Приключи комисията „Росенец“, Доган не се яви

Липсата на кворум провали последното заседание, отсъстваха от ГЕРБ-СДС,БСП и ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни идиоти! Специална Комисия Росенец! Какво губене на време и каква простотия. Ахмед Доган ей сега ще се затича да дава обяснение на оня брадат красавец от ДБ дето като го погледна се сещам за патладжан в парламента.

завря златния си пръст в Тошковия лайнян гъз?! #Кой?

ако Доган ви разреши да има такава комисия в следващия парламент.

Наивниците се събраха ! Статуквото се разбра и ги прееба ! Народе гърчав , защо гласуваш за котилото от статуквото наложено от някъде си ? Направо ще ходя на ПЕТИТЕ ИЗБОРИ 01.04.2022г

Въй, въй ,въй. Така се надявахме тоя Сокол да се яви, да разпери криле и да кацне на масата на специалната комисия "Росенец" и да почне да си скубе перушината в знак на разкаяние. А А той въобще не дойде , значи си е страхлива гу-?утка!

не е дошъл. Другите бяха призовани под угроза, а той просто беше "поканен". Спести им унижението като не дойде, за да не се разтичат да му правят кафе и купуват локум. Нали сме наясно кой е по-паралията и по -влиятелния. Добре, че не дойде да ги изложи.

Поредният пример за защо е необходим редовен кабинет преди да се правят каквито и да било промени, комисии и прочие! Колко заседания направиха депутатите докато отлагаха мандата за различните "големи въпроси" от които хората Много се интересуват!? И колко минаха? А да нито едно! И през това време всичко останало в държавата от лошо на тежко премина.

Това да не е заседание на другарски съд в ОФ организацията в Бусманци? Ще питаш някой как обитавал някаква сграда? Това ли трябва да направи една комисия в НС? Ако наистина смятате да потърсите сметка на Доган, какво изобщо естанало на Росенец, ама от край до край -не това е подходът и не вие сте хората да го разследвате!

Пи ар на Ристьо, който изпълнява поръчка на резидента и прокопа за отмъщение на Гешев, никаква съдебна реформа. Сдушил се е с мутрите, чалгарите и комунягите еееееее?

Г-н ахмед пази баницата само за себе си! Ние знаем, че баницата е у него, но не дава... Г-н ахмед, дайте и на нас малко от баницата ...

то за кой да гласуваме - те не ходят на работа а и да са там ефективността е нулева

Защо не се отбелязва, че представителите в тези комисии, заради участието си в тях получават допълнителни хонорари? Защо не се споменава размера на тези хонорари и реално какво е постигнала комисията? - Нищо!

Поне се видя кои партии са ни управлявали 12 години....

Пак нищо, и пак от сърце … а един Сопол бавно и последователно превърта броеницта на сметката си. Оборот след оборот. С нашите пари. С вашите пари. С Европейските пари. Пука му за държавата ни, важното е да тече в джоба и да се превърта и изпира.

Минава през неговия джоб и заминава в сметките на КГБ. Нали не мислите, че случайно летните сараи са направени в руското пристанище Росенец? Хората говорят че там дори не важат българските закони. Всичко случващо се напоследък потвърждава това.