Осъдиха Филип Златанов на 3 г. и половина затвор

Софийски градски съд осъди на 3 години и шест месеца затвор бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Филип Златанов на 3 г. и половина затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позволявал си е да се гаври с хората, а сега присъдата му е голяма.Явно е много ограничен човекът след като е станал слуга.

за тежката присъда може да се окаже съвсем прозаична-човекът е имал пари да плати само в прокуратурата.

Какво му е толкова тежко на тази присъда от три и половина години? Вижте колко съдби е съсипвал с дадената му власт!

Имаме едно тефтече, хора, тефтерче! Със записки! С ключови думи! Има ли убийство? Отвличане?Засечена престъпна схема? Кражба за милиони? На някой нещо лошо случило ли му се е? " Да се удари"...кое? Самочувствието на Мая Манолова в земята? Според мен е нужно. "Да се удари"..кой? Станишев с фронтален юмрук? Според мен е нужно. Събудете се....

За трите и половина години на този момък ли говориш или да не се стигне до останалите инициали Ц.Ц. И б.б.? Вече ИФ си призна от раз и се скри в Монтана, но тези натиснаха бушона си да се признае за виновен, чрез искането му за съкратената процедура.

Адвокатът Антон Терзийски заяви, че присъдата е тежка и ... че прокуратурата не разполага с достатъчно доказателства.... Ама Златанов САМ СЕ Е ПРИЗНАЛ ЗА ВИНОВЕН, и е поискал съкратена съдебна процедура (за да избегне по-тежка присъда).... тоест един от двамата лъже.

" Смърт за Трайчо Костов"- така на времето комунистите са призовавали народа. После се оказало ,че човекът е бил напълно невинен. Ден преди екзекуцията му Вълко Червенков го посъветвал да си признае, въпреки ,че е невинен и щели да го освободят. Признал си и го ликвидирали. Припомням ви случая, защото ми звучи познато. Давай Филипе по съкратената процедура, човекът се съгласява и ... брадвата в главата.Чета коментарите. Вие сега се кефите на тоталната неправда ( вижте смешните обвинения за които трябва да лежи ТРИ години). Но утре могат да дойдат и за вас. Прочетете" Архепилага ГУЛАГ " и ще ви стане ясно какви хора са комунистите. Събуди се народе ! Филип Златанов ли е виновника за окрадената, бедна България? Ако ви откраднат бележника, могат да ви вкарат в затвора. Утре за мислите и идеите ни могат да ни съдят. В коя страна живеем? Северна Корея ли е България?

"Признал си е" не "де юре",а "косвено" на практика,като е дал съгласие да не се разпитват свидетели,сиреч без разпитът им съдът е приел тяхните показания за достоверни и необорени,зависи и какви са те,но да се стигне до тази присъда е повече от ясно.Като е тръгнал да не се бори,да си бе признал и вината "де юре",за да има възможност съдът да му намали наказанието с една трета и да е "условна".Сега ще трябва да се бори главно за оправдателна присъда,защото е малко вероятно само поради несъразмерност да му я намалят,всъщност това се готви и да направи,но вече става трудно дело,както се казва с неясен изход.

ГЕРБЕР, Трайчо Костов е комунист и е бил виновен... макар и за други неща. Бил е същия изверг като останалите комунисти, които са го убили. Това е било вътрешно разчистване. Така че не говори глупости - "бил НЕВИНЕН", ама друг път...!

Паисий

Това е все едно сега някой да каже, че герберите не са виновни за "наводненията през миналата година". Може и да са невинни за наводненията, ама са виновни за 1000 други неща. така че когото и да осъдиш от шайката ББ, ЦЦ, ИФ и т.н. все ще познаеш!

Кой, кой, кой журналист ще добие смелост да попита Борисов как се носи отговорност? Тези, които гласуваха за Борисов, обясняваха постъпката си с това, че сега вече щяло да се знае кой носи отговронст. Самият той се перчеше с това 3,5 години. А се оказа, че за всичко са му виновни другите. Този кретен нито веднъж не застана достойно и по мъжки да признае грешка или да се извини, да каже"Това решение беше мое." Мачка всичко по пътя си. Колко човешки съдби разби? Да благодарим на продажните журналя за това, че ни го натресоха и че продължават да му лъскат...

Ще лежи до май, има нема 30-40 дни. След изборите ще освободи мястото за другарите.

Искам да попитам, какво стана с тефтерчето на Красьо Черния и защо от прокуратурата няма никакво развитие ? Сигурно, защото има много имена на прокурори, които са замесени, а те не трябва да се пипат ! Аз вече си отговорх на въпроса !...

Е, по-полека сега. Там са само наши хора. Пък и Кара Красьо натиск не е оказвал. Той е давал само приятелски съвети.

Гнусен долен плужек е този Златанов!!! Повдига ми се като чета какви ги е писал в тефтерчето. Малко са му 3,5 години на този изверг!!!! Десетки съдби е съсипал мръсника долен. За такава гнида доживотен затвор при тежък режим!

Как може да се случват такива неща. Кой му е позволил да си има тефтерче. Пък и от горе на това, и да пише в него. Него е срам! Малко му са 3.5 години. И защо е писал само с инициали. Скрънза! Скъпил се на мастилото. Цели имена момче, цели! Не някакви си там инициали.

А няма ли да разследват кой стои зад инициалите ББ и ЦЦ ? Защото се разбра кой стои за ИФ, но още явно не се знае кой стои зад ББ и ЦЦ ! Нали все пак те са давали заповедите, а милиционеската калинка, понеже е необразована и неграмотна си е записвала всичко в тефтерчето ! Как пък не намериха един, ама един свестен и гррамотен кадър за високите постове - всичко е долна и проста чалгаджийска паплач !

години! Оставете го два месеца да си го ползват за любовница, пък после го пуснете, ако е мъж ще се гръмне или обеси, ако ли не, значи и 20 години да лежи, все тая!

Ама много си тъп. Но не всички комунисти са като теб. Я виж другите как си живеят богато. Та според теб ако комунистите пращат в затвора дори и за тъпотии, хората ще останат тук. А преди защо с риск на живота си бягаха макар,че твоите стреляха на месо. Ще те открехна - не искат комунисти да ги управляват. Особено децата на бившите.

Даже Сталин и Берия не си позволяваха да съдят по такива смешни "доказателства". Ама ако не е смешно е много тъжно. Сталин поне ги пращаше в Гулага без съд ,щото не се занимаваше с тъпизми.

Ако беше се борил и "шикалкавил" щяха да му дадат най-много поисканото от прокуратурата,но е ясно,че си е признал,защото не е очаквал друго освен условна присъда при съкратено съдебно следствие,но дотук са само "европейски причини",за правни доводи нямам думата,защото не съм запознат с делото,но обжалване с доводи за несъразмерно тежко наказание няма да помогнат,освен като алтернативно искане,не зная и каква проверка е "прикрил" срещу президента,защото неговата дейност е разкриване на конфликт на интереси и тези си задължения трябва да е нарушил за съставомерност на деянието си в тази му част - "спрямо президента",както и да е очакваше се сурово наказание,но все пак въпреки постоянните критики от ЕС човекът е неосъждан,за да се стовари върху него строгостта на закона.

какво му е смешното на доказателствата? Човекът си е написал в тефтера какво престъпления е вършел: да се спре това дело, да се смачка онзи човек... ТОВА СИ Е ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ - ТОЕСТ "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ". Така съдеха мафията в САЩ - по тетрадки с цифри (име на човек - сума, име на друг човек - сума,...) - тоест доказателство за подкупи.

Големите "мъже" и поръчители на безобразията се скриха ... Иначе евала на съда , когато тия неща станат ежедневие хората ще остават в България па било и с по-нисък стандарт от ЕС. Хората просто искат справедливост в живота. За целта искаме да видим зад решетките и Борисов, Станишев , Цветанов , Доган , Масларова , Фидосова, Румен Овачаров , Росен Плевнелиев , Волен Сидерив, и куп други национални предатели , крадци и наглеци.

престъпници ББ, ЦЦ и ИФ, и ЦАЦАТА има сключена сделка. Цацата бие самара, вместо магаретата. Колко взе Цацата от престъпниците ББ и ЦЦ, кои други участват в сделката, какъв е сценария на театралната постановка? Това са въпросите, които са важни, за да се разбере задкулисието и кой дърпа конците.

Просто "гръмна" бушона, който предвидливо са си поставили.

Хвърли това "вярно" негово момче на лъвовете да обере парсата, а той и Цвък тичат ли, тичат към властта ни лук яли, ни лук мирисали! И ще я стигнат на куково лято, разбира се! А бай Ставри е на позиция и ги чака!

Вече е ясно и на децата в България, че прокуратурата и съда са под крилото на Цветанов и Борисов.

По съмнения и предположения без доказателства дори и Сталин ги е пращал в Сибир но не си е позволявал да ги съди.Излиза че той е бил по голям демократ от сегашната наша "съдебна система".Де тогава Берия да е имал под ръка такава съдебна власт,какво ли щеше да се случи.

Ама много бързо стана това решение за тефтерчето. Напълно съгласен с агент Гоце - той ги разбира тези работи. А кво стана с Костинбродската афера. И ако президентът подлежи на импичмънд, на какво подлежи гл.прокурор? Ще се радвам ако някой знае.

Бързо стана, защото подсъдимия е избрал да го съдят по съкратената процедура, а това е така, защото иначе трябваше да разпитват Б.Б. , Ц.Ц. и И.Ф. в съда, ма познай защо те не искаха?

Ти имаш ли тефтерче, в което да записваш като първокласник какво ти казва началника. Това тефтерче бе поредната скалъпена история за да се злепостави ГЕРБ! Тоя Златанов кой знае къде ще си излежи присъдата, ако въобще влезе в затвора! Но нали щеше да има тефтерче 2 и тетрадка! Какво стана с тия бестселъри?

Този казус с тефтерчето трябва да влезе в учебниците по юристпруденция. Боже, писал човекът нещо - под чие давление? Не доказано. Аз пък си мисля с основание, че го е писал под диктовката на червените. Ясно като бял ден. И за по-достоверно задрасквал, мърлял. Ами толкова ли е улав, че не може да запомни указания. Как ли ни се смеят западняците на тази некадърна инсинуация на комунаглите.

Да бе, Боко и Цвъки го назначиха там, ма после комунягите му диктували какво да пише. И щото той е един честен ГЕРБ-еругнер не го каза днес в съда това - чудно що ли?

РЕД Е НА ББ ЦЦ ИФ И ДРУГИТЕ ТИКВИ

Е, това е - едно с тефтерче с драсканици е солидно обвинение! Ех, мъка, мъка, с това съдийство и прокурорство горката Темида е обладавана ежедневно през тогата, без да и вдигат полите.

Той не е изпълнявал нечии "директиви", а просто заповеди на едни неизвестни лица с инициали ББ, ИФ, ЦЦ, които да не си помисли някой, че са на Бойко Борисов, Искра Фидосова и Цветан Цветанов. Съвпадението на всички инициали на тримата, чиито заповеди Златанов е изпълнявал случайно съвпада с инициалите на политическите му началници, но по никакъв начин не са те. Даже ИФ, извинете Искра Фидосова си подаде случайно оставката от всички постове по нареждане на ББ, извинете Бойко Борисов. Така е докато ББ, извинете БУДА се разпорежда с една партия като със силова групировка и хората не разполагат със собственото си достойнство. Но какво да се прави след като някой е готов да работи "слуга" на мутра, трябва да обере негативите от тази работа на свой гръб.

Тоя да послужи за назидание и за пример на всички които ходят да лизкат политиците отзад без значение дали са бб иф цц или сс!

Ицо е добре.скоро си купи яхта и малко е зает ,че не му е до дела сега.Никой не го бави.Като се поосвободи,ще се обади да каже в кое удобно за него време могат да започнат.Т

да си гушне скункса сам

Съдът призна Филип Тефтерчето за виновен!-това добре, ама той е бил само изпълнител-а поръчителите-бб, цц, иф-са невинни така ли

Типично по Български! Ефективна присъда за драсканици в тефтерче, а нищо за откраднати милиони държавни пари. Отново се потвърди възпятата поговорка "За милиони няма закони, но за кокошка няма прошка". Явно и съдиите са си загубили ума или по-лошо... изпълняват поръчки!

гръмна бушона.

Кой каквото си надробил това ще сърба-поговорка

А на облажилите от чадъра ще се търси ли отговорност? Б. Б, И. Ф. и Ц. Ц. като давали поръчките ще се подведат ли под отговорност? Златанов е само бушон, искаме съд за кукловодите му!

всички гербаджийски мекерета в пандиза.

С най-голяма радост изчетох инфото , а най-вече за това че сам се е преебал с това съкратено производство!Сега много трудно ще има основания за обжалване!Ама колкото тъп ББ толкова по 2 и мекеретата му.

Това е добра новина. Няма значение, дали е от нашите или вашите като всички са еднакви, вманиачени във властта и парите. Всички партии всъщност са част от една обща партия на мошениците, ламтящи за пари.

какво стана с онова тефтерче дето съдържаше иницялите р.овч

Eинц!Кога ли ще чуем и за някой комунист, отишъл в затвора за същото?Май нема да е скоро

То човек и да е корумпиран си е изкуство. Ама рано или късно - свраката с двата крака.

Защо слагаш престъпниците под различен знаменател? Зная няколко злоупотребили по времето на соца и полежаха в затвора. Простия човек, като види власт, мисли ,че е за негово облагодетелстване.

Това е,за опозицията няма прошка,но за своите хора има!!! За едно тефтерче с букви 3,5 г затвор,а за 16 милиона лева скрити данъци оправдание и дори извинение за Ковачки!!! Че даже сега ще го и наградят сигурно,че е присвоил някакви си 16 милиона,но нали е имало за всички!!! Пропаднал съд,пропаднало правителство,пропаднала държава!!!!!

малко му е сега циганите ще го е...т отзад да види къкво е

Тази присъда е абсурдна и няма да издържи. Какво тефтерче, какви 5 лева. Това са глупости!

Малко по малко започваме да се отърваваме от некадърниците от ГЕРБ.

Не знам от кои сме се отървали, ама от сегашните кога ще се отървем, че те биха всички рекорди по некадърност.

Виждам, че повечето пишешти са от ЧЕРВЕНАТА МЪРША, която мрази ГЕРБ! Комунягите ограбиха България, а ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ се занимават с Борисов и Цветанов ! Егати тъпия народ !..

Добре а аз пък гледам , колко си неграмотен Ей ......Мърша

А ха, и ти ли си от ЧЕРВЕНАТА МЪРША?..

И като гледаш, защо и ти пишеш неграмотно? Давам 5 лева над надника ти от Кутев, ако откриеш грешката си.

Т. нар. български съд и прокуратура са продажни и корумпирани организации, които изпълняват политически поръчки от червената мафия и олигархия. Къде са делата срещу крадците, измамниците и националните предатели?!

Много ми е смешно за едно глупаво тефтерче 3 години и 6 месеца, а нищо не се говори за Христо Бисеров че се осра като зам.председател на НС и откраднатолко много милиони за него какво ще кажем.До сега не съм гласувала но този път наистина ще гласувам за ГЕРБ.

Гласуваш за Герб,получаваш Местан:)Пример Бойко на гости на кафе на Местан във Кърджали.утре и бурка и чалма ще сложиш,спокойно.

Гласуваш за ГЕРБ-получаваш МУТРА+ФЕС+ГОЦЕ(ГЕРБ+ДПС+АБВ)Просто ще сменят няккогашното НДСВ с ГЕРБ ....и ето Ви я новата стара крадлива мафиотска коалиция

Е-хе логика на една абсолютна Тъпанарка ........ гласувай за , който си искаш и особено за герб подхожда ти и те прости и ти същата. Смешница

Девата, лесно раздаваш квалификации, но кой е прост и неграмотен се вижда от твоите "умни" писания. В едно изречение - 6 грешки.

Защо в България не се въведе поне фейсконтрол бе.От къде ги изкопават тия паралелепитеци.

Кога ще се обединим, за да изчистим кочината наречена партия Герб ? Явно сами трябва да се заемем, никой няма да ни свърши мръсната работа !!!

Цветанов няма доблест като Мъж,да си признае във съда за нарушенията които е извършил,и да си понесе последствията,като този човек.

Браво - едно осъдено милиционерско бушонче ! А дано повече такива безгласни марионетки да излизант на светло, за да видят хората каква брутална мутренско-милиционерска диктатура беше при герб ! Никога повече прости чалгаджии с неограничена власт !

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ПРИМАТИ ДА СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ?

Бушончето изгоря и прекъсна всички връзки към останалите по веригата.Ха ха!Дано са му платили подобаващо!

Никога повече , никога тия БОКЛУЦИ не трябва и да помирисват власт.Тия мърши от ОПГ ГРОБ начело с гнусната Тиква и дебила Цвинокио сътвориха толкова глупости че на държавата ще и требват години да се съвземе. Престъпници долни.