Съдът върна на поста уволнена директорка на парк ”Българка”

Габровският районен съд възстанови на поста дългогодишния директор на Природния парк "Българка" Мая Радева, която беше уволнена през юни миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна на поста уволнена директорка на парк ”Българка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се ревизират всички кадри на ДПС, поставени в държавното и общинско управление. Много от тях са кадърни и свестни хора, но поставени в зависимост от Дружеството С Неограничена Безотговорност, кой знае защо наричащо себе си Движение за права и свободи.При положение, че ръководството на дружеството, със своите действия и бездействия, лишава своя електорат точно от права и свободи.И какъв проевропейски лидер е Местан, когато с всички свои изказвания и действия насърчава и защитава радикалната ислямизация на електората си.Много ми е интересно тези с бурките и фесовете дали са на ясно, как сами се заробват.

Ей сега ще заквичат хорово де що има русифилистичетата, че на техните хора - наистина правоверни болшевики, правата се накърнявали и ще хукнат да ридаят на раменцата на джудженцето путя...

Какъв Путин и какви русофилчете те гонят бе сдухан калъф? Тук става на въпрос за олигархически мафиотски структури от западен тип и ориентация. Нещастен драскач!

А съдът дали ще осъди не законния директор АЛИ-то ! И най- малкото ще върне ли заплатите !

Егати държавата! Али Алиев - турчин да е директор на парк Българска ! Пълна идиотщина!

тоя не е турчин .циганскиром е ! ако беше турчин щеше да се казва али али , а не алиев .

Сигурно е пуснала в действие "катерицата".Ми тъй де, защо има катерица на снимката.

смисъла на "катеричката"!Която е пуснала в действие!

Е аз да не съм жена, какво ми разбира главата от "катеричка" в действие.

А дали след уволнението на г-жа Радева и назначението на Алито е останал парк, който г-жата да ръководи след възстановяването й на работа? Нема такава държава и такова овче племе като нашето!

дали Aлиту няма да бъде самоубит скоро,щото не успял да изсече достатъчно гора в полза на "великият везир"!?

каква ирония, директора на българкият парк Българка се казва али алиев

КазваШЕ се...

Браво! Чудесна новина! Имаме селска къща,която попада в резерват Българка и кръв ми капеше от сърцето като гледах как безобразно сечаха гората.

Съдът да разпореди на всички турци,турчеещи цигани и новопристигащи бежанци(талибани и ислямисти) да напуснат незабавно страната ни след като не я признават.За толкова години езика ни не научиха а не искат да го говорят а гласуват на изборите-това не е ли нарушаване на конституцията,достатъчен повод,наред с много други нарушения,малцинствени привилегии и неспазване на законите на страната ни.Стига са се възползвали от родината ни,те и без това не я признават.

Не че няма сами да си тръгнат няма, ама да се вземем в ръце и да спрем всякакво тяхно влияние в управлението на държавата. Задължително гласуване за всички!!! И публичност на всички техни безобразия!!!

А назначения Али некакав си ще върне ли заплатите си за този период? А сега онзи ба.....ун дето чете имената на уволнините от трибуните на НС да включи и това име ама в "позитивния" списък.

Създателката на парк "Българка" е уволнена заради "липса на професионални качества" и на нейно място е назначен мафиота Али Алиев,който е злоупотребил с финансови средства????? Местанеееееееееееееееее,да не пропуснете да се оплачете и за този ваш "кадърен кадър Али-то" уволнен "неправомерно" от бат' Бойко!!!! На турската партия ДПС да се забрани достъпа до постове във властта свързани със земеделието, водите и горите на България!!!!!!

МЪКА-МЪКА ЗА РЕЗАЦИТЕ!!!САМО ТАКА!!!МЕСТАНЧО,АЛЛАХ,ЩЕ ПРИЕМЕ ОЩЕ МНОГО МОЛБИ!!!!!

Към дира - опитайте се да не използвате изрази като "разнообразна дървесина"! Гората не е дървесина. Кажете "разнообразна флора и фауна", възпитавайте така и децата си, за да не станат като Алиев...

така бяха написали? Журналиста трябва да е бил дърводелския техникум! Идиоти!

иво , те са крали дървесина . разнообразна . в смисъл всякаква за която се вземат пари . друга фрора не са закачали . малко фауна да , но и тя не всякаква .

Местане и не забравяй да искаш вот да недоверие и по този повод

Една добра новина. Нямат край престъпленията извършени от ДПС. Скоро ще стане ясно колко поразии са извършили там през тази една година. Изроди.

Тази жена не само е дългогодишен директор на парка, но и един от създателите му! Глобата и разходите по делото - да ги плащата дпс!!!

Браво.......!ДПС да прибавят и този случай в списъка с уволнените си "кадърни" кадри.

Глобата трябва да се плати от ДПС защото бе уволнена заради разкрития на кражби от тях

може и тия 7000 да ги плати тоя дето я е уволнил - най-вероятно човек на ДПС

Човека който я е уволнил си има име и то е на заповедта и за уволнение! Така че при добра воля 7000 лв. не би трябвало да ги плаща бюджета.

Не-е, ти ще ги платиш Извинявай, ама така става винаги!

Една добра новина!