Осъдиха шестима от Бандата с чуковете на Таки

Софийският градски съд призна за виновен Любомир Костадинов-Младежа за участие в престъпна група за разпространение на наркотици, организирана от Христофорис Аманитидис-Таки и Христо Вартерян-Исуса, и го осъди на 8 години затвор. Участници в групата получиха общо 29 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха шестима от Бандата с чуковете на Таки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, гадни съдии, я да пуснете добрите момчета! Я на обжалването си преразгледайте присъдата и ги оневинете! Тези прекрасни наши съграждани, така доблестно защитават доброто име на нашата страна, честно си изкарват хляба(и мезетата), че и дават прехрана на други, също така доблестни младежи! И т.н., че ми писна! Дано журналята не пропуснат да ни кажат с колко са им смъкнали присъдите при обжалването!

d4

Бас ловя, че САС ще намали присъдите. А може и да ги изкара невинни. Чудя се какво ли престъпление трябва да извърши човек, че да го осъдят справедливо и ефективно...Май такова престъпление няма за нашия съд.. Евала на съда!

Sis Pol

Какво се чудиш? Оправдаха Мургина и Топлото.От това по-голяма комедия няма.

той да не би да е от други чукове. А, на тия чуковете ще им ги вземат ли, или ще си ги носят с тях в килийте. Всъщност, на другата инстанция, ще обжалват и ще им заменят ефективните присъди с условни.

Чудесно, арестувани, осъдени ще лежат, но какво се случва с бизнеса на таки - спрял ли е, или просто е в други групировки, близки до управляващите ? Ако е спрял - браво, ако обаче просто са разчистили терена за техни хора - е докога ?

След бандата на чуковете ще дойде бандата на моторните резачки, на бормашините, на пневматичните чукове, на самосвалите... Трудови момчета, родени да отнемат човешки живот. Горди с психопатията си, видимо ненормални и тъпи като галоши, изживяващи се като гангстери от Долно нанагорнище, плод на една деградирала бивша държава и на едно управление на дребнобуржоазни шарлатани извън закони и наказание. Чалгаджии, комплексари и садисти, галфони и извратеняци - това е продукта на едно безвремие и на една диктатура на хунта от долна проба. Раждаща вече съпротива и социален взрив в името на демокрацията и живота на хората.

Въпреки, че е поглед само от една страна .... - супер си го написал :))) ! Евала!

Да разбирам ли,че ако пребият съдията с чукове и му/и нанесът телесни повреди за цял живот ще бъдат наказани "условно"???

можеше да е и по строго - с тия гадове