Пригожин: Дефинираме новите си задачи, за момента ЧВК "Вагнер" не набира бойци

Бъдещето на частната военна компания и лидера й остава неясно след краткотрайния му опит за бунт срещу руското министерство на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Пригожин: Дефинираме новите си задачи, за момента ЧВК "Вагнер" не набира бойци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без жал!

Запада не определя филма. ОТАН къде е? Що не влиза да мачка ватниците? А краде пари и трепе укрите? Що бе? Я да ни обясниш тука на "ватниците"? Англичаните унищожили една камара Челинджъри, които могли да дадат на укрофашистите. Естествено за едни държавни пари. Та явно за това не ги виждаме още да горят по полетата на Укрия.

Тъпият Лилипут сам се навря в най-лошата ситуация за него. Украинците предашат смешната му армия, Байдън праща оръжие което на него не му трябва, а вътре в русия Пригожин прави маршове към Москва и Путин, посран от страх, не смее нищо да му каже.

И един шоколад завива станиола в мармот. Бу хахаха

Смешен хохол :)

Докато се накузмят - умря вече и последната надежда на българските вГъзроден-санитари за $3000 zаплати :))) Ама то не е същото като да се плюнчиш, зъбиш и 'трепеш укронацисти' анонимно в ДИР-а ..

От карлуково ли :)

Kill them all !

Сменете персонала. За чеп за зеле не стават. Като военните ви са.

Бити карти сте баце, укрите ти изтрепаха половината главорези.

Ъхъ...Бахмут це Украйне...фортецята.... и 50-те хилки дето са при Бандера възкръснаха

ТОКУ ЩО !!! Русия- град ЧЕЛЯБИНСК- руснак отвлича младо момиче и го държи и изнасилва и бие в къщата си 14 години. За да я изплаши максимално и да изпълнява секс-желанията му - заколва с нож пред нея второто отвлечено момиче https://www.youtube.com/watch?v=uxMCuMqj4ZQ

Като ония в Белгия и Германия?

И в Австия имаше един...че и няколко деца му беше родила... а тоя поне е бил психично болен...

Значи не защото парите свършиха , а имали 'достатъчно персонал', затова видите ли не набират нов ;) И сега с 25% от тези с които 7 месеца се мъчиха под Бахмут ще нападат Полша през Беларус.. 'Успех', както се казва :))))

Те не казват това. Един политик си прави рейтинг за само 100 вагнеровци. Едва ли си вярва.

Руския травестит водещ руска пропаганда от любов към кадировците. За разлика от твоя Вагнер във френския чуждестранен легион не приемат всякакви Точно в твоя Вагнер се набутаха убийци изнасилвачи и всякакви подобни, които сега ще бъдат освободени в самата Русия.

помнете ..че аZ бях министър на МВР по времето на Вамьо Костов

тук , освен мутро-милиционери , има ли нормални хора ???

Има.... гаврим ги на саздърма.

какво ще прави Пригожин - ще видим . Сьс сигурномт знам какво НЕ трябва да правят поляците . Тази музика няма да им хареса

1 1/4 от персонала, без пари и тежко оръжие - НИЩО не може на направи. Поляците с подобни пишман-терористи няма въобще да се церемонят.

Глупости. 100 човека без тежко оръжие. С поляка гледахте 'Рамбо'?

Разни мутрагени определят живота в русия, като за тази си работа са наети от кремъл. Но има и олигофрени които им вървят по свирката, този път безплатно.

Kakва по-важна задача може да имат от това да убият бункерното жуже Путкин?

някакси уютно и по балкански си станаха и нещата в путинландия ... няма вече хора с авторитет някакви алкохолизирани бандити с манталитет на мутри от 90-те си играят игрички в социалните медии.

Завоевателна война не се прави с наборна армия. Събираш наборниците от кол и въже. Юруш в окопите и като изядат достатъчно бой, почват да си задават защо те в лайната, а царя яде хайвер в двореца. Палят Аврора и обръщат пушкалата по столицата. Ей затова Москва я чака не Пригожин, а народен марш е революция.

Го каза това ма за УКРАИНЦИТЕ?

Имах предвид да се огледат нещата от всички страни и след това да заклеймяваме наляво и на дясно истерически при подаване на подбран според мен казус! Защо някой избра и със закъснение от 1 месец ни пробута този наистина трагичен случай и за двете страни - и за изрода насилник и за младото пострадало момиче! Предполагам, че през този период е имало и по-фрапиращи случаи. "Будната съвест тук" обаче не само ме оплю за мнението ми, а отправи закани към дъщеря ми (нямам такава) и покойната от 25 години моя майка. Това говори за манталитета на т.нар. масов българин!

Пентагона разполага с данни за супер секретна операция на клетката Момчетата на Сорос която е вербувала Пригожин.Това са Асен,Манол,Инджока,генерал Гном и други.Те са се свързали с Пригожин посредством Телеграм и са го вербували на 21.3.2023.Целта е била убийството на Путин.

Тва дето пишеш е чиста форма на ЕЙНЪЛ ЛИКИДЖ:)

А какво правим с нашите възрожденчета олигофренчета, дето се бяха засили да се запишат? Да се бият за бащицата цар.

Ще им дадем секс кукли да ги режат с макетно ножче.

По тиху че Ония кремълски исполин Още го боли гъза Да не размисли Трай там

"Без съмнение това са задачи, които ще бъдат изпълнени в името на величието на Русия" Тъпите западняци се чудят вече на къде да гледат и какъв да го напишат. Беше кръволок, после стана борец-бунтовник-антиПутин. И сега това, на маймуни ги обърна горките западняци барабар със свободните медии.

Платен руски трол. За запада и за всеки дето не е руска подлога и предател пригожин си е най-обикновен престъпник.

А кой ще плаща на тези войници. Май никой не дава вече.

За хохолските роднини се кахъри!

И не се излагай, ако осъзнаваш какво ти казвам! « Вагнер» има мощна, стройна военна и финансова структора в световно измерение! Те сигурно охраняват и Дебилния дом! Не ги мисли! «Вагнер» е по цял свят, където има военни конфликти! Печелят милиярди НА ДЕН!

Хитър сволоч....Крачето му повече няма да стъпи в Украйна....Че много лошо бият там .. Я по добре в Африка, да избиват невъоръжени туземци , срещу заплащане от местен диктатор...

С дупета, 70 000 укропрасета :)

лольооо

Са до 20-ти ще плющя укрошаврантии, в гъза, в устата ...

Абе какво сте се хванали с Пригожин ? Когато трябва ще тръгне и ще помете тази украинска Сволоч и Полските маймуни ? СМЪРТ НА УКРИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ !

И как ще стане това бе Шмати?

Тоз отпадък скоро ще го дефинират от ФСБ, ще кети от някой прозорец или ще му запалят цигарата с бомба!!! Педал

Още много укросвине може да сготви готвача :)

Дзъннн. ЦРУ с минус 6,2 млрд

За седмица се печатат :)

Кое не е ясно Вагнер остава в Африка и Беларус със възможност за навлизане в Украйна, което автоматично значи - НЕ СЕ ЗАКРИВА. Това ясно ли е. Бъдещето сега стана ли ясно?

В Украйна бяха пълен провал, в Африка може да ги ползват още

Прав си. Украйна спечели войната, но не искат да го кажат по телевизията за да не им спрат помощите.

преврат бе, главочи фашистки :)... Евтин водевил за да се премести Вагнер близо до Калининград... Путин и пригожин ви го навреа яко...

До сливиците им го набутаха на зпападно дебилската сган

Тоя последно Какъв му е статута Поигра си на войник Сега в белорус май Си играе само С малката си мека пишка...

Копейките първо възхваляваха вагненовците колко били силни и как биели украинците. Когато Вагнер русти ще тръгнаха към Москва започнаха да ги плюят да ги обявяват за предатели и какво ли не още. Пък Путин и голяма част от московските ръководители избягаха от Москва. Сега явно има нова заповед и същите тия копейки се хвърлиха да защитават и да възхваляват Вагнер отново.

До 24 юни за западната сволач Вагнер бяха терористи и военнопрестъпници. На 24 и 25 юни бяха борци за свобода и демокрация за западната измет. Така ги представяха в европедалските медии. И след 25 юни пак терористи. И така. Абе западна измет.

За запада никога Вагнер не са били нещо друго освен престъпници. Пък слугите на Русия не сте нищо друго освен родоостъпници.

се рине от величието . Точка !

И къде по-точно твоите вагнеровци са се били с френския чуждестранен легион който наистина е официална военна част за разлика от терористичната организация Вагнер. Защото другарю предател водещ платена руска пропаганда ако не си разбрал военните компании и частните армии са забранени според руския закон. Така че според абсолютно всички международни закони тая твоя частна компания Вагнер е напълно незаконна и се квалифицира точно като терористична организация. Докато френския чуждестранен легион е съвсем легитимна френска бойна единица и се подчинява на френските закони. Те са част от френската армия а не са частна армия на вашия Путин дето да отрича техните действия. И самият факт че до вчера мърша като тебе продава родината си за дребни стотинки първо възхваляваше после плюеше А сега пак възхваля във Вагнер е повече от достатъчен за да се разбере що за същество си.

Хохол пак ще го млатят затворници. Последния път вагнер унищожи над 70 000 баднеровци

А копейките простиха ли му? Толкова нерви им създаде, обърка народа на кого да вярва, уби руски летци, псува по бащицата..

Са започнали да точат ножовете за главите на Вагнер. Особено след последните два военни преврата извършени с техните наемници.

Вервай си

Изказванията на големите африкански държави относно последния военен преврат? Където говорят дори и за използване на военна сила за връщане на избраното от народа правителство.

Гледай видеота в нета как нигерците се радват, че са освободени и развяват руски знамена.

Ама нещо много малко тия нигерийци и кой знае защо са работеща и платени от Вагнер. Дори навремето докато бяха братския африкански страни не обичаха много руснаците.

ку ку

Тоя не бега ли във Варшава вече от Новичока?

Армията на садам я бяхте научили и въоръжили перфектно с най-модерни руски тактики и руско въоръжение. Би ли ми припомнил какво се случи с неговата армия при операция пустинна буря жалко леке продал родината си за руски кървави пари?

Като Белоруската армия и Руските части са там? Това, което остана след протеста са командирите. Най-важната част от Вагнер. Доста различна организация от Френският легион, но на принципна основа са близки. Легиона служи на Френските интереси на държавно ниво. Вагнер на Руските. Бойният опит при решаване на сериозни и сложни задачи не може да бъде емулиран с компютри и учения. В момента на планетата няма по боеспособна организация от Вагнер. Това, коеото те могат да научат един пехотинец за месец е невъзможно да се случи в запада. Просто повечето опитали подобни конфликти рядко оцеляват. За това на миндилняка глобално кръвчицата му замръзва като ги чуе и изпадат в кошмари. Това дето сме виждали в нета е цензурирано до дупка. Разузнаването на всяка голяма държава има достатъчно данни какво се случи на фашистите във Фортецята.

Френския чуждестранен легион е официална военна част на Република Франция.

Тая подробност ги спаси от Вагнер ли? Щото има клип как Вагнерците ги погребаха с почести и предупредиха да не идват. На френски. Изключително глупави тролове са наели сороса и Посолствата. Емоционалните ви изблици и липса на реална представа за света са характерни за 10 годишни момченца. Тъжно.

След като установихме че лъжеш в коментара си самият факт че лъжеш относно френския чуждестранен легион е повече от достатъчен. Поне добре ли ти плащат щото се съмнявам.

Във френският легион винаги са служили осъдени убийци и всякакви други престъпници , като им дават шанс, че ако оцелеят след не знам си колко години ще са свободни. Набират се и доброволци, но главно са престъпници.

Герасимов ,Шоуйгу,где боеприпаси,бляд?

Франсетата се насират от страх само като чуят Вагнер и Африка в едно изречение.

Отиват в Африка да крадат злато и диаманти. Добива на злато в Судан например е изцяло завзет от Вагнер и всичко се изнася към Русия.

Така е. Те в Русия такива работи нямат. По хубаво беше когато французите бяха там...те всички на местните даваха.

Че руските официални медии описващи операциите на Вагнер в Африка лъжат?

Взимат си :)