Съдът оправда Христо Бисеров по всички обвинения

Софийският градски съд оправда по всички обвинения бившия зам.-председател на парламента и депутат от ДПС Христо Бисеров.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда Христо Бисеров по всички обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУЙ, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ С ПАРИ, СЕ КУПУВА С МНГООООГО ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Еваларката братчеди,българския съд,най-независимият съд:)))!!! Ама и на най-големи комисионни работи!!! Тъпаци,как един не повдигна въпросчето за парите на този шушлек,от къде ги има,как ги е спечелил и т.н.??? Или и той като..."баща си"от Дръндар е...хидролог по...убеждение??? Олигофрени такива,колкото по-скоро тази кочина изчезне,толкова по-добре ще е за самите свине,които още дремят в нея!!!

"Гарван гарвану око не вади" "Айдук на айдук око не вади"-вариант "съдебна система".

Мафиятя около ДПС и БСП държи прокуратурата и съда. Това е последният им рубеж. Затова е истерията и няма осъдени, за сега.

Българския"некорумпиран" съд оправда крадливия мръсник...но Бог няма до го оправдае. След боков и софиянски идва негов ред, а после един по един всички масови убийци и алчни мръсници ще изпитат лично какво е омразата на цял народ, който от 70 години ги кълне.....

Тарикат е , а балъците са на заплатка за по 500 лв по 10 часов работен ден :)))

Не ви прощавам за нищо господа, за хубавата просешка тояга, за дрипавата скъсана торба, която елитът сръчно ни надяна! Не ви прощавам за нощите без сън, нали очите гладни не заспиват. Не ви прощавам хаоса навън, където ни насилват и убиват! Не ви прощавам за лудите сред нас, които са щастливи без причина, усмихват се, говорят си на глас. Не ви прощавам затова, че са мнозина! Не ви прощавам за тия дето с вик политат от високите етажи, от бедността спасили се за миг, размазвайки се долу на паважа! Не ви прощавам за скъпите коли и за откраднатите милиони, за пищните ви мраморни дворци, дори за наглостта да сте спокойни! От името на нашия народ, одрипавял и гладен, не ви прощавам! А дали ще ви прости Бог? Съмнявам се, дълбоко се съмнявам!

Бог забавя, но НЕ ЗАБРАВЯ!

САМО ДПС САМО! ДОЛУ ГЛУПАЦИТЕ!

е га си съда , е га си чудото ...............

Аз пък си викам : Е га си и '' демократичната държава '' , е га си и т.....я народ !

Оставка, долни краци

Защо не, плащаш си, получаваш каквото искаш, стига да имаш с какво, такава е действителноста, теорията е друго! Да има някой който да не го е разбрал?

Въпросът е, това с което си плащаш, да не си го откраднал от тези на които "плащаш". Разбра ли "отворко"?

За да си мълчат всички обилно облизали "черпака" покрай тоя мазник Бисеров, влезе както винаги в употреба тежката "артилерия" !!! КОМПРОМАТИТЕ ! Компроматите и заплахата за личната сигурност са в основата на шантажирането на всички високопоставени чиновници. Без унищожителен компромат нито един от висшите ни чиновници няма да заеме висок пост в йерархията и ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА 26 год. ДА СМЕ НА ЦЕДКАТА НА ЕС !!!

Има Бог и той е най-големият съдник за делата човешки, независимо от оправдателните присъди на "независимият" български съд!

машала на ибрикчията Христо Незнамсикой ?! Пукнете всички, долни измекяри!

Уважаеми събеседници,ПРЕДЛАГАМ, когато не сме съгласни с коментара или мнението на някой автор в социалните мрежи, вместо да използваме неприличен език, обидни квалификаций и цинизми, нека да употребяваме безобидният израз: "ТИ НЕ СИ ПРАВ . . ., И МАЙКА ТИ НЕ Е ПРАВА . . . , И ЛЕЛЯ ТИ НЕ Е ПРАВА . . ." и т. н. и т. н. - до девето коляно. К'во ш'е кажете, а? Добре ли е така, а? Съгласни ли сте, а? Готино ли е ?

СЕГА ВЕЧЕ Е КРИСТАЛНО ЯСНО ЧЕ ДПС КОМАНДВА В ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА И ОТ ТАМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

тази новина-пълно мълчание,страх за коментари от журналистите,страх от мафията

На този еничар какъв костюм сме му купили.Да те вземат дяволите мръсна твар тебе и семейството ти.

ибрикчия! Да пукне дано!!!

Ей журналисти ,какво е това заглавие?Има ли в България съд?Пишете"мафията и дпс пак победиха"докато съм жива ще проклинам тези които създадоха това злокачествено образование дпс.това са всички комунисти и царисти били във властта.Дано горите в а.а вие и поколението ви.

Такава звънка плесница за Цацаров и оня крадец със 6-те апартамента , Цветанов от съдебната власт!Не може разни политмижитурки да скълъпяват обвинения и да им се разминава!Докога?

България затъва в лайната , които бяха изсрани от комунистите и от тяхните изчадия, които сега са на власт.Погледнете кои ни управляват.Почти всичките или са били членове на БКП, или на ДС, или са техни синове и дъщери.Вонята на туалетна се носи и от техните палати и от техните скъпи коли, каквито и изтънчени френски парфюми да употребяват.От действията им се вижда, че дори и за клозеточистачи нестават.вместо да чистят, те заливата ежечасно страната ни с все повече фекалии.

БОЖЕ, ЗАЩО НАКАЗВАШ НАС, А НЕ СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИЙТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ? И НА ТЕБЕ ЛИ ТИ Е ТРУДНО ?

Значи той милият харчил в пъти повече отколкото получавал, но това не можело да се докаже!!! Ооох, да ти имам и съда, и правосъдието в тази нещастна държава. Цялата съдебна система е гнила и продажна и е за боклука, но няма кой да я насмете, защото пази такива като Бисеров. Продажни, нагли и корумпирани политици - продажна, нагла и корумпирана съдебна система. спасението е не в реформата на съдебната система, а в тоталната смяна на тия, дето дърпат конците - ПОЛИТИЦИТЕ.

Така си е ,човека си плаща и е невинен ! А вие дето нямате пари сте маскари !

А бе вие луди ли сте ! Човека има ореол около главата ! Църквата да го канонизира за светец !

такова оправдателно решение можеше да получи и в районен съд - Русе, що занимава чак Софийския съд......

Ни съм мъртъв,ни съм жив,що да сторя Боже?Алкохола е фалшив и живота-ТОЖЕ.

Ей паразит, вредител народен - помни, че Бог забавя, но не забравя! Имам предвид предателството ти към България и народа й!

е това вече не знам как да го нарека-позор ми се вижда слабо.че ги е крал-крал ги е.не може да докаже произхода на парите,укрил ги е в швеицария,не ги е декларирал,но това не е незаконно,не е пране на пари,не е неплащане на данъци.нищо не е. мисля че съдебната реформа е наи важното нещо което трябва да се направи. в противен случаи може да започнат саморазправи със съдии,прокурори и такива като христо бисеров аз съм за варианта:всички съдии над з0 години вън.замяна със току що дипломирани учили извън българия.по лошо от това няма.осъждат само пенсионери за дреболии и такива дето не могат да си платят за да отчитат деиност.време е за революция.не виждам друг начин.явно повече така не може.

Само от любознателност : Колко струваше тази оправдателна присъда на бисеров?! И вземалите кинтите наистина ли се надяват да си ги харчат с кеф ?!! Не става ! Ще си ги заработите с лихвите ! Вие , семействата ви и цялият ви род ! Обратното броене започна . Ще сбъдне и най-големите ви кошмари ;)))

всички до стената без съд и присъда.

ИМА ЛИ НЕЩО НОВО? НЕ.........., Е ТОГАВА ЗА КАКВО СЕ КОМЕНТИРА, ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА Е ИЗГНИЛА, "МИЛИЦИОНЕРИ И Т.Н. ИМ КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ИМ ОГРАНИЧАТ НЯКОИ "ПРИДОБИВКИ"/ЩЕ ИМ НАМАЛЯТ КОЛИЧЕСТВОТО ГАЩИ КОИТО ИМ СЕ ПОЛАГАТ/ ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТИ

И ЧИСТИ, КАТО СЪЛЗИЧКИ!! СПРАВКА ЦОКО, Е И ТОЯ УРОД!!! ПАДНЕ ЛИ РЕЖИМА, ЩЕ ВИ ИЗБИЕМЕ БЕЗ СЪД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вече е ясно че на България и трябва направо съдебна клизма, а не съдебна реформа. Много фекалии много гнилоч, много "чудеса" там (и не само, в МВР е същото... )

Някой да се е съмнявал в изхода на делото? Когато обвиняемия пред(о)стави "доказателства за невинността си" в необходимото количество, задължително с воден знак и защитна нишка, това е резултатът!

ами дълговете към Пиреос

Ашколсун...Да ,сега той ще осъди и държавата ,която го е обвинила незаконно и тн.Май е време за тотална съдебна реформа !

В държава с Мин. председател БИВШ охранитер но колите на ричовете от СИК--КАКВО искате от "бедните" съзии?????

Все ми се щеше тоя да прави кАмпания на Болен и Чуки в панделата. Дори два банкета щях да дам...

Налага се да припомня нещо-През 1887 г., един американски върховен съдия е казал " когато си недоволен от крадливи управляващи и користолюбиви законодатели, не трябва да се обръщаш за помощ към съдилищата, а да предизвикваш избори". Още тогава този съдия е направил точна оценка на колегите си.

..."Братко, али имаш проблем и не можеш да го решиш со пари... ти го решиш со много пари"... Дадан.

Мале без малко да осъдят тази невинна душица

Чист, като момина сълза, а дали?

Ревах от умиление, като дърта магарица на селска поляна.

Няма наказан политик в България.Освен това Бисеров беше подведен за кокошкарски престъпления,а за милионите му никой не е споменал.Достатъчно е шефът да се обади и наказани няма да има..бахти мутренскопрестъпната държава.

някои да е очаквал нещо друго............ няма управя в таз даргава някои на някого трябва да се извини или да му благодари

Некадърното обвинение и подкупният съд не само оневиниха Бисеров, но му ИЗПРАХА И ПАРИТЕ !!! Сега вече никой не може да го съди за тези средства, както и да го пита откъде ги е придобил! СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО Е ВАЖНА РЕФОРМАТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, А ??? Хайде сега пак плюйте тези, дето искат такава реформа...

Ние, обикновените люде разбрахме още веднъж приказката "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка" Хубаво го е измислил народа, а? Затова и никой не ни бръсне за слива, ще ни сочат с пръс и ......................

Браво на кривосъдната система-мафия. Крайно време беше инечара бисеров да бъде опрвдан а оня престъпник Волен Сидеров осъден на доживотен затвор че пречи на кривосъдната система.

Радвайте се, че живота е кратък, дори за активисти на ДПС! След 10г.шанса Бисеров и Сапунджиева да са сред живите е минимален...

Двете Висши съдиики си говорят Истината в неофициален=истински разговор !! Разбираме че : -ГЕРБ са Подчинени на ДПС и виждаме ,че Вече са в Коалиция ! -ДПС винаги са държали службите ! -Станишев-БСП са Отрязали влиянието на ДПС в службите уволнявайки Драшков,силно ядосвайки Доган-ДПС въпреки че са в коалиция ! -Коалицията ГЕРБ+ДПС е факт , а РБ беснеят защото ще бъдат изтикани в ъгъла ! -Оттам държавата Турция има представителство в Управлението на България !! ... Няма каки,маки ...глупостите на Престъпника-премиер ..имма чиста проба истина която се опитват да замажат !

СА НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРОЕКТ НА КГБ И ЗАТОВА СЪЩЕСТВУВАТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ТАКА НАРЕЧЕН ПРЕХОД!!!