Полицаят, прегазил бебе, е карал с 59 км/час

Нова експертиза доказа, че Костадин Стоянов, който прегази 11-месечно бебе в Крушевец, е шофирал с превишена скорост - 59 км/час. Присъдата се чака в 14.30 ч.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят, прегазил бебе, е карал с 59 км/час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена му как изглежда? Едва ли ще го чака 10 г. Скоро ще я срещнем из мрежите за запознанства. Който първи я оправи, да се похвали във форума. :-)

Гнус! Добре ли сте? Що за нищожество сте...

Какво още да се измисли за ''причина'',за да бъде оневинен? Има вина ,има и наказание,....ТОЧКА.

Когато е налице смърт на пътя в резултат на употребен алкохол или опияняващи вещества - трябва да се налага максимална присъда без право на обжалване. Та това си е почти като предумишлено убийство. Пиеш и сядаш зад волана - означава, че не ти пука, че други хора са застрашени да пострадат от твоето поведение. Последните случаи с блъснати и убити деца на пътя трябва да послужат като урок за всички ни, че миг разсейване или излишна самонадеяност може да почерни живота ни. Също така това е пореден тест за правосъдието ни.

Sm3hurk0

то няма правосъдие... и този тест, както и предишните, ще се окажат неуспешни.

Едно "съжалявам" няма как да оправдае постъпката му. Колкото и години да му даде съдът той ще излезе от затвора и живота за него ще продължи. Как ще живеят почернените родители. само в един миг той им отне възможността да бъдат такива, да гледат и се радват как расте тяхната малка дъщеричка. И само за част от секундата от някъде влетява този и разбива на пух и прах целият им живот. Като имам предвид обаче, че у нас живота на струва нищо и този ще отърве кожата. Вярно, че от такова нещо никой не е застрахован, но трябва да можеш да носиш цялата вина на постъпката си щом си седнал зад волана пил и употребил наркотици или карал като на рали.

това колко ще получи е работа на съда, но си е трагедия отвсякъде и за двете страни. с тънки сметки се опитват да убедят съда за по висока присъда. да не им изиграе номер само.

каквито и да са им сметките, за колкото повече го вкарат в затвора толкова по-безопасно, за нас (хората извън затвора)

"Първата експертиза сочеше, че той е шофирал с 49 км/ч."-по-правилното е да се каже, че първата ПЛАТЕНА експертиза..!А и има ли значение с колко км/ч един 2 тонен джип ще удари едно 6 год. дете, за да го утрепе-с какви глупости се занимава БГ съдът, вместо да му даде 20 год. на този убиец-рецидивист!

Не си разбрал. Не става въпрос за убиеца на 6 годишния Петьо, а за убиеца на 1 годишната Красимира. Те вече много станаха, та е нормално човек да се обърка.

9 км/ч превишение не е сериозно изобщо да се споменава. Така като гледам, нещата отиват на 2-6 год. условно.

Е, ама ти да не си садист, бе човек?! Нали трябва Коцето да ходи на работа, а без кола му нарушават правото на труд? Условно 2 години, като се лишава от права за правоуправление докато забравим за случая...

КОМЕНТАТОРИ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ???ТАЗИ ИЗМЕТ Е УБИЕЦ -А ВИЕ МИЛИ МОИ СЕ ОПИТВАТЕ ЕДВА ЛИ НЕ ДА ГО ОПРАВДАЕТЕ .УБИЕЦ ЕЕЕ!!!!!!!

Какви са тия прокурори, дето искат само 10 години затвор? Той карал пиян, с превишена скорост, убил дете, опитал се после да прикрие нещата като ял кисело мляко, а накрая само 10 години. Егати прокуратурата, егати нещото...

Ей тъпациииииии и с тротинетка да е бил детето го няма и това, защото е бил пиян залян.

Дано съдът има честта и достойнството да произнесе най-тежкото наказание!

Пак пуснаха мъглата. Граничния полицай вече е Костадин. Експерт изчеслил скоростта на МПС (най-вероятно по метода на крайните елементи) на 59 км/час.. Тя е само с 9км/ч повече от разрешената в населено място. Това превишение е в рамките на грешката при подобни експертизи. Абе джурналисти осрахте се.

Тук вече има милиционер или служител на кат и "цъка" минусчета, където на шкембовците не им изнася...

Защитаващи власта на Бат Гойко бившя унифомения манафтчия!!!

Да живеят всичките бсп-та, по всичките земни кълбета! Ура дрОгари...

В Бгняма държавност ,....а от там и държава. Държавата ВЕЧЕ е на политиците,ромите, и бежанците... Много по-ЗДРАВИ ,от КАНАДА/Сев.Америка/.

И на Луната да си - като си тъп...тъп си умреш

ОК...! САМО един лаф. ''Само 7 млн. имат ''щастието'' да живеят в Бг .Останалите нямат това ''щастие'',НО ИМАТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО"... Айде съЗ здраве.

тебе който е и скапан ГЕРБЕРИСТ по дефиниция си ее дебилен от минус безкрайност до плюс безкрайност!!!!

Смени си снимката ,ще ти падне ченето.

Информацията на редакцията е неточна и подвеждаща! Вече са представени доказателства, че полицая и неговите колеги са НОСИЛИ колата на ръка, защото не е можел да запали. В този момент бебето се е забило в тях!

Трябва да си оформен идиот,да караш кола след трева и алкохол.

Че каква е разликата? Тоя е формен идиот, пардон - идиот с униформа, де...

Не беше ли точно 9 км/ч допустимото отклонение от ограничението на скоростта, и то по закон?... Не че, това променя нещата и трагедията..., но когато има отклонение в допустимите граници, как се води превишаване на скоростта и утежняващо вината обстоятелство?!

Не! Процент от скоростта е, което се обянсява с неточност на уредите за измерване, и едва ли надвишава 5%, което на 50км/ч е 2,5 км/ч

Ако е процент от скоростта, тогава, колко точно е?

Там е уловката. При по-сръчен адвокат и при "сговорчиви" съдии може и да му се размине, с "мъмрене пред строя", де...

не. ако караш с до 9 км/h над разрешеното няма да те спрат катаджиите и да те глобят. но ако се стигне до катастрофа си в нарушение. всъщност ако се качиш на тротоара и убиеш човек и с 30 км/h да си карал пак си виновен

Гледах в Гугъла - в селото по главния път има само два завоя. Трябва човек да е със завързани очи или мъртво-пиян за да не може да ги вземе, даже и с 59 км/ч. Освен ако не съм сгрешил и завоят не е един от тия двата...

Егати експертите, егати съвършенството на еспертизите, всичко винаги е 59,69,79..... все на девет завършва. Дали защото в закона наказанията са на кръгло число, или просто е поредното съвпадение в страната на чудесата?

а с колко е карал?

ВАЖНОТОЕ, ЧЕ Е УБИЛ ДЕТЕ!!!

Девет километра превишение не е фатално......фатално е че цяла нощ е бил на запой и на всичкото отгоре друсан.Не е знаел на кой свят се намира......

заслужава ли си да го правим на въпрос! А....! имало и убито дете! но експертите рекоха, че не е пил! не е друсан! Та..... случвало се било! Бандити!!!!!!!!

Не е за вярване, само с 59 км/ч! Чалгарците обикновено шофират в населени места поне със 70 км/ч

Излиза, че граничният полицай карал с превишена скорост в населено място, пушил канабис и пил алкохол .... Абе то даже в ченгетата под прикритие в "Маями Вайс" не си позволяват толкова ... Как въобще в полицията може да държат на работа хора с проблеми с наркотици и алкохол??? После, що минавали контрабандните цигари- ми те полицаите пияни и напушени, как да ги видят и как да ги спрат ... Всичко им се движи на забавен каданс ...

Досещам се, колко "тежка" ще бъде присъдата. Трагедия е, колко много пострадали има от самозабравили се шофьори. Ако им взимат книжка на мига, ако ги вкарват на топло за много години, може би случаите ще намалеят.

Тоя излезна пръв братчет на Бат Бойко бе.... цялата държава се със се ЦРУ и МОСАД се опитват да му "помогнат" само на форумните драскачи им е ясно, че заслужава смъртна присъда! Обама и Путин ше се намесят, зор заман да не се раздаде правосъдие на тоя супер мега специален дрисльо!

Пил алкохол, пушил канабис и карал с превишена скорост, съвсем съзнателно .Отнемането на детски живот - "причиняване на смърт по непредпазливост. Къде е логиката?

СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ ,УСЛОВНО... Други наказания в Бе-ГЕТОТО ,НЯМА. В Бг се увеличават престъпленията ,защото няма НАКАЗАНИЯ.

Затова ни трябва граждански съд и ще се оправим до 799 дни, вЕрвайте ми!

someone

пожелавам справедливост. не отмъстителност, а справедливост. имал съм работа с деца на гранични полицаи митничари и са ми правили много лошо впечатление - надути, високомерни, устати.

позовавам се на закона "стависки". едно съдебно решение се превръща автоматично в ПРАКТИКА. за това уважаеми съдии-мъдии внимавайте какво отсъждате. присъда, решение, определение. вие сте най-последната инстанция. честта е най-важното. отсъдете така, че да няма повече такива случаи. ако няма справедливост такива циганета като тоя ще се чувстват безнаказани

Какво още го точат този случай ако имаше държава на място, този случай щеше да е приключил вече, затвор за шофьора, тъй като е бил в неадекватно за шофиране състояния и отнема не книжката поне за 10-15 години, а за полицаите и колегите му които са опитали да прикрият случая увонение с забрана да работят в системата повече и затвор от поне 2 години. Ей така ще се оправят нещата, така следващият такъв случай директно белезниците и в ареста без кисели млека и т.н.

Айде, да му дават пробация и да приключва театъра! Нали никой не очаква ефективна присъда?

Как няма да има ефективна присида? Та той е убил дете, след употреба на алкохол и надрусан? Затвор и то поне 20 год, да не кажем доживотен!!!!

Не ме разбирайте погрешно, аз съм за разчекване с помощта на 4 коня или трактор. Но сега ще има - първа инстанция, после окръжен/апелативен, после връщане на първа, заради допуснати процесуални грешки, после пак втора инстанция, после ВКС, което само за да разгледа делото ще минат 9 месеца, после пак връщане за доразглеждане, после прекратяване на делото за прекомерен срок на съдопроизводство. После дело в Страсбург за нечовешко отношение към арестанта.

не и в БГ

Не дай си Боже,да се случи това на нормален човек... Освен родителите на детето за които животът свършва,не знам как би могъл един човек с морални цености,да продължи да живее след това,дори ако е невинен!! А,ако е виновен и има малко достойнство в него,сам ще изисква от съда да бъде наложена максимална присъда!!

ти , не си информатор , а идеалист !

ИДЕАЛИСТ-МЕЧТАТЕЛ!

нормален човек като стависки?

няма дали е карал с 49 или с 59 км/ч. И в двата случая резултатът щеше да е убийството на детето. Само експертизи и протакане!

Грешиш! Има голямо значение - от 49 км/ч адвокатът му Потеров чудеса от храброст щеше да направи, за да изкара дрогираното и пияно ченге примерен гражданин и доблестен старж на границата ни!

Пак са му помогнали на тоя. С тия 59 км/ч, които, са ненаказуеми при нормална ситуация, явно нещо замазват. Ще чакаме решението. Дано да е справедливо...