Протестиращ от Гърмен осъден на 100 ч. труд

Протестиращ мъж от село Гърмен бе осъден за хулиганство от Районния съд в Гоце Делчев.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращ от Гърмен осъден на 100 ч. труд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже предишният ми коментар беше скрит, защото според редакторът е "извън темата или съдържа спам', все пак държа да уточня за какво ставаше дума. Целта на коментара беше да направи сравнение по отношение на бързина при раздване на правосъдие в този случай и в случая на двете тежки убийства на момче в парка и на строителния служител на магистралата, случили се напоследък. Не виждам как това е спам, или извън темата за правораздаването в България?

Не е циганин, защото няма циганин, който ще работи 100 часа в месеца.А циганите и ченгетата гласуват за ГЕРБ. Гейберастката власт е власт на продажна, гнусна, антибългарска престъпна група.

А циганите кога ще понесат наказание ?

В природата хищтиците контролират популацията на тревопасните.В България държавата контролира нормалните, и тревопасните опустошиха природата и сега опустошават населените места. Властта трябва да знае, че има степен на търпимостта.

Не знам от кой етнос е осъдения, но едва ли само един се е държал непристойно. Такива е имало и от двете страни, затова редно беше да осъдят на същото поне още един, от другата група. За да се стигне до сблъсъци, на много хора е дошло до гуша. Полицията трябва да охранява почтените хора, а не някого, само защото бил "малцинство" и се ползва с протекции от разни "право"защитни организации.

Най-после атакистката патриотарска паплач започва да бъде поставяна на мястото и. Сега трябва да осъдят и останалите патриоти, за да научат кое точно е европейско поведение и кое не и какво може в европейска България и какво не. Не можем да си позволим агресия към малцинствата, расистки изказвания и дискриминация - ние сме цивилизовани европейци все пак(а който не е европеец следва да си плаща за диващините). Не може постоянно да ни критикуват за расистки прояви. Що се касае до ромите то за незаконните постройки те трябва да се компенсират, но щом хората искат да получат пълна законност то следва да се проверят и техните къщи. Едва ли всичко в техните дворове е изрядно. Останалото е дискриминация

и това го говориш и пишеш на фона на циганските изстъпления???? а дали твоята европа би допуснала незаконни строежи по чужди парцели? И как мислиш, дали това, което циганите вършат по нашите села със старите хора европа ще го остави безнаказано? колко цигани досега са хванати и осъдени за ХУЛИГАНСКИ ПРОЯВИ? тях не ги закачат за грабеж, убийства и изнасилвания, та камо ли че били хвърлили бутилка.

Неразбрах защо не ми публикуваха репликата към реформарора. Явно и дир е изцяло продажен, пардон споделя европейските ценности! Майната му и на реформатора и на дир-а!

Аланкоолу, т.е. Реформатор, в България няма малцинства по Конституция. Все още цългария е унитарна държава. Нито народностни, нито религиозни, нито по начин на ебане (секс не е българска дума). Самонастаняването в чужда собственност е криминално престъпление и се наказва от закона. Аз живях 37 години в България и не можах да придобият моя частна собственност. Нивите на прадядо ми ги Харизах на реформирана България...защото няма за мен Хелзинки комитет, който са ми гарантира правата и собственността. Само в България някой може да се само настани в доказано чужда собственност и после да си я присвои. И това е Закон. От земеделска земя до жилищно строителство. Салвадор Дали ще се обърне в гробът ако види какъв аматьор е в Сюрреализъм пред българската дейстнителност.

Преди 25 години нямаше цигански проблем или почти нямаше като днешния. Тогава циганите бяха интегрирани, защото работеха. Работеха не само по почистдването на улиците. Работеха във фабрики и заводи . Заедно с българите на една лента, склад или машина. Но дойдеха демократите. Отнеха работата и на едните и на другите. Откраднаха им хляба, с мръсната си приватизация. От ден на ден ето докъде се стигна, а как ще бъде занапред не ми се мисли. Вече и много българи живеят като цигани. Но това хората от високите етажи на властта няма как да видят, защото гледат от високо, но не виждат по.далече от собствените си шкембета.

А преди 70 години циганите са били под 100 хиляди. За 70 години "народната власт" на комунистите ги размножи до над 1.5 милиона.

Не-интегрираните ...,които утоляват половия си нагон,като създават поколение от братя и сестри....със съответните генетични малформации и уродства в поколението,кога ще ги осъдите на честен труд,за тях това ще е най-тежката присъда.

А Осъден не протестиращ,и не плащащ сметките си Циганин,както и хванат за кражби над стоките на хората от Гърмен има ли??? Защо толкова господа управляващи ги глезите тези Цигани със перо,за какво са ви толкова любими,нима те ви плащат заплатите а Мизерници долни.Да слиза Господ и да си ги прибира всичките нагли крадци депутати,които се подиграват със Българският народ.

Тоя приятел се съвсем е объркал.Не с бутилка, а с брадва е трябвало да тръгне срещу полицията.Щото, за бутилки съдят, ама с брадви - може!

Съдът в Гоце Делчев е подвластен на ДПС.Справедливост не може да се очаква от такъв съд.

не разбрах този българин или ром е.

Е ПО-ВЕРОЯТНО ДА НЕ Е РОМ !!!

Само 8 души протестират срещу тази несправедливост. Какво очаквате тогава. Теглете хомота и продължавайте да си траете.

А онзи синия, дето плашеше по телевизията,че ще горят български къщи!?! Кебапчета и бира, а? Пфу, мръсна история, ей...

Когато циганин или цяла тумба вършат същите действия, полицията гледа в противоположна посока и работата не стига до съда. Няма наказан циганин, или това се случва изключително рядко.

В новините чета само за наказания на справедливо протестиращи срещу беззаконията Българи! И оставам с впечатление, че законите са само за нас - обикновените и коректни данъкоплатци. И съвсем резонно питам: 1. Има ли осъдени цигани? Има широко разпространена циганска престъпност, която се разраства, вместо да бъде овладяна. 2. Има ли осъдени за поредната Национална катастрофа? В Конституцията на Република България(КРБ) май имаше един текст, където пишеше, че всеки гражданин има право на достоен живот. И това май се оказва само пожелание?! Искам законност и достоен живот, в тази земя, отвоювана и бранена с кръвта и живота на нашите деди!!! Искам си своето, чуждото не ща!!!

Ми искай си. И аз искам, ама само с писане няма да стане. Държавата, съдът и полицията работят срещу белите хора и ги дискриминират. За да се промени това си трябва нещо много повече от "искам". Един военен преврат и народен съд ще ни дойдат добре.

" хлебрките"отдавна превзеха колонията, след ядрения взрив, нещата ще се оправят , дотогава мъчения и търпение ...

Dobromir Dimitrow

Военен преврат и народен съд са мечти. Българският народ сега е много разединен и дезориентиран. По време на избори почваме да се делим на наши и ваши, все едно на футболен мач. Много е ниска политическата ни култура. Нямаме изявени лидери, държавници, които да мислят за добруването на нация и държава. Само от време на време, когато много ни дойде, се организират спонтанно протести, които обикновено се използват от опозицията.

Следващият път няма да протестира по този начин. Има други средства, но не срещу полицията.

Как стоят нещата с ромите, които постоянно нападат и пребиват лекари? Ама пък и Гогов - не знае ли, че на полицая трябва да му се дава и да не бъде притесняван. Джебчийките от мола цяла лекция изнесоха, с тарифите при това.

loyola

Какво ли означава "орган на власт" ? Член?

От циганите има ли осъдени за това, че нападнаха селото с брадви и мотики?

Тоя е българин а накараите един циганин да ви работи !

Еми за за туй че "роми" нападнаха българите с брадви, има осъден българин, че протестирал срещу полицаите, които са пазели "ромите".

Какво да коментирам?

А от зеленогърбите кога да очакваме осъдени? КОГА?

100 часа безвъзмезден труд ... да събаря незаконни къщи в района на Гърмен!

Мечтай си! Ще го накарат да помага на мангалите да си направят нови.

Ако беше циганин дали щяхте да го осъдите или ви е страх от продажниците от БХК?