30 г. затвор за Георги Бабата, наръгал зверски жена в Бургас

Бургаският окръжен съд присъди доживотен затвор на 28-годишния Георги Андонов, с прякор Бабата, за опит за убийство на бургазлийката Галина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - 30 г. затвор за Георги Бабата, наръгал зверски жена в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само, че когато нарушаваш закона не е по невнимание, господинът е врезнал в затворена за автомобили улица и е направил непозволена от закона маневра, така, че хайъде не ми разтягайте локуми, какво е било. говорим за конкретна ситуация а не по принцип

Сиреч нещо като малко убит и много убит, малко бременна и много бременна?!?!?! Съдистско - айдукатски трикове за намаляване на присъдите! Ако някой вземе, "плесне шамар" на жена ти/детето ти, тя/то вземат че починат, и на "пляскащият шамари" му дадат условна за убийство по невнимание, така ли ще разсъждаваш?

успешно обжалване и много скорошно излизане на Бабата - и да повтори, потрети, подесети - с близки и роднини на магистрати и адвокати!

С ТОВА ОБЖАЛВАНЕ ......ЧЕ СЛЕД КАТО ГИ ОБЖАЛИТЕ , И ПОСЛЕ ИМ ДАВАТЕ МИНИМАЛЕН ПРЕСТОЙ .......И ПОСЛЕ ПАК УБИВАТ , ИЗНАСИЛВАТ , КРАДАТ И ЖИВЕЩТ КАТО ЦАРЕ

Този изверг очевидно е непоправим. Затова - до живот!

ДА! Тоя хаби въздуха като диша. Липсва му мозък. Дано да полудее в затвора и дано се мъчи! Той няма мозък - буквално! Ама 30г. са му малко, трябва му доживот!

Че съдебната ни система мери с различен аршин подобните престъпления. Също разбирам, че този тиквеник се казва Бабата, защото така сте го изписали, а другият вариант е просто журналистът да е тиквеник!

Домашен отпуск за убийство??? и ние плащаме от нашите заплати на магистрати, които не си вършат работата, това е безумие. Излиза, че ние си плащтаме престъпниците да са навън????

30 години, това струва много пари, безмислено е

d4

тоя скоро ще се "самообеси".

Доживот, минус 1/3 = 30 години. Ово е математика! Поне тази 1/3 да я бяха дали на този, дето го е пуснал градска отпуска.

Съгласна съм с присъдата, но не разбирам, защо за малкото детенце от Стара Загора, което бе блъэснато и убито наказанието е 4 г, плюс в момента се обжалва?! Тук има опит за убийсво и 30 години затвор, а за убийство 4 години. ?!

Какви ти съкратени процедури! Прави ли го това по-малко виновен че си е признал?! И то след като е убил един път вече!Тоя е психопат! Ами утре като го пуснат градска за 2ч. пак ще налети на жени да убива! Това (изчадие) не трябва да излиза и за миг от затвора!

с една дума, убийците излизат след 3-4 години в домашни отпуски. Какво остава за другите, човек даже и не трябва да се замисля. Достатъчно е само да погледне каква измет пълзи по улиците. Като се има впредвид и, че закриха лудниците....

Искам и наказание за този или тези които са го пуснали отпуска с присъда за убийство. Те са непряки съучастници.

Застреляйте го да не диша излишно въздух тоя.

Патроните пари струват,а не си заслужава да се хабят заради този боклук-мъртвец,по добре е да го хвърлят от някакви скали високи да се размаже като падне като кюфте,или да му вземат органите да ги дарят на добри хора.а този да отива два метра под земята.

БРАВО......... БЛАГОТВОРЯ ТЕ .......НО БЕЗ УПОЙКА .......ДА ПОЧУСТВА ДОБРЕ КАКВО Е ПРЕЧЕНИЛ КОГАТО Е УБИВАЛ