Пригожин: Дефинираме новите си задачи, за момента ЧВК "Вагнер" не набира бойци

Бъдещето на частната военна компания и лидера й остава неясно след краткотрайния му опит за бунт срещу руското министерство на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Пригожин: Дефинираме новите си задачи, за момента ЧВК "Вагнер" не набира бойци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отиват в Африка да крадат злато и диаманти. Добива на злато в Судан например е изцяло завзет от Вагнер и всичко се изнася към Русия.

Така е. Те в Русия такива работи нямат. По хубаво беше когато французите бяха там...те всички на местните даваха.

Франсетата се насират от страх само като чуят Вагнер и Африка в едно изречение.

Герасимов ,Шоуйгу,где боеприпаси,бляд?

Като Белоруската армия и Руските части са там? Това, което остана след протеста са командирите. Най-важната част от Вагнер. Доста различна организация от Френският легион, но на принципна основа са близки. Легиона служи на Френските интереси на държавно ниво. Вагнер на Руските. Бойният опит при решаване на сериозни и сложни задачи не може да бъде емулиран с компютри и учения. В момента на планетата няма по боеспособна организация от Вагнер. Това, коеото те могат да научат един пехотинец за месец е невъзможно да се случи в запада. Просто повечето опитали подобни конфликти рядко оцеляват. За това на миндилняка глобално кръвчицата му замръзва като ги чуе и изпадат в кошмари. Това дето сме виждали в нета е цензурирано до дупка. Разузнаването на всяка голяма държава има достатъчно данни какво се случи на фашистите във Фортецята.

Френския чуждестранен легион е официална военна част на Република Франция.

Армията на садам я бяхте научили и въоръжили перфектно с най-модерни руски тактики и руско въоръжение. Би ли ми припомнил какво се случи с неговата армия при операция пустинна буря жалко леке продал родината си за руски кървави пари?

Тоя не бега ли във Варшава вече от Новичока?

Че руските официални медии описващи операциите на Вагнер в Африка лъжат?

Са започнали да точат ножовете за главите на Вагнер. Особено след последните два военни преврата извършени с техните наемници.

Вервай си

Тая подробност ги спаси от Вагнер ли? Щото има клип как Вагнерците ги погребаха с почести и предупредиха да не идват. На френски. Изключително глупави тролове са наели сороса и Посолствата. Емоционалните ви изблици и липса на реална представа за света са характерни за 10 годишни момченца. Тъжно.

ку ку

Изказванията на големите африкански държави относно последния военен преврат? Където говорят дори и за използване на военна сила за връщане на избраното от народа правителство.

А копейките простиха ли му? Толкова нерви им създаде, обърка народа на кого да вярва, уби руски летци, псува по бащицата..

Хохол пак ще го млатят затворници. Последния път вагнер унищожи над 70 000 баднеровци

И къде по-точно твоите вагнеровци са се били с френския чуждестранен легион който наистина е официална военна част за разлика от терористичната организация Вагнер. Защото другарю предател водещ платена руска пропаганда ако не си разбрал военните компании и частните армии са забранени според руския закон. Така че според абсолютно всички международни закони тая твоя частна компания Вагнер е напълно незаконна и се квалифицира точно като терористична организация. Докато френския чуждестранен легион е съвсем легитимна френска бойна единица и се подчинява на френските закони. Те са част от френската армия а не са частна армия на вашия Путин дето да отрича техните действия. И самият факт че до вчера мърша като тебе продава родината си за дребни стотинки първо възхваляваше после плюеше А сега пак възхваля във Вагнер е повече от достатъчен за да се разбере що за същество си.

След като установихме че лъжеш в коментара си самият факт че лъжеш относно френския чуждестранен легион е повече от достатъчен. Поне добре ли ти плащат щото се съмнявам.

се рине от величието . Точка !

Копейките първо възхваляваха вагненовците колко били силни и как биели украинците. Когато Вагнер русти ще тръгнаха към Москва започнаха да ги плюят да ги обявяват за предатели и какво ли не още. Пък Путин и голяма част от московските ръководители избягаха от Москва. Сега явно има нова заповед и същите тия копейки се хвърлиха да защитават и да възхваляват Вагнер отново.

Тоя последно Какъв му е статута Поигра си на войник Сега в белорус май Си играе само С малката си мека пишка...

Гледай видеота в нета как нигерците се радват, че са освободени и развяват руски знамена.

Във френският легион винаги са служили осъдени убийци и всякакви други престъпници , като им дават шанс, че ако оцелеят след не знам си колко години ще са свободни. Набират се и доброволци, но главно са престъпници.

преврат бе, главочи фашистки :)... Евтин водевил за да се премести Вагнер близо до Калининград... Путин и пригожин ви го навреа яко...

До 24 юни за западната сволач Вагнер бяха терористи и военнопрестъпници. На 24 и 25 юни бяха борци за свобода и демокрация за западната измет. Така ги представяха в европедалските медии. И след 25 юни пак терористи. И така. Абе западна измет.

До сливиците им го набутаха на зпападно дебилската сган

Кое не е ясно Вагнер остава в Африка и Беларус със възможност за навлизане в Украйна, което автоматично значи - НЕ СЕ ЗАКРИВА. Това ясно ли е. Бъдещето сега стана ли ясно?

Дзъннн. ЦРУ с минус 6,2 млрд

Тоз отпадък скоро ще го дефинират от ФСБ, ще кети от някой прозорец или ще му запалят цигарата с бомба!!! Педал

Абе какво сте се хванали с Пригожин ? Когато трябва ще тръгне и ще помете тази украинска Сволоч и Полските маймуни ? СМЪРТ НА УКРИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ !

Взимат си :)

В Украйна бяха пълен провал, в Африка може да ги ползват още

Хитър сволоч....Крачето му повече няма да стъпи в Украйна....Че много лошо бият там .. Я по добре в Африка, да избиват невъоръжени туземци , срещу заплащане от местен диктатор...

И как ще стане това бе Шмати?

Още много укросвине може да сготви готвача :)

С дупета, 70 000 укропрасета :)

За запада никога Вагнер не са били нещо друго освен престъпници. Пък слугите на Русия не сте нищо друго освен родоостъпници.

А кой ще плаща на тези войници. Май никой не дава вече.

За седмица се печатат :)

Ама нещо много малко тия нигерийци и кой знае защо са работеща и платени от Вагнер. Дори навремето докато бяха братския африкански страни не обичаха много руснаците.

лольооо

За хохолските роднини се кахъри!

"Без съмнение това са задачи, които ще бъдат изпълнени в името на величието на Русия" Тъпите западняци се чудят вече на къде да гледат и какъв да го напишат. Беше кръволок, после стана борец-бунтовник-антиПутин. И сега това, на маймуни ги обърна горките западняци барабар със свободните медии.

Са до 20-ти ще плющя укрошаврантии, в гъза, в устата ...

Прав си. Украйна спечели войната, но не искат да го кажат по телевизията за да не им спрат помощите.

По тиху че Ония кремълски исполин Още го боли гъза Да не размисли Трай там

А какво правим с нашите възрожденчета олигофренчета, дето се бяха засили да се запишат? Да се бият за бащицата цар.

Пентагона разполага с данни за супер секретна операция на клетката Момчетата на Сорос която е вербувала Пригожин.Това са Асен,Манол,Инджока,генерал Гном и други.Те са се свързали с Пригожин посредством Телеграм и са го вербували на 21.3.2023.Целта е била убийството на Путин.

И не се излагай, ако осъзнаваш какво ти казвам! « Вагнер» има мощна, стройна военна и финансова структора в световно измерение! Те сигурно охраняват и Дебилния дом! Не ги мисли! «Вагнер» е по цял свят, където има военни конфликти! Печелят милиярди НА ДЕН!

Имах предвид да се огледат нещата от всички страни и след това да заклеймяваме наляво и на дясно истерически при подаване на подбран според мен казус! Защо някой избра и със закъснение от 1 месец ни пробута този наистина трагичен случай и за двете страни - и за изрода насилник и за младото пострадало момиче! Предполагам, че през този период е имало и по-фрапиращи случаи. "Будната съвест тук" обаче не само ме оплю за мнението ми, а отправи закани към дъщеря ми (нямам такава) и покойната от 25 години моя майка. Това говори за манталитета на т.нар. масов българин!