Мургина: Атаката срещу мен беше атака срещу данъчната система

Атаката срещу мен бе атака срещу системата и нейната ефективност в момента, в който я управлявах. Станах жертва на политически, икономически и лични интереси. Когато човек си върши работата принципно, той не е удобен за кръг от хора, надяващи се на дивиденти чрез извършване на нередности.

Обратно в новината

Коментари - Мургина: Атаката срещу мен беше атака срещу данъчната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измъкна се, защото беше разследвана по време на Тройната, след което никой не си мръдна пръста да продължи разследването, да събере качествени доказателства и да напише що-годе грамотен обвинителен акт...Да й е честито!

За какво ни вините .През 1944 ,около 30 хил такива невинни- затворихме или ликвидирахме под някаква форма и Бг тръгна напред за следващите 45 години.

Българското право/криво/съдие е воденичният камък, който дърпа България надолу.

Или съдиите, които са я осъдили са неграмотни или тези, които са я оправдали са взели кинтите.Отново има оправдание, че имотите са на фирма на съпруга, както се оправдават всички богати държавни служители!

като знаем каква клоака е навсякъде !! Срамна и жалка ни е цялата система на бутафорна борба с корупцията !! То не беше пречупване гръбнака на престъпността, а всички са на свобода !! Кънгречулейшън на ББ и ЦвЦв !! Чакаме похвалата от ЕС !? Мед и масло текат в държавата ни - но само за определени хора !? :)))

леле, като почна да си брои жилищата ми стана мачно - колко много данаци трябва да плаща женичката..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А тя не плаща данъци, като тегли чертата излиза, че държавата трябва да и връща на горкичката онеправдана женица, нали не декларира доходите от черни каси и пари на ръка, те данъците са само за нас тъпия народ

не,маре атаката си беше към теб насочена а задочно и към сина ти и неговата финансово счетоводна компания.ти незнаеше ли че на този пост назначените винаги биват компрометирани ако не изпълняват поръчките безприкословно?

само "жертви" у булгаристан - затова сме цъфнали и вързали

Един откраднал от друг и отишли да се съдят при кадията/съдията/. Първият казал за втория: този ми открадна магарето и не ми го връща. Кадията попитал втория дали е така. Втория казал на кадията : имам документ за това и мога да ти го дам да го прочетеш. Крадеца подал на кадията един навит лист във формата на фишек пълен с алтъни. Кадията като разтворил от единият край фишека, погледнал с едно око и казал: все така ли пише до края. Крадеца казал все така уважаеми кадия. Кадията казал: като видях неопровержимите доказателства на втория, останах без съмнение че той е прав.

това че съда я оправда не значи нищо, колко крадци и престъпници са на свобода? Най големите престъпници това са комунистите и тяхната маша бълг.съд/с малки изключения за съда/

Това, че съда я оправда означава само едно - жената не е винова. Ако ти имаш доказателства за обратното покажи ги, иначе всички знаем за сестра ти каква е!

Това, че жената я оправдаха, значи, че има достатъчно връзки и пари....

може би не знаеш че закона се талкува., и всеки съдия си го тълкува в посоката които му даде пове че кинти :)

Не знам дали е виновна или невинна, но събираемостта на данъците преди и сега е факт.

НЯМА ПРАВОСЪДИЕ.ДОКАЗАТЕЛСТВО Е И ОПРАВДАНИЕТО НА МУРГИНА ,МАРГИНИТЕ И ДРУГИ ПЕРСОНИ ЗА КАКВО ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ТЕЗИ СЪДИИ - ЗА НИЩО

Вальо Топлото, мургина, и още знайни и незнайни лакеи на големите крадци, измъкващи се безнаказано! Че щом мургина е оправдана, дали някога ще бъдат дори само разследвани изявени приватизатори като доган, р.овч, боко тиквата, цвъцко, милен велчев?

Не...

Интересно - в България няма престъпници. Всички са невинни. А България е на последно място в Европа. По всичко.

Интересно и странно, нали? Е затова сме на това дередже! Дори румънците ни изпревариха с тяхното правосъдие (справка бившият им мин. председател). При нас неотменният принцип е парица-царица!

нагла крадла.....скапано досъдебно производство и правосъдие и старата песен "за милиони няма закони...."

Вальо Топлото 2!Родина на мошенници и мутри!Европеиски кенеф е България!Гордейте се братя българи!Това са ваши произведения!Наистина ще поръчам тоалетна хартия с лика на Бойко!Друго не ни остава!

Бавно и методично започват да лъсват скалъпените обвинения на режима ГЕРБ. Освен многото лай по телевизията трябват и доказателства, а във ВИФ не учат, как да събираш доказателства, но за сметка на това Борисов го е научил, какво е ПР и, как се насъскват медии.

Всички мародери, измамници и крадци са "гьонсурат". Как може тази Мургина да си позволи за кратко време закупуването на три скъпи жилищни имота , други- на поставени лица от обкръжението си и още куп други благинки само от съвети и неясно на кого дадени косултации?Какви са пък тези, които имат такива пари за да й ги дадат? Какви са тези "Мургиновци",не направили нищо за държавата България и народа й, затънал в мизерия и задължения? Народът лично такива не ги избира? Кой тогава дявол да го вземе ги избира и поставя на такива възлови места?Не е ли редно да са попритеснени и те ?Откъде са им парите ? Как по документи всичко им е "ОК"?Няма ли финансови специалисти и справедлив съд, които да вникнат в логиката на нещата, да потърсят и открият "далаверата",а не да се вглеждат в нагодени документи, за да не ги лови Закон... Докога ?Така никога няма да има ред , справедливост и просперитет.Никога!

а друг да не може

Тая поне влезе в съда, той да прецени вината, а на Цветанов тъщата я покриха по типично ГЕРБерастки начин! Дори разследване нямаше. А да той Цветанов е чист, като сълза, защото неговите шест имота са евтинки!

Малко останахте тези които лаят.Лаете но не се оглеждате че вече сме 2012 год.И че доказателствата за Мургина и Вальо Топлото са снети още по време на Тройната коалиция и няма защо да намесваш нито Борисов нито Цветанов.

Ти вифаджия ли си бе моето момче? Хайде сега си отвори ЗМВР, ЗСВ, НПК и НК и прочети по въпроса да видиш, как и, какъв е реда за събиране на доказателства!

В тази държава полудяваш всеки ден след взаимно опровергаващи се "истини"...Мургина беше публично обругана /вярно, че още преди делата/, сега излиза, че е цялата в бяло, а незнайни злодеи са я натопили, за да злепоставят НАП.

Да ти напомня за едни методи на една вътрешна организация от времето на зараждащия се СССР?

Как всички стават консултанти? А, докато работят за държавата сме на опашката в Европа по всичко!