Намалиха присъдата на Иван Евстатиев

Окръжният съд в Пазарджик намали присъдата за изнасилване на бившия кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев от 6 на 4 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на Иван Евстатиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ за изнасилване ще му лепнат поне 15 годинки затвор.

Госпожа Ташкена е по-безчовечна и от изнасилвача явно. Как така ше иска "опна ставка" между изнасикеното момиче и изнасилвача?.... Така сигурно не е и в Саудитска Арабия. А за сравнение в Европа жертвата има право да не присъства дори на процеса ако не се чувства удобно и да дава показания от друго помещение в съда.... А изнасилвача Иван Евстатиев си призна че е изнасилил момичето...

Абе направо да си го пускат човека бре, кво толкова, и да не забравят да му платят неустойки за престоя в ареста и полагащи се обезщетения.

Време е да се въведат някои норми на шериата. Като например бурките, както и сама жена да не може, да излиза без придружител на улицата. Да се забранят козметиките, фризьорските салони. Да се забрани на момичетата и момчетата всякакъв секс преди да имат сключен брак, църковен или граждански.

Идеята е добра, ама църковните хора ще скочат поради несъвместителството на бурките с църковните дела или неинтегралитета на понятието халифат, пак с църковния канон.

Ако бях на адвокатката, щях да разкажа следната история: Седи си човекът на балкона, и отдолу минава жената, жена защото си е жена. Жената спира и го заприказва. Моли го да се качи в хотелската му стая, уж за да и разясни за изпитите по право. Качва се, поръчва водка, напива човека и го изнасилва. После заспива и като се събужда, осъзнава, че ще яде бой от баща си. Решава да се обяви за изнасилена!

Добре де, защо изнасилване, след като е доброволен акт? Това не мога да си обясня.

Щото дъртата е решила да изкара някой лев от бившия кмет чрез дъщеря си.

Да ви е.а майката и на двамата ! Нещастнициии !

Защото първо в нетрезво състояние "съгласието" е невалидно. А той я е напил до безсъзнание. Дава алкохол на непълнолетно лице. Второ 16 г е все още възраст при която лицето по закон не може да дава съгласие за подобно нещо....

Егати държавата....

Сега изведнъж ще му минат всички болежки, а бе ще е като чисто нов. Какви чудеса стават по Коледа.

Не бива да прибързваме с окончателни и категорични присъди. Трябва да бъдем толерантни и безпристрастни, като хора в 21 в. Предлагам да бъде осъществен следствен експеримент, в който в същата хотелска стая, обвиняемият и ищтцата да изпият същото количество и марка алкохол, за да видим дали ще се съвокупят отново.

Най-Много да пият още по едно , докато се гътнат под масата!

Виновен е единствено за това,че е правил секс с непълнолетна,за което се носи наказателна отговорност. А ебливата ученичка са я опъвали и преди него,незнайно колко.Тя много добре е знаела и вероятно се е надявала да се случи това,което се е случило.Много малко са мъжете,които няма да наебат това путе ако им падне.

Наборът , както е изслабнал , сега вече ще е..бе като моторетка!

За сетен път капиталистическото "правосъдие" си показа кирливите ризи.

При вашето другарско "правосъдие" изчадията на партията ви кучка бяха имунизирани.

осигуряваше момичета на "другарите" от Русия.

Още малко и той ще подаде оплакване за изнасилване....

шъ пудаде я...ъку съ му напрайли нящу отзать...ъф затора де

Защо? С лопатата в главата, това е ефективното решение за такива социалистически организми.

Май започват да се проясняват нещата по случая. Обаче.

Как ще е невинен този мръсен комунист. Тези гадове така са свикнали. Справка филма МАРГАРИТ И МАРГАРИТА. Мръсни комунистимески гадове....Невинен бил според адвокатката си...Да беше опънал малолетната и дъщеря, друго щеше да плещи....БОЖЕ, ОПАЗИ ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ КОМУНИСТИТЕ!!!!

Така е, само бесепари могат да чукат млади девствени п...та. Герберастите имат право да чукат само млади девствени момченца!

ПИЧ, ТА ДРЪНКА! ЗАВИЖДАТЕ, ЧЕ ОПРАВИЛ МЛАДО П..ТЕ. ГОРДОСТ ЗА СТОЛЕТНИЦАТА!

поредният ПОЗОР на срамната ни съдебна система, с който вече трябва да сме свикнали. Многознайните ни политици (от всички цветове и разцветки) няма защо да се правят на учудени, че България изтича през Терминал 2.

Защо съдът реши, че точно момичето е изнасилено, а не Евстатиев? Скрита камера ли е имало или публика?

педераз

Накрая да не се окаже, че двамата са си купонясвали приятно, докато в един момент момичето не се е забъркало в престъпна схема за измама и изнудване.

Не трябва ли да направят следствен експеримент, в който (с)екскмета и момичето да се напият и да правят секс с същата хотелска стая?

И младото путе не е невинно, що ще в компанията на Евстатиев, никой не го е завел на сила, само е отишло, не е било девствено, а пробито и се е ебало и преди... едно младо курве.

бащата на момичето,ако е истински баща трябва да го изчака тоя да излезе от затвора и да му направи едно гости,което тоя изверг да помни доживот!! Тоя трябва да осакатее,а не да си живее безгрижно живота,след като излезе от затвора...

Добра идея, като в "Жерминал" на Емил Зола!

Това не е вариант. Сума ти народ може да осакатее така.

Той този,бащата,ако тръгне да ходи на гости по предлагания повод,май ще се прибере по Великден!

Правилно е намалена. Социалистите по презумция са или напълно невинни или много малко виновни. Пак добре, че не е осъдил момичето. Ама има време, ще се сети.

Не си само кух, а и...безмозъчен!

Тихо по терлици и ще го освободят.Мръсник,защо бащата на това момиче чака още.Бой,бой,бой само бой за този нерез.

Комунягите са свикнали да ебът млади невръстни момичета, така правеха номенклатикурците на Живков, а и самия той, водеха им ученички, спортистки, танцьорки....

младото и невръстно момиче в компънията на пияния дрът социалист по нощите?

Свободолюбивa и ,,открехната,, демократ ка, бе!

или танцьорка, та така в подробности познаваш нещата? Май се се минала по реда и сега те е яд...

ВЪЗСТАНОВЕТЕ ,, ташаклия,, .. за да се учим!

КУРНЕЛА ОТ КРУШОВИЦА МУ Е ПРИЯТЕЛКА, ЗАСТЪПИЛА СЕ Е ЗА НЕГО.

Пишлигaр, приказваш така ,сякаш си ,,застъпваш уя,,!

ЗАСТЪПВАМ ГО, МНОГО Е ДЪЛЪГ, ЧЕРВЕНИТЕ СМРАДЛИВИ СТАРЦИ МИ ЗАВИЖДАТ.

приятелка...той ще оноди и нея. По - тънката част няма приятели...мдааа

Ако е виновен, даже тази присъда му е малка, но ако се саморазправиха с него заради паметника на Жуков в Стрелча просто е цинично и други са за затвора. Адвокатката е права, че има много "неясноти" по това дело. Може някои да ги гризе съвестта и затова да е това решение.

Ама и паметник на Георгий Жуков ли има? ..? Заради него е! ..

Ти не видя ли поведението на този, бе! Човек и дебил да е не може да не разбере що за боклук е този и как тъпо се опитваше да се оправдава с малллетната. Ако не си - потърси и виж, но този път по-внимателно. И го сравни с нормалните реакции на НОРМАЛЕН набеден в същото нещо НАПЪЛНО НЕВИНЕН човек. Да ти поясня още - опитай се да се поставиш на неговото място - че си набеден във всичките тези неща и престъпления (защото всъщност не е едно...) и ти как би реагирал - със сигурност! Ако не си дебил или като този, разбира се...

Ако те печатат върху тоалетната хартия - ще ни е голям кеф !..? A?

info = дебил /любимият му епитет!/, богат интелигентен изказ и речник, поздравления за info-то!!!

Каква гинекологична експертиза ще правят нова? това е някакъв майтап нали?

Дето се казва, вчера влезе в затвора и днес му намалят присъдата, а след месец ще го пуснат предсрочно...

И защо, с какви основания са намалили присъдата на този боклук, който доколкото си спомням е близък до един (поне) от лидерите в БСП, как бе името на онзи, почтения, дето беше човек на Лилов? А, Янаки Стоилов...

С какво си ,,спомняш,, ,безмозъчен?

А бе, че тоя "другар" е със слаби ангели е факт, но и момата не е китка за мирисане. Каквото е търсила, това е и намерила. Да се замислят родителите й......

Това какво е било момичето д нерелевантно, да поясня - няма никакво знамение в случая, бе дебил. Последната му.ва да е била, насила да му е дърпала гащите този отлично знае, че е престъпление да се занимава с малолетна! Освен всичкото отгоре, този е бил уж правист, прокурор, заемал е важни постове там в региона, той не може да не е знаел това - на пткровените кретени, тъпаци и лумпени като теб може и да каже и реши някой, че им е простено невежеството и дебилщината, но този не може да опитва да минава тънко под този знаменател, справка - питайте Янаки Стоилов за този, дали не е правист, вменяем ли е, идиот ли е,...

Борислав

Доколкото знам според закона на 16 не е подсъдно (но не е морално). Тук става въпрос за осъждане след изнасилване и склоняване към секс след алкохол - и на 30 г. да е, пак е подсъдно(ако е вярно). Но ако има юристи да се произнесат.

Другаря комуноид евьлогиев трябва да бъде скопен

kirchevo

Но преди това трябва да те ОПЪНЕ.