Бившият антимафиот Орлин Тодоров осъден 1 г. условно и глоба

Съдът призна за виновен бившия директор на ТД на БОП Орлин Тодоров по обвинението за разгласяване на класифицирана информация, събрана със СРС-та.

Обратно в новината

Коментари - Бившият антимафиот Орлин Тодоров осъден 1 г. условно и глоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"антимафиотите" по килата ли ги подбират?

Бившият антимафиот, настоящ мафиот!

Бахти ,тоя бая мафиоти ще да е изял ;-)

А кога ще осъдят Директорката на Данъчното( НАП) в Бургас- Сияна Димитрова( Змията), за същото престъпление- ""разгласяване на класифицирана информация"", но извършено 2-3 години преди този директор на БОП ???

Много пропаганден шум за този, дето клати гората и "славата" на Позитания!!

Защо го тормозят човека ??? А не виждат, че - е те тава е Антимафиот !!! Той може не само родната, а и Международната Мафия да наседне до размазване :))))))))) Май сигурно това е и причината да го разкарат - уплашили са се милите ?!?!?!? АМА ТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ОЩЕ МНОГО ТАКИВА АНТИМАФИОТИ - МНОГО - ДАЖЕ ПОВЕЧЕТО :))))))))))))))

Малееее.Защо така строго бе ? Я вижте Сергей! Изгуби цяла папка със секретни документи, пък дори и на власт дойде (за кратко де). Не стига че дойде на власт ,ами заем от милиард взе и за Брюксел се стяга човекът!

този много е папкал бе ще се пръсне ей това ни е полицията и дебел гербер

както винаги,който е извършил мафиотско престъпление,съда не го осъжда,бездържавие,без съдилища,корупция и гадости само,гонят и рушат на норм. граждани....

Тази свиня пак обогати търновски съдии.

Я първо осъдете Цв.Цветанов от ГЕРБ, който отдавна трябваше да е в затвора /вместо да бъде отново в челната листа /, пък тогава съдете други виновни!

Шефовете на онези шматки, дето ми ги пратихте, кога ще ги съдите?

Е бива ли след толкова мащабна кампания да го осъдят само условно? Да се бяха споразумели в началото и да не ни губят времето и парите.

Така се получава когато споделиш печалбата със Съдята и Прокурорчето.

Дали някой,като Жоро милионера открадне милион,или по малко ще му дадат условна присъда.

На този му трябва поне 20г затвор,за да може да отслабне като лошият материал.

какви са тези 200 кг полицаи, не трябва ли да покриват някакви нормативи за физическа подготовка?

Човекът на снимката е болен пенсионер и от година не е в МВР.

престъпленията в бг се вършат от военни и полицай бивши и настоящи те са и бизнесмените , примерно половината са завършили военни училища, тъпа военнизирана държава

АМА НИКОЙ НИЩО ДРУГО НЕ Е ОЧАКВАЛ,А ПРИСЪДАТА ИЗКАРВАНЕ ПРЕД СТРОЙ И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО.Продължавайте да им плащатате заплатите,за да ви е* и унижават.НЕМА ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД НА СВЕТА

Този мазния толуп, трябваше да го пратят в затвора за 3 години, хем да отслабне, хем после да не му минава и мисъл да краде и лъже отново!

Аааа, да вземе да се притесни сегашния му заместник. Нали и той има задачи за изпълнение. А частна кооперация "Правосъдие" си взема комисонната и си кара.

А Станишев кога,Станишев??? Кога ще бъде осъден на затвор,а не условно за изгубването на секретни документи 7 пъти по ред???Искаме Станишев в затвора!!!!!!!!!!!!

Статията е за герберовата калинка

И ози е крал много,щом не го осъдиха ефективно.

Шило

А мен най-много ме безпокои фактът, че на възлови места в МВР има хора, които вършат престъпления.Може наказанието да е и 3 месеца, но е факт, че е наложено за извършено престъпление.

когато българският съд започне да съди на принципа-колкото по-високо е в йерархията осъденото лице, толкова по-висока да е и присъдата, тогава ще станем нормална държава!

КОООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛКО СИ ПРАВ! Чак боли, майка му стара. Всеки, поне с малко връзки, отървава кожата. Отвратително!

Този ако беше с връзки нямаше да му чуем името никога.

Принципно е хубаво и в статията да напишете, че присъдата е условна, а не само в заглавието. Това изречение е доста безмислено: "Присъдата на Тодоров е една година лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и глоба от 2000 лв." Изпитателния срок е винаги само за условна присъда, а в изречението не е упоменато при едната година лишаване от свобода.

разгласил секретни СРС-та - за награда 50000лева, една условна присъда от 1г и 2000 лева глоба. Е няма такава държава.

егати прасето

А дано А дано!- ще каже Кито: -да разчоплят неразкрито, -да разрият мърсотия, -да ги хванат вече тия, -да им сложат тежки пранги, на крадливите фаланги! А дано,ама на дали

Родната полиция ни пази. Чакат нетърпеливо новите избори ,за да ни яхнат по старому. Цвъко освен това, ще раздава и правосъдие като се върне на яслата.

ЩОМ СЪДЪТ ТАКА СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК И НЕ Е БИЛО НУЖНО НА Г-Н ЦВЕТАНОВ ДА ГО ПОДСЛУШВА...ПО ДЕЛОТО СЪС ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ГЕРБ, СЪДЪТ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ ПРЕДНАМЕРЕНО...

нищо ново под слънцето българско правосъдие интересно е докато увеличават социалната пенсия с 3 лева той дали ще върне 50000 подарениму от цецо крадецо

ТОВА Е БРАТОВЧЕД НА ПЕЕВСКИ!!!

Нов гигантски провал на Цацаратурата. Обвиненията пукат като сапунени мехурчета. А Орлин Тодоров вероятно има много други провинения, но не са тези, които прокуратурата забелязва.

Условните присъди трябва да се премахнат.

това звучи като награда!

....две хиляди?С информация може да ги заработи с още две нули отзад.

НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ .......

на този човек няма да му стигнат заплатите само за глобите