български съд,не ми говори.Държава на мафията.

E 6000 лева, муха го охапала. Те червените другари ВЕЦ-ове купуват, хотели за милиони на синчетата им те тръгнали с 6000 лв да го плашат :(