Избягалият от присъда Чикагото проговори от чужбина

Издирваният у нас и в чужбина Венцислав Ангелов - Чикагото, който през октомври избяга, за да не влезе в затвора, даде интервю по Skype за БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Избягалият от присъда Чикагото проговори от чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този или ни си пие хаповете или се прави,че пие такива,подходящи за прилагане на един член от НПК,отнасящ се до отлагане изтърпяване на влязла в сила присъда.

Просто е луд. Хората са толкова объркани от изобилието на тъпанари, че немогат да го различат. Колко идиоти, Боже!

И тоя с колко кинти се набълбука от капута ,кгато го развеждаше като панайрджиска мечка с капута на цензурата!

Да , тоя си е типичен пример за "червен Трол"! 1-шмърка! 2-избягал от България, както тролчетата са избягали от село за да не работят тежка кърска работа. 3- плюе Б.Б. 4- Пуска фалшиви слухове срещу банковата система в Бг. 5-Правосъдието го търси, както се търсят много червени активисти. 6- Вижда масони и световна конспирация навсякъде. 7- Обича южните морета като Сергей и Моника, а не е избягал в Мурманск например !

someone

аз имам чувството, че в българия колкото си по-луд, ненормален, необразован и нахален толкова повече прогресираш и забогатяваш.

ТОЯ МОЖЕ ДА НЕ Е МНОГО НАРЕД, НО... МОЖЕ ПЪК И ДА КАЗВА ИСТИНАТА ???

хйде на бас , че тоя , като го докарат тук , ще се разболее много лошо , и ще го лекуваме от всички знайни и незнайни болести !

Факти: 1. Кандидат-кмет на Русе се оказва наркотрафикант / Наркотрафикант се кандидатира за кмет на Русе (въпрос на гледна точка) 2. Напуска България, преди присъдата му да влезе в сила 3. Дава интервюта за националната телевизия по скайп 4. Гласи се да си прави партия, и да влиза във властта Ебаси държавата... Само това мога да кажа.

Не мога да разбера как всички престъпници са все невинни и все се натискат да стават политици... Явно такава е организацията на държавата - мафиотско-олигархична.

Избягалият от присъда Чикагото проговори от чужбина През последните няколко години изходящият бежански "поток" на осъдените в България е стана по-голям от "входящия" на емигранти.

За пореден път Прокуратура и съд се изложиха. Чикагото, може и да е престъпник и мястото му да е в затвора за 3 или 5 години. Но най-големите престъпници в България са на свобода. И това е сериозния проблем. Тези престъпници са в Парламента, Съда, Прокуратурата, Държавната администрация, Общините. Всичко идва от партийните централи. Не мога да ги понасям вече и БСП, и ДПС, и ГЕРБ, и Лютви Местан, и Миглена Кунева и обкръжението им. Всички 240 депутати в затвора за толкова години колкото са били в Парламента. Ще влязат и невинни, но ще са само 20-30%, за останалите 70-80% дори присъдите ще са малки. Всички Кметове в затвора, там е същото и Общинските съветници също.

г-н "Шибек"-подкрепям мисълта Ви, че трябва НЕ да се гледа кои имат влогове в КТБ, а ДА се гледат ОНЕЗИ, КОИТО СА ИЗТЕГЛИЛИ КРУПНИ СУМИ ПРЕДИ ОБЯВЯВАНЕТО И ВЪВ ФАЛИТ-да не заблуждава престъпното управление на държавицата нашите данъкоплатци-матриал, че прави всичко което трябва, за да накаже виновните за КТБ!!

мен май мъ забравихти.Като со зема новия МЛ, значи прзидентските идват

още един "спасител" на България! Честито на печелившите!

Има една българска поговорка-Глупавото само се обажда.

Един наркобос иска да смени друг наркобос.

someone

интересно какъв му е бил плана за развитие на русе под негово управление.

Винаги съм казвал,в смешна държава живеем. Къде другаде по света осъден,с ефективна присъда,ще е медийна звезда!? Смешна държава сме и това си е.....е затова аз от години НЕ гледам тв........

Е, гаа ти случаят??! Каква е тази Банкава система, дето един човек само може да я подрине? ... Теглете си париците!...

осъден ама го оправдаха!

Никой не говори за масларкова,за цвто, за чехльо, за костов, за доган,за африканските афери,за брашното, за сделките със сърбите... за хилядите знайни и незнайни предатели и обикновени крадци на България. Едно Чикаго с цвят червен и се насочи вълната на недоволство към един селски крадец.

на мен нищо не ми е откраднал , а на теб сигурно мозъчето или спирачките !

явно не си живял в България или си мнооо тъп. Погледни си осигуровките и пенсията, погледни улиците и училищата, погледни административни услуги и приватизираните заводи -нищо не са ти откраднали -де ша са!

в тюбчето има няколко негови постчета , които са добре представени ...главния му враг е този от банкя с няколко от неговите приятелчета , напада яко крадците на еврофондовете , което обяснява защо нашите са хукнали да го унищожават ... просто си пазят "хляба". така беше и в комунизма -тежко на тоя , който се заяжда с политическата мафия !

това интервю е абсолутен абсурд! първо показва безмерната простотия на така нареченото чикаго и второ как така вече четери години нашите власи не могат да го намерят, като тои дори не се и крие човека? еи на! интервюта по бнт дава.... това е абсолютен панаир на простотия и бездържавие...

someone

ако някои няма интерес да го намерят може и до парламента да живее и пак няма да е намерен.

Всичкото престъпник се писа жертва на Премиера. Куцо и сакато плющи внушения по адрес на Бойко- като хванеш Манолова, Пеевски, Бареков, та стигнеш до Чикагото и Петното.

нова звезда на хоризонта,забележете-прякора не е животински

И кой ще се запише в комитети, организирани от осъден ? Подготовката за престъпление също е престъпление.

Това че е осъден в България нищо не пречи българите да му платим обезщетение от Страсбург защото да ви осъдят защото примерно сте казали че имате намерение да направите нещо си е направо КРИвосъдие, Саде не разбрах как е щял да ''събори'' банковата система която е пробита от всякъде благодарение на управляващи и съдружие ама пак ние плащаме за това,,

То да беше избегал само той добре ама като почнеш от Веска меджедиева и акрам до ден днешен са избягали стотици бандити навън и се крият.

" И ще ви кажа - България ще бъде осъдена за всички вреди, които ми нанесе. Всички национални медии - тв и радиа ще бъдат осъдени, защото е осъден за приготовление с цел намерение - а не за трафик на наркотици." После " Не го отежнявам работя ден и нощ създавам еволюционни обединителни комитети, с които ще обединя всички будни българи - по света и в България и повярвайте този път нещата ще се случат - промени ще има и в БНТ, където има членове на масонски ложи и на ДС" Виждате ли една добре отработена схема? Тя стана популярна покрай руските олигарси. Занчи, ставаш бандид, хващат те, ти успяваш да избягаш в чужбина и от там започваш да обвиняваш човека и правителството дет е хванало и да се представяш за борец на права и свободи!

Хайде сега да се свърже и психиатър с него по Скайп. Тоя си помисли, че щом един за, когото американски посланици обявиха, че участва в трафика на амфетамини стана премиер, то и той щом има същата професия може.

По-добре кажете какво става с нашите отрепки в Чикаго, дето ги изловиха за банкови измами. Сигурно на Мицубишито са му продухали вече аспуха в панделата.

Бе това Чикаго на не е онова с партизанското име Детроита !!!!!!!!!

На тоя овчар само заради прякора трябва да му бутнат 10 години от първа инстанция.

Какво лошо сме ви направили, че ни занимавате с разни отрепки?

Поредният "кукумицин", на когото, отгоре на всичко му се дава и безплатна възможност за медийна изява и реклама...

Болен мозък.

Как няма да избяга: вижте само КТБ влоговете - съдии, прокурори и следователи В ЗАТВОРА или най-добре по късата процедура

Аз пък искам да видя на кого са отпуснатите заеми в КТБ. Къде потънаха толкова много влогове?!?

jingiby

Разбойник се кандидатира за кмет, което е напълно законно, след което бяга от чалгаристанското кривосъдие и ченгета в чужбина и впоследствие се подиграва с нашата антидържава публично...

Къде къде на по високи държавни постове има назначени хора дето се знаят какви мутри са ама че съда не ги е осъдил едва ли променя реалността какви са по душа..Рибата се вмирисва от главата....

масоните му виновни, "олимпиец" номер 2.

Браво ,Чикаго ! Ти си невинен !!! Заслужаваш медал и обезщетение по Кодекса на труда !

Долу фашиската диктатура на соросоидите. долу