Принц Кирил Сакскобургготски откри най-големия форум за българи в чужбина

Негови организатори бяха основателите на платформата Bulgaria Wants You Иван Христов и Андрей Арнаудов

Обратно в новината

Коментари - Принц Кирил Сакскобургготски откри най-големия форум за българи в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принц ... на задния двор!

На всеки който се е докоснал до конкурсното начало по отношение кандидатстване и одобряване за дадена позиция системата “мой човек” действаща в БГ ще му се стори самоубийствена, с други думи-безсмислена!

Мечтая за Царски фонд финансиращ малки предприятия в България. Царски Техникум заместител на "Киров". Царски инкубатор на проекти на млади българи. И 'сичкото, брато, в България. Не, не, не царчето да си бръкне в личния продънен джоб а да си използва "аФтуритета" за нещо реално.

Кариера и Живот в България няма !

Да наистина, Маринов, Бербатов и принц Кирил /не знае бългаски/ успяха в Бг и са нашата гордост. Смехурии страхотни.

Принцът няма ли да си дойде

Кирчо е наш висш кадър в Лондонският Square.

Празна зала! Ха-ха-ха

Като им платите университетските заеми (50,000 британски паунда), които са взели, за да учат в Кралството, тогата ги канете да се върнат в Булгаристан. Безумие!

Като бяло много бързо ще се разочароват от действителността като се върнат в България. За сивата държава с намръщени хора, неработещи институции и корумпирана власт са първите неща, които ще им направят най-силно впечатление. После следва вербалната и физическа агресия от страна на българите поради по-горе посочените факти и ще приключи с това, че заплатите са си точно източноевропейски, защото получаваш точно толкова, където си ситуиран географски и спрямо нивото на конкуренцията. Ще ви го обясня просто, компаниите не са благотворителни организации и корпорации, чиято цел е да правят максимално печалби от минимум инвестиции.

марийке, България е република, не монархия! Забий си го в кухата тиква! Не знам тоя цар ли е, принц ли е или най-обикновен педнел, ама ния царе, още по-малко пък принцопве нямаме! Аман от глупаци!

Си прав. Тази титла е по наследство. Не е действащ. То и на Минчев му лепят лорд. Нищо че нямаме такива титли и че той си я купи.

дамата в лилаво каква се явява?

Коя по-точно, че те не са една и ли две на снимките ?

езикът на тялото на принца казва много и то не в полза на БГ

С всичка сила си пази джобовете, ама по-скоро от родата, предвид татя му - Крадлив Дедо...

спомоществователство на sesame.bg

Трябва да си българин в чужбина ли за да получиш европейска заплата и превилегии при български работодател?

Ха, ха, два спиртосани чалгосъсела и един недоубит принц датски... Форуми, платформи, инициативи, мероприятия и прочее правене на вятър...

ох, по-хубаво нещо отдавна не съм чела - пробвай пак.

Един друг

С риск чувствителното модераторче да го изтрие, щото има непоносимост към непознати букви - If I throw a dog a bone, I don't want to know if it tastes good or not.

ееее, това е по-скоро зловещо, отколкото остроумно, не че не е истина, ама....... и без това вали дъжд и е мрачно.