Конвоират осъдения прокурор до затвора в Ловеч

Бившият прокурор от Шуменската районна прокуратура Румен Пенев днес ще бъде конвоиран до затвора в Ловеч, където ще изтърпи ефективната си присъда за корупция.

Обратно в новината

Коментари - Конвоират осъдения прокурор до затвора в Ловеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боже , доживях да го видя. хайде сега и няколко колеги съдии.

затворническо общежитие от открит тип това какво ще рече? пионерски лагер ли?

loyola

"Един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите."

СЛЕД ВСИЧКИТЕ ПРОСТОТИИ, КОИТО ВЪРШИ БАНДАТА НА БОЙКО, който гласива за ГЕРБ си остава на принципа КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ и няма право да квичи против тока, мока, смока и други герберски простотии. Който е прогледнал за истината - ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБАДЖИЙСКАТА БАНДА. Така съвестта му ще остане чиста и ще може да живее спокойно. Долу ГЕРБ.

бойко борисов мачка комундета и те квичат.

наивнико , бОЙКО също е комунде.

ТОВА СЕ СЛУЧВА ПРИ ГЕРБ , НЕ ПРИ БСП.ГЕРБ ДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ!

А забрави ли разговора "Ало, Ваньо" или онзи за Вучката или за Мишо Бирата???? Ей, това пребоядисаните комута в герберета сте най-лошият МатрЯл!!!

твърде малко твърде късно - трябва да са стотици такива като него

Колко ли мазни циглаци е вкарал там. Сега ще му се иска да си има фабрика за вазелин :) Халката му ще стане като на буркан за компот, само дето кайсиите ще са от външната страна на дупката :)

Това добре! Но да пратите конвой и за Бисеров и Станишев!

Този адвокат още ли е жив?

Лошият материал май не прави разлика между адвокат и прокурор, а?

Ами то разлика няма - прокорорът е адвокат който работи за държавата - държавен обвинител.

защо още няма народен съд ?но справедлив !

3 години за 21000, а за 8000000000 колко се полагат бе, гейове корумпирани? И защо още не сме видели едно име на човек взел заем за милиони от КТБ без да е ипотекирал даже прашките на жена си, гейове корумпирани?

Кой отиде във Брюксел и каза че докато се върнел щели да фалират банки кой кой???

значи този прокурор ще лежи три години за 21 хиляди лева,а Цветанов за присвояване на 50 хиляди лева,защо не е осъден да лежи 7г затвор???

Правят показни акции. Ще го конвоират като най-големият престъпник,но ще излежава присъдата в затворнияеско общежитие от отворен тип. т.е. денем ходи на работа някъде в града и се прибира вечер в затвора.

Абе хубаво е да има такива акции, ама не само нагласените капани на неудобните на управляващите да опират пешкира.... Щях да викам бурно "браво", ако на тази снимка и тази статия се говореше за изтърпяване на наказанието на Борисов или Цветанов..... няма нужда да обяснявам колко много са крали и продължават да крадат или пък Плевнята да се вкара в затвора за подписания заробващ договор за изкупуването на тока от ТЕЦ-овете, а правят такива акции, за да впечатлят Брюксел и тъпите ни сънародници.... Ето затова няма да се оправим, защото само се симулира дейност!

Всъщност този ,който го натопи е хиляди пъти повече за затвор! По гаден човек не сте виждали.Прокурора си го заслужава ,но долните неща ,които е сътворявал този адвокат са несъизмерими!Но всяко нещо с времето си. Скоро виждах въпросния адвокат. Здравословно не е за завиждане. Има кой да гледа.

Боже трябваше повече да вземе за да го спасят.Така като ЦЦ.Много обвинения нито една присъда.

ГОШУ ТУК Е НАПИСАЛ-"ГОРКИЧКИЯ"със сарказъм,а аз го пиша наистина.Този млад човек с едни въшливи 20 хил ,от които даже не се е облагодетелствал,ще лежи и ще му отиде бъдещето.Дребна дребна цаца,че уж има осъден някой.Върнете си лентата и помислете,колко милиона по проекти,по сделки,кредити.........батковци,братя и т.н,които зачезнаха,някои така и не осъдиха.,...От хиляди с подкупи /г-н 10% помните ли/ и то огромни,хванаха един въшльо,който и прах в очите не може да бъде!

d4

кофти! не му завиждам на "обвинителя"... в "академията" такива хич не ги обичат!

На това ми се казва добра новина!

Егати цирковете - за подкуп от 21 хиляди, 3 години затвор, че даже и под КОНВОИ. Сякаш ще тръгне някой да го освобождава по пътя заради някакви си кирливи 21 бона.

Сигурно има и други подкупни боклуци в съдебната система.

Глупости, как може да го допускаш! [ За по-такивата сред нас - :) ]

Леле на дърти години - млада булка !!

Булка да стане дано

Горкичкият! Сигурен съм, че е недоразумение!

Цветанов няма за какво да лежи в затвор.

е това вече е опорна точка !

Хаирлия да е!

като незнае с кои да дели ще лежи ,да е показателно за останалите и да си внасяте мизата еи ,че вижте кво стана с нашя брат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами не пита...

За този ясно,кажете за недоразумението Цветан Цветанов.Или той е от друг филм?

Да се внушава че Цв Цв ще влезе някога и той във затвора,като този бивш прокурор,това ще е Герберска шега:)