Братята Алексей и Олег Навални осъдени по делото ”Ив Роше”

Известният руски опозиционер Алексей Навални и брат му Олег бяха осъдени от съд в Москва за присвояване на пари от компанията "Ив Роше".

Обратно в новината

Коментари - Братята Алексей и Олег Навални осъдени по делото ”Ив Роше” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ШИ.Баните свини Песков, Захарова, Медведевия и Путкин скоро ще висят от Москворецкия мост надолу с кратуните!!

жидчетат май се имат за неприкосновени а? ко стаа сега а?? боли ли ли ...ми да се оплачат на тия с масурите кво чакат....

Моля, посетете блога ПИРАТИ НА ЗНАНИЕТО на английски /link ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 година БЪЛГАРИ възход нагоре въпреки всичко УСПЕХ.

Поне са ги съдили. В САЩ всеки 'заподозрян' в 'тероризъм' може да бъде ликвидиран с всякакви средства на място от която и да било силова структура на ЮСА.

Всички престъпници в Русия са "опозиционери"

То и в България като обвинят някой политик в кражва започва да говори,че го репресират политически.

Странно, всички демокради подкрепяни от сащ и ес са обикновени крадци и мошеници. Тук също е така:)

как вам не стьiдно /

ъбке времето работи за нас. мила кранто! това трябва да го знаеш много, много добре, защото и твоя гъз е извън борда. това е! триеш -нетриеш! хахахахаааа

Интересно ! В Америка няма Сталин, има велика демокрацияНяма нито един жив коренен жител на страната. Деца се убиват със седем патрона.Има сто хилядни демонстрации. Арестувани са стотици негри.Убити са 27 президенти. Нужно е американският опит да бъде приложен от Путин.Тогава няма да се чуе за чеченци, тунгузи, чуваши, татари и пр. пр. Този опит ако се приложи и в България. Тогава Доаноолу и Местаноолу ,Рома, Евророма ще бъдат само спомени. Тук изцяло подкрепям САЩ

Май Западът отново ще крещи-Руснаците идаааат !!

сибилата от сега, как е хаватя на газта? нещо ще ви сурваме по правата надолу.. хахахааа

Maй крадецът се е маскирал като противник на режима,за да може да си краде на воля.Съща "Протестна мрежа" у нас.Само че в Русия обръщат внимание на крадците и ги направляват.В нашето мило Отечество си ги избрахме да ни управляват.Хак ни е.

Га кради не рева, сега що реве...

пусси, обади ли се на путин да го питаш за присъдата бе, ей. търпение нямам да науча новината от първа ръка в дира на десе доносниците, ей!

Пак те изтриха!

не им се сърдя, дори съм им благодарен, понеже темата започна да прилича на махленска седянка, но не по моя вина. вие такива теми ги обожавате, нали атака?

Ако наистина са присвоявали (крали) и има доказателства за това, защо да не ги осъдят? Това да не е България, където само за кокошка няма прошка!

ти наистина не си ли покраднювал по малце, а николас? признай си, ние ще те разберем, а те ще те изтрият понеже не е по темата!

Нещо бабчета, скрити под миндера?!

абе дирчулята убедихте ли вашата дневална цензураторка, че присъдата е условна, или ще триете масово?

Мястото на двамата престъпни и крадливи братя Навални е някой хубав руски затвор. И Владимир Путин не трябва да проявява милост към отявлените престъпници Алексей и Олег ...

Сега от Планетата на маймуните (с президент Обонго) ще ревнат да ги спасяват демократично. Че изгоряха парите по тях

много готин номер, бабче!

Прав си. В Русия Путин съди, съдиите само изпълняват.

Така е, Путин е милостив и раздава правосъдие и снизхождение - по человечески. А тези, които го критикуват, ще си получат заслуженото - кой затвор, кой условно.

Преди да продължите с празното писане срещу Путин, поне се поинтересувайте, кои са двете братчета и какво е миналото им

Товарищи, хората не ви вярват. Путинската пародия на "съд" е инструмент на диктатурата против опозицията. Странно защо французите не съдят тези хора.

са хлъзгави,изпечени мошеници. а хората вече не вярват на вас.мина лятото на 2013 когато вие взимахте парите от америка за българия,а наивните ходеха да се дерат всяка вечер.... разбра ли,генов,свърши ти времето...

Значи едни мошеници са измамили французите, а те защото са още по-големи мошеници, не си искат парите. Как не се сетих?! Благодаря, че ми обясни.

Зашото имат мухльо за президент

агитаторите на протестна мрежа просто си търсят клиенти. сега се надяват нещо да капне от тези братя-мошеници....

Да напомним на соросоидната гмеж ... В страната на престъпниците - САЩ има най-много затвори и затворници в света. Има невинни хамериканци осъдени на смърт. Преди няколко дни излезе позорен доклад в хамериканския сенат за ужасиите в хамериканските затвори от които на нормален човек му се повръща. Хамерикански ченгета гърмят като ненормални по улиците и убиват невинни хора ... А хамавите соросоиди плачат за Навални с условната присъда в Русия

Алексей Навални въпреки, че е под домашен арест, ще присъства на площада. Протестиращите имат организация. Раздленени са на три групи: червена, зелена и жълта.

Двама зелени, двама червени и трима оранжеви.

на събитието във фб никой не отиде...... вече никой не вярва на лъжите на протестна мрежичка! хахахахахахахахахахаха

Страх лозе пази.

Според една древноримска мъдрост, ако срещнеш глупак и не го разпознаеш като такъв, това означава само едно - че си по-голям глупак и от него... Знаменателно е, че целият руски народ среща глупака в Кремъл, но едва десетина процента успяват да го разпознаят. Може би се дължи на водката, а може би на вродената склонност към това да бъдеш потискан и интуитивно да търсиш Бащицата с камшик в ръка. Сложна, азиатска руска душа...

А положението в БГ как ти се вижда?

О-о, все пак сме едни гърди напред. Не сме допуснали последните 15 год. да ни управлява един идиот...

Зад присъдите стои Кремъл. А.Н. получава символична присъда за да не се превърне в мъченик, но е осъден брат му за да го държат под натиск. Така трябва да се демонстрира, какво ще се случи на всеки опозиционер. Всъщност присъдата ще бъде публикувана след 15 дни, за да се разсеят протестите. Диктатурата прилага стари и прозрачни практики. Това са коментарите по френските ТВ.

Ти кой очакваш да седи зад присъдата, ашхабат ли?

В нормална държава се съди по закон, съдията е независим и не чака указания от изпълнителната власт. Има ли нещо неясно?

Ако в ЕС направят шампионат по влачене е напълно възможно ББ да стане шампион.

Във Великото ЕС не разследваха ли Барозо за корупция? Какво стана да не потулиха случая?

от САЩ сигурно са много недоволни, че съда си е свършил работата. Този същият преди година обясняваше какво да направят от САЩ за да ударят най яко Русия. Голям патриот. И защо Грузинците като пуснаха Саакашвили и компания за арестуване в Интерпол и от САЩ изреваха? Нали са за справедливост защо не го депортират в Грузия? Ами Украйна, като си защитава националният интерес и те са против демокрацията, нали са националисти тези които управляват там. Излиза, че демокрацията е само думичка за влияние. Когато влачат поставените от САЩ лица няма проблеми никой дума не обелва.

путя се оака - прати армията на червения площад .....майдан му се привижда май

дори му измислиха име на протеста на Манежния: #РеволюцияОливье Schillo отивай да почиваш - заслужено е. Чудесна работа свърши. Ние - обикновените хора сме тук защото мислим, че е правилно, а не защото някой ни е наел.

никой не ти вярва на лъжите.

Не лъжа. Защо да лъжа? Провери сам. Пусни в twitter #РеволюцияОливье

на манежния площад има 5-600 човека...

Броиш ли туристите и миновачите?

колко са жалки тия от протестна мрежа.... направо ходят и си търсят клиенти,кобляков им плати за да вдигат шум,сега явно се увъртат покрай братята-мошеници.

Колко е тъпо да разкриваш корупцията сред управляващите получавайки американските пари за това и първият осъден да е брат ти :)

само автобусите с надпис ПОЛИЦИЯ са над 10 на Манежния Отделно камиони с надпис полиция, коли и джипове. отделно има военни зелени камиони.

Четирима прокурори, разследвали близки до Ердоган за корупция, бяха отстранени от длъжност Путин и Ердоган - най-добри приятели. И все още има хора, които защитават тези отрепки. Срам.

Наш боце също!

Най-вече той

Пред Думата в Русия може да се види военна техника. Явно на Путин му се разтреперват краката като чуе думата проест. А протестът мирен. Но докара военните :) Това е като нашия Петър Младенов.

Хайде сега Петър Младенов. Защо така се потулиха нещата по записа?

Къде си видял мирен соросоид? :) Той ще си строши глава в павета само и само да го докоснат за да му нарушат хомо правата :)

Май революцията в Москве започна! :)

Шило

-+, що си избяга от името?

а ти в името ли си си? а сиси?

аа не съм...просто се покиснах в twitter малко. Страхувам ли те ;)

Шило

И така не разбрах нищо от коментарите- одобрявате ли това, че частна чуждестранна компания е ощетена от братята, или не?

одобряваме съдебните действия, срещу укриването на данъци, но не и по политически причини, водени от един съд, който е воден за носът, какъвто е и всс на бълхария. нещо неясно до тук?

Компанията няма претенции. Явно не следиш близо нещата, иначе щеше да знаеш, че това е политически процес. Но ти си платена путинка, няма как да знаеш. Или осъзнаеш.

Шило

"Компанията няма претенции". А защо са осъдени точно за ощетяването и? Ако не са предявили претенции за ощетяване, щеше ли да има дело? Не знам дали съм платен, но поне не защитавам престъпници!

Още няколко hastag-а за да следите по-лесно събитията на Манежния: #manezhka #Манежка #ЕкбПрогулка #navalny

Руските съдии съдят по указания отгоре. Ако е крадец, Алексей Н. трябва да лежи в затвора. Ако е невинен, трябва да бъде оправдан. Присъдата е за сплашване и няма нищо общо с правосъдието. Преди 3 г. А.Н. като кандидат за кмет спечели 30 % и призова за сваляне на Путин и корумпираната клика. Той беше начело на многохилядни шествия против властта. Докато Путин е на власт, ще бъде преследван и репресиран.

Вижте сега,кражбата си е кражба навсякъде.Ако си се набъркал в ла"на,не можеш да бъдеш публична личност,иначе ще ти разкатаят и майчиното млеко!Такива са правилата на играта,я вижте Берлускони и не само той!

абе ясно, ама де да видим как ще осечеме българските съдии - ваши подлоги.

Ситуацията в Италия и Русия е коренно противоположна. В Италия съдят за кражби и корупция, в Русия корупцията и крадците са на власт и преследват политически опоненти, които се борят против тези явления.

Статия: Трагична ситуация с детската смъртност в БГ - 82 коментара; Статия: Братята Алексей и Олег Навални осъдени по делото Ив Роше - 582 коментара Всеки си избира важното за него

Жалкото е, че макар да не личи. Нещата са пряко свързани.

ами ние подхващаме проблемите изкорен. там където има съветска корупция - там има и цензура, а там, където има цензура и путин е безсилен, нали така. хахахааа

Ами каква съветска корупция ви пречи да възстановите здравеопазване поне за деца? Доколкото знам затваряне на болници са започнаха с демократични промени.

Ти виж се замисли първо за детската смъртност в РуССията,че тя е по-голяма.Въобще,вие азиатските скотове,защо не си гледате своята гнусна държава с вредното си фашистко население,а не да давате акъл тук.И последно:блядко,в БГ сме хора европейци -не сме главоци като вас-най-тъпканият и нещастен народ в света-най вредната нация от фашисти.

От селско-просташки речник разбирам че си израснал в Горно Уйно, и доста сложно да се представи ,че имаш нещо общо с Европа.

Ако живееш в държава, която се управлява от комунисти, техните деца или ДС ченгета и техните потомци - ето това получаваш. Справка Русия, справка България.

Колкото повече руски колонизатори и путеноиди в България,толкова по-голяма детска смъртност.Руските фирми не плашат данъци в България с което обричат българските деца на глад и медицинско обслужване......Шест от руските фирми са декларирали над 20 000 000 лв. годишен приход, както следва ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ АД приход 7 639 339 000 лв (7 МИЛИАРДА 339 милиона или 10 % от БВП на България). Печалба няма!!!!!!!!! За последните 6 години декларирания приход е 40 МИЛИАРДА ЛВ., но няма година, в която да са отчели дори една стотинка печалба. Вече са изхвърлили на улицата 15 000 българи, работещи в рафинерията. ТИТАН МАШИНАРИ АД приход 80 333 000 лв.(80 милиона), печалба само 798 000 лв. СОК КАМЧИЯ ЕАД Едноличен собственик на капитала: ГРАД МОСКВА ЧРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МОСКВА, ДЕЙСТВАЩО ЧРЕЗ СВОЯ ОРГАН ДЕПАРТАМЕНТ ПО ИМУЩЕСТВОТО НА ГР. МОСКВА приход 23 000 000 лв. (23 милиона лв.), печалба няма. Заб. тук съуправляващ е Станка Шопова ЦК на ДКМС. ТРЕЙДНЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД приходи 397 879 000 лв. (397 милиона лв) Печалба 3 247 000 лв. или под 1 %. ПРОМЕТ СТИИЛ АД (в борда има руснаци и украинци) приходи 441 000 000 лв. , печалба НЕ!!! ЛУКОЙЛ БУНКЕР ЕООД еднолична собственост на Руска Федерация. Дори в графата приходи резултатът е отрицателен, а за предни години при приходи от порядъка на 500 000 000 лв. печалба няма декларирана. За сравнение - ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ ЕАД декларира приход от 423 000 000 лв. и печалба от 201 000 000 лв. РОМФАРМ КОМПАНИ ООД (фирмата е българска) отчитат приход от 250 милиона лв. и печалба 154 милиона лв.

Ами както не плащат данъци, направете така както направиха в Русия в Навални. Осъдете ги и вземете обещетение. Поне като суверенна държава България може това да направи.

А хамериканските въобще нищо не плащат, даже и наем за българската земя, която ползват.

на Манежния площад след малко започва протестно шествие в защита на Навални. Можете да следите събитието #navalny