В Нагорни Карабах е постигнато примирие

Азербайджан и сепаратистките власти на района Нагорни Карабах, населен с етнически арменци, постигнаха днес споразумение, предаде АФП, цитирана "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - В Нагорни Карабах е постигнато примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Армении нечего противопоставить Солнцепекам и Смерчам Азербайджана

Мир там ще има само ако мюслитата приемат факта, че нагорни карабах никога не е бил азерски. Арменците са обявили своята независимост още преди разпада на ссср. Да не говорим, че там няма азери. А конфликта между азери и арменци е стогодишен. Само пълен олигофрен може да си представи, че арменците ще приемат властта на мюслите, след всички кланета които са преживели.

ООН не мисли така!! Арменците са окупатори на чужди територии. Нямало азери, е как да има както са ги изгонили и избили преди 22 горини??

Шило

Ей затова е хубаво да си в добри отношения със съседите си.

ПУТИН Е УНИКАЛЕН ПОЛИТИК,И ВЯРВАМ В МИРНОТО РАЗРЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТА!!!

Рубла чок, пара йок:)

Слава богу, дано скоро се намери трайно решение на този конфликт. Бил съм там няколко пъти, много беден край, но с приветливи и организирани хора. Градът Степанакерт е чист и спокоен, няма клаксони и луди шофьори за разлика от Ереван. Не занм кой е крив и кой прав в този конфликт, но обикновените хора не заслужават това страдание.

ГОВОРИТЕЛЯ НА ДЪРЖАВНАТА ДУМА КАЗА ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА СРАЖЕНИЯ ... ПУТИН ОБЕЩАЛ НА АЛИЕВ ДА ВКАРА МИРОТВОРЦИТЕ ОТ ВДВ В БАКУ :))

Излишно пролята кръв. Интереси не се защитават така - свирнал някой на гладните си помияри и те тръгнали да изядат храната на стражевите кучета на съседа! А Илхамчо, синът на членът на ПОЛИТ-БЮРО на СССР-рът Гейдар Алиев, преди да напада без причина арменците и да се прави на "ужилен" е най-добре да изгледа филмът-шедьов - "Бялото слънце на пустинята"!

Братя арменци, сега ви е даден шанс да решите този проблем завинаги! Освободете цялата своя територия вкл.Нахичеван, защото малоумния Алиев и Ко ще продължават с тези периодични конфликти да създават проблеми в района. Вече всички знаят кой нападна и какъв е резултата до сега, напред до Баку!

И как да го направят като азерите ги праскат с Смерч и Солнцепек?? Изтрепаха сума ти и арменски войници. С гол гъз нищо не става, азерите имат бойни дронове , които имат ракети и унищожиха автобусите със арменски войници. Най добре да се махат от азерската земя!!

тази война няма да се размине. Ердоган ще натиска за продължаването й. Килъри също.

Нищо не разбираш от политика! Нагорни Карабах е една от мините, заложени от руските-съветски империалисти за да направят разрушаването на СССР /както казваха вечен и нерушим/ по-трудно. Кръвта пролята там ще, както и на тази проята в Грузия, Прибалтика и Украйна ще тежи на съвестта на руските болшевишки властелини!

Много си отворен, бе пич! Те руснаците (всъщност в ръководството на СССР повечето не са руснаци) на са го измислили сами. Британците са истинските майстори да залагат мини по целия свят. Впоследствие и Американците вече не падат под тях.

ООН също натиска арменските окупатори да напуснат територията на Азербайджан.

паисии хуичев путлеров, кремълска черна пропагандо. лъжец долен - всеки ви знае вас от бившия ленинград - сегашен с.. петерсбург - новото свърталище от тролове на кремъл !!! общо 400 щатни трол-а - сеещи дезинформация, лъжи и заблуда дирижирана от имперските амбиции на путлер и неговата сган. скоро ще ви свършат копеиките и пак ще зацарува мир на земята. путин е наи-голямото зло в момента и всички гадости на земята са именно негова закваска!

избърши пяната, неврастеник

Да не гледаме в чуждото канче ,...НАЛИ НИЕ СМЕ в НАдолни КАРАБАХ ,ПО-ЗЛЕ СМЕ И ОТ ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА.