Коментари - Приключи визитата на папа Франциск, премиерът го изпрати на летището (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все си мислех, че е на посещение - той пък бил на визита!

-НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ.

Папата донесе Светлина в България и на народа! А какво правят нашите митрополити и Патриарха??? Скриха се като мишоци в Светия синод на тъмно....и се оправдават с разни канони от средновековието...Те са недостижими в общуването си с народа. Те са послушници на Москва!Повечето от тях са офицери от ДС и са се клели във вярност на КГБ. Аз съм православен , но не мога да ги приема за духовни водачи!Мазни, горделиви с буйни бради и хилави мисли!Живеят охолно, с ролекси на ръцете и супер коли , "богове", а българските църкви и манастири се рушат...Срамувам се от поведението им и не им вярвам!

и колко мЕлиярда са го гледали като преФърлих около 200 канала и никъде го немаше,само по българските. ама айде 1 милион/лв/ къде не отишли..

И да строите мостове(духовни), да го преразкажеш, че ни благославя за мостовете и магистралите? Чак токова тъпи не сме. Едно е да ти се иска, друго е да е истина.

Що не ходи в Сърбия ?

Ей-й-йййййй най-после! Карай към Резиденцията на Тато и се обади на ония да не закъсняват с чевермето. Да отпразнуваме Гергьов ден на патерица. Че то папи, бачкатори на магистралата, речи, кисели млека... и аз съм човек бе!

тоА проЗтия , дето го чакаме да Фърли кърпата, той каза че ще я стиска и с зъби и с нокти, докога ще ни занимава с присъствието си във всяка хроника???? Пожелавам му да е скоро хит в криминалните хроники и тия на ЕС също!

По-добре в погребалните хроники. Там е сигурно и окончателно.

Общо взето беше добре и от наша страна и от негова! Ние като гостоприемни домакини го послещнахме. Той малко се опита да се прави на интересен с бежанците, но като му докладваха за реакцията на хората, повече не обели дума за тях, а наблегна на сигурната тема за семейството, което се вижда че има силна поддръжка от населението на България. Тази поддръжка беше ясно изразена преди време с реакцията на населението относно ИК и в последно време реакцията на стратегията за детето!

Поздравление за поведението на Българската православна църква, че не се включи в цирка на папата, нелепите ни политици и оня испански смрадливец сакскобурга. Молитвата за мир беше мощна излагация. Католическата обност в България е под 10 % а толкова много шум. Управляващите се грижат само за малцинствата, а за православните, хетеросексуалните, нормални българи, които сме мнОзинство никва грижа, напротив правят всичко възможно да ни затрият...да , ама не.

Не са просто под 10% а оод 1% (май бяха 0,5)! Нищо чудно свидетелите на Йехова да са повече ама такова медиино внимание беше все едно има някво отношение към нас ...

Католиците свещеници голяма част са педофили , в последните години излезе вече информацията . Те са като гербаджии , които се извиняват и си запазват откраднатото (извършеното) . Избитите от комунягите са детска играчка сравнение избитите и изгорените на клада от светата инквизиция . Радвайте им се . Зрелища за тълпата и галене по главицата на Борисов . Да живее папата , Борисов и ГЕРБ . Ура , народе .

ЕДИН ДЖИХАДИСТ АНТИХРИСТ ПО МАЛКО ТУКА

Историята на Ватикана е изпълнена със измами,далавери,убийства, обиране на банки,връзки с мафията и хитлеровите изчадия-с паспорти издадени от Ватикана срещу задигнато злато са заминавали за ЮАР и Парагвай, судомия,кръвосмешение......Папата се прави на скромен и пътува със Ал Италия, а не като баце със личен самолет, носи евтини обувки, но вероятно не знаете за веригата свръхлуксозни магазини в които едно нещо,ако струва в съседнияг 100 евро в техният е 10 евра,но магазините са само за служители на Ватикана. Живеещите в Мюнхен мога да отидат и да видят магазина им там, но само отвън.Вътре няма да ги пуснат.

Шекер ага, хората се опитват да се променят , а де са наште лъжливи попчета сичките от службита а?

О език народен, о двойкаджии гербераски, да не кажа педе.....!

нещо не можах да видя тия попове да се кръстят и да се молят ма сигурно вината е у мен

Министерството на образованието и науката е решило децата да се учат на 16 ценности. Божите заповеди, обаче, са само 10. Кой ще измисли останалите 10? Религиозните празници са подходящ случай да се учат децата, че нещата от природата и обществото се обясняват вярно от науката, а не от разните религии. А по медиите тези дни - нито дума за това, че освен религии има и атеизъм, има и наука. В съвременния свят всички постижения на човечеството /а напоследък те са изключително много / са благодарение на науката, а не на религиите. Някога религиите са обединявали, но сега само разделят, противопоставят, заблуждават и отвличат вниманието на хората от истинските проблеми и цели.

напиши го кратко и скромно

Атеизма е религия, а науката винаги се съпровожда с вярата (Макс Планк изнася лекции по темата). Изглежда не разбирате и от двете.

Премиерът го посрещна, разведе го, направи 20-30 медийни публикации колко добро нещо за България е посещението на католическия Папа, лъсна му обувките, изчетка му прашинките от реверите, остави се да бъде погален по темето и го изпрати с възторжени махания с кърпичка. Какво е премиер и какво е президент у нас? Премиерът е шефът на министрите, президентът е представителното лице на страната ни. Защо ли премиерът всячески иззе функциите на президента при едно такова посещение? Отговорът е Апартаментгейт и предстоящите избори. Целият шумен цирк бе по тази причина.

отчаян и несполучлив пореден опит за съвместно налагане на либералната демокрация

Програмата на папата не беше съобразена с народопсихологията на българския народ и това е по вина на българското правителство което системно работи срещу интересите на народа и страната. Медиите също не спираха да хвалят другите религии и да омаловажават православието и дори да му приписват вина.

Папата си развяваше шлифера из Бг, циганите си правеха каквото искат, градушка ни отрепа посевите и какво ли още не. Ами мноо благодарим на този обикновен човечец, черни посети и похарчихмерот нашия джоб един милион. Много добре се чувствам, като католик който си е платил да му се опростят греховете.

Ще аплодирам първата българска медия, кото ще напише, че в Скопие папата НЯМА да се срещне с македонския патриарх Стефан, защото последния не е международно признат за духовен водач. Какво стана с неформалната непринуденост и смиреност на папата? Явно нещата се формализирант, когато става дума за политически интереси.

той в България се срещна с никому неизвестни изповедания все едно представляват някого....

че си тръгна от тук жив и здрав ....

най сетне си тръгна не стига че беше поканен зад гърба на народа да му насажда либералната идеология

Медиите наричат посещението апостолическо но в него и една дума не беше казана за посещението на папа Йоан Павел втори което беше сравнително скоро през 2002г., може би защото той беше обичан от хората без да вдига какъвто и да е шум около себе си.

Това посещение раздели нацията по много неприятен начин и беше направен опит да се унизи българската православна църква което управниците правят системно, но то си има цена....

МНОГО МИРИЗЛИВО ПЪРДИ ТИКВУНЧО БРЕЙ...........

верно си тиквунчо как може да си толкоз прост

Хубаво е, че дойде папата на визита у нас. Само че, не трябваше да е баш по време на един от най-големите ни православни празници - Гергьовден, който освен това е и празник на българската армия. И, честно казано, доста ме издразни това, че на връх празника по всички телевизии предаваха единствено папата и неговото посещение. Усещането беше, че не сме православна държава, а някоя латино-американска държава, в която 99% от населението са католици.

Усещането че сме латиноамериканска държава е по много причини например чалга културата и корупцията, а също потресаващата разлика между бедни и богати.Посещението на папата беше в неподходящо време и с неясни послания които звучат като фалшива новина.Много сме огорчени и разочаровани.

Тиквата забрави как танцува със саби в Саудитска Арабия. За рекламата и чалма ще си сложи на курбан байрям.

Посещението на папата у нас е изключителен успех за премиера Борисов. Червените тролове и другари се пукат и наси.ат от яд. Така е. И комунизЪм и социализЪм повече не ще има ниГде!

О , да разбира се. Успя да събере цели 7-8000 души.

Да, точно така. Но пък ще има ЧЕРВЕН КАПИТАЛИЗЪМ. И както каза папата - "парите на богаташите са кървави".

ЙЕЗУИТ , баби ... вари го - печи го !

Дет се вика шоуто свърши! Сиреч, хайде да се върнем към асансьорите, терасите, милицоенерщината, корупцията, лакомията, простотията и гробарското мародерстване над българите

Характеристика: „Демонстрира безпределна вярност и любов към Съветския съюз, съветския народ, към работата и линията, която провежда Руската православна църква. Архимандрит Неофит е интелигентен, с много добра обща и богословска подготовка. очертава се като перспективен духовник", Шесто управление на ДС, октомври 1983 г.

общественици и обикновени хора ходят да целуват ръка на недостоен така ли? Абе време е някои да бъдат анатемосани,или сами да се покатоличват.

Забелязвам, че плювателите по тоя папа са предимно хора над средната възраст, възпитани в духа на атеизма, комунизма, и безпрекословната вярност към Партията и съветите. Откога започнахте да разбирате от Божиите дела, другари? Или опорките ви ги спуска поп-полковник Гундяев, и неговият наместник за България - агент Симеонов (познат още като патриарх Неофит).

Успокой се, само правиш ветър.. никой не го е@е за твоята безлична персона..

Еднокнижният докара и папата, за да го използва предизборно.

Защо папата не отиде там - в двореца и градината на царицата, съчетани религии и местица за подслушването им.

Боко защо така се е навел? Чепиците ли му е харесал?

Ако им е хвърлил око , Папата бос ще си ходи.

Българите мразят себе си, мразят и другите! По този начин Пътят им е само назад! Докато не отворят сърцата си ....

Който не помни миналото си, няма бъдеще. А ние помним, запада какво не направи 6в за България, включително и предишните папи!!!! Четет история, прости тролове.

Да си го взима и Борисов с него..

На балканите място за католическия духовен водач няма място.

Папата ни оставя на ДС ченгета, членове на БКП, мафията, корумпираните магистрати, политици.... смрад и кал.

се е справил с мафията в Италия.

Сам се оставяш на тях, тъпако. Иди и гласувай или протестирай. Иди и приютявай бежанци и тогава може и тебе да те погали по главата.

На снимката Борисов е заел любимата си поза за пред чужденците.

Бацко дълбоко вярва в правилата ( Божиите заповеди), които не спазва.

докато се лигавеше пред католическия дядка,разчитайки,че католиците ще гласуват за герб,истинският наш БОГ ти показа ,че не трябва да забравяш нашата религия,православието !!изпрати градушка,но си толкова тъп ,нищо не разбра !!това те чака и на изборите,бой по празната кратуна !!!

Градушки имаше в половин България, и започнаха още от миналата седмица. Ти да видиш в сезона на градушките падат градушки. А през януари ще вали сняг. Папата е виновен.

Позитанските чекисти по заповед на пасоля и поп-полковниците, не спряха да плюят по тоя папа. Заработихте ли рублите, гундяевци вмирисани?

Гордея се с българите и БПЦ! Папата на Новия световен ред едва ли е бил посрещан на друго място по света с такова безразличие и откровена досада. Вчера се беше подготвил за някаква палава илюминатска обединителна церемония на всички вероизповеденаия в някаква измислена Световна религия, а накрая гледаше като пребозало теле пред очевидната липса на интерес към неговата персона..

И те имат тук там е по някоя издънка с Ролекс и някой педофил, но тук се изненадах откровено как не клекнаха и запазиха минимално достойнство поне.

Изкефи ме папата - с лекота доказа, че от ченгетата в БПЦ и чеп за зеле не става....

"Приключи визитата на папа Франциск" И слава Богу!!!

На кого ни оставяш ,Папа ?

Попътен вятър папче. Айде, че в македония те чакам да ти се мазнат, да ги признаеш като държава и църква. Там имат нужда македонската църква да бъде призната и ще участват в неговия театър.

посевите на половин България,но България видя това едва днес,защото медиите бяха вчера много заети.

Каква градушка бе, кур?!

Какво ме интересува мен градушката, бе ?

Хубави думи в ефирите, имахме нужда от тях. Но който помни демагогията на религиите, идеологиите, властниците, ще бди.

Реклама до край.... На живо изпращането по всички тв-та....

Сава Богу, антихистът си отива!

Предпочитам Папата да ми е духовен пастир, отколкото православните скотове облечени в расо и които се уляха в лицемерието си.

Лесно е , приемаш католицизма. Ако пък въобще не искаш църковно лицемерие , ставаш атеист. Пак можеш да си спазваш Божиите правила , всъщност са добри за спазване.

Живеем в 21-век - векът на съблазънта, а ти му обясняваш, че било добре да спазва някакви остарели правила, дето и в стари времена почти никой не ги е спазвал! Караш го вместо да живее на макс и да граби с пълни шепи от живота, да се ограничава! Няма смисъл! Никакъв! Хората по правило обичат да се учат ит грешките си, за съжеление радко успяват в рамките на човешкия си живот да свържат последствията с първопричината и осъждат потомството си на същите грешки.

Ами той , дето всъщност е тя , да стане тогава бойковист. Въпрос на личен избор.

Асамблея на мира! Ххубаво, ама е малко детско и ние сме го правили. Сега църквите се карат като деца на детска, ама държавна ясла.