Съдът увеличи присъдата на шофьора, убил 4-годишния Паоло

Апелативният съд в Пловдив увеличи присъдата на Георги Сапунджиев, прегазил 4-годишния Паоло с колата си в Стара Загора. Вместо 3 години, той трябва да лежи 6.

Обратно в новината

Коментари - Съдът увеличи присъдата на шофьора, убил 4-годишния Паоло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една "развиваща се" държава като Иран този отдавна щеше да е изсъхнал на бесилото...... Ето ви демокрация!

Такива джигити и убийци просто трябва да бъдат убивани. Те не са нужни на обществото и то не е длъжно да ги храни и отглежда в затвори и общежития. Такива хора не се променят. Те са арогантни, нагли, агресивни и цинични. Те просто нямат място в обществото и трябва да бъдат елиминирани!

Алооо, съдът! Какво смекчяващи вината обстоятелства ви гонят, бе скапаняци? Този изрод затри на хората детето, а вие с перце ще го галите! Да ви приседнат парите му, дето ви ги е дал.

да си купят ЛЕКАРСТВА с тях!

Срам и ПОЗОР за скапаните съдии!! За живота на 4-ри годишно детенце --6 години при лек режим за този НАГЪЛ ДЕБИЛ???? Ебах ти и съда!! Отвратен съм!!!

Не се радвайте, има и други инстанции. Практиката на подобните дела е, че се чака последна инстанция, и там се дават парите. Плащането на по-ниска инстанция крие риск. Затова този убиец ще обжалва до край, ще си плати на когото трябва, и след 1-2 год. пак ще си кара джипчето и ще мине през някое друго дете. Затова родителите да се вземат в ръце. Щом на тоя му дават 3 г., колко да дадат на бащата, който случайно ще го блъсне.

не е достатъчно само родителите да се вземат в ръце, а всички ние, цялото общество. да се мобилизираме и да изискаме работеща съдебна система,обективно, работещо правосъдие.защото днес те са жертвите, а утре може да съм аз, но може и да си ти.

Този е уж осъден пък си прави каквото иска. И това ако е държава.

Нискочел убиец ! От него лъха на арогантност ,цинизъм и наглост ! Този мутрафон явно не си дава сметка ,че е убил дете,че завинаги е съсипал живота на това семейство .Омерзен съм от съдиите на старозагосркия съд,които явно са били подкупени ,за да намалят присъдата на този убиец на невинни жертви .

За съжаление има още много такива изроди!!!

Hе са чак толкова много, но ние им позволяваме да се вихрят и да правят каквото си искат. Oт нас зависи, да не си траеме.

Не се горещете много,много.Това дело,докато стигне до последна инстанция, може и да оневинят убиеца.А и условните присъди са доста авторитетни за българския съд.И това се е случвало.Да не говорим за отнетите му права.Мислите ли ,че му пука на този.Колко ли кретени карат по пътищата без права???Някой умник може ли да каже.

Мъката на родителите е голяма.На никой да не случва такова нещастие,а този господин трябва да понесе вината с цялата си тежест-най малко 10 години ефективно!

Това са двойни стандарти и евро-... ценности натрапени на БГ в последните 25 години. Ако се движиш с превишена скорост над 50 км във Франция - арест веднага (включително идват в къщи). Ако прегазиш малко дете или бременна жена на пешеходна пътека в БГ - три години затвор, ама ако ти е за първи път условна присъда, при франсетата това престъпление започва от 8 години ефективно.

Миналата седмица този с новото Субару, така профуча в индустриалната зона на Стара Загора, че едва не ни отнесе. Явно е решил.,че така и така ще лежи в затвор, поне да сгази още някого

Другия път като го забележиш, гледай да плиснеш на пътя някоя туба с масло или олио, пък ....

6 години... Смешници!!! Платени подлоги. Измекяри на заплата при мутри. Палячовци и ибрикчии, назначени от мутри и цигани и ибрикчии на мутри и цигани... Чучела и търтеи на държавната софра. какво са 6 години бе, боклуци? Не 6, доживотен затвор за изрода... Ама не е виновен той, рибата мирише от главата....Същата тази риба може само с калашник вече да се оправи... корумпирани боклуци!!!

То нали от предишните грижи на депутати се измени закона, че като се признае вината, трябвало да му намалят задължително и под минимума присъдата. Те с такива решения просто са се загрижили за себе си и близкото обкръжение - за съжаление.

Прекалено малко е,6 години-смешна работа.Всеки път като видя играчките и цветята оставени на мястото, се чудя,защо няма смъртно наказание за такива!Това са затриеш толкова крехък живот и да ти се размине е жестока гавра.Аз съм ЗА смъртното!

Този изрод заслужава бащата на детето да го издебне на улицата и да го сгази с колата. Ако не е на пешеходна пътека може да му се размине с условна, ще каже видях убиеца на детето ми пред мен на улицата и загубих съзнание и контрол над автомобила. Състояние на афект, онзи е на платното, бащата не е употребил алкохол или карал с превишена скорост, шансовете за условна присъда са над 99%. Когато държавата е абдикирала, гражданите имат право да вземат закона в своите ръце.

ИМА ТРЕТА ИНСТАНЦИЯ - ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ.......

Трета истанция не може да промени присъдата, може само да я потвърди или да върне делото на някоя от предните истанции заради процедурни грешки

Човека има предвид инстанцията дето ни гледа всички от най-горе. Дано от там почне да раздава истинското правосъдие.

Е, щом може значи 100% очакваме връщане за преразглеждане. Тоя жалък филм сме го гледали 100 пъти вече. Не знам само защо още няма убит съдия?

На този не му трябва съд, а 7.62 Драгунов, от далеч и в целта!

С изместен център на тежестта ???

много хуманно... пилон, въже и кубик два камъни за тълпата

ще има оправия когато българските престъпници ги съди съдът на сащ и изтърпяват присъдите си в турски затвори !

Пропускаш най-важното - по коит закони ще го съди кой и да е съд !

Кое е смекчаващото вината обстоятелство на това да сгазиш дете на пешеходна зона със свръх скъпия си голям джип? Не му ли е достатъчно това, че вече 7-8 месеца си джитка необезпокояват в другите си прескъпи и големи джипове????

Поредното българче,което погива под нечии гуми!И затова сме виновни всички ние.Аз се опитвам да спазвам правилаат,когато шофирам.Има една отсечка,където ограничението е 40км.Винаги го спазвам.А покрай мен летят ли,летят.Никой,абсолютно никой не намалява.Минават масово на червено,не могат да се ориентират на нерегулирани кръстовища и т.н.Пешеходците също пресичат навсякъде.Когато се научим ,че една държава се основава на правила,спазвани от всички,тогава да обвиняваме по форумите.А сега,когато всички не спазваме законите,по-скоро да замълчим.Кой от вас,господа не си е хвърлял фаса на улицата или не е отнемал предимство?И друго-санкциите в БГ-то са прсто смешни.Не може някой да убие детето ми и да бъде осъден на 6 год.,а след 4 да бъде осмвободен предсрочноза добро поведение.Трябва респект от закона.

Нещастен случай е да караш по правилата и пред теб да изхвръкне пешеходец бил той и дете правейки нарушение като излиза на улицата на неразрешено място. Единствено тогава закона би трябвало да те защитава. Ако си пил, ако си превишил скоростта, ако караш в насрещното, ако караш по пешеходна зона или на тротоар и пешеходна пътека, тогава вече е престъпление и трябва да си понесеш цялата тежест на закона за убийство, телесна повреда или каквото си причинил. Така поне аз тълкувам законите, но явно съда рядко мисли по същия начин.

той се е качил на тротоар и е прегазил детето .

Не се е качил на тротоара - пешеходната зона е асфалтирана, някога беше отворена за автомобили, след това я затвориха - навлязал е от странична уличка да обърне и го е сгазил.

Точно това казвам, че в неговия случай няма нищо оправдаващо.

Кои са тия изроди които са решили, че като си признаеш вината, присъдата пада с една трета?????Помиари

Сети се! Не е трудно.

Ако вляза в насрещното платно, без да правя катастрофи или превиша скорост, няма ли да ми вземат книжката? Този е влязъл в пешеходната зона, убил е човек и чакат присъда, за да му я вземат?! Ало - мвр-то много сте се разгащили. Сега жена ще ви види сметката!

Справедливо наказание ще има единствено, ако този Сапунджиев настъпи някой властимащ. Практиката показва, че тогава и само тогава, законът се стоварва с цялата си тежест.

Абе вие направо сте оскотели. Пиете алкохол като малолетни, ебете се преди брака, не си плащате осигуровките, лъжете жените си, крадете, псувате властта! Но не ... това трябва да ви се прощава...., а когато един човек направи грешка - 20 години или разстрел!!! Айде спрете се!!! И не ми говорете "ако беше твойто дете" Ами ако бяхте вие допуснали грешка. Ония фигуриста уби двама мъртво пиян и си кара колата и "условна". Между другото ако беше мойто дете първо щях да убия жена си защото не го е опазила. А тая изобщо го е оставола без надзор - най малко не го е гледала! Та бъдете по-умни... ако можете!

Определено имаш нужда от лечение, и то медикаментозно, с невролептици.

gradsofiа

Към всички реплики към мойто изказване: Ей маймуни! Не ме нападайте защото имам различна гледна точка. Кажете нещо по същество! Аз съм по-образован от вас. И съм по-богат на преживявания и умения, вероятно и на пари. Колкото и да ме обиждате просто помагате на нормалните да се определят. Не може за неволна грвшка (била и фатална) да убивате хора! Не може! В България от 25 години НИКОЙ, АМА НИКОЙ не е лежал в затвора за неволно автопроишествие довело до смърт. Сега сте афектирани и не разбирате истината. Поставете се на мястото този човек... Не е нарочно... не е ! Жалко за детето! Но жалко и за всички вас вие сте готови да ме убиете защото не мисля като вас! Това е шизофренно поведение продиктувано от неадекватна преценка на факти и обстоятелства. Искам да ви кажа, че по закон за такава закана или за обида се лежи в затвора до 6 години!!! Само казвам. Като си мислите че сте анонимни - не сте. Нито николай, нито цонка, нито тези от етрополе!

А ако ти го изпуснеш от вниманието си да очаква ме ли женати да те гръмне? Или?

Грешките се плащат бе,Ганьо.И то скъпо,за да не правиш грешки от гъзария и чувство на недосегаемост.

...същия арогантен кавал като Сапунджиев!

Ти още в началото казваш , че си убиец и не те прочетох до края, за какво въобще коментираш!?!!?

Ами тебе мога да те гръмна и без да си направил нищо-всъщност ,защото тежиш на земята и черпиш ресурси-това е достатъчно.

Недопустимо е, но е грешка да натиснеш газта вместо спирачката. Да влезеш с колата си в пешеходна зона, не е грешка а престъпление. В тази пешеходна зона детето е карало велосипед. Или ще ме убеждаваш, че е трябвало да си го кара в хола?

Не лъжи! Ти нямаш деца, изроде!

По всяка вероятност още не е женен и понеже не иска да прави секс преди брака, това му се е отразило на психическото здраве.

Абе кавал нещастен, ти наясно ли си че това се случило в зона свободна от автомобили. Или понеже главата ти не е зона свободна от бръмбари дойде да си изрежеш вонята. Не убивай жена си ами вземи та скочи от някое по височко място че да е сигурно че ще се убиеш, да не се налага с нашите данъци да ти плащаме лечението!!!!

Смени си ника, че ме обиждаш.

Хората, които са запазили нещо човешко в себе си, внимават даже, когато не са в правото си. За такъв човек, ако прегази дете, доживотния затвор ще е най-малкото наказание, защото съвестта ще го унищожи. Но, такива хора вече няма, има само чалга, власт и пари.

Само дето Ставитски не уби двама. Иначе още щеше да е в панделата.

Ние не караме в пешеходна зона, затова на нас няма как да ни се случи. Не виждам какъв ти е проблемът и какво трябва да му пазиш на едно дете в центъра на града, където НЕ Е разрешено да се шофира.... Ти си абсолютен тъпанар, знаеш ли колко малко ми остава да пожелая същото на теб и на детето ти, но само ще кажа - да си жив и здрав и да му се радваш, и дано не стане олигофрен като теб.

Ядосан си на журналистите ,че те снимали,защото само 6 години са ти дали,вместо бащата на детенцето да те застреля на място,негоднико!!!

А да го беше гръмнал!

хъ хъ хъ-хубаво ли ти е зад компа,ъ! недосегаем си,ъ!

Можеше и още, но и това е добре, по-добре от нищо.

Плужекът и сега си кара джипката. Дори ходи с нея в София. В Исландия не достигат местата в затвора. Затова като осъдят някого, чака много време да му дойде редът да си излежи наказанието. През това време има някои ограничения, първото - осъденият не може да напуска страната. Затова там се давали рушвети, за да влезеш в затвора. В България няма такива ограничения и гадината може никога да не влезе в панделата. Родата на Паоло да се взима в ръце и осигури правораздаване.

И каква стана тя? Докато е в това общежитие от открит тип няма да може да управлява аФтомобил и евентуално само трудовашка количка. И като излезе след 6 години а за добро поведение и при някоя поредна помиловка ще седне пак зад волана и давай на осевата линия. Според мен забраната за правоуправление на МПС трябва да започне да тече след излизането от затвора, инак се обезсмисля по простата причина, че освен трудовашки колички и насън в кревата там на топло няма какво друго да карат тези прегрешили хора.

Не, забраната трябва да тече веднага, с прекъсване докато е в затвора. Защото той в момента кара кола и не се знае, кога ще му се отвори място в панделата.

За да има ПРЕВЕНЦИЯ, за такова изпълнение присъдата да е поне 20 години ! Следващият бабит ще се замисли, защото ако сега е на 40 или 50 години и го вкарат 20 зад решетките е до там - или ще умре вътре, или ще излезе прадядо на 70, като животът си отишъл и чака смъртта с разцепена от циганите халка от затвора !

Заспали народе, вие още ли не сте разбрали номерата на съдиите? На апелативната инстанция за такива дела винаги се дава ефективна, завишена присъда, много често с неволно допусната грешка. След това следва последната инстанция - Висш касационен съд и именно там нещата се решават окончателно - условна присъда както винаги. Та тази междинна присъда няма никакво значение. Тя само излишно ще вдъхне някаква надежа на близките на жертвата, че има възмездие, и поне за два месеца ще притесни подсъдимия. Не се самозалъгвайте. Условна присъда ще има на следващата последна инстанция- ВКС.

Скоро ще се появи съобщение,че не могат да го намерят на адреса му. Да не се окаже,че пак МВР е изненадано.

Бр. Галеви, Брендо,Френдо, Мрендо и др. харесват това.

За нормален човек 6 години в затвора биха го смазали. За това нагло копеле обаче ...едва ли! Жалко за детето, но 6 години е наистина малко -минимум 20 г трябва да бъде!

Чакаме оферти! Един от колегите иска да прави ремонт, друг - щерката ще е абитуриентка, а аз съм скромен - искам една малка кола за дъщерята.

 

БРАВВОООО единствена забележка-и това му е малко

За неразбралите които коментират - улицата не е Забранена, а е пешеходна зона. Поради липса на бетон, шипове, колове и картечари каквито явно трябват на българина за да спазва закони - разни тъпанари всеки ден извъртат там предимно коли за над 100 000 лева. И за да има аналогия това е все едно на някой площад във Виена или Лондон, Сапунджиев да си извърти Рейндж Роувъра с мръсна газ, да премаже дете на 4 години което се разхожда с родителите си и после съдът да му даде 3 години, като докато се обжалва той продължава да си кара новото вече Субару Форестър. Това го може само съдът в СПряла Загора, или Умряла Загора, или Стара Газора, но не и съдът в Лондон или Виена. Както знаем тук всички съдии се назначават от Красьо Черния, но това не пречи да си функционират и да си вземат заплати, бонуси и кой каквото може отгоре..

При влизането забранено резултата щеше да е също като при Пешеходна зона т.е там нямат място МПС-та

Надявам се, че съдът няма да се смили над него и няма да намали присъдата. Заслужава си я.

Целият град знае,че там се движат коли,само майката не знае и оставя детето без надзор.не само ГОСПОД трябва да пази децата ни.

Ти идиот ли си или просто си от фамилията сапунджиеви?

вие ли сте ненормални, аз ли не съм добре? Може и да се движат коли там, но се движат В НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА. Майките в устата си ли да държат децата, щото не'кви пичове го нямат правилника за нищо и карат като пияни румънски тираджии.

Не виждам какво са ти виновни румънците. Иначе си прав.

Значи ако дойда аз в твоя град преди да вляза в града трябва да сформирам едно допитване къде се движат коли и къде не за да мога свободно да си се движа за да имам сигурност че някой няма да ме прегази. Така ли ? Какво значи целият град знае а майката не си била опазила детето ? Затова по пътищата има такива пилоти! Качва се кара и когато върти геврека мисли че е безсмътен и всики останали трябва да се съобразяват с него. Ебаси катуна в който се е превърнала тая страна

Абе прав си в общи линии но защо тогава са тези забранителни знаци? За да се нарушават ли? Ако ще се пазим и без знаци можем но по презумция, щом са поставени знаците би следвало да се спазват и който сгреши да си носи отговорност до послената точа от закона. Опитваш се да обвиниш майката..обвинявай своята майка, че не те е научила на основните човешки правила.

Майка ми ме е научила на основните правила за поведение.когато детето ми беше на тази възраст, го водех за ръка.

Може и да се движат, но не излизат нагло с газ от пресечка без видимост и с висок джип в пешеходната зона. Това си е рецепта за трагедия. Това не е просто небрежност...

Мисля си, че ако на мен ми се случи да убия дете по непредпазливост (да пази Господ), ако не ми стигне смелост да си прережа вените, то със сигурност ще се завра вдън горите и ще се отдам на молитви за детето и за себе си. Тоя пич си спортува стрелба с лък, прави се на Винету. Как не му треперят ръцете - просто не знам! Само за това трябваше да му лепнат една десетуна в панделата, пък ако ще и колоната на Омуртаг да е издялкал, на която да признава вината си.

Цитат: "...Неотдавна телевизионни репортажи показаха, че Сапунджиев, който е на свобода, продължава да шофира нов джип. По закон шофьорската му книжка може да бъде отнета, едва когато присъдата му влезе окончателно в сила. Дотогава той има право да кара необезпокоявано личен автомобил...." Някой може ли да обясни как някой който е предизвикал ПТП със смъртен случай все още има книжка ? Ако докато съдът мисли тоя бабаит затрие още някой на пътя какво правим ? Странно и същевременно тъжно е колко е ниска " Цената " на човешкия живот в тая затънала отвсякъде наша родина! Даже е цинично да се говори че човешкия живот има цена, но в нашата черно-бяла действителност за съжаление реалностите са такива. Присъдата няма да върне детето, но ще въздаде надявам се СПРАВЕДЛИВОСТ и ще остави у народа чуството че там някъде в прогнилата съдебна система има МОРАЛ! Лекар убива дете от немърливост...2000 лева глоба! Лекар брутално уби баща си..намалена присъда! Бандит преби до смърт таксиметров шфьор..намалена присъда! 23 годишна студентка убита по особенно жесток начин..Убиеца неизвестен! ...всеки час , всеки ден! Това е днешна България..за съжаление

Парадоските на БГ законодателството.

Докато не чуя и последната инстанция, няма да повярвам, че този човек ще лежи и ден.

Първо съболезнования към родителите на така нелепо загиналото детенце. Присъединявам се към скръбта им. Но цялата работа с "признатата вина" ми звучи така: "Вчера заварих комшията на калъп с жената. Първоначално той отрече каквото и да е и заяви, че така ми се е сторило, но тъй като и двамата бяха голи в леглото се наложи да го трясна 2 пъти с цел да дойде на себе си. Веднага си призна вината. Наложи ми се да го бия по-малко. Така спестих сила и енергия за жената..." Така ми звучи тая работа. А как ли звучи на българското правораздаване?

Грешен въпрос!Трябва да попитате как звучи това на българската законодателна власт,сиреч на родните депутати.Защото те са гласували този толкова несправедлив закон,че при признание трябва да се намали присъдата.Съдът само прилага закона-колкото и да не му харесва!

Този е виновен. Но е виновен в това, че е карал в забранена улица, нещо, което са правили стотици шофьори ежедневно там. Не го сравянвайте с пияния на мотика Стависки. И извинявайте, ама след като знаеш, че в тази алея се движат коли непрекъснато, как по дяволите ще оставиш 4-годишното си дете да кара колело там??? Че то от този джип изобщо не се вижда това дете. Аз поне не бих. Не ми дреме, че после този ще лежи в затвора 3-5-15-30 години. Детето го няма.

съвсем спокойно можете да минете и през своето дете така.

Много е лесно да посочим човека прегазил детето и да искаме и смъртна присъда даже. Че е виновен никой не спори!Но община, полиция и тн,... взели ли са мерки там коли да няма или само са сложили знаци?Контрол нещо....? И наистина щом е практика да минават там коли(кум онзи момент), и родителите трябва да са взели мерки.

Не кълни бе, лайнар. Ще те изкормя. но, да, мога, ако майка му го остави да си кара колело къде е, което няма как да стане.

Много добре казано! Напълно съм съгласен с теб.

Има разлика между забранена улица и пешеходна зона. Още повече местен човек не може да каже че се е объркал...

Извинявай, но котж този е знаел, че това е пешеходна зона, как, по дяволите, ще влезе там с кола? Защото другите го правят, защото е бизнесмен и кара луксозна кола и си мисли, че е над закона? Това оправдава ли го? По тази логика да не вървим по тротоарите, защото и по тях паркират коли и е опасно.

Не бе, пич. Не го оправдава. И какво от това??? Къде е детето??? Ако майка му не му беше разрешила да кара велосипед там, където знае, че карат коли, ВЪПРЕКИ, че е ЗАБРАНЕНО, сега нямаше да пишем под таз новина, НАЛИ???

ЗА съжеление той несе мисли че е над закона , доказано е че който има много пари в България закон не го лови

Типични разсъждения на булгаристанец. Ти бил ли си някога в цивилизована държава? Не разбира се. Иди и виж , Германия, САЩ, Австрия...виж там чии са правата, на пешеходеца, детето или на гъзето в джип или БМВ!

Б, ако ти вкарам нож там от дето си се пръкнал дали ще съм виновен само за това че съм държал нож а не нещо друго или само че съм си движил ръката в тази посока, в крайна сметка там стотици хора на ден ти вкарват некви неща а и движенията много ги правят но те не успяват.....та кажи ми с твоята логика............

Този убиец е нагъл след инцидента отново е карал колата си заслужава по голямо наказание.

да кара автомобил трябва да влезе в сила когато излиза от затвора. ако времето в затвора се приспада от срока то тогава това е срамно петно в закона и същия трябва да бъде коригиран

Прав сте, много е тъпо това, защото сме виждали присъда от 5 години и 3 години забрана да управлява автомобил. Много ясно, че няма да му дадат кола в затвора, недомислици колкото щеш.

"Съдът постанови присъда за Сапунджиев от 9 години лишаване от свобода, но тъй като той призна вината си, по закон тя трябваше да бъде намалена на 6 години. ........." ?!??! Много е възможно аз да съм тъпанар, ама едва ли??? Такова понятие като "призната вина" при очевидна такава НЕ ТРЯБВА ДА ИМА!!! Който го е измислил това е пълен, тотален ОЛИГОФРЕН!!! Така никой, никога по никакакъв начин няма да лежи тия 9 години........ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ от идиотите в парламента!!!

Остави това, ами според някои (бях чел коментар) при намалена присъда (призната вина или съкратен процес - не знам) не би трябвало да има обжалване. Защо хем му намалят присъдата, хем и обжалва? Да му шибат 9г тогава и да ги обжалва до 6.

Не е най-точно написано от журналистите. Става въпрос, че всеки има право да се признае за виновен и да иска делото да се гледа по бърза процедура като присъдата се намалява с 1/3. По този начин се спестява ресурс на държавата за продължителни дела и се избягва вероятността подсъдимия да бъде оправдан поради ловки адвокатски трикове или по други начини. Не би трябвало според мен тази възможност да се дава на рецидивисти, защото масово крадците заради тази опция отървават затвора.

"Който го е измислил това е пълен, тотален ОЛИГОФРЕН!!" - наказателните закони са писани и преправяни на коляно от американски, английски, израелски и турски посланници. Това е предвидено за млади демокрации в тузмески държави - те сами ще се изтребват.

Гошо ,заминавай за чужбина .Нека да минат 1-2 месеца ,простия народ ще забрави ,повече от 2 минути ,не поВни.

Tani4ka69

Браво......и пак са малко 6 години за този изрод долен......

4 години затвор за убито дете е НИЩО. Господ да ви е съдия. Господ всичко вижда

Едно голямо БРАВО на пловдивските съдии, и не само за този случай! Дано колегите им от останалите съдилища вземат пример от тях. Сега остава да видим привеждането и в изпълнение!?!

Tani4ka69

Абе кой малумник е сложил минус тук........някой убиец като този на Паоло ли?