Британски рокаджия осъден на 16 г. затвор за педофилия

Бившата британска звезда на глем рока Гари Глитър бе признат за виновен за три педофилски престъпления, извършени срещу непълнолетни момичета през 1975-1980 г.

Обратно в новината

Коментари - Британски рокаджия осъден на 16 г. затвор за педофилия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

80% от застаряващите британци, известни, или не са перверзни, комплексирани лузери, с педофилски наклонности, а азиатските страни, раи за такива като тях!!

Браво бе, написах, че наште цигани редовно правят бебета на 12-13 годишни деца и вие ми криете коментара! Как не ви е срам, лъжа ли казах?

Еврогеец и ПЕДОФИЛ.

Никак не ми е познато това "величие". Както се вижда никак не го е бивало в секса щом е посягал на деца, извратенякът.

как доказаха след 40 години, че през 1975 год. "се опитал да изнасили" една 10 год., която сега е на 50 години?Да не е просто отмъщение на пренебрегнати фенки? Да не говорим, че малките момиченца полудяват, като видят идола си - "баткото-рокаджия"!И тогава, и сега са си все същите фитки!

Как са доказали след 40 години?има начини,както ще докажат след години в България и престъпленията на прехода.всичко е въпрос на време,но давност в нормалните страни не съществува

Британец и педофилия, това не мога да го повярвам.

По педофилия, веднага след държавите от Източна Азия, се нарежда Русия. Някъде съм срещал инфо, че в Русия е рай за педофилите и от там се разпространяват най-много клипове с такова съдържание. Така че не се коркай само за англичаните, мужиците не са по-назад.

А в България циганчета на по 11-12 години си раждат и това минава под графата етническа култура и обичаи. Че и детски помощи им дават отгоре, които циганинът ще изпука в кръчмата и после пак на кревата с цигането!

Само да не го пуснат под домашен арест след 1-2 годинки по здравословни причини!

да ходи в партията на белата златка, там такива са добре дошли

И ГЕРП не са за изпускане.

Аз

Роман Полански още е на свобода.

Присъдата за такива трябва да бъде - затвор за толкова години, на колкото е била жертвата :D

Аз

Демек за бебета - без наказание, а?

Британски рокаджия осъден на 16 г. затвор за педофилия Какъв "рок" го чака в затвора, не е истина.

Соросоидите, Лаю Цицин, И, другите, В, лригрътките на оная гадосс, пор-тестутките, И, Жоро Лизняшки с капещ език! Вуна Шарли- Вампирова, началник на акцията срещу "Белия автобус"

Аз

Доказателството, че Великобритания се кани да напуска ЕС. В ЕС хората открито се борят за легализирането на правото на децата да изразяват сексуалността си, тия ретроградни комуняги хакнали на човека, борец за правата не децата, 16 години... Срам за Великобритания! Ганьба...

Силно се надявам мнението Ви да е иронично, но надали.. Ако не е, май и Вас Ви тресе Алцхаймер, плюс редица други психични отклонения.

Аз

Мнението ми е друга работа. Коментарът ми, от друга страна, категорично не е ироничен. Коментарът ми е саркастичен. Има сериозна разлика. А кой, според Вас, е жертвата на сарказма, не знам.

Гледам моралът и цивилизацията процъфтяват на Запад. А междувременно дивите руснаци обявиха, че ще поддържат МКС до 2024, след това ще изградят изцяло своя станция. Джентълменско предупреждение за стопаджиите от наса и за плагиаторите на ракетни двигатели.

Гад Клитър? И КАКВО НИ ГОВОРИ ТОВА?? Британия се занимава 240 години с търговия на роби! Гадните британци, са 30-40% от мъжете педер...си! Лошото е, че робите в Великото кралсво на мученията вече са на привършване. Британските свине обикалят по света и търсят.....на майка си!

В древна Гърция, от където произхождат медицинските термини "педерастия" и "педофилия" не се е правила разлика между двете. Т.е. още тогава гърците са разбрали че това са две проявления на едно и също нещо.

разбира се! То е като мани(кюр)-педи(кюр) Мани-педи, педер-педо! Нещастници! Ужас?!!! И парад имат?! На коя Планета живеем, хораааааа?

Сега си спомням, че този на времето беше голям музикант, един от най-големите - това ще да е било някъде в началото на 70-те години. Никой друг ли не си спомня? Не го оневинявам, просто се сетих, а сега пък се сещам за Майкъл Джексън...

беше по времето на пърпъла и останалите,стетъс куо и вс.останало.

Тоя дърт педофил много е изостанал! По-напредналите, а британските педофили са от най-напредналите с материала отдавна се възползват от предимствата на Обединена Европа. Вместо чак до Камбоджа, предпочитат да ръгат циганета в БГ. Много по-евтино им излиза, да не говорим че в БГ нямат никакви проблеми със закона, щото тук закон няма. Е, уж има ама е само за балъците!

Малко са позакъсняли. Каква файда като няма никой в пощенската му кутия.

И как така по-малко от 10 годишно момиче се вее на рок- концерт само, за да го примами в ложата си

Ами мама и тати са го пуснали да изкарва кинти от ранни години. Конкурсите за "мис 5, 10 и 12 годишна пикла" за какво мислиш че се правят. Публиката им е главно от педофили.

Изрод!!! Поне за последно ще види слънцето на квадрати.

Аз

Абе... зависи къде ще го тикнат. Може за последно да погледа плочките в банята.

Ами то името му си го показва. Пол Гад, т.е. Полов Гад. Пълна загуба на време и пари е да се съди такъв. Требва да се чисти моментално и Вселената ще е благодарна за това!

хахаха, какъв случай само! Толкова ли няма кой му каже да дойде в България, където българките от всякаква възраст сами ще му се хвърлят и никой няма да го закачи? Няма нужда от Англия, Камбоджа, Виетнам... ела си тука, брато - такива като теб са ултра-вървежни.

Майка си ли му предлагаш? Ама ако е чного черна може и да не я хареса.