Първата дама: Мили прайдващи, не преигравайте

Първата дама Десислава Радева предизвика множество коментари в социалните мрежи, след като заяви, че хомосексуалистите не са дискриминирани.

Обратно в новината

Коментари - Първата дама: Мили прайдващи, не преигравайте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без намерение и аз да обиждам, все пак се изкушавам да отбележа, че когато се обръщаме към хората, би трябвало да гледаме към тях. Елементарното уважение го изисква. Пренебрежително да реем поглед някъде си навява на високомерие. А мнозинството по правило не долюбва високомерните. Иначе казано, сменете си снимката г- жо Радева.

Този въпрос към радева или към Дира си го отправил?

Прави са хората... :) Искат да им разрешим да си раждат деца, а ние понеже сме им орязали правата, им забраняваме. Веджъж разрешим ли им, този с по-меката китка ще започне да ражда.

...Радева! Имате смелостта да кажете истината на лигльовците!

Не е права г-жа Радева. Вече има бракове между 3-ма МЪЖЕ а ние все още между двама не разрешаваме. Може ли аз да се оженя за козичката си?

...движение е мощно финансирано от САЩ и прониква все повече в светоната политика. Преди няколко години Путин прокара закон в руския парламент за забрана за пропагандата на хомосексуализма. От САЩ му спретнаха кризата в Украйна. Миналата година в центъра на Истанбул лесбийки и гейове опитаха да направят митинг за защита на ,,правата ,,. Ердоган нареди на порлицията да ги разпръсне с водопръскачки и шамари и палки,както е редно. И отново от САЩ му спретнаха юлския преврат. Така,че политиците много внимават с гейовете,иначе ги чака преврат.

САЩ му спретнали преврата...хапчетата пи ли тази сутрин?

НЯКОЙ ГЕНЕРАЛИ ГЛЕДАТ ЖЕНАТА ДО НЕГО ДА НЕ Е ПЛАШИЛО НО ТОВА Е САМО ПРИ ИСТИНСКИТЕ !

Гей парадите и ДПС много си приличат. Едните и другите имат права както всеки друг, даже и повече, но искат да доминират. Даже хората с нормална сексуална ориентация нямат права - те не излизат на площадите. Българите с където има турци са потискани - за работа са предпочитани неуки турци пред образовани българи, а ако случайно ги наемат в турска фирма вземат по малка заплата. Време е да има шествие и партия ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ.

много внимателно, вникнах в смисъла им. Права е жаната. Те не са дискриминирани, следователно няма за какво да крещят, няма за какво да се борят, имат еднакви права с нас, никой не се впечатлява и не им обръща внимание. Просто Прайда е една безсмислена шумотевица

другарко Радева, гей e сексуална характеристика, деленето на хомо и хетеро, при това публично, е интелектуална немощ и педерастия. Претенцията, че си по-качествен от друг, само защото спиш с мъже, е обидна за интелекта. Целият ви статус е дискриминационен, приемам ви, уважавам ви, ама не парадирайте е хомофобия пар екселанс. Пък и аз лично предпочитам талантливия, парадиращ гей Фреди Меркюри и великото творчество, което е оставил, пред жени, чийто единствен талант е да се омъжат правилно, за да работят първа дама и да ни поучават във Фейсбук от висотата на брачното си свидетелство! Моля Ви, бъдете кротко и мълчаливо присъствие до съпруга си. Роклите от ситна дантела ви отиват, наблегнете на тях, оставете говоренето и писането на хора, които имат какво да кажат и не ни излагат!

Ама всичките ли в прайда сте Фреди Меркюри? Много си е права жената. Или в едно демократично общество може да се изказват мнения само във възхвала на педера....те? Ако си с различно мнение от вас, веднага ставате не толерантни, та даже да я убиете с камъни искате. Това ви е истинската същност. Както Силвестър Сталоун казва.. "Вие сте раково образувание и ..." нататък можеш да си намериш цитата сам.

СТИГА С ТОВА "ПЪРВА ДАМА" В България няма такова нещо

Относно дискриминацията на гейовете, нещата стоят много просто: ако в България двама мъже/две жени започнат да правят интимни неща на обществено място (целувки, прегръдки и пр.), както го правят повсеместно хетеросексуалните двойки, околните ще реагират ли някак си на това? Например, опитвайки се да се противопоставят или намесвайки се с негативен/подигравателен коментар? Ако отговорът на горните въпроси е "не", тогава можем да говорим за липса на дискриминация спрямо тия хора. Т.е., ако са оставени на мира да правят същото, което имат право да правят и хетеросексуалните, без някой да си вре носа в личните им работи. До това опират нещата. И на мене ми се драйфа, когато някой мазен селяк мине с кола, от която трещи просташката му чалга, ама не скачам да го псувам и да му ритам страничното огледалце.

Може би най-много ти се драйфа, че не можеш да си родиш дете? И си мислиш, че някой ти е виновен или пък длъжен за неспособмостта. Природата е казала така.

момчета, или мислиш на два войника, на два летеца? Всяко чудо за три дни. Нито гейовете ще си вземат бележка, нито тя ще повлияе. Ама пролича че има ум-море, знае тя че е по-умна от президента и той си знае, но го подчертава всеки да знае.

Тая откак стана президентша само гафове прави. ОК, има мнение по въпроса, но е достатъчно глупава, за да го пуска там дето не е подходящо, а с това вреди на президента.

Много премерено и едновременно смело изказване на Десислава Радева, без притеснение, че могат и да я оплюят. Напълно съм съгласна и споделям мнението й за провокацията на гей-парада. Нека и други властимащи да не се крият от страх да се изкажат по въпроса за "дискриминацията" на хомосексуалистите.

82% от ХИВ заразените от мъжете за 2015г. в сащ са педераси. Д. Радева права!

ЛИЧИ СИ ЧЕ Я ПОРИ ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ , А НЕ НЯКОЯ МУТРА --- ДОБИЛА Е САМОЧУВСТВИЕ ОТ ТОВА ................

ТАЯ НЕЩО НЕ МИ ПРИЛИЧА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА , ................ ПРИ4РОДАТА ОТ НЯКОЙ ВЗЕЛА , ВЗЕЛА ----- НА ДРУГИ ДАЛА , ДАЛА ............... НАПРАВО НЕ Е ЧЕСТНО ..........ПРИ БОКО И РУМЕН , ПОЛОЖЕНИЕТО Е АНАЛОГИЧНО ---- ВЪЗМУТЕН СЪМ

Аз съм различен ! Аз не сън педераст !

много а зле горката. прав(а) си но това не е нормална държава. явно нормалните сме си заминали. не е въпрос на сексуалност а на търпимост.

Да си толерантен, колко да си толерантен? Докато онези брадатите не ти резнат главата. И това, че ви внушават, че сте нормални,... Не е вярно.

много а зле горката

От зле по-зле ще става. Бог да пази, комунист да не налази!

Прочетох много внимателно статията. Опитах се да открия къде е обидата, кое в текста е разединяващо, и защо всички критикуват жената?! Съжалявам, ама самите прайдъри се саморазделят от останалите. ТЕ, сами се самоопределят, като различни... Та защо да си подаде оставка президентът, не разбрах?

Ама какво общо има тук сексуалността? Защо трябва да ни навират непрекъснато в лицето това, че са геьове? Кой им пречи да си бъркат в телесните отвори, когато искат? Защо не наблягат на това, което са сътворили и допринесли за хората? Защо когато слушам Куин не си мисля за Фреди като гей, а си мисля за него като за гениален музикант. Явно по-голямата част от маршируващите са си обикновени некадърници и като няма с какво да изпъкнат, манифестират гейщината си. Зер щом Фреди или някой друг известен хомо са талантливи и те са такива. Да, ама не! Едното няма нищо общо с другото.

А вие знаете ли, че в Щатите са отказвали да пускат песните на Куин по радиото когато е станало ясно, че Фреди е гей? От интервю на бившия им мениджър става ясно, че Куин са щели да бъдат много по-успешни в САЩ ако това не се е било разчуло. Опитвали са се да убедят Фреди да не носи тесни панталони и да смени типичната си прическа в комбинация с мустаците защото този стил бил характерен за гей обществото в Лос Анджелис през 70-те и 80-те, но той е отказал. Има негови снимки с това му обръжение и наистина всичките са стази прическа и със същите мустачки :-)

Че тези паради са умишлено инсценирани и спонсорирани, е повече от ясно за всички. Писано е Библията, че ще дойдат такива времена на поквара и безпътство. Обаче тук има един интересен момент, който се пропуска. Всъщност контра- парад на този "цветния" трябва да организират жените и те са тези, които трябва да заклеймят педеругите. Щото потърпевши са в крайна с/ка представителките на нежния пол, защото вниманието към тях драстично е намаляло (младите мъже не стават), а с тези палави паради нещата стават още по-сериозни. Жените, вие сте на-големите губещи! (Вж. каква е причината за смъртта на митичния певец и поет Орфей!)

за жените има друг номер, тях ги въвидиотяват по линия на феминзма, внушават им че мъжете съм им врагове и те трябва дасе борят срещу тях ... няма начин, простолюдието трябва да го баламосваш постоянно щото иначе почват да завиждат на богаташите и да правят революции

Какво значи внушават им, че мъжете им са врагове? Само виж коментарите под статиите, и ако не си нагла и дебелоока, сама ще се присетиш за какво отношение става дума.

обратните да престанат да си кълчат голи задници пред децата и възрастните хора, разврата е престъпление

Гей паради, транссексуалност, мултикултурализъм имат единствената цел да деморализират и деградират дадено общество. Това дори не е нещо противоречиво, а добре отразено в марксистката идеология от Школата във Франкфурт.Крайната цел е държави без сувернитет, без граници и пълно идеологическо подчинение.

От това което прочетох ми стана ясно, че другарката Радева за първи път от 6 години си е завела котарака на ветеринар. Браво, на другарката Радева, добре че стана Първа Дама, че да си заведее котката на преглед, предполагам, че това е заради правото за възстанавяване на разходите за лекарски преглед на домашната котка _семейната-, благодарение на Радев като президент и баща на котката, а не на теб като президентша - майка на нацията.

АМИ ТО САМАТА ДУМА "ПРАЙДВАЩИ" Е ПОКАЗАТЕЛНА. ПРАЙД - Е СЕМЕЙСТВОТО НА КОТКИТЕ. А КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПО-ПОКАЗНО ДЕМОНСТРИРАНЕ НА РАЗГОНВАНЕТО ОТ КОТКИТЕ?

Я па си мислех, че идвало от прЪдващи, ама за да звучи по-така са го изкилифенчили. А те били котки и котьовци, видите ли! Жива да не бях - чак сега да разбера, че не били прЪдващи, ами били котковци! Щото прЪдващи си звучи съвсем достоверно като се има предвид, че са им разлабени халките

Французите казват (те са галантен, възпитан и толерантен народ): "Ако си глупав, то е за дълго!" Не искат да те обидят, че това е за цял живот, за винаги, за вечни времена.

Мяза ми на ВАКАНЦУВАЩИ!!

Хаджигенов, трябваше да каже така: В една нормална държава няма да се допусне Президентшата да се измъкне леко след такова дискриминиращо медийно изказване. На всички стана ясно какво цели тя, остана й само да мине да раздаде камъните на лумпените - нейните малоумни поддръжници.

Онези, които очакват толерантност към това, което унищожава България, са наследници на изродите, които някога са предавали българските революционери, борещи се за свободата на Майка България.

Нищо лошо не е казала. Написала е това, което мислят над 90% от българските граждани независимо от религията и етническото си самоопределение. Друг е въпроса, че е твърде активна. Не съм чел за такава активност от съпругите на чешките, унгарските и германските президенти. Президентът трябва да раздере котката в къщи.

за съжаление. И е жалко ако не се лекуват. Да пази Господ!

Факт е че имаме ПЪРВА ДАМА.Това не е малко.

Ексик да ни е!!!

Тази дама, на която дори името й не зная, а лицето и едва преди дни видях за пръв път, ме кара да се усмихвам. Не защото е много остроумна, а защото очевидно вярва, че начина й на изразяване ще събуди нещо различно от присмех и раздразнение. Нелепо е как разни измислени герои се взимат на сериозно и не само това, ами изразяват мнение, което е абсолютно безинтересно, освен може би за личното и обкръжение. Съвет: Г-жо първа дама, преди да се излагате по подобен начин, най-добре създайте някакъв публичен образ на достоен човек, известен на обществото с някаква полезна дейност, отделна от факта, че сте първа дама. Когато заслужите това право, евентуално бихте могли да изразявате хомофобски, тесногръди и пълни с омраза мнения, като гореспоменатото...

изключително много. Да пази Господ!

Щото амбициозни хетеро няма! Да ти имам логиката, пълна скръб!

И не само! Те са и интелигентни! Каза го именит политик, който дори се замисли дали да не стане обратен по тази причина.

Браво на президеншата!

Още ли се занимавате с тази пача?

Искам и аз да се изкажа. АМАН ОТ ПЕ. Д.Е.Р . А.СИ! Къде са истинските мъже?!! Скоро ша ривем за тях....

Има дискриминация защото те нямат право на брак. Например ако загине този който изкарва пари и другият няма да получи добавка към пенсията.

Дава се на вдовицата пенсия, защото е раждала и отгледала децата на мъжа. Пе дитата не раждат, ако раждаха щяха да са жени.

И кво - бездетните двойки нямат право на нищо, така ли?

Г-жо Радева, моля Ви, бъдете кротко и мълчаливо присъствие до съпруга си. Роклите от ситна дантела ви отиват, наблегнете на тях, оставете говоренето и писането на хора, които имат какво да кажат и не ни излагат!

нормални под шапка и пагон няма, да знаеш.

Абе, всички знаем - парад, парад, ама зора е да се нае...т отзад:) Ама що ли искат всички със задните им части да сме близки! Тамо под дъгата, мястото е първо за децата. Затова, красавци незадоволени, Дома си седете, Па колкот' искате си се чекнете, па любете! Отпред - отзад, отгор' - отдол', ще си го преместя в другия крачол!

Станаха дами,бе?

Явно напълно в тон на НАТО ( нали сме първи съюзници с най-демократичната държава СА), Хаджигенов е призовал за решаване на проблема по демократичен път ( най-нормалната държава прави така) - с камъни. Само да попитам, наясно ли е Хаджигенов кога се прилага това наказание в тази много демократична държава- наш съюзник? Наясно ли е, че ако там направят такъв парад, не Деси ще бъде замерена с камъни. В същност на "Прайда" ще им се иска да са ги убили с камъни, за да си спестят мъченията. . "В една нормална държава след подобно изказване щеше да е замеряна с камъни още на същата сутрин, категоричен бе Хаджигенов. ""

Абе, хаджи, абе Генчев, Ти Саудитска Арабия ли визираш - там постъпват така нормално и демократично с всички, които някак стърчат! Ама аз сериозно те питам, защото най-"демократичната" държава в света все гледа да затвърди приятелството си именно със саудитските демократи. Що твойте шорошки гурута не те пратят на специализация там, на Чоп-Чоп площада, па да видиш ти как бързо се подкастрят всякакви недемократични мнения, та белким прокараш линията на тази "нормална" държава и у нас, та Деса да знае да не си чеше пръстчетата у Фейсо, че току-виж станала на ръст колкото генерала.

Ти въобще видя ли какво съм написал и какво съм цитирал?

хахахаааа .... те и двамата не са политици.