Приемничката на проф. Кантарджиев намекна за завръщането му в НЦЗПБ

Проф. Ива Христова смята, ваксинацията на деца от 12 до 18 години ще тръгне и у нас, макар и с известно закъсниние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като проф. Кантарджиев има толкова сериозно заболяване, той просто трябва първо да обърне внимание на себе си - това не е егоизъм, а здрав разум/инстинкт за самосъхранение. Аз лично определено ще се радвам да чувам мнението му по темата пандемия. Малко се чувствам неудобно да му давам акъл как да си гледа здравето - надявам се той да си знае, а да не е като някой от моите близки, които като ме нервират им викам "пубертетче трета възраст", които като тръгнат да ми се правят на безсмъртни и да правят глупости, направо ме побъркват. Здравето преди всичко! Тази почивка няма да му е излишна, но не това беше начинът! Засега пандемията ни е дала глътка въздух, пък наесен ще видим как ще бъде. Мисля, че точно проф. Кантарджиев беше казал, че короната ще е сезонна болест, така че сега се радваме на затишието. Пепел ми на устата - дано да не е затишие преди буря! За децата е хубаво, че има възможност за ваксина - родителите да решават дали в техния случай ползите са по-големи от рисковете. Не знам дали цялото поколение е толкова болнаво, но при познати с деца в тази възраст си има и наднормено тегло, и всякакви алергии, че и хипертоници!

Нормалните или умните министри се отнасят с респект към своите заслужили служители. Дори и да ги пенсионират, го правят с достойнство, почести .Проф. Кантарджиев свърши много работа по време на пандемията, ама като на Кацаров не му харесва, хайде, докато е на власт, му намаза ските. Най-доброто за здравето на проф Кантарджиев е работата, грижата за хората . Оставете професора сам да си реши, дали иска да работи или да си почива, като ненужна вещ. Господин министър за два месеца, по-полека с реваншизма си. Върнете Проф. Кантарджиен и му се извинете за неуместното си действие.

a zastoda se vaksinirat i detata be ubiiti az ne se vaksiniram

Не се учудвам,че българинът може да коментира толкова отвратително. Вече го показа не един път. Първо плюе,после сам дава пари и другите му виновни. Ей,българино, нямаш чест,нямаш достонство!

Специална длъжност ли ще открият за него????????????????

Хайде престанете че направо сълзи ни ''не останаха'' покрай този Тодор дето ''единствен'' го пенсионирали от държавната ясла.. Незаменими хора няма а като ви е бил ''не само'' директор продължавайте и занапред така че бая време свободно ще да има и няма да си нарушаваработното както преди да ви ''обгрижва''..

Това го напиши пак, като ти пукне детето от Ковид!

ПЛЕНУМ НА ЦК НА КПСС. СЕКРЕТАРЯ ПО ПРОТОКОЛА ОТИВА НА ТРИБУНАТА И ОТКРИВА-УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ,КОЙТО МОЖЕ МОЛЯ ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ВНАСЯТ ГЕНЕРАЛ НИЯ СЕКРЕТАР...

Няма отърване от това просто говедо. Съсипа НЦЗПБ и сега, вместо да се завре в миша дупка и да пукне от пиене, той пак някакви планове за заръщане крои...

Говедото си ти.

Може ли да си такъв простак?

Само с Ковид 19 ли се занимава тази служба. Тия всичките пеят една и съща песен. Май не трябва смяна а закриване и да бачкат нещо дето няма да могат да се мотат и дз ми говорят за децата. Тая му..ва "вярва", че ваксините са безопасни. Ама от вярата до реалността разликата е огромна. Как ми писна да гледам докторска мърша по новините.

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИМАШ НУЖДА ОТ ДОКТОРСКА МЪРША

Може ли да си такъв простак?

После Що младите заминаха да работят в чужбина…….

Номенклатурата се вживявя в полята която и бе дадена

Те за 30 години цяла държава съсипаха с десетки институци, предприятия и т.н., та един институт ли...

Само с вяра не става, тук се иска наука!!!

айде, почна се не бързайте с ваксината за децата нека се убедим, че наистина ваксината е безобидна за децата ваксинирах се два дена си като размазан не искам дете да се чувства така

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Закривай целият институт и всичките труженички на магистралата.

Малейй,колко прости хора пишат тук

Не разбирам защо е този шу около пенсионирането на Кантарджиев. Нали се за върховенството на закона? Законът повелява при навършване на възраст, лицето да се п енсионира. Това е задължително за всички, които работят в държавни структури.

Много точно. Затова и Кантарджиев трябва да ви осъди и да вземе още 20-30к. "възрастова дискриминация"... чудесно звучи, а изпращялите тиквопитеци като теб съвсем биха оцапали гащите. "От 2000 г. насам Европейският съюз има директива, забраняваща, наред с други, дискриминацията въз основа на възраст в заетостта и професията. "

Това се отнася за лица в трудоспособна възраст, а не за тези навършили пенсионна възраст. Хайде пак да прочетеш внимателно директивата.

Абе,ти луд ли си,колко професори на по 80г.в БАН все още работят,което е достойно за подръжка ие,щом имат какво да дадат на обществото какво лошо има за разлика от такива като теб платени драскачи,които няма какво да дадат на обществото. Срамувам се от такива кратуняри.

Щом трябва да се спазва закона нека да е така с всички - Б.Рашков, Минеков отвсякъде 1 дума не може да каже, освен като папагал няколко лозунга, такова падение, никога ама никога не е било, Радев - военен пенс., или както ни отърва. Този човек - проф.Кантарджиев даде толкова много от себе си, а дори има и сериозно заболяване! Прости и неблагодарни хора! Хайде да видим докъде ще бъдем!

Вярвала била, че ваксините са безопасни. Браво МА! Че вземи и разпиши всяка декларацията дето ще я пробутат на всеки родител, с която в случай на странична реакция към ваксината , вместо те да си носят отговорност, носи я ти.. Ей така виждам аз доказателството за истинска вяра. Те производителите от много вяра, прехвърлиха всичко на хорицата..но ти видно е си по-вярваща.

Колко още, освен тия 5 иди*ота с минуси до тук смятат, че е съвсем в реда на нещата да подписваш декларация при ваксиниране, освобождаваща производителя от отговорност?

Манете ги тия дърти брантиш бе! Тая ако му е била зам на тоя пудел Кантара, тя му е от най- верните в кликата му там в тая кочина

за проф. Кантарджиев може да има нов пост в НЦЗПБ --- ЩЕ И ПОКАЖА ОТ 5-ТЕ ПРЪСТА - СРЕДНИЯ ! НЕ МОЖЕ ТИ ТАКА СИ "ПОДХВЪРЛЯТЕ" ХОРАТА НА %ИДЕ МИ ДОЙДЕ МИ"! НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД, ЩОМ СТЕ ГО УВОЛНИЛИ ! ТОВА "УВОЛНЕНИЕ" /ПЕНСИОНИРАНЕ" , А СЛЕД ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ "ЗА ВРЪЩАНЕ" Е СЪЩО ФОРМА НА "ПРЕЧУПВАНЕ" НА ЛИЧНОСТТА ... СЕГА СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО "ДА ВИ Е БЛАГОДАРЕН" И ДА ВИ "ЦЕЛУВА РЪКА", ЧЕ СТЕ ГО ВЪРНАЛИ , СИРЕЧ - ПОДХВЪРЛИЛИ КОМАТ ЛЯБ .... АКО СЪМ НА ПРОФЕСОРА - НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ И ЩЕ СИ ГЛЕДАМ ПЕНСИЯТА ... АКО ГО НАПРАВИ, ЗНАЧИ СА УСПЕЛИ "ДА ГО СТРОШАТ" И СЕ Е ПРЕДАЛ ПРЕД "КЕШ-А" !

И Е ЛЕЖАЛА ПРИЖИВЕ ПО КОВЧЕЗИТЕ С ТИЯ ЧЕРНО-БЕЛИ РАЙЕТА! КАК НЕ Е Е ГРЯХ - ЖЕНА, А ДА ИСКА ДА НАДУПЧИ ДЕЦАТА С "НЕЩО", ЗА КОЕТО СЕ ИСКА МИНИМУМ 5-6 КЛИНИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ И НАДЕЖНОСТ! ШЕ СУПЧИ ДЕЦАТА ЗАРАДИ НЯКАКВА ИЗМИСЛЕН, РЪКОТВОРЕН ГРИП, ПУСНАТ С МНОГО, МНОГО ГОЛЯМА ЗАДНА ЦЕЛ ! КОЙТО ПОДДАДЕ И СЕ "ВАКСИНИРА", ЗНАЧИ УТРЕ ЩЕ ПОДДДАДЕ ШЕ СЕ СЪГЛАСИ И ЗА МНОГО ПО-ЖЕСТОКИ НЕЩА! ЩО ИСКАШ ДА ПРЕЧУПИШ ДЕЦАТА МА, ДРОПЛО! ЗАЩОТО "ВАКСИНИРАНЕТО", ТОВА Е "ПРЕЧУПЛАНЕ" НА ЛИЧНОСТТА, ПОДДАВАНЕТО И НА "ВСЕОБЩОТО" ... ЗНАЧИ С ЛИЧНОСТТА Е СВЪРШЕНО ! ТОВА СА МАСОНСКИТЕ ЖЕЛАНИЯ ... ДА "ПРЕЧУПЯТ И ПОДЧИНЯТ" МАТ'РЯЛА, ОТ КОЙТО 5000 ГОДИНИ ЧЕРПЕХА ЕНЕРГИЯ !

Е тази ква заместничка му е била като не може свърши нищо без него.

На протест ако уволнят Кацата?? 1? Жена му? Хахаха лузър невероятен е Стойчо:))

Толкова ли няма млади хора в този институт, които да могат да работят без мъдрото ръководство на Директора-пенсионер??? Ако той не е обучил бъдещия си заместник и не е осигурил безпроблемното развитие на фирмата и без него, значи трябва да бъде уволнен (а не пенсиониран). Трябва нови хора с нови идеи и възможности. А тази пръдла, дето се е наточила да ваксинира децата, и да задръства кариерното развитие на младите учени, трябва да бъде отстранена за некадърност!

Тази, ако имаше доблест нямаше да се съгласи да заеме позицията. Лицемерка.

Aз така и не разбрах защо го пенсионираха? Просто го махат като началник на щаба, защото това е временна позиция, но си остава да си работи като редови специалист. В България трябва да се въведе мандатност и взаимно заменяемост, а не някакви вечни или тежки йерархични структури.

Да изкара още 500 000 € и тогава да си ходи.

Той вече ги е изкарал.

Нещо като заден ход забелязвам.Нищо всички грешни действия имат последствия.за България.

да го направят "бюфетчик" - таман ще му тича -да расипва водка с доматен сок и да разправя лакърдиите си

Пенсионираха професора и го натириха,тогава защо не натирите и президента,който също е пенсионер,взема голяма пенсия и огромна заплата - над 15 000 лв. и нищо не прави освен глупости, и да урежда свой хора по върховете на властта... Рашков също е пенсионер,защо коли и беси наред,защо е министър, него защо не натирите да си живее с пенсията,а не да взема министерска заплата,професора пенсионирахте и натирихте,а тези двамата не?!

То половината служебно правителство са пенсионери,все вмирисани бивши членове на БКП!

Никога на герберите мисленето не е било силна страна.

Защото са идиоти и каквото Москва каже нашият Минчо изпълнява стъпка по стъпка,не се лови да.

"Тя вярва, че ваксините са безопасни" То това без вярване не става. Всичко е въпрос на вяра.

Ти нали не вярваш? Но като се размисли човек, по същество невярването май също е въпрос на вяра, не ли?

Да се използват знанията и уменията му- одобрявям!