Причината за катастрофата с хеликоптера: Загуба на височина и удар в дърво заради мъглата

Прокуратурата разследва причиняване на смърт поради немарливост, на пилота не му стигнали 5 метра, за да оцелее

Обратно в новината

Коментари - Причината за катастрофата с хеликоптера: Загуба на височина и удар в дърво заради мъглата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От слчност

Мъгла алчен за пари

Хеликоптерче или самолет? Този Христов знае ли какво коментира?

Странна работа сме ние българите! Под такава новина вместо да изкажеш съболезнования или да подминеш, то са под вола телета, обиди, избиване на комплекси, по, по, най и т.н. Съболезнования на близките! Смел мъж! Да лети високо, високо душата му!

Съболезнованията ги изказахме още вчера, коментирите са относно работните теории ан службите, преди да бъде оповестена финалната версия. Статията не е подменена - само заглавието, затова са и коментарите кога, какво как

У мъгла лети ли се ве?

Аве те с коли се трепят те с вертолети тръгнали да пръскат ...още повече човекът пенсионер явно е задрямал. Много филми гледат, там всичко е като на кино. Но... видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак. От друга страна както се очакваше далаверката със самолетчета и вертолетчета замени далаверката с магистралките и все повече набира сила.

След случаят с хеликоптер на същата фирма, който пръскаше листовки на един плаж по морете се стигна до спорове, дори съдебни с властите, а в България властите, това е мафията. С една дума: Хеликоптера е свален по някъв начин, било с умишлено причинена авария в него. Вечерта, преди да излети е имало охрана от двама души. Видяхме охраната от двама души на Алексей Петров как си бъркаха в носовете, докато го гръмнаха от близко разстояние. Въобще не тръгнаха да гонят убиеца.

Карал е с несъобразена скорост

Такива шофират с 80 в мъгла.

В цялата история и крият нещо.

Причината за тази катастрофа е елементарна - за последните 33 години "демокрация" куцо кьораво и сакато изкара измислени курсове за пари, с които се става пилот. Щом сума ти и малоумни миски и плеймейтки изкараха такива пилотски курсове и станаха бир парче пилотки, какво да говорим повече?! Пилотските курсове станаха като шофьорските курсове - плащаш си и си готов. Сума ти олигофрени срещу заплащане и с връзки станаха "вишисти", доценти, професори, че и академици(?!).; Научната титла доктор на науките и доцент вече ги нямат за нищо - раздават ги буквално на килограм. Онзи простия помачор Асан Омеров и той бил доцент! В такава пропаднала колониална територия всичко се продава и всичко се купува! Закривай!

Ох, мила ми копейко и дърто комунистче.. Виждам, че опитваш да използваш и този инцидент да плюеш по демокрацията само, че не си запознат с факта, че пилотът е бил с над 40 години стаж, тоест преди падането на любимеца ти Тодор Живков, така че този човек си е изкарал курса много преди демокрацията, оказа се, че елементарния си ти... сега чакаме видео на Цанов, за да ни обясни как е бил свален от ракета на НАТО

Колко си глупав! Комунистите в БГ съсипват образованието с малоумни полит-назначения! От 60-те години на миналия век (баш комунизма ) съществува станалата крилата фраза - като знам какви инженери подготвяме ме е страх да отида на лекар! И ти си седнал да обясняваш колко големи професионалисти имало, ахахахах!

Няма ли този висотомер, не знае ли релефа под него в функция от скороста и азимута като се има предвид че лети по права линия, това можеше да го види и в ГугълМапс. Да не е бил поркан?

Стават инциденти.

Правителството в лицето на Тагарев, носи отговорност! БТР-те да бяха включени и пилота можеше да е жив!

Като чета как сте написали “немАрливост”, статията спирам да я чета до заглавието…

Пропуснал кой знае колко. Надолу е само словесна, клиширана плява. За количество. Най-вероятно им плащат на брой думи.

"Немарливост" не произлиза от "мърлям", мърльо

Думата немАрливост е правилно написана, идва от думата НЕМАРА, която означава нехайство! Да не се бърка с МЪРЛА :).

Гъста димка, молим влезт с подробности ,оте не моем си визализирам случката ? Тоест пилотът е метал димки през джама или отдоле циганета са метали димки по него, как метат камънье по вагоните ?

НК не познава института на немарливостта. Има непредпазливост, изразена или в самонадеяност или в небрежност. Такова нещо смърт поради немарливост и в ЮЗУ едва ли го преподават.

Вчера по бтв очевидец каза че хвликоптера е е излетял при хубаво време Ква е сега тая мъгла на 1 км от мястото на излитане ?

Ти май на по-високо от легло не си се качвал.

От 3 години знаем, че Киро Шарлатана е идиот, а психиатрията спи! Прокуратурата защо и там не разследва немарливост?