Пригожин се оплака, че положението по руските флангове край Бахмут се влошава

Всички територии, които бяха превзети с кръвта и живота на нашите другари, сега са зарязани без бой, каза шефът на ЧВК "Вагнер"

Обратно в новината

Коментари - Пригожин се оплака, че положението по руските флангове край Бахмут се влошава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Путин вече е във вечните ловни полета. Останаха само неговите двама двойници. Пригожин знае това и съхранява войската си, защото ще предстои битка за власт с другите частни армии на Газпром"Поток"и на Шойгу""Патриот", вземете си пункаки и Кока Кола!

Това наистина е специална военна операция. Русия директно не участва и вместо редовни войски се бият наемници. Проблемът е след като провалят Вагнер кой ще се бие в Украйна.

бункерния смел пигмей.

Не знам защо се сещам за един стар виц от казармата. Старшината строява ротата в една редица за проверка за венерически заболявания. И командва. Забелиии... Остави. Забелиии. Фланга не зачестявай!

Върви ли перемогата? Кво утихнаха укропидерастите :)

Ти не гледаш ли ?

Черен ден за ВСУ, около 1000 убити или ранени, 10 танка и 50 бронирони машинш, един Су27. Контранастънлинието свърши.

1000 е нормата на ден!

До преди 3 седмици укаинците губеха замо по 200-500 на ден. Така че в момента определено наблюдаваме обещаното контранастъпление. Фронтът не мърда но укро-армията се обезкървява.

"Лъже мръсникът, преяжда с луканка!" Никакво влошаване. Вече виждат Киев руснаците. :)) Да почетат тука да видят, че всичко върви по план.

Май след бахмутя няма други укрепени укрокочини до Киев :)

Има и други, не толкова здрави. Както казват зъболекарите, "като извадиш един зъб другите по-лесно се разклащат. Особенно ако изваденият е кътник"

Ако млатиш с лопатата :)

Да, 10 месеца украинците един окоп не са изкопали зад Бахмут... :))) Да се чудиш като са толкова тъпи и толкова по-слаби от руснаците, как Киев още се държи. :))

Ало-о-о-о, балоните! Внимавайте с прогнозите- на бой кантар няма! Отидете и помогнете на своите! Няма, щото шубето е голям страх!

Верно съм кат балон, с райски газ ..

Купувам паспорт и лична карта от жена която прилича на г-жа Митрофанова! За контакти : Руското посолство

Нали си имаш руска лична карта бе, хохолче посрано :)

Докато не иде на крака да се оплаче на арменският поп нищо няма да стане !

Еленски всичките ги тикна в панделата! Чудно сега кой дава последни причастия на укросвинете?

Смарангяса май работата за Русия ? Май Хага се вижда на хоризонта ?

Жива укрофашистка свиня няма да остане :)

Не му дават амуниции защото няма . Те имаха 1 танк за парада и никакви самолети. Откъде да му дадат като нямат ?

Лопати бол!

Така ще крещят ватенките след боя който им се полага!

Чудя се хохлите само ще го бесят ли, зеления чифут, или и ще го палят! Те са найстори на тези иширети :)

Кримски кючек ще заиграе от понеделник! Идват новите установки - Сянката на бурята се казват с до 300 км далекобойност! Специална доставка - мейд ин ингланд - за Крим!

Края на усраина :)

Хех къде са сега надрусаните тролове на ватенките, които истерично пищят "бий, вова"... аааа няма гиии оцапахте гащите май? И ко правим сега? Спотайваме се и тихо циврим в ъгъла?

Укросвинете се спотайват и мърдат с уши :)

Бахмут, пардон Артьомовск е наш !!! Таварищ Пирожкин , моля те не го давай на гадните укри!

Руска подлого, не пиши тук глупости, а иди се бий. Дано ти теглят куршума украинските воини, за да отърват България от теб.

То 9 май мина и може да сгъваме цирка

Но няма :)

Пригожин е прав! Фланговте се "свиват" и украинските клещи се затварят при Опитне и Иванград - източно от Бахмут. Това е първото обкръжение и въпреки, че не е голямо руснаците нямат с какво да го предотвратят. А Путя седи, гледа тъпо и пълни куфарчето.

Хората се радват, че не са ги вкарали в затвора, защото според него, те са престъпници! "..всяко действие или бездействие, което причинява продължително или повтарящо се страдание на животното, или увреждане на здравето му или стрес" "Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години" Ако минаваш покрай гладно куче и не го нахраниш, а то умре, следва да лежиш 3 години в затвора - ТАКЪВ Е ЗАКОНА, приет от едни 240 добре платени и умни хора...

русоробска шизофрения.......Пригожин се оплаква че губят инициатива,територия в Бахмут и са дали много жертви , обаче родният русороб не ще и да чуе за такова нещо и го отрича ! Откъде пишете бе друзя ? От окопа на фронта ли, че толкова добре сте запознати ? Или от дивана в гнилият Запад - що седите тука ? Чакате Магучая да дойде да ви АсвАбади ли ? Недейте,няма смисъл , няма да дойде ! Затъна във украинската кал. Но пък търсят доброволци,айде,не се офлянквайте !

Слава Русия

Пази Боже от такава "слава" ... Аре заминавай да печелиш "слава" за защита на малоумното джудже

СЛАБА РУСННАЦИЯ!

Толкова оцеляват във Вагнер.

Свършиха тоалетните чинии, а?

Още много хаймарс кючек за тези примати.

Орките ли ви свършат, блядове?

Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

Човече,много си зле! Плащат ли ти или ти е толкова мозъка-колкото грахово зърно,та да пишеш простотии срещу Русия!? Много боклук се навъди в днешно време....

Гледай ТИМ да ти платят за тази самоотверженост, с която си тръгнал да защитаваш пропадналата кочина на недъгавото "царче" Путан Къси ...

ТИМ не са по плащането, както и всеки руски работодател, затова и Варна вече не предпочитана дестинация ...

Поздрав! https://www.youtube.com/watch?v=UaR3Bt-zTOU

Сичкото бандера на краставиците

Не тролете а скачкайте на перемогата :) Бандера ви зове :)

и що пък ? Всичко върви по план,украинците добре се справят ! А вие,русоробите , що не сте на фронта , а на дивана в гнилият Запад , а ? Аре беж в Бахмут , утайки ! Няма да липсвате на никого !

Аман с тяхните битки ,войни,само с това се занимават тези мелези от татари и славяни,вижте филмите им ,всеки втори е все за втората световна война,дедушки с по 20 медала ходят на рубашките,ништо че взема по 14000 рубли пенсия ,380 лева,това ги храни геройските подвизи ,по рано фронтове,май много се радват че Хитлер изпровари своя приятел Хитлер ,скараха сеза Полша и Румъния ,та великата победа с чужда помощ и до сега им дава повод да се хвалят по света,архипелаг ГУЛАГ победи Бухенвалд

Нали :)

Да, ама не ... Ти си жалък руски отпадък, готов да мреш заради идете на малоумно джудже ....

Колко укропрасенца са улетели про Бандера тази нощ?

Туй е толкоз просто и логично!

А при Кобзон, колко?

Калифорния теглила дълг от федералното правителство. Сега отказва да плаща, което си е обявяване на дефолт. Интересно

Не ги мисли. рашка пак си е кочина.

Мислех като теб! Обаче като посетих Париж, наистина разбрах какво е кочина. Ужас. Грило, старо, мръсно. И едни истински черни парижани около Айфел Средните щати , като Монтана, най високата сграда е църквата, пътят двулентов, с дупки. Живеят в ламаринени фургони. Москва и Санкт Петербург са блестящи

Ходил бил! Кого лъжеш бе гопник? Такива, като теб не ги пускат на 100 километра от маЦква да припарят!

Товарищ пирожка, то не било като по телевизора. Потънахме в собствената си пропаганда. Обосрались как вожда.

Кажи перемогата върви ли към Мацква :)

Тъкмо гледам Чингиз Хан. Има 100 хиляди армия, срещу 450 хиляди. Изправят се в битка, на равно поле. Вместо да се бие по целия фронт , в съотношение 4:1, събра цялата си армия в юмрук и атакува в центъра. Размаза ги. Та, Шойгу поне филма да беше гледал! И защо Киев е още цял? Западна Покрайна и тя ?

И шойгу е гледал някакви рашистки филми за войната, обаче се оказа че не било като на кино. Един ден изтрезнял и не повярвал какво посмешище са колхозните боклуци. И пак се запил...

Свърши се с усраина :) Последен укронапън и капут!

Съгласен съм с американските роби в България. Русия и Путин се издъниха здраво. За това, ако ще удряш, удряш с цялата мощ. И никога не оставяй жив враг зад гърба си. Русия загуби операцията , вместо вече да е в Одеса, руския град.

Ми не могат колхозниците. То само на приказки не става. Картонена армия на дива кочина се оказа рашистката карикатура.

Търпение :)

Над 20 години да ангажираш цялата цялата си държава с военна пропаганда , военни мероприятия и подготовка , перчене , тропане на оръжия и заплахи и накрая да ядеш бой в бившата си провинция и цял свят да ти се подиграва и презира.. Пълни негодници . 20 изгубени годинu за страната, стотици хиляди жертви, милиони разбити съдби, десетки милиони видиотени , връщане в най-мрачните години, и още поне половин век след това във фризера и на подсъдимата скамейка на историята. И това за егото на един запъртък и роболепното му следване на местните роби.

Бах тоа мамут,само се оплаква.

Си мислят, че пак ще им се размине да ни пренаредат планетата. Платените им курви като се почне от Давос та се свърши с неграмотните трол бригади подценяват, че човечеството му е писнало с едни и същи номера през век да го пердашат. Няма държави но има народи. Колкото и да ги разделят тия народи ги обединяват нужди и желания. Лесно е да манипулираш тълпите, когато са сити. Да им посегнеш да поминъка, да ги настроиш един срещу друг. Работи, ма до време. А пресолването на маджата от елитите и слугите им исторически не веднъж ги е разделяло с главите им. Като гледам всички крадци и садисти вкупом пътуват по избраната пътека за среща с гилотините. А тия театрални постановки на някой друг. Ще разцепят Русия та да грабят и мачкат? Аре да видиме тая работа как ще стане. Укрите са жертви и идиоти. Руснаците също. Американците и те. Европейците и те в кюпа. Ще плащаме с кръв и ресурси плановете на банда милиардери слуги на Златната пирамида? Да да ма не. Тепърва ще се пече кървавата баня за банкстерите и военолюбците. Тепърва ще плащат за хилядите невинни ограбени и убити.

Най-накрая стопли, че фамиликите от всички страни ги обединява видима прилика. Кървав цирк и сеч за гоите. Царство на Соломон редят богоизбраните.

и на оня чичко с мустаците евреите му бяха криви за простотията. Явно и с Вовата и ватата работата е същата.

Оня чичко беше немец (австриец)! Ако не вярваш, питай Мърсула Лайнен :)

Другари, ще ви обичаме :) както пише в евангелието. А иначе - сега ще видим колко е оправна руската армия като я атакуват на 3 места. Току виж се пропукали. Подозирам, че касапницата едва сега започва. Което е много жалко от евро-гейска гледна точка. Гледам как ги изтребват руските войници като хлебарки и жал ми става. Ама само на мен. Путин милост няма и ще хвърли в месомелачката милиони.

... а украинците вече са претръпнали, но това сами си го направихте.

Гледам, че още при монголите е имало щраф батальони Интересно

Всеки който познава руската армия знае, че подбно скимтене и реване не би си позволил и най-големия страхливец.... всичко това е театър, и всеки подценил руската армия е идиот...

Добре ли я познаваш курво. По колко пъти на ден те опъват мужиците на говньо путкин

Що да не я опъват? Ще плшиш куче с кокъла. ТИ, като караш на Мара шепович

В ЕС всичко се крепи на субсидиите - бг джендърите все чакат пари от европа - план за възстановяван, ковид помощи бля бля бля В ЕС и САЩ централната банка определя лихвите, а не пазара - като си вложиш спестяванията в банка получаваш нула процента лихва по депозита си за сравнение в Русия получаваш между 5 и 10 процента В САЩ и ЕС държавата постоянна дава от парите на данъкоплатците за да спасява фалирали фирми на наши хора с обяснението - too big to fail В САЩ и ЕС държавата взима от печалбите на някой фирми и ги национализира с обяснението - че правели свръх печалби, това си е чист коминузъм В Русия дори армията, която разби натото и украйната е частна В САЩ и ЕС държавата постоянно налива от парите на данъкоплатците във фирми свързани със западните олигарси - с оправданието, че спасяват планетата, зелени енергии и други лъжи. Тесла например без субсидии нямаше да съществува въобще. В САЩ и ЕС примерно ваксини, газ и т.н се купуват централно - като при комунизма, с обяснението че така било по-изгодно. Резултата например от ваксините - изхвърлени, но вече платени стотици милиарди за нищо В САЩ бившия президент и сегашен лидер на опозицията - Тръмп беше арестуван по скалъпени обвинения с цел сплашване В САЩ един от малкото опозиционни журналисти беше уволнен по поръчка на управляващата партия В САЩ студентите правят митинги и демонстрации с искане да им опростят заемите за обучение, защото от партията на демократите им обещаваха, че така ще направят В Русия при население стотина милиона има 5- 6 партии в парламента, в САЩ при население три пъти повече има две партии В ЕС държавата ти казва да се къпиш един път в седмицата или да стоиш зимата на студено с цел да бориш икономически лошата Русия и резултат пак няма В ЕС и САЩ държавата налага извращения като ядене на насекоми уж с цел борене пак на мними врагове В САЩ и ЕС - ядреното гориво е екологично или не според това, кой ти го доставя В САЩ и ЕС държавата изкупува на непазарни цени енергия от вятърни, слънчеви и други подобни понеже те са неконкуренти В САЩ и ЕС държавата бори конкуренцията от чужди производители, чрез всякакви непазарни ограничения като мита, такси и други

Бако, големи глупости, ама карй. В Русия 40% от населението няма тоалетна и течаща вода. Да не говорим за газ, асфалт, мостове, покупателна способност. А пък изобщо , за каква демокрация говорим? Опозицията е 1. Убит. 2. В затвор. 3. Фалшива. ... Да не говорим, как хората ги е страх да се изкажат дори пред YouTube blogger за истината.

Половината руснаци имат ваканционни имоти по света, 500 хиляди само в България, къде си трънал да лъжеш бе путьо с путьото ти. В Русия заплатите средните са по високи от тук - ти имаш ли тоалетна путьо като си с по-ниска заплата от средния руснак?

Излъгаха ни! Здраво. По скоро оня Горбачов. Капитализмът е като казино. Лъскаво отпред, ама имало и задна част, дето не е за показване. Като имаш пари си Цар, като ти ги вземат, шут

За некадърници, може и така да е.

Е, не всички са кадърни като теб, ама и ти хляб ядеш

който го е страх от мечки, не ходи в гората, Пригожка!

без самолети и без танкове . Остана без елитните си десантни части които наториха украинските полета. Останаха без елитната си платен армия . Остана само с манекените от парада които не стават за война а само за охрана на военни обекти.

десантните части не стават за отбрана. Те тренират други задачи. Но нали - по неясни причини не можаха да вземат онова летище. По мнението на военни експерти, това е решило войната.

Как е бе? Правите ли вноските на айфончитата? Чекате ли Пиримогата и гей-парада в Московията? Бу ха хах Ма максимум Габриелка Шиева да ви прати да мрете за Биндерата. Тва ви е бъдещето.

Не бе, караме го на йотафон и се кланяме на джуджето-слънце.

Този няма ли вече да го гръмнат я украинци, я руснаци, че не спря да се жалва като стара мома! Много весел беше в началото ;)

За УКРОНАЦИСТИТЕ единствено приемливо е трудови колонии в Сибир! Това е тяхното бъдеще: миньори в уранови мини, зимни копачи в степта на Сибир и тундрата, да пият сняг и ядат еленски кожи!!!

Помните ли когато Урсула директно ви каза, че сто хиляди укронациста са ликвидирани - е това беше отдавна, вече са над 300 000 - поехали при Бандеру

30 000 000 са!

Не си описвай родното място и тъмното детство, защото няма да те съжалявам ,а това че все още живееш там и при тези условия, избора си е твой!!!! Тегав е животът в рашка говняшка ,а !!!!

Вакуумни бомби за Зеления, изпарение за УКРОНАЦИСТИТЕ!!!

Много ми дреме. Така или иначе ще му сцепят тиквата на Пирожката. Изглежда Путин му е вдигнал мерника. Или ще го ликвидират в Украйна, или в Русия, но дните му са преброени. Сигурно ще избият и семейството му. Ще пишат, че е убил семейството си и после се е самоубил в басейна си. Психясала държава. Не съм сигурен, че Русия изобщо ще съществува до 2050 година.

Моля използвайте български език и граматика докато изказвате мнения. Аз лично се интересувам от чужди коментари, но спирам да ги чета и давам минуси при ругатни и явна неграмотност. Ако искате да ви се четат коментарите, Моля уважавайте читателя.

След като не се интересувате от чужди коментари, може би не трябва да ги четете изобщо!?

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Вече 197 000 руски трупа. Путлеровката армия е унищожена... На фронта вече воюват крадци, убиици, зеки, и всякаква измет. САЙТ за загубите на рашистите: https://www.minusrus.com/ru

съ събуди, целия оакъл ся.

Добре, че се намират подлоги като теб, за да броят "руските трупове", че Путин да знае и той.... Божеее, Божеее.....