Съдът оправда Росен Желязков по делото за бюлетините

Софийският градски съд оправда напълно единствения подсъдим - бившия главен секретар на МС Росен Желязков, по делото за бюлетините в Костинброд.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда Росен Желязков по делото за бюлетините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си хас-БОКО е на власт!!!!!!!!!!!!

Сопрямо гласовете на всички регистрирани гласоподаватели броят на бюлетините от т.нар. ""брак"" е над 10 %. Прекалено много е. Но е възможно. Поредната калпава работа на поредната калпава фирма, наета, вероятно с връзки, с обществена поръчка. Но е възможно и другото - манипулация на изборите в определени райони. Няма да разберем. Трябваше тайно да се проследят палетата и... щеше да стане ясно. И все пак - вторият вариант предполага въпросните бюлетини да са заминали по предназначение далеч по-рано от деня преди изборите. Манолова и Бареков удобно не помислиха върху това.

Наглеци!!! Технологичният брак е части от процента!!! Не може да гони 15%!!!

ДОБРЕ ДЕ????? СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА ИСТИНАТА, НЯМА ЛИ ДА СЕ ТЪРСИ ОДГОВОРНОСТ НА МАЯ ПЕЧАТАРКАТА И ДУДУКА, ЗА ОПОРОЧАВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ?? КАК ЩЕ И СЕ ИЗРАДВАТ ЦИГАНКИТЕ НА МАЙЧЕТО В СЛИВЕНСКИЯ, ИМА ДА МИЕ КЕНЕФИТЕ, А НЕ ДА СЕ МАЦОТИ С ПОМАДИ ЦЯЛ ДЕН!!!!

без значение от изхода на това дело, държавата трябва да съди другарката манолова и онова мекере бареков за нарушаване на закона(предизборна агитация в деня за размисъл)!!! че те тия утре може да "взривят" някой голям град в името на партията!

Всеки умен човек разбра: -БСП/БКП/ и М.Манолова,М.Михов,Кутеф и сие протежета са за брак! Долни мръсни комунистически боклуци!

Де е сега картечарката?

d4

добре, де. няма виновни. поне да се бяха научили да броят, събират и изваждат. все прости действия... нали бюлетините първо бяха 600 хиляди, после станаха 450 хиляди, а накрая се оказа, че са били 300 и н,ам си колко хиляди.... работа за първа група от детската градина...

Мартиничо Райков! Само че той направо изби рибата като се предложи и назначи сам за посланик в Рим!Какъв свидетел може да бъде дипломатически интригант и мошеник?

Собственикът на печатницата не беше дори призован като свидетел.Да не говорим, че трябваше да е обвиняем!Или поне управителя-директора на печатницата!

времето бройката на "бракуваните "бюлетини се движеше от 300 до 600 хиляди.Въртяха, сукаха и ги сведоха до 351 хиляди, за да влязат в нормата за технологичния брак-около 4%.Само не стана ясно кой си подрежда толкова прилежно брака, че и си го надписва?Както не стана ясно и защо нямаше брак от всички избирателни райони, а само от няколко?

От всички е имало дори и от чужбина , така че не си следил инфото

свидетел не беше само "потомственият" дипломат М.Райков, свидетелка беше и една от чистачките!Представяте ли си какво щеше да стане, ако беше доказано, че бюлетините са за фалшифициране на изборите? Щеше да излезе, че всички избори преди това са нелегитимни! И Роско.....Мале,мале...Коя държава би си направила подобно харакири?

Тогава и доносникът на ДС от Сова Харис изигра юдейска роля. Той също трябва да е подсъден. Мигаше с рибешки очички в студиото на телевизия седем дни на бареков и фъфлеше глупости. Къде се крие тая комунистическа гад?

ХА!ХА!ХА!Фарс.Сега е на ред за оправдаване Цецо.ГРОБ са криминална и антибългарска организация.

Ама разбира се,че са невини всички тази афера, дори Райков. Тези бюлетини са били напечатани просто така за кеф. Изборите в бГ трябва да се следят и ЦИК да е комисия от различни държави, но не само от ЕС,за да имаме някаква вяра.

Хайде преди да пишеш се запознай с печатарския процес. Винаги се печата повече от определената бройка!

толкова печатар, колкото аз съм третия български космонавт!

изборите цирк палрамата цирк съда цирк... демокрацията цирк бизнеса цирк и са въртим по манежа в кръг..

Разбира се, че не е виновен. Нима някой се съмнява че Цветанов ще бъде оправдан. Честно си кажете, той никога не е подслушвал, нито има някакви си апартаменти. Или пък Борисов? Къде е Мишо Бирата, какво е това Ипон, нима е възможно някой да си помисли че Цветелина има стотици милиона, възникнали от нищото. А Филип Златанов, какви тефтерчета, какви пет лева. Няма ги вече ни ББ ни ЦЦ, а само ИФ с благодарност е назначена на по-подходяща работа. И Сергей Игнатов няма нищо общо с научните фондове, и Лъчо Мозъка няма нищо общо с кадруване и кражба на научни трудове. А за градските прокурори и съдии, кога ли са имали нещо общо с ГЕРБ. Само едно е сигурно, те всичките са нашата комунистическа гордост.

Спирам да пия...май ме хвана

Сложиха му глупаво обвинение и съответно то отпадна! да не говорим, че не това е виновният за случая човек. Мирослав Найденов - също го оправдаха. Р. Овч. също го оправдаха. Цв. Цветанов - също го оправдаха. Калинката Харизанов - също е оправдан. Войнов на Агенция по храните - оправдан. Явор Недев за купищата кражби в ИАРА - хич не е и пипан. Боряна Пенчева за аферата КТБ - хич не се и споменава. Доган - оправдана за Цанков Камък. Станишев - оправдан за секретните досиета. Абе само обикновените хора са виновни в тази държава!!!

ГЛУПАК СИ ТИ ИВАНУШКА, ДУРАК... КАКВОТО И ДА Е, НЕ МОЖЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ/ИЗБОРИ ДА ВМЕНЯВА ВИНА! ТОВА СИ БЕШЕ ТЕНДЕНЦИОЗЕН И ЦЕЛЕНАСОЧЕН ОПИТ ДА ОПОЗОРИ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, ДА ПОВЛИЯЙ НА ИЗБИРАТЕЛЯ. ТОВА СИ Е ПОРЪЧКОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ЗАВИСИМ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ СРЕДИ...ТОВА НЕ Е СТОЖЕРА НА ЗАКОНА КАК МОЖА ДЕБЕЛАКО ТАКА ДА СЕ НАВЕДЕШ - НЕ СЕ ЛИ СЕКНА?

Той Кокинов ясно го казва на бат' Б. "Нали сам си го избра" !!! или и този запис е опорочен, защото е направен без знанието на Поръчковия Прокурор ?? :))) а дурак с дуракът ти ???

Само тъпунгери като гербаджиите могат да отричат че тези бюлетини гербджията чорбаджия на печатницата щехе да обслужва с тези бюлетини друга политическа сила осве грбарите на държавата

Май не си запознат с печатарския процес ? Винаги се печата повече от определената бройка!

Не ми трябва да съм запознат точно с печатната продукция но всеки брак на изделия независимо какви следва да се постави в изолатор за да не попаднат в употреба в случая от ГЕРБ

Мая Манолова там е за съд, тя врещеше тогава заедно с ка*ута Бареков по телевизия Седем дни. А после натика бат Сали в парламента.

ЦАЦАРОВ ИЗЛЪГА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И Я ИЗЛЪГА ПРЕДНАМЕРЕНО... ТОВА СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТО УМИШЛЕНО, ПО ПОРЪЧКА... ДУДУКА И МАЯ - ОБЩАТА СА СЪУЧАСТНИЦИ В ТОЯ ФАРС НА ОПОРОЧАВАНЕ НА ИЗБОРИ ИМА ЛИ ПРАВОСЪДИЯ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! СНЕМЕТЕ ИМУНИТЕТА И РАЗСЛЕДВАЙТЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА ВЛИЯНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ЧРЕЗ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛЪЖЛИВИ ОБВИНЕНИЯ!

Спипаха ли герберугите по без гащи, спипаха ги. Съдът и да доказва и да не доказва, "видяното си е видяно..."

Май не си запознат с печатарския процес ? Винаги се печата повече от определената бройка!

#Кой ще се самосезира за опорочаване на изборите от Дудука, Кюстендилската и Цацата? Мисля, че всичкото беше заради Южния паток и тлъстите комисионни които се канеха да делят. #Кой ще заведе дело против "неизвестните" биячи, които ритаха зверски онова нещастно момче, което накара Доган ага да оцапа гащите?

ЦАЦАРОВ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА!!! ТИ ОПОРОЧИ ИЗБОРИ ИЗПОЛЗВАЙКИ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ! ТИ СЕ НАМЕСИ НАЙ - ВУЛГАРНО С МАНИПУЛАЦИЯ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ! ТИ СИ ПОРЪЧКОВ ПРОКУРОР - ТИ НЕ СИ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Виновни, както винаги, няла. Все пак, щом е било там, да се готви за обвинение костинбродската врачка или...защо не и Азис?! А той какво прави там, нали е от този край?! Значи по презумпция може и да е виновен, ама-ха.

Дудука и Манлова на съд за набеждаване в престъпление - от 3 до 6 години!!!

На боко-гранатомета, колко?!

А на Цецо-апартамента и на Офшорко?

Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире!

Да се внушава :" Бареков, Манолова и Цацаров са невинни"!

Уруспията в Сливен.

Това е новина номер 1 а дираджиите скоро ще я свалят от първа линия. Били независими? Ха Ха Ха!

Какво,ще правим с кюстендилската слива манолова,тв7 и бареков. Те опорочиха изборите и докарараха на власт олигарски и пеевски.Причиниха безброй вреди на страната ни.КОЙ ЩЕ ИМ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ.

За мен не е необходимо съдът да доказва имало ли е или не опит за мащабна фалшификация на изборите. Не е необходимо и да бъда убеждаван как ЧЕХЛЬО спечели изборите с чувалите дето ги мъкнеха "бременните жени"...

Това което си видял , е чувал с бюлетини , а в централната комисия се обработват протоколи. (бюлетините са преброени в секцията и както се вижда от многото репортажи - хора от комисиите ги носят заедно с протокола до местната районна комисия - дори с личен транспорт ).Който е направил измама е тази с протокол. Прав е ББ за марияла - за съжаление

Ама нещо, мноооооооооо се обяснаваш....

Няма никаква "афера". Машината в Костинброд прави продукцията от А до Я - печатът тръгва, на края на линията излизат обрязани залепени кочани. Листата, които ни демонстрираха като надпечат, са стречирани и приготвени за вторични суровини - по всички правила. Обикновена макулатура. Сега Лая Кюстендилската слива и Барека на съд за саботаж на изборния ден!!!

ами глав прок с неговите 350000000000000000000 фалшиви бюлетини готови за експедиция с бусове с двойни дъна, файтони подводници совалки все с двойни дъна какво ще го правим?

За всички, които следят процесите в държавата беше ясно какво се случва - другаря Василев заедно с авера си тогава Пеевски, с помоща на медиите им, слугата Дудук и "българската" Прокуратура в лицето на Цацата и Сарафов направиха аферта Констинброд и намалиха резултата на ГЕРБ. БСП и ДПС дойдоха на власт и дръпнаха държавата с години назад. Всичко ще плати българския данакоплатец, който не гласува, а си стои вкъщи!!!

Сега е редно да осъди прокуратурата за причинени вреди, и държавата да му изплати солидно обезщетение, естествено от нашите данъци!

Цоки, чист като сълза...

Англоговорящия европейски депутат дека е? Е да , говори английски по-добре от Мая

Борисов поне ни отсрамва с езици.

политическите дела са срам за прокуратурата, но защо толкова анонимно- съсипват живота на човек, а после ни лук яли

Пореден провал за държавното обвинение,а, Цацурко?;о) Много ви станаха провалите - пък апетитите ви не намаляват... Ма така е с поръчковите обвинения !

Съдът не можа да докаже, че Слънцето изгрява от изток. От запад било...

Сега прокуратурата трябва да започне дело за манипулация на избори в деня за размисьл срещу главния прокурор Сотир Цацаров и червения боклук Мая Манолова!!!!! Не сме забравили нищо, и никой няма да бьде забравен!!!!

loyola

А сега би следвало Мая Манолова да бъде съдена за грубо нарушаване на изборния процес!

...Той се отказа от разпита на Мая Манолова от БСП..точно от там е трябвало да започне прокуратурата за да се разбере - кой точно е предал информацията на Мая М. и как точно тя с адвокатско_кюстендилския си мозък е достигнала до гениалното заключение за подготвяне на "държавен преврат" след като едва ли има представа от производствения процес и начина на съхранени и охрана и как е попаднала удобната информация с другия герой по случая "Н.Бюреков" - това са истинските въпроси !!!!

А Дудука и Мая с топките? И тях ли ще ги оправдаете? :)

И какво излезе??? БСП са лъжци и мошеници - за едната власт комунстите човек затриват! Бареков - лъжец и мошеник - използва ТВ7 за политическа манипулация заедно с комунистката от БСП Мая жълтата пчеличка! Сега ще се търси ли сметка от Мая и Бареков??? Прокурор ще вика ли майчето да обяснява заедно с приятлечето и Бареков?

В съда има "гнили ябълки"....

Че то други, освен гнили абълки има ли? :)

10% от съдийте на случаен принцип в затвора и сме ток и жици

Шило

"Добър вечер, уважаеми зрители, спите ли? Поздравявам майките на нашите ръководители..."

Бялата Златка , ако те разбере....

Шило

Мите, не е само за "Бялата Златка". На маймуни ни ниправиха, Мите...Под нашите аплодисменти.

навремето прокурори ставаха най- слабите студенти, а съдии най- силните. Желязков е отличен юрист и резултата е ясен... А кака Мая- тя се бори за мандат милата и никой цирк не и чужд

А...Защо на "технологичния брак" имаше табелки с определени градове, готови за експедиция?! Сигурно за да си палят кюмбетата ли с тях, а?!

Тъп си като тиквичка, когато от машината се свалят надпечатаните листи, така се разделят, ходи се гръмни. Иди в Костиброд и виж какво прави машината, за да не задаваш глупави въпроси. Това е обикновено следене на процеса, затова има разделители.

Това бяха наименованията на приготвените за брак продукти. Те така се казват - Кюстендил, Силистра и пр. - за всяка област бюлетината е различна и затова се различават точно по този признак. Така следва и да се инспектират и опишат при бракуването, както е ставало всяка година. Към оня момент те още не са брак, а полуфабрикат, приготвен за брак. Законът разрешава документиране на брака само след изтичане на изборния ден.

Излезе истината за Аферата "Костинброд". Както бях писал още тогава, рано или кьсно всичко излиза наяве!!! За сьжаление обаче аферата свьрши тогава своята работа, дойде на власт недоразумението Орешарски, фалира и ограби банка,даде огромна власт на ДПС и "КОЙ"...... Една загубена година за Бьлгария. Кьде са сега Червените тролчета, да обяснят за какво иде реч?!?!?! Не им изнася истината явно!!!!!

Я дай малко факти и данне,как Орешарски фалира и ограби банка ??

Орешарски и Д.Бобева умишлено фалираха банката. Те лично направиха самопризнания пред медиите, ако им прочетете внимателно изявите от онова време. А има и свидетели от заканите на Бобева, както написаха едни акционери. Разбира се и БНБ носи отговорност, но Искров изпълняваше това, към коетно беше принуден. Дори приличаше на човек под смъртна заплаха, както беше констатирано от не един и двама наблюдатели.

Какви глупости дрънкаш? Дори Цветан Василев казва, че КТБ е обслужвала кръгове около ГЕРБ и някои хора от ДПС. А умишления фалит го одобри ГЕРБ, след изборите, през Октомври, 2014 г.

goose

Грешка, Цецо каза, че Прасчо е бил на копанката, не ГЕРБ ...

По времето на затварянето на банката, Червените боклуци и р.... язаните им приятели бяха на власт, следователно носят пьлната отговорност заедно с БНБ за стабилността на банковата система!!!! Как все така става, че когато Червени Боклуци са на власт все фалират банки?!?!?! Още помним Виденов!!!!!