Смъртна присъда за терориста от маратона в Бостън

Авторът на бомбените атентати на маратона в Бостън през 2013 г. Джохар Царнаев бе осъден на смърт от 12-членен състав от съдебни заседатели.

Обратно в новината

Коментари - Смъртна присъда за терориста от маратона в Бостън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възпитаник на империалистите Путин и Кадиров взривява бомби срещу децата на американските империалисти! Дългата ръка на КГБ стига до всяка точка на Планетата!

Сега да ходи при алах да се гърмят заедно. Откачалки

И у нас трябва да се върне смъртното наказание! Щом в "демократична" Америка го има защо нашите политици ги послушаха да го махнем?! Само и само за да си дестабилизираме обществото-това им беше целта!!!

"демократична" в кавички важи за Руската имперска държава

Дестабилизацията направихме ние, червените другари и доносници.

Че в коя демократична страна има смъртно наказание? САЩ, ЕГипет, Русия, Китай, Саудитска Арабия, Ирак, Афганистан... хубава компания

Това беше поредния създаден от службите атентат. Този човек наречен терорист е бил години наред следен от ФБР и вероятно вербуван.... Ако беше опасен да бяха го заловили преди атентата. Те просто са го използвали и сега го убиват подобно на други техни агенти атентатори. Поредния цирк на ЦРУ!

АКО ЧЕЧЕНЕЦ УАХАБИ УБИВА В ЧЕЧЕНИЯ Е "БОРЕЦ ЗА СВОБОДАТАТА НА ИЧКЕРСКИЯ КАВКАЗКИ ХАЛИФАТ" ... А АКО ЧЕЧЕНЕЦ ГРЪМНЕ БОСТЪН , Е ТЕРОРИСТ ЗАСЛУЖАВАЩ ДА УМРЕ :)) .... ТАКА БЕЧЕ И В АФГАНИСТАН , ЛИБИЯ , ИРАК И СИРИЯ ..... ... ВСЕ ЕДНО ЧЕ ЕДИН И СЪЩИ ХОРА СА ПИСАЛИ ТИЯ ЧОВЕШКИ ТРАГЕДИИ :))

Защо с инжекция??? Въжета нямат ли там?какво ще усети тоя с инжекция? животните ги приспиват с инжекция.. за това жалко създание... дървен стълб с "г" обрана рамка и въже...

Добре де, муслиманин чеченец, бомбаджия го пускат, а колко нормални хора не ги пускат в златните им щати. Нали имат служби, Патриотичен акт и нищо не направиха. Тъпи американоси. И което мен много ме дразни е, че тъпото им посолство изяджа първокласен терен в Южния парк и отпред разни ченгета с автомати гледат страшно и ще убиват българи, за да запазят американците.

Какво цъкате минусчета бе, в посолството и в събота ли работите?

Ся, докато бомбят руснаци са борци за свобода и демокрация. Поради което са подтиснати дисиденти от кървавия режим на Путин и съответно - политически бежанци.

ок ся тоя руснак ли е и филвате ли го???

Не е руснак. Освен това е американски гражданин и възпитаник. Други въпроси има ли.

Айде тия нещастници с минусчетата си представят ,че минава самолетът и от техните близки ,които спят в къщата никой не остава.кво ще прават умниците.

А сега си представи, че случайно си се родил косовар и армията на Аркан мине през твоята къща, гръмне баща ти, изнасили сестра ти и накрая под дулото на калашник те застави да застреляш другите...

Аий сега си представи че си се родил дете на милиардер и живота ти минава без дребните грижи и проблеми, а също и без да виждаш много от гадостие в живота...ама не си родил косовар...всички резниаци по света заслужават само едно.....

Целомъдрено и безпрекословно, ще си го преместя в другия крачол. Що ти кво ще направиш?

Ако убиеш невинни хора безспорно си терорист.Но какво да кажем за самолетите на тази държава ,която го осъди,чиито пилоти избиха стотици хиляди невинни хора в защита на националните им интереси.Те какви са отговорете ми.

Самолетите на тази страна са убили главно убийци на невинни и с това са спасили милиони други. Справка в Сърбия спасиха милион косовари, спасиха иракчаните от престъпната диктатура на садам, избил много повече невинни, Афганистан-спасиха афганците от талибаните, които убиваха мъже, ако са се обръснат или пребиваха жени с камъни, ако им се вижда косата.

Наивник !

bira_more

М да - и сега, ако си в България, ще имаш възможността да наблюдаваш сам, благодарността на мирните косовари.

наистина си малък

Садам води над 10 години войни преди самолетите на тая държава да го избомбардират. А в тая война загиват милион! Самолетите на тая държава пък по време на една друга война три години подред бомбардират оръжейната индустрия на Хитлер и нанасят тежки поражения върху способността му да изпраща танкове, оръдия и всякакви други средства за войната на Източния фронт!

Садам го съдиха щото уж избил 5000 при бунт срещу него. От началото на войната в Ирак жертвите са стотици хиляди аз ли не мога да смятам или теб да те връщаме в първи клас?

Ако същото беше станало в Русия, веднага щяха да пропищят за империя на злото. Защо не вземат да го превъзпитат, а? Или не им се занимава и не им се харчат пари на данъкоплатеца? А нашата вицепрезидентка дори иска да се премахне доживотната! И кой всъщност е демократ тук?

ТАКА СЕ ПОСТЪПВА С ТЕРОРИСТИ! ЕВРОПА И НАЙ ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪВЕДАТ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!

Защо осъждат на смърт този борец за свобода? Нещо не разбирам.

шот си гламав комунид сдухан!!!

Хубаво русначе-опълченче, борещо се против Фашистка Хамерика, дано го държат по-дълго жив, че да бъде любовница на гадни капиталистически американски фашистки империалстически негри :D Пожелавам същата съдба на всички такива "опълченци"!

Вземи да прочетеш малко. преди да пишеш. или ти си като чукчата от вица? През 90-те години на миналия век, независимо че официално имат отлични отношения с Русия, западните страни и осбено ЦРУ оказват огромна подкрепа на чеченските сепаратисти. На практика Чечня е независима от 1996-та до 2000-та година, като в страната настава пълен хаос, съпоставим с това, което са в мо,ента Афганистан, Сирия, Либия, Ирак. Подкрепата на западните държави е неприкрита и агресивна. След 11/09/2001 тази подкрепа започва да намалява, защото все пак е странно да се бориш с арабския тероризъм и да подкрепяш такива терористи... След атентатите в Московкия театър иособено след трагедията в Беслан (срещу деца, от друга кавказки народ), подкрепата спира и руснаците решават проблема. И все пак в края на 2004-та руското разузнаване открива, че ЦРУ продължава да подкрепя част от чеченските терористи. Путин е бесен и директно звъни на Буш. Този път Буш наистина се е ядосал, защото това е ставало зад гърба му, и казва "ще им сритам задниците"...

Изглежда, това да се казваш Линч дава предимство за поста министър на правосъдието на САЩ...

ами човек като гледа американските екшъни, започва да си мисли, че това да се гърми и взривява е детска игра - главният герой е вечно жив, тия около него с малки изключения също, утрепват някоя и друга жена, щото е патка и гадже на шефа - за да се реве от по чувствителните, гърми се така, че направо как остава някой жив - като го гледам това дете въобще ама въобще не мяза на терорист, още повече,че е израснал и жител на сащ. От време на време американските служби спретват нещо, с което да си защитят световните престъпления, и го правят с престъпления срещу собствения си народ - 2011 г. Ако ние осъдим някой на смърт ще ни изкарат убийци и главорези, но те не са.

Европа трябва да вземе пример от най-голямата демокрация в света!

абсолютно заслужено наказание

Убил е невинни хора и дете, бягащи на маратон. Той НЕ е човек. Всъщност, смъртта му е твърде малко като наказание. Какви човешки права му се потъпкват, не разбрах? Какво очаквате - да го оправдаят и да му назначат психиатър, който да му помогне да преодолее травматичния спомен от това, което е сторил ли?

Ама за друго ми е думата. Тия дето се блъскаха в кулите, тех осъдиха ли ги на смърт?!

амриканците са против смъртната присъда като е на чужда територия,ама като на тяхна земя все намират начин да обесят някой,,аз за смъртна присъда и в българия,нека има реферндум.

та тои е осте дете....тъжно ми е че въвличат децата в такива простотии!

Това, че руснаци взривяват бомби в Америка е едно абсолютно елементарно мнение. Лично аз бих го казал така-защо едни уж нормални хора, убиват други хора, който абсолютно нямат никаква вина. Убеден съм, че тия братя чеченци, след много труден живот на Кавказ, са се чувствали много добре във втората си родина. Живял съм две години в Грозни, разликата с Америка е огромна. Обикновенните американци около тях, сигурно са били много мили хора, Това също го гарантирам от личен опит. Нищо не им е липсвало. Чакало ги е добро бъдеще, в страната, в която мечтите се сбъдват. И изведнъж безумното желание да убиеш и след това и ти сам да умреш. Човек е голямо животно. В този смисъл напълно оправдавам диктаторите и Кадиров, който ги държи на къса вилка.

Той и Джохара беше диктатор, той и Кадира се биеше против Москва, малкия е един техен духовен наследник!

руснаци взривяват бомби в америка, какво да ви обяснявам повече

Циганите с български паспорти, които преди години хванаха, заклаха и изядоха лебедиоте на Английската кралица, българи ли са? От кога мюсюлмани-чеченци станаха руснаци! Хайде, по-полека с тролските просташки внушения! Плоско и гадно!

Това гадче, е имало гражданство на САЩ и американски паспорт, последно! Той е практически повече Американец, от колкото чеченец от РФ!

Този се бъзика, вижте му ника... Но по въпроса за чеченците... Западноевропейските държави дават ежегодно убежище на хиляди чеченци. Франция например е дала за миналата година най-много убежище на чеченци в сравнение с всички останали нации (бягащи от "лошите" Путин и Кадиров, независимо че в Чечня имат всички културни и религиозни права и Грозни е градът с най-добро материално положение на гражданите си поради милиардите, наливани от руснаците). Прави впечатление обаче изключително високият брой (като процент в пъти повече от която и друга нация) чеченци от Западна Европа, присъединили се към ИД, както и изключително високото ниво на криминална престъпност сред тази общност.

А атентата във Волгоград преди Олимпиадата американци ли го направиха?

Не знам как изпълняват присъдите в Масачузец. Надявам се да е с електрически стол и да изпържат тази гнида по най-мъчителен начин. Такива хора не заслучават хуманен подход. Надявам се, също така, чакането преди стола да продължи поне 10 години и като му сложат памперса на задника и каската на главата , страхът, безнадежността и отчаянието да единственото, което изпитва.

Аман и слагачеството! За какво са тия новини от умиращия хегемон? Има квота ли? Определен брой новини на ден за господарите? Информирайте хората какво се случва! Индийският премиер Моди е на дългоочаквано три дневно посещение в Китай, където се радва на необичайно топъл прием. Преди да замине е провел телефонен разговор с Путин. Ако Китай и Индия успеят да изгладят различията си по спорната граница, това не само ще е грандиозен пробив за руската дипломация, но и края на западното иго.

скоростта с която Светът се опитва да се отърве от сащ ме изумява. Неща които обикновено отнемат години се случват за месеци и дори седмици.

Путин и Моди си говорили и сега освен ядрените централи и другото оръжие, Индия ще купи още 200 руски хеликоптера Ka-226T Kamov. Причината била, че са доста по-надеждни от офертата на Airbus :)))

Очакваше се такава присъда.Жалко,че службите на САЩ допуснаха този вандалски акт!И как само го коментират московските тролове?!Отвратително е!

@Dir

Някои американски експерти по специални ефекти за филми се бяха изказали за този атентат - фарс със зле изпълнени специални ефекти с използване на инвалиди (за да изглеждат осакатени от атентата), изкуствена кръв и т.н. Човека каза, че по-зле изпълнени специални ефекти не бил виждал. Разбира се никой не го чу (още по-малко биха по показали по медиите в САЩ) и в крайна сметка осъдиха тези братя, които може и да нямат нищо общо, но са удобни за целта. Това са САЩ - лидер в световният тероризъм в собствената си държава и в целият свят и няма да се спрат пред нищо за да се наложат като световни господари. Десетилетия вече доказват, че за тях човешкият живот няма цена в буквалния смисъл. Водили са и продължават да водят десетки войни с милиони избити и десетки пъти повече изселени, осакатени и измрели от последствията. Вероятно са съсипали живота на повече хора отколкото втората световна война.

Това руски експерти по специални ефекти ли ти го казаха?Нищо чудно.Те твърдяха и за жертвите на сваленият от руска ракета пътнически самолет,че жертвите били с източена кръв.Но издевателстваха над телата и ги ограбваха.Да припомням ли за гнусното поведение на руските, ,опълченци"?А?троле!?

Този няма ли кой да му изпише лекарства?

Поредната американска простотия. Братът на този е посещавал редовно психиатър. Там вече е детска игра да бъде превърнат в зомби. Може да потърсите инфо за остарелия Проект Монарх, как се прави това. След това такива контролирани зомбита извърпват някакъв атентат, за да бъде прокаран закон или отклонено вниманието на обществото. За справка, САЩ си бутнаха двете кули 2001г и веднага след това си прокараха Патриотичният Акт. С който САЩ стана брутална полицейска държава, с тотално следене и подслушване. В днешно време същия номер пробутаха в Париж с атентатчета по подобна схема. И тези дни, съвсем леко и незабелязано се промъна новината, че Франция приема закони за извънсъдебно подлушване и следене. Или Франция става полицейска държава.

Признавам,че ако беше гръмнал бомбата в Москва,щеше да е борец за демокрация герой,ама пустите му пари...

ЕС да се самосезира по въпроса с този нечовешки и нехуманен начин да убиеш човек. Международна изолация на щатите, защото потъпкват човешките права. САЩ=Северна КУРея! Даже мисля да командироваме малко протестъри от България, Украйна и България 2 (Македония).

Дълбок поклон пред жертвите и жалко за промитият мозък в съвременното време на това младо момче .

ще го пращат в Tексас

На подлогите на Рамзан Кадиров, който пък е подлога на Путин, трябва да им е ясно, че въпреки "демокрацията" (в кавички) на щатите, селските им номерца не минават!!!

Овча главо, таквива фанатизирани елементи като тоя Кадиров и отрядите му ги зачистват на място. Само че великият ти и превъзлюбен САЩ ги наричаше борци за свобода когато безчистваха в Чечня и правеха атентати в Русия, а сега щели смъртни присъди да раздават когато "почукаха" и на тяхната врата. Лицемерие та дрънка!

а дали ще се случи същото с убиеца на немцов или тои немцов е трето качество човек или геи или нещо друго?

Лош късмет извади келемето. Ако беше в лоялна Европа, щяха да го хрантутят по затворите.

Ей туй им харесвам на тъпите американци!Не си поплюват много при издаването на смъртни присъди.

да бе, вместо да му дадат един американски орден стара планина

руснак

руснак, ама чеченец. Почнахте с бисерите, ще видим до сутринта какви ще ги наръсите тука.

Абе, чеченец, ама дошъл от Русия.

Колко руснака си виждал през живата се! Май нито един.

те и в момента не са много - бавно, но сигурно фесовете ги претопяват. Не случайно на столицата и казват Масквабад, пиши в ютуба и гледай клипове как се молят на цели площади

виждал съм путин. стига ми