Коментари - Приоритетите на чешкото председателство на Съвета на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците, дали говорят руски, украински, български, молдовски или татарски, не искат Путинска власт и ФСБ безпредел. Не искат юдо-хазарски олигарси и кадировски главорези да правят тава, което правят в Москва. Защитават правото си на свободна волеизява!

 ПОДКРЕПА за Украйна и УКРЕПВАНЕ на ЕНЕРГИЙНАТА сигурност и ИКОНОМИКАТА?! Добре! Още от СЪЩОТО...

Точно Чехите помнят до къде се стигна с опитите за помиряване с Хитлер. Така че не се надявайте Европа да клекне пред Путин. Гледам руската пропаганда лансира: -зимата ще пукнете от студ. -всеки момент ще започнат бунтове за сваляне на европейските правителства -ще има войни между европейските държави Не другарчета: "Надежда тука всяка остави" пише на вратите на ада където сървеменния фюрер ви замъкна. -

В бг няма плавителство, което да издържи 1000 левови сметки за ток …

Събират данъци от всички нас, милиарди, за плащане на годишна членска вноска в ЕС, а после някакви пари от фондове се връшат под формата на програми в джобовете на някакви крадци и измамници. Видя се, че тази схема ЕС не работи за народа ни, а за корумпирани мутеи и техните политици. Трянва да се напусне. А за едното пътуване... то македонците от много години си пътуват в ЕС без визи.

Спокойно можеш да се преселиш в рая Русия, Сирия или Афганистан, където ЕС няма да ти събира данъците

Тава нещо може да напише само дебил на държавна службица, който нищо не произвежда и дори не търгува и живее от корупция.

ХЕХЕ ... ... "НЕЗАВИСИМА ЧЕХИЯ ЩЕ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА "МРЪСНИТЕ РУСНАЦИ"

НАТО, хвъркатко. НАТО.