Кремъл нареди да се преразгледа делото ”Ходорковски”

Руският президент Дмитрий Медведев нареди днес на генералния прокурор на страната да провери "основателността" на присъдата в делото срещу бившия петролен магнат и критик на Кремъл Михаил Ходорковски.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл нареди да се преразгледа делото ”Ходорковски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе братушки, що не поканите един дамски съдебен състав от София? Да видите как Ходорковски ще бъде пуснат от пандиза, ще чуете бисери на съдебните чиновници, ще усетите мириса на големите пари под тогата, ще разберете как се тълкува в България и Лусия демокрацията и как сладко се живее в условията на тотална, повсеместна и жизнена корупция. Само се молете вие да не седнете пред таткива "съдийки" като нашите...

Е,изборите минаха-може да го пускат...

Защо смятам,че Путин и сие са по-силни от олигарсите в Русия?

Ха ха ха, това засяха само един политически затворник и то олигавя. Така Медведев използва случая да оневини олигарха Ходоровски по стария начин- указ от Кремъл. Аман! Тези двамата пионки на олигархията Путин и Медведев продължават да живеят във времето на сталинизма и повтарят рецидивите на тоталитарната държава..

А дали целта е да се оневини Ходорковски или да се увеличи наказанието му? Помислете - защото ако не беше заточен, щеше да е най-реалният опонент на тези президентски избори.

да бъде опонент ,след като не е имал съвест да не изземва чужда печелба,за да се обогатява с милиони за дни по установената в това дело всеобща рецепта относно как се става олигарх

а ти все още си в пъвобитнообщинния строй